Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Πεπελάσης: Ο Παπακωνσταντίνου έχει κάνει ζημιά στη χώρα!



Ο επί σειρά ετών σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου και καταξιωμένος οικονομολόγος-πανεπιστημιακός κ. Αδαμάντιος Πεπελάσης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99.5, άσκησε έντονη κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Ο Αδαμάντιος Πεπελάσης, που έχει διατελέσει διοικητής της Αγροτικής και Εμπορικής Τραπέζης, εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για την εξέλιξη των πραγμάτων στην Ελλάδα. Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, δήλωσε: «Έχει κάνει ζημιά στη χώρα, με τον τρόπο που χειρίστηκε τα πράγματα. Περιέπαιζε τον λαό όταν έλεγε ότι θα βγούμε γρήγορα στις αγορές».
Παράλληλα, σχολιάζοντας την προειδοποίηση του κ. Παπακωνσταντίνου ότι έρχονται δύσκολα χρόνια, ο κ. Πεπελάσης έκανε λόγο για δηλώσεις που έρχονται σε ύστερο χρόνο και επεσήμανε πως όταν ο ίδιος έκανε τις ίδιες δηλώσεις δύο χρόνια νωρίτερα προκαλούσε δυσφορία. Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες για την παρούσα κατάσταση σε όλα τα κόμματα, αλλά και στις προηγούμενες κυβερνήσεις: «Τα κόμματα πρέπει να πουν την αλήθεια στρογγυλεμένη, απλή και απτή. Ο κ. Σαμαράς δεν έχει το περιθώριο για μικροπολιτικούς χειρισμούς. Έχει τεράστιες ευθύνες», τόνισε ο κ. Πεπελάσης.
Τέλος, προειδοποίησε πως η χώρα βαδίζει σε τραγωδία και τόνισε πως κυβέρνηση όσο και αντιπολίτευση πρέπει να εκπονήσουν από κοινού ένα αξιόπιστο σχέδιο, ώστε να μην οδηγηθούμε σε μια οικονομική τραγωδία αντίστοιχη της Μικρασιατικής Καταστροφής.
http://www.iefimerida.gr

6 σχόλια:

Modestus είπε...

Χα χα χα χα μας δουλεύετε ρε; Αν ήταν σύμβουλος του Ανδρέα αυτός τώρα θα έπρεπε να σχίσει τα πτυχία του, με αυτά που έχει κάνει ο πρώην εργοδότης του. Άντε ρε μπάρμπα κάνε χαρακίρι λέω εγώ που έχεις και μούτρα να βγαίνεις και να μιλάς, λαμόγιο.

Ανώνυμος είπε...

papapelasis ti frouto einai afto pou to psonisate akou papapelasis h manatou ton kseri POU PATE ORE KLEFTOPOULA kai tous psonizete . pantos sthn fotografia einai glikas san ton DONKI XOTI ntale kouale, ftou mi ton matiakso ton atimouli

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τούρκος,είσαι και ντιντής.Μάθε ρε τούρκε να γράφεις Ελληνικά και μετά σχολίασε.
Bloggers,μην επιτρέπεται την γραφή greekenglish,τι σκατά πατριωτικό blog είστε.
Όσο για τον κύριο της φωτογραφίας,όσο ήταν σύμβουλος του ΑΓΠ δεν τα πήγε και τόσο καλά.200% αύξηση του δημόσιου χρέους στα χρόνια της διακυβέρνησης του,δεν το λες και καλά.
Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα. ΟΧΙ ΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ! ΟΧΙ! Πού ήσουν τόσο καιρό? Εσύ, ο Μέγας Οικονομολόγος και σύμβουλος του πατέρα του! Εσύ, που ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ έδωσες σωστές συμβουλές στον Ανδρέα και του εξήγησες πως μια χώρα είναι χαζό να παράγει. Η μαγκιά πλέον βρίσκεται στον δανεισμό και μόνο! Δουλεύουν άλλοι για μας δηλαδή ;)....Δεν ξέρω κατά πόσο συνέβαλλες στην οικονομική πολιτική του Αντρέα, ξέρω όμως ότι ήταν άθλια. Άρα προφανώς έχεις ευθύνες....

metanastis-News-Germany είπε...

Πολυ οικονομολόγος και πανεπιστημιακός ο Τυπος χα χα χαααααααα το πρωβλημα ειναι ομως οτι δεν ξερη απο οικονομια διοτη αν ηξερε απο οικονομια δεν θα τα ειχαν κανει θαλασσα τοτε με τον Ανδρεα...

ρε μπάρμπα αντε κάνε κανα μπανιο γιατι αφτα που μας λες ειναι μεν αληθεια αλλα κοιτα πρωτα τα δικα σου κε μετα μηλας για αλλους. Εσυ αρχισες προτος με τις δηθεν συμβουλες σου στον Ανδρεα να Βαζεται την Ελλαδα στο Χρεως !!!

Ανώνυμος είπε...

Πεπελάσης Πεπελάσης τα @@ μας θα πιάσεις...(και εσύ και το καθυστερημένο που έχουμε για Πορδηπουργό)