Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΟ MEGA



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!
ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ!
Τους έκανε ρόμπα ο Παπουτσής., Ζήτησε να παρέμβει στο δελτίο τουMega και τους ξεχ...σε από την αρχή. "Έχετε ξεφύγει στο δελτίο από τα όρια της δεοντολογίας. Είστε απαράδεκτοι, γιατί στο ρεπορτάζ δεν παίξατε τις δηλώσεις μου". Γερό... 


χαστούκι στο Mega. Αντεπιτέθηκε ο Στραβελάκης που το παίζει τιμητής της πολιτικής ζωής, αλλά το παιχνίδι χάθηκε από την αρχή. Παρά την προσπάθεια από το κοντρόλ να χαμηλώσουν τον ήχο της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Παλιό το κόλπο στην τηλεόραση. Σε λίγο θα ανεβάσουμε το βίντεο..

fimotro.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε κίνδυνο ο ένας απο τους 3 απο την επίθεση στα Εξάρχεια που έκαναν οι Αναρχικοί μόλις το είπε στην ΝΕΤ. Έχει 40% εγκαύματα και έχει εισπεύσει και χημικά αέρια απο την καύση της Βενζίνης!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά εδώ πέρα???Άρχισε κ το ΠΑΣΟΚΟMEGA να κάνει λαδιες στους υπουργούς της κυβερνισης???? Άντε να σταματήσουν επιτέλους τα παπαγαλακια τους βαρέθηκα όλους με τις ίδιες π...πες κάθε μέρα. ΌΛΟΙ ΨΕΎΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΆΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΉΓΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΈΡΟΥΝ ΑΠΌ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

τελειωσαν τα λεφτα του πασοκ-τζεφρυ και δεν εχει να φαει αλλο ο μπομπολας,οποτε τελος η στηριξη στον τζεφρυ και την αλητοπαρεα του.
βεβαια ο μπομπολας,ο τζεφρυ και μερικοι αλλοι,ισως προλαβουν να φυγουν,αλλα οι αλητες δημοσιογραφοι του μεγκα και των λοιπων καναλιων,που ενα χρονο τωρα υποστηριζουν το μνημονιο και την νεα ταξη,δεν πρεπει να ξεφυγουν απο τα χερια μας.
να τους σφιξουμε πολυ πολυ δυνατα στην αγκαλια μας.

Ανώνυμος είπε...

εδω και καμια 10αρια μερες εχει αλλαξει η γραμμη του μεγκα και στηριζει πλεον τον Σαμαρα.και το χω προσεξει και στις πρωινες εκπομπες με τους ρουφιανους τον Καμπουρακη και Οικονομεα...στιψανε τον Τζεφρυ και προωθουν τον Σαμαρα τωρα....κατι θα ξερει το λαμογιο ο Μπομπολας...αυτος ανεβοκατεβαζει κυβερνησεις...και καταλαβε οτι ξοφλησε πλεον ο ΓΑΠ....και πλεον θα επηρεαζουν τα προβατα τους τηλεθεατες αναλογα με το τι τους συμφερει..