Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Κάποιοι βγάλαν και θα βγάλουν πολλά χρήματα..Άδωνι (αναγνώστες)


Το Τ.Τ. έπαιξε στη πτώχευση σε μία εποχή άσχετη. Αν τώρα κρατούσαν αυτά τα ασφάλιστρα δεν θα ήταν ασφάλεια στην πτώχευση αφού το κέρδος τώρα ήταν τουλάχιστον το έλλειμμα των ασφαλιστικών ταμείων; Δεν θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα;
αναγνώστης


Ο Καμμένος απέδειξε οτι υπάρχει άμεση σχέση με την οικογένεια γαπ και αυτούς που φέρονται να αγόρασαν τα cds. Εσύ  για να πειστείς μάλλον θέλεις να το ομολογήσουν οι ίδιοι. Κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
αναγνώστης


Μου κάνει εντύπωση που ο άδωνις μάχεται με νύχια και με δόντια να μην βγει ο Γαπ προδότης. Τι φοβάστε κύριε Γεωργιάδη; Μήπως αγοράσε cds  και κανένας άλλος;Ο καρατζαφέρης έφερε το θέμα στη βουλή και είπε να το ερευνήσουμε. Δεν αποκάλεσε ανεύθυνο τον καμμένο. Τι έγινε; Μώπως σας πειράζει που ο καμμένος κάνει έρευνα και ρισκάρει την ζωή του κοντράροντας τους νταβατζήδες του τόπου; Είναι γνωστό πλέον οτι ο Γαπ έσυρε την χώρα στο ΔΝΤ, το είπε και ο Στρος καν. Εσεις επιμένετε και υπερασπίζεστε ένα διεφθαρμένο κόμμα που παίρνει εντολές από το Στεϊτ Ντιπαρτμεντ. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν μιλάτε μόνο για τους λαθρομετανάστες για να απροσανατόλιστε τον κόσμο. Όσο για αυτό που λέτε οτι μάχεστε για να μην χρεωκοπήσει η χώρα, ας γελάσω. Αυτή τη στιγμή δεν σώζουμε την χώρα αλλά τους αγαπημένους σας τραπεζίτες που ξεζουμίζουν τους λαούς για να μην υποστούν απώλειες.
αναγνώστης 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά έχετε πάει ποτε σε δικαστήριο? Ακόμα και το "ηλίου φαϊνότερο" θέλει απόδειξη, πόσο μάλλον όταν κατηγορείς τον Πρωθυπουργό. Ασχετα αν η υπόθεση είναι τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμύδια.

Ανώνυμος είπε...

To ΛΑΟΣ ειναι δουρειος ιππος. Ο Καρατζαφυρερ ειναι ενεργουμενο του Αγγλικού στεμματος (μεσω Κοκού) και προφανως για αυτό το λογο βρηκαν αποκουμπι και μασωνοι (δεν ειναι κακό, αρκει να μην κοροιδευουμε τον κοσμο), όπως ο Αδωνις και ο Γουδης (απ' οτι φαινεται ανηκουν στην Αγγλοελεγχομενη στοά). Τα υπόλοιπα ειναι φυσιολογικά επακολουθα. Δηλαδή, η ανακολουθια του ΛΑΟΣ που ακομα και με το ΓΑΠ θα συμμαχησει προκειμενου ο γαλατάς να μπει στον εσωτερικό κυκλο της εξουσιας. Συστηνω στους Χριστιοανούς να τα εχουν υποψη τους αυτά....

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ετσι ακριβως ειναι!!!ξερουμε ολοι οτι η Ελλαδα μας πουληθηκε!!!αυτη η χωρα π δεν παω πολυ πισω οι προγονοι μας εχυσαν με το αιμα τους!!!λοιπον για να τελειωνει το πραγμα!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ!!!απλα τωρα θα ξεπουλησουν τα παντα απο δημοσιο ωστε οι τραπεζες να αρπαξουν οτι μπορουν και σε αυτο βοηθατε εσεις αγαπητε αδωνη και μας δουλευετε κανονικα για να παρετε ψηφους εσεις και το καθε κομμα!!!αλλα υπαρχει ακομα λαος π τ πιστευει και σας ψηφιζει!!!κατι ακομα...μια ερωτηση και θελω να μ απαντησεται αν εχετε την καλοσυνη!!!παρατηρησα οτι στο γραφειο σας εχετε την Βυζαντινη σημαια...οποτε πιστευεται οτι υπαρχει Θεος και ολα τα σχετικα...αρα θα εχετε διαβασει κ καποιες προφητειες που θα επαλληθευτουν και γινονται αρα τι πολεμας να μην φτασει η χωρα σε χρεωκοποια???ενω τα ξερεις???λοιπον για αυτο αγαπητε αδωνη τα πονηρα σας αλλου δεν μασαμε πλεον!!!αλλα δεν φταιτε εσεις εμεις φταιμε για αυτο μας εχει φερει ο Θεος εσας...γιατι αυτους(εσας) αξιζει στον λαο το οποιο εχει βολευτει, οι αλλοι φυλανε κατουρημενες ποδιες και σιγα σιγα εφυγε η χαρις του Θεου!!!αν μπορειτε απαντηστε μ παντα φιλικα βεβαια αν η σημαια αυτη σας αντιπροσωπευει πληρως η απλα την βαζεται για να κερδισετε ανθρωπους!!!

Ανώνυμος είπε...

Κερατάδες του ΛΑΟΣ. Τι έγινε ρε ΑΛΗΤΕΣ ο ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ από την ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ; Ποιός ΚΕΡΑΤΑΣ χώθηκε στην ΜΑΝΑ του και ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ τον μπαγλάρωσε στο ΞΥΛΟ; ΠΟΙΟΣ είναι ο ..Ζωηρούλης στο κόμμα σας; Εχετε και σείς τον ...Στρος Καν σας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.ellasghtoyfotos.com/?p=801

Υπάρχουν στοιχεία, ότι σπούδαζε την Αννούλα στο Λονδίνο και κάθε Σαββατοκύριακο την επισκεφτότανε, να πληροφορηθεί από πρώτο ,,,χέρι, πως πάει με τις …σπουδές της. Το κορίτσι ήταν πολύ …ζωηρό και το έκανε γραμματέα του στις Βρυξέλλες.

Επίσης φημολογείται στην Φρανκφούρτη ότι ο πράγματι σπουδαίος ιατρός ΣΤΕΡΓΙΟΥ έφυγε από το κόμμα πριν κάποια χρόνια, αφού έκανε τόπι στο ξύλο τον σανοπώλη. Αιτία? O sanopövlhw xώθηκε στην μάνα του ιατρού!

Για την Κοκκίνου ρωτείστε τον Βασίλη από την Κόρινθο.

Ανώνυμος είπε...

Αδωνη πολυ γρηγορα σε ειδα να βγενεις να υπερασπιστεις τον ΓΑΠ και τους υπολοιπους ....αντι να σταθεις διπλα του και να τον στειριξετε εσεις που φωναζεταιγια το καλο της ελλαδας (και καλα)καθε μερα!!! μηπως εισαι και συ μες την παρεα?αλλα τσαμπουναγατε εσυ και το κομμα σου πριν λιγο καιρο τωρα στροφη 180 μοιρες ....αρε πουλημενοι ειστε ολοι σας βρωματε σαπιλα ενας τιμιος πολιτικος υπαρχει τελικα που να εχει τα α@@@@@α να μας βγαλει απ τον βουρκο που μας ριχνετε ολοι εσεις?