Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Υπηρεσία τηλε-χαφιέδων κατά της φοροδιαφυγής - "Κάρφωστε" ελεύθερα!


Στον πενταψήφιο αριθμό «11012» και στο e-mail fpccu@hellenicpolice.gr θα μπορούν οι πολίτες από σήμερα να καταγγέλλουν ανώνυμα φυσικά, φορολογικές παραβάσεις, παράνομες ενέργειες κρατικών λειτουργών αλλά και υποθέσεις διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα στη νεοσύστατη Οικονομική Αστυνομία.
Το θέμα είναι ότι πολλοί θα "καρφώσουν" πολλούς απλά και μόνο γιατί έχουν προσωπικά μαςζί τους, αν καλύπτεται από την ανωνυμία ο καταγγέλων.


Σας πήρε τη γυναίκα ο τύπος με την Πόρσε; Καταγγελία για φοροδιαφυγή και άστον να τα βγάλει πέρα. Κάτι θα έχει κλέψει, δεν μπορεί!

Σας την "έσπασε" ο μπατζανάκης που επιδεικνύει το νέο του σπίτι; Καταγγελία! Κάτι θα έχει κλέψει δεν μπορεί!

Δεν γουστάρετε τους γείτονες γιατί κάνουν θόρυβο; Που βρήκαν τα λεφτά και αγόρασαν στη κόρη τους αμάξι; Καταγγελία!

Αυτή θα είναι η καθημερινότητα στην Ελλάδα εφ'εξής και σε όποιον αρέσει..Σήμερα παρουσίασε τη νεοσύστατη Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή.

Η νέα υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ θα πραγματοποιεί άμεσους ελέγχους και θα συντάσσει δικογραφίες σε βάρος των φοροφυγάδων ή άλλων παρανομούντων. Οπως επισημαίνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ «οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας θα είναι στοχευμένοι. Δεν θα υπάρχουν τυχαίοι ή δειγματοληπτικοί έλεγχοι όπως πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ ή άλλες οικονομικές υπηρεσίες. Θα πραγματοποιούνται έρευνες μετά από συγκεκριμένες καταγγελίες πολιτών ή και ύστερα από παραγγελίες δικαστικών αρχών. Πολλοί από τους παρανομούντες θα οδηγούνται στο Αυτόφωρο».

Επιπλέον στο e-mail ccu@cybercrimeunit.gov.gr θα συγκεντρώνονται καταγγελίες πολιτών για υποθέσεις απατών και παιδικής πορνογραφίας κι άλλων στο διαδίκτυο που θα χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος .

Στη νεοσύστατη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ θα υπηρετούν περίπου 200 αστυνομικοί, γενικών κι ειδικών καθηκόντων.

Το θέμα είναι τι θα κάνουν αν ξεκινήσουν οι πολίτες να καταγγέλουν βουλευτές και υπουργούς. Θα τους ελέγχουν; Γιατί ξέρουμε κάποιους με σκάφη και βίλες και λέμε να εγκαινιάσουμε την καινούρια υπηρεσία...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι τι θα κάνουν αν ξεκινήσουν οι πολίτες να καταγγέλουν βουλευτές και υπουργούς. Θα τους ελέγχουν; Γιατί ξέρουμε κάποιους με σκάφη και βίλες και λέμε να εγκαινιάσουμε την καινούρια υπηρεσία.....ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ.ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.............

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6,34

Αν βρεθεί κανείς κακομοίρης να καρφώσει υπουργούς και βουλευτές, την άλλη μέρα θα είναι στη Σιβηρία και θα σπάει πέτρες.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΣΑΣΑ ΓΚΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ..
ELLADA BOURDELO STAXTI THA GINEIS.
FOTIA STOYS KOLOYS TON ELLINON.THA TREXOYNE KI DE THA FTANOYNE TOYRKIA I THANATOS.

Ιωάννης είπε...

Ανώνυμε 7:14,πήγαινε δες κανα σήριαλ με τον τουρκούτ οζάλ και ασε μας εμάς..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. !!!!!

Ανώνυμος είπε...

7:14 πες αλευρι ο πουτιν σε γυρευει!

Ανώνυμος είπε...

Εγω αξιόπουστα δεν δίνω μια δεκαρα στα εβραικά ταμεία σου,αν επιμενεται ομως ειμαι πρόθυμος να γινω δωριτής οργάνων ...πάρτε τ @ρχίδι@ μου σκατομασόνοι!

Ανώνυμος είπε...

Δε θά χα κανένα πρόβλημα να καρφώσω το γιατρό ή το δικηγόρο και κάθε άλλο που τ αρπάζει χοντρά, δε σου δίνει απόδειξη και δηλώνει ψίχουλα σε βάρος μας.Εμείς μαλάκες είμαστε που πληρώνουμε εφορία????Όσο για τον 7.14 σε λάθος blog γράφει...Εδώ είναι ελληνικό και τις φιλοτούρκικες μαλακίες να τις γράψει αλλού γιατί εμείς τον γράφουμε στα παπάρια μας!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι και τοσο ασχημο να δινουν τον φορο που τους εχουμε πληρωση;; παντου λαμογια ας αφησουμε στην ακρη τα περι ρουφιανιας κτλ. τοσα χρονια γιατι δεν πληρωναν που δεν υπηρχε η ρουφιανια;;;;; αρα; οσα γραφει ο αρθογραφος ειναι εκ του πονυρου για να μην πληρωνουν να περνανε αυτοι καλα και εμεις χειροτερα....

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

η πλακα ειναι πως η τουρκια δεν μπορει να κανει καλα μια χουφτα ξυλολυτουσ κουρδους...
ας βαλει πρωτα ταξη εκει και υστερα αν ειναι καλα κι αν παρει και τα φαρμακα της βλεπει τι θα κανει παρακατω...
και ενα συνθημα απο τους ακριτες που υπηρετησαν στον εβρο κι αν χρειαστει θα ξαναπαρουσιαστουν,
αφθορει και παρα χρημα...
ΕΝΑ ΔΥΟ...ΕΝ ΔΥΟ'
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ 9000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ 2 ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΜΜΕ..ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΦΙΛΕ 12.26 ΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΓΩΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ?? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ περισσοτεροι ειστε μαλακες, οι αλλοι ψυχικα αρρωστοι και οτι απιμενειδιανοητικα καθυστεριμενοι.γιαυτο θελουν να μειωσουν τον πλυθησμο. Στον επιχειρηματικο κοσμο υπαρχει το μιστερυ σοπινγκ η μυστικος πελατης ελεγχει την επιχειρηση αν δουλευουν σωστα οι υπαληλλοι.κι αυτος ρουφιανος ειναι μαλακες ?η μηπως θελετε να κρυφτειτε πισω απο τον ρουφιανο για να μην σας βρουν για καθε μαλακια που κανετε.

Ανώνυμος είπε...

11:58 είσαι μεγάλος μαλάκας όταν κάθεσαι και βρίζεις τους γιατρούς. Αυτά που γράφεις είναι ψέματα. Οι γιατροί πληρώνουν φόρους και δεν αγοράζουν 2 Μερσεντές το χρόνο!! Άλλοι τις αγοράζουν τις Μερσεντές, π.χ. οι εργαζόμενοι στα ορυχεία της ΔΕΗ, οι οποίοι παίρνουν 2000 ευρώ το μήνα, οι αγρότες που έχουν χορτάσει επιδοτήσεις και γενικά όλοι οι αγράμματοι!! Και κάτι άλλο: ένας γιατρός, έχει κάνει σπουδές επί σειρά ετών, για αυτό και θα πρέπει να αμείβεται ικανοποιητικά. Και μην ξεχνάς ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη τους γιατρούς, όταν παρουσιάζουμε προβλήματα υγείας.
Για αυτό ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!