Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο κόσμος δεν μιλάει αλλά καταλαβαίνει ποιος έφερε το ΔΝΤ στη χώρα...να η απόδειξη!!!



Μέσα σε ένα χρόνο παρά τον πόλεμο εναντίον ΝΔ-Καραμανλή και την αβάντα στον Γιωργάκη... μην ξεχνάμε ότι το MEGΑ απέδιδε επί μέρες στον Καραμανλή το "κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα" που αποδείχθηκε ότι είπε ο Γιωργάκης... ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει ποιος είναι ο πραγματικός υπεύθυνος της υπαγωγής μας στην τρόικα και το ΔΝΤ... είναι σχεδόν σίγουρο ότι του χρόνου τέτοια εποχή η παρακάτω κατάσταση που ξεκίνησε συντριπτικά εναντίον της ΝΔ και του Καραμανλή και σήμερα εμφανίζεται ισορροπημένη, θα έχει αντιστραφεί πλήρως:
http://dexiextrem.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν κρατησει ακομη μια χρονια ολο αυτο απλα δεν θα υπαρχει ελλαδα...

ianos είπε...

Το προβλημα σου ειναι δηλαδη να ξαναβγει η ΝΔ.Προφανως δεν εχεις καταλαβει τιποτα.Λυπαμαι για σενα φιλε μου. Οσο υπαρχουν κομματοσκυλα σαν εσενα το συστημα δεν εχει να φοβατε τιποτα !καλα μας κανουν!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι κάνουν προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ. Πιστεύω ότι το δημοσίευσαν μόνο για να δείξουν ότι ο κόσμος άρχισε και ξυπνάει. Άλλωστε, κάθε μέρα σχεδόν βγάζουν στη φόρα τα άπλυτα από τις μαλακίες και τις κωλοτούμπες της δούλας ΝΔ...Επίσης μου κάνει εντύπωση γιατί μερικοί λένε ότι κατηγορεί τη Δεξιά μόνο και ειδικά το ΛΑΟΣ. Σ' αυτό οφείλω να τους υπερασπιστώ γιατί δεν ισχύει. Και την αριστερά ξεμπροστιάζουν. Και του Άδωνι ο κώλος τα θέλει και καλά του κάνει. Όπως αυτός του έβαζε τις ταμπέλες περί κομμουνισμού και δεν τον άφηνε να ρωτήσει, καλά του κάνουν κι αυτοί!