Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

25μελής μνημονιακή «κυβέρνηση» έρχεται στην Αθήνα!!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες, από 15 Αυγούστου καταφθάνει στην Αθήνα 25μελής ομάδα ευρωπαίων αξιωματούχων με επικεφαλής τον Χορστ Ράιχενμπαχ. Στην αρμοδιότητά της θα υπαχθούν όλοι οι κοινοτικοί που είναι στη χώρα μας. Συστήθηκε με απόφαση του Προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και θα αναφέρεται κατευθείαν στον ίδιο και στον αρμόδιο επίτροπο Όλι Ρεν. Θα έχει δε εξουσία να ελέγχει τα πάντα και να είναι σε άμεση και ανοιχτή γραμμή με το μέγαρο Μαξίμου.

Η ομάδα αυτή θα συντάσσει κάθε τρίμηνο αναφορές και θα εκδίδει… έκτακτες προειδοποιήσεις σε περίπτωση διαπίστωσης αποκλίσεων.

Όπως γίνεται άμεσα αντιληπτό και από τον πλέον αδαή, η Ελλάδα οδηγείται πλέον στον πλήρη εξευτελισμό και στην ουσία καταργούνται Σύνταγμα, κυβέρνηση, Βουλή και άλλες δημοκρατικές πολυτέλειες, που θυμίζουν Εθνική Κυριαρχία και όλοι μας οφείλουμε σαν τα πρόβατα, με πρώτους τους πολιτικούς μας, να υπακούμε στα κελεύσματα και τις υποδείξεις των δανειστών μας.

Καληνύχτα Ελλάδα μας.

Έπειτα από αυτό, αναρωτιόμαστε τι χρειάζεται να πληρώνουμε πανάκριβα από τους φόρους μας, άχρηστους πλέον πολιτικούς παράγοντες όπως, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρωθυπουργό, πανάκριβη Βουλή και άλλους παρατρεχάμενους με πανάκριβες γυαλιστερές λιμουζίνες, παχυλούς μισθούς και στρατιές συμβούλων και σωματοφυλάκων.
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σκατα που δεν ειχαμε....ερχεται και ο συγχρονος Μαξ Μέρτεν να μας κανει τον γκαουλαιτερ...ελα και θα φας καλα....θα διαπιστωσεις λειαν συντομως οτι οι ελληνες ξερουν καλα απο κατοχη και πεινα και οι μονοι που βγηκαν χαμενοι αποδεδειγμένα στα τοσα χρονια της ιστοριας μας ως εθνος ηταν οι δυναστες μας και οι συνεργάτες τους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΤΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ''ΖΩΑ''; ....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑ.ΛΑ.ΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!....ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑ ...ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ Μ΄, ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΕΙΨΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (1 ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΗΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ)...ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ Ή ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛ!!!!...Η ΜΕΓΑΛΗ Π Ε Ρ Ι Π Ο Λ Ο Σ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΘΕΡΙΣΕΙ'' ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 26.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ...ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ....ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ!!....Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!...ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΒΙΟΤΣΙΠ, ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...''ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ'' ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!......21/12/2011 Η ΠΡΩΤΗ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ)... ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛ......ΣΤΙΣ 21/12/2012..... Η ΑΦΙΞΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑ - (ΣΤΗΜΑ) - ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!....ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ Ο ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ....ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ''ΜΠΟΥ.ΡΔΕΛΟ'' ΤΗΝ ΓΑΙΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ...ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ........ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ!!!

Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΞΑΝΑ

......666......

Ανώνυμος είπε...

ε ποτε θα κανει ξαστερια.....φιλε 8,50 συν 1
http://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

8:55 πες μας ρε φιλε τι εισαι??που ανηκεις??που πιστευεις??τα εχεις μπερδεψει ολα αγορι μου...καλη μετανοια...

Ανώνυμος είπε...

10.53 METANOEITE, PISTEYE ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑΣ...ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΑΚΗΣ...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΝΤΟΙΤΣΛΑΝΤ ......ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΦΑΝ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

kala re paidia nyhta erhontai kai kryfa?den mporoume natous entopisoume otan eina edo na tous kinigisoume? mia erotisi kano.kai mia idea rihno.skeftite to antiktypo stin europi am auta ta remalia trogan ena xylo h' toulahiston ena gero kraximo kai merikes petres.

Ανώνυμος είπε...

8.55 φιλε επειγοντως...ψυχιατρο χρειαζεσαι.αντε και καλη θεραπεια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ !
ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ Η , ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ !!! ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!! ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ?? ΗΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΝΟΨΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) !!!
ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ....... ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.......

Ανώνυμος είπε...

8.55 ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ!!!!ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ!!!!!!!!!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΚΡΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΚΟ ΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

10,41 ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ .μασ εχουν πριξει με προφητιες και ελευσισ κλπ.....πρεπει να καταλαβουμε ολοι οι ελληνες οτι εμεις ειμαστε οι (πολεμαρχοι) και δεν περιμενουμε εθνοσωτηρες,πρεπει να κουνησουμε τον κολο μας να σηκωθουμε να παμε λιγο εξω να μιλησουμε να δρασουμε με pc & frappe δεν γινετε τιποτα...αντε καλο καναπε