Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ποιός ήταν ο διευθυντής μεγάλης εφημερίδας που αρθρογραφούσε με εντολές της Πρεσβείας;


Όταν ο Ν. Κακλαμάνης μιλούσε για το σχέδιο εναντίον του Καραμανλή Στο περιοδικό «Επίκαιρα», που κυκλοφόρησε χθες, αποκαλύπτεται -και επίσημα- μία παράμετρος, που αποδεικνύει ξεκάθαρα, ότι τα «Δεκεμβριανά» του 2008 στην Αθήνα ήταν μέρος της .. ύπαρξης του ανατρεπτικού σχεδίου «Πυθία 1», το οποίο προέβλεπε την πολυεπίπεδη αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, με σκοπό το «γκρέμισμα» του Καραμανλή. Όσοι τότε τόλμησαν και μίλησαν για «εμπλοκή πρακτόρων ξένης χώρας»...
χαρακτηρίστηκαν ως γραφικοί, φαντασιόπληκτοι και συνωμοσιολόγοι. Ένας από αυτούς, που πρώτος είχε μιλήσει για «σχέδιο που κινείται από ξένες δυνάμεις, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας» ήταν ο τότε δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης. Ακόμη και οι εχθροί του, μέχρι σήμερα, αναγνωρίζουν ότι ο Κακλαμάνης ήταν ο μόνος θεσμικός παράγοντας τον Δεκέμβριο του 2008, που είχε αντισταθεί και παλέψει κόντρα στους «επαναστάτες» της φλεγόμενης Αθήνας. Κατά διαβολική σύμπτωση, από τότε που ο τ. δήμαρχος Αθηναίων βγήκε ανοιχτά και μίλησε για το «σχέδιο ανατροπής του Καραμανλή» εμφανίστηκαν, ως δια μαγείας, δημοσιογραφικά κέντρα, που σε …καθημερινή βάση αρθρογραφούσαν εναντίον του, με αποκορύφωμα τις δημοτικές εκλογές δύο χρόνια μετά. Θυμίζουμε, απλώς, ότι μεταξύ αυτών ήταν και διευθυντής μεγάλης πολιτικής εφημερίδας, ο οποίος πρόσφατα αποκαλύφθηκε μέσω απόρρητων δημοσιευμάτων, ότι λειτουργούσε βάσει εντολών της Αμερικάνικης πρεσβείας. Επειδή, λοιπόν, η αλήθεια είναι μία και δεν έχει πολλές όψεις, τα σημερινά ντοκουμέντα αποδεικνύουν τον ύποπτο ρόλο τους…
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_6247.html
Το είδαμε στο olympia.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι μαλακίες. Ο Καραμανλής εκβιαζόμενος ή όχι βοήθησε τη συμμορία.
«Οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ –ΝΔ συμφώνησαν από το Γενάρη του 2009 να οδηγήσουν τη χώρα σ’αυτή την κατάσταση (..) από κοινού με την Ε.Ε. με στόχο υποτίθεται για να σωθεί το Ευρώ»
Δ.Καζάκης

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ

ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ 45% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΤΙΖΕΣΤΕ!

ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ 1981

Ανώνυμος είπε...

Βρε αντε χάσου με το σκατόψυχο βρωμόγερο ανδρέα που μας κατέστρεψε με τη σιχαμερή πολιτική του και με το βλαμένο που γέννησε , εμετό μου προκαλεί και το όνομα του. Από αυτόν ξεκίνησε η μεγάλη προδοσία, σκατά στο τάφο του

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε φίλε @4:26 σκατά...Τα σκατά χρησιμεύουν και κάπου, γίνονται κοπριά.

ΝΑ ΤΟΝ ΨΕΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ....

Ανώνυμος είπε...

Η όλη ιστορία είναι να επανέλθει στο προσκήνιο νέο πρόσωπο, για να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στην περίπτωση που σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και ανατραπούν οι ληστές του κράτους και της ζωής μας.
Στην προσπάθεια αυτή το μεγάλων δυνατοτήτων πλυντήριο της νέας τάξης πραγμάτων προσπαθεί να επαναφέρει στο προσκήνιο τον άλλο προσκυνημένο των ξένων συμφερόντων,πλυμένο,καθαρό και ατσαλάκωτο.
Και επειδή βασίζονται στο υπό Μητσοτάκη ρηθέν ότι ξεχνάμε εύκολα,είπανε να ζωντανέψουν τα φαντάσματα του παρελθόντος για εφεδρεία.
Σαν επί Καραμανλή να μην έγιναν οι ίδιες λαμογιές,μπίζνες,κομπίνες ,παρακράτος,συμφέρονταδιαπλοκή και όλα αυτά στα οποία εδώ και δεκαετίες οι πολιτικοί μας κατέχουν επάξια και δικαίως master.
Αλλά το μέγα λάθος του ήταν ότι μας έριξε στην παγίδα του ΓΑΠ ανυποψίαστους.Οτι συναίνεσε ,ενώ γνώριζε τί επρόκειτο να συμβεί στην εθελουσία αποχώρηση του και παράδοση μας στην κρεμάλα,ενώ χαμογελώντας σαν την Τζοκόντα δήθεν κρατούσε το στόμα κλειστό.
ενώ απολάμβανε αμέριμνος τα μπάνια του.
Οφειλε να προειδοποιήσει και είναι το μίνιμουμ που μπορούσε να κάνει.
Και φτάνει πιά.Δεν συγχωρούμε.Και πολύ περισσότερο εσκεμμένα λάθη.

Ανώνυμος είπε...

Τον Γιώργο τον επέλεξε Παστόκε το 45% του πληθυσμου πριν δυο χρόνια και τώρα το 95% θα τον θάψει... στο χρονοντουλαπο της ιστορίας καραγκιοζηδες εθνοπροδότες που έχετε κώλο και μιλάτε κιόλας

Ανώνυμος είπε...

4.11 το μουνι τησ μανασ σου γαμημενε προδοτη

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΒΟΔΙΑ...............ΜΕΓΑΛΑ ΒΟΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re mpas kai o 4.11 einai i dianoia pou mas kivernaei??

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ 45% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ!!! ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.ΣΑΛΑΓΑΤΑΑ ΟΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.