Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Έπεσαν οι ΜΑΣΚΕΣ της Δεξιάς: Μετά το άδειασμα Καμμένου δίνουν συναίνεση και υπέρ του εθνικού ξεπουλήματος.



Όσο περνούν οι ημέρες και σφίγγουν οι καταστάσεις, η Ν.Δ. φανερώνει το γνωστό αντιλαϊκό της πρόσωπο και εγκαταλείπει το αντιμνημονιακό «προσωπείο». Σε σημερινές του δηλώσεις περί της περιβόητης «συναίνεσης», ο Γιάννη Μιχελάκης αποκάλυψε το πραγματικό, σκληρό, νεοφιλελεύθερο -και παραδοσιακά ξενόδουλο- πρόσωπο της Ν.Δ. Είπε:
«Πίσω από τη λέξη συναίνεση η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει την αναποτελεσματικότητά της καθώς», όπως είπε, «η κυβέρνηση δεν έχει εμποδιστεί σε....
τίποτα να κυβερνήσει, να ασκήσει την πολιτική της». Άρα, ομολογεί, ότι έχουν δώσει «συναίνεση» στην κυβέρνηση και στην πολιτική της, είναι υπέρ του σκληρού νεοφιλελευθερισμού (σιγά και μην δεν ήταν) και το πρόβλημα είναι η αναποτελεσματικότητα. Και συνέχισε:

«Στο θέμα, για παράδειγμα, της ΔΕΗ η πολιτική της ΝΔ είναι πιο επιθετική. Η κυβέρνηση δεν προχωρά σε καμία αποκρατικοποίηση. Στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων το «φιάσκο» του Αστακού και η κατάσταση στο Ελληνικό δεν έχουν να κάνουν με τη συναίνεση. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα αποτελεσματικότητας και την αδυναμία της προσπαθεί να την κρύψει πίσω από το θέμα της συναίνεσης».

Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος: και «συναίνεση» δίνουν και έχουν πιο επιθετικές θέσεις στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων. Τότε, ρε παλικάρια της Δεξιάς, γιατί παριστάνετε τους «αντιμνημονιακούς»; Δεν ντρέπεστε λιγάκι, ρε ξεπουλημένα και ξενόδουλα τομάρια, να κοροϊδεύετε το λαό ενώ στην πραγματικότητα στηρίζετε, είτε με την ανοχή – συναίνεσή σας, είτε πιέζοντας για πιο «επιθετικό» ξεπούλημα; Έχετε τελειώσει όλοι σας, παλαιοκομματικοί καραγκιόζηδες!

http://www.tsantiri.gr/

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις καθεστε και ακουτε τι λεει ο καθενας και προσπαθητε να βγαλετε νόημα;Τη γιαγια μου να ρωτήσω τους εχει παρει χαμπαρι και αυτη!!ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ-ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ-ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ!
Ο πολιτικός και χαρτί να σου βγάλει οτι πεθαινει μη το πιστεψεις και πατησε τον κατω σα σκουπιδι.
Για να φτασει εκει που εφτασε ο καθενας τους ΕΘΑΨΕ ολοκληρες οικογενειες.Ξυπνάτε.ΔΕΝ υπαρχουν κόμματα και πολιτικό γιγνεσθαι....ολα είναι προμελετημενα και μαλιστα εδώ και πολυ καιρο.Αυτοι ρε σεις εχουν καθορίσει απο τώρα τι θα γίνει σε 2 χρόνια και σεις παλεύεται να τους καταλαβαιτε.Η λύση είναι να τους χαλάσουμε τα σχέδια να μας δουν ενωμενους και αποφασισμενους ρε.
Και μια πρόταση:το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ το οποιο σεβομαι και παραδεχομαι πρέπει σιγα σιγα να μετονομαστεί σε ΔΕ ΨΗΦΙΖΩ..ξύλο στα πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά για τους ρομαντικούς που πίστεψαν στην Ν.Δ και το αντιμνημονιακό προσωπείο,αλλά και τα κομματόσκυλα της που υπερηφανεύονταν γι αυτό.Κύριοι,περαστικά σε όλους σας.Τι νομίσατε,ότι ο συγκάτοικος του Jefrey,δεν είναι υπαλληλάκος ιδίου τύπου και κοψιάς;Κούνια που μας κούναγε...

Ανώνυμος είπε...

Στηρίξτε τους 300 Έλληνες ρε παιδιά. Δείτε τι γίνεται στην Ισπανία; Εδώ μας έχουν βάλει το αγγούρι στον π....νό και δεν αντιδράει κανένας

Ανώνυμος είπε...

Όποιος στις επερχόμενες εκλογές ψηφίσει αυτά τα δύο κόμματα της μαφίας (ΠΑ-ΣΟΚ & Ν.Δ.) τότε μιλάμε για διανοητικά ανάπηρα όντα. Δεν υπάρχει καμία λογική αλλά ούτε και δικαιολογία. Παλιότερα έλεγε κάποιος: τους ψηφίζω γιατί διόρισαν εμένα, τον υιό μου κτλ στο δημόσιο και δε με νοιάζει τίποτα. Πλέον αυτό δεν ισχύει. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Όποιος έκανε συμφωνία με πολιτικό για να βρει μια θέση στο δημόσιο αυτός ή η οικογένεια του τότε είναι κι αυτός συνυπεύθυνος στην όλη κατάσταση.
Πήραμε το δάνειο των 110 δις για να πληρώσουμε άλλα δάνεια που έληγαν. Κι ερωτώ σαν ένας ηλίθιος πολίτης που είμαι: Εφόσον δεν μπορείς να ξεπληρώσεις παλαιότερα δάνεια τα οποία λήγουν πώς θα μπορέσεις να ξεπληρώσεις ένα καινούργιο;
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Κατσε για να καταλαβω...γιατι μπερδευετε το θεμα των αποκρατικοποιησςων με το συνολο του μνημονιου.
Προτιματε να εχουμε 1 εκ. δημοσιους υπαλληλους σε
10 εκ. πληθυσμο;

Τωρα σκεφτηκατε τι σημαινει καπιταλισμος και ελευθερη αγορα; Ειμαστε η μονη καπιταλιστικη χωρα με τετοια καταντια δημοσιου τομεα, καποτε πρεπει να τελειωσει.

Εκτος αν μιλανε διορισμενοι υπαλληλοι που σκεφτονται την καρεκλα τους οποτε απλα τους απανταω οτι ειναι μερος του προβληματος και προτου ζητησουνε ρουσφετι να εβαζαν το μυαλο τους να δουλεψει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

@10:59 μ.μ.
Επειδή η ημιμάθεια και η εμπάθεια είναι κακοί σύμβουλοι, να σου θυμίσω ότι σε αυτούς τους "1 εκ. δημοσιους υπαλληλους σε 10 εκ. πληθυσμο" συμπεριλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί, οι γιατροί, οι στρατιωτικοί, τα σώματα ασφαλείας, οι υπάλληλοι των ΟΤΑ, οι δικαστικοί, οι υπάλληλοι των υπουργίων κ.α. Αν σου φαίνονται πολλοί, τότε κάνε μια έρευνα για το πόσους τέτοιου "δημόσιους υπάλληλους" έχουν τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης και της Αμερικής.

Αλλά, τελικά, το βρήκαμε το καρκίνωμα της Ελλάδος! Είναι οι "δημόσιοι υπάλληλοι"...!!!

Και ΔΕΝ σου μιλάει ένας "διορισμένος υπάλληλος" αλλά ένας απλός σκεπτόμενος Έλληνας!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 11.21 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ .ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΑΙΡΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ακομα και εδω τσακωνεστε για τα κομματα.ακομα υποστηριζετε αυτους που μας κατεστρεψαν..μπλε και πρασινους...ρε τα ιδια σκατα ειναι και τα 2 κομματα.παρτε το χαμπαρι....προβατα..

Ανώνυμος είπε...

Στο εξωτερικο δεν είναι μόνιμοθ. Αν δεν κάνουν δουλειά παίρνουν το μπούλο

Hellas-Orthodoxy είπε...

H πηγη του αρθρου ειναι το πασοκικο-δηθεν πατριωτικο-"Τσαντηρι"...

Γι'αυτο και αναμασουν την καραμελα "Δεξια",ενω βεβαια αν καποιος ακολουθει οχι δεξια,αλλα ακροδεξια πολιτικη στην οικονομια,ειναι οι "σοσιαλιστες" του Τζεφρυ...

Αποκρατικοποιησεις πρεπει να γινουν,απολυσεις ΔΥ το ιδιο κλπ.Με καθεστως διαφανειας ομως.Οχι να διωξουν τον διορισθεντα μεσω ΑΣΕΠ που παιρνει 800 ευρω και να κρατησουν το κομματοσκυλο-υπαλληλο της Βουλης που τσεπωνει 2 χιλιαρικα το μηνα.

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε παλλικαρια, αφηστε τα λογια και παμε να βρουμε τους Ισπανους. Θα ερθουν και Ιταλοι-Γαλλοι-Πορτογαλλοι. Εφτασε η ωρα μηδεν. Ας μην την αφησουμε ανεκμεταλλευτη την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας ευκαιρια για αλλαγη. Αδερφια μου ΑΕΡΑ! Σκεφτειτε τι θα μας ελεγαν σημερα ο Σωκρατης, ο Λεωνιδας, ο Κολοκοτρωνης, ο Ρηγας, ο Καποδιστριας, ο Μελας, ο Αρης, Ο χριστος! Λευτερια ή Θανατος! Ολοι στο Συνταγμα την Κυριακη!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

Ανώνυμος είπε...

Ενώ Ισπανοί, Τυνησιοι και Αιγυπτιοι, έχουν χρησιμοποιήσει το facebook για να ξεσηκωθουν, εμεις το έχουμε για να βγάζουμε γκόμενες.

Πότε θα καταλάβουμε οτι με το να τσακωνομαστε για ολους του αχρηστους που μας διορισαν, μας έκαναν ρουσφετια και στο τέλος μας λοβοτομησαν, αφήνουμε ανυπεράσπιστη την πατρίδα μας. Όλο το συστημα βρωμάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η λογική έχει χάθει, το ίδιο και ο Αμερικανός πρέσβης (τυχαίο?)!

Η μόνη ελπίδα είναι να γίνει ένα θαύμα. Θα αράξω αύριο και θα περιμένω το τέλος του κόσμου, 6μμ σύμφωνα με τας γραφας.

Καλή αντάμωση!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τους δημόσιους υπαλλήλους ύσηχους και δείτε τι πανηγύρι γίνεται στους εξοπλισμούς και στα νοσοκομεία, στις ΜΚΟ και στις OFF SHORE.2 έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι αμοίβονται όσο 1 ξένος και λόγω των άχρηστων πολιτικών και των καρτέλ που αυτοί διατηρούν δεν φτάνει να θρέψει μόνος του ούτε τον εαυτό του. Πολλες φορές αντρόγυνο Δ.Υ. δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια. Οπότε δεν μας φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι (με εξαίρεση κάτι ΟΠΑΠ ΟΣΕ ΔΕΗ και ρεμούλες που έγιναν με μισθούς πιο πάνω και από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου)!