Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Εκβιασμοί απο Βενιζέλο


Όποιος είδε ή άκουσε την συνέντευξη Βενιζέλου,θα κατάλαβε τον εκβιασμό,με την 6η δόση.Δηλαδή είπε οτι είστε κατά των ενεργειών που κάνουμε αλλά ζητάτε την 6η δόση.Λοιπόν είναι σίγουρο οτι θα προβοκάρουν μερικές μέρες την καταβολή των μισθών και των συντάξεων του Δημοσίου,για να πανικοβάλουν τον κόσμο και να σκύψει το κεφάλι στα νέα μέτρα και στο ξεπούλημα της Πατρίδας.Τους επόμενους μήνες πρέπει να πληρώσουν δις σε τοκοχρεολύσια.
Ή λύση είναι μια.Κάθετη και μαζική αντίσταση των ελλήνων πολιτών.Να μην πληρώσουμε τίποτα.Όσο πληρώνουμε,χτίζουμε την καταστροφή της χώρας μας,και την υπουδούλωση μας.
Ιωάννης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλιά του τεχνη, κόσκινο!

Ανώνυμος είπε...

Όντως παιδιά. Όσο πληρώνουμε τόσο πιο βαθιά θα προχωράμε.... μην πληρώνεται τίποτα και πάρτε τα χρήματά σας από τις τράπεζες.. πρέπει να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες. ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ. Αυτοί μας χρειάζονται όχι εμείς αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε γαμησου μπασταρδε αλβανε 2΄34 πουτανας γιοι ολοι σας

Ανώνυμος είπε...

Πουτάνας γιέ αλβανέ εσύ μια φορά δε θα προλάβεις να πας στη μπουρδελοχώρα σου γιατί θα σε κομματιάσουμε εδώ παλιομαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Αλβανέ είσαι τόσο μαλάκας που είμαι σίγουρος πως μπαίνεις κάθε λίγο να βλέπεις τα υβριστικά σχόλια που αφορούν το μήνυμα σου.Γουστάρεις να ασχολούμαστε μαζί σου.Εγώ πάντως θα έλεγα να πας να βρείς την κόρη σου και τη γυναίκα σου που σίγουρα είναι μπουκωμένες από την πούτσα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά και να θέλαμε, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.Ακόμα και τα καθημερινά τα πληρώνουμε με καθυστέρηση . Τα τρόφιμα έχουν αλλάξει ποιότητα και ποσότητα, διασκέδαση, ρουχισμός,κομμωτήρια, καφέ, ψυχαγωγία παιδιών, πετρέλαιο κ.ά. ΤΕΛΟΣ