Σάββατο 21 Μαΐου 2011



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα πια: "Όποιος ψήφισε το μνημόνιο είναι κακός και όποιος δεν το ψήφισε καλός". Ωραία να ψηφίσουμε λοιπόν Σύριζα ή Ανταρσία στις επόμενες εκλογές αφού δεν ψήφισαν το Μνημόνιο ή τη ΝΔούλα που μας κοροϊδεύει μια ζωή και μεις χαύουμε τα ψέματά τους και τους ψηφίζουμε σαν τα κοθόνια.

Ανώνυμος είπε...

χαχα αυτή είναι αφίσα!πετάξτε τους kiss,metallica,nirvana,το νονό απ'το δωμάτιό σας!μια ευγενική χορηγία της Συγγρού-ΝΔ(επινόηση) και της Τυποεκδοτικής-ΚΚΕ (υλοποίηση)

Ανώνυμος είπε...

Στις επόμενες εκλογές που θα έλθουν 100% σύντομα, να είστε όλοι εκεί!!!!!
Μην καθίστε στο σπίτι, μην πάτε βόλτα, αλλά πηγαίνετε και ρίξτε την ψήφο σας όπου τραβάει η όρεξη σας.
Μαυρίστε τα καθάρματα και δώστε μήνυμα, πως ο λαός μαλάκας δεν είναι!!!!!
Υπάρχουν δεκάδες μικρά κόμματα που δεν θα τους ενοχλούσε καθόλου αν έπαιρναν και κανέναν ψήφο παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΡΣΗ ΜΕΡΑ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΩ ... ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΙΟ ΠΑΝΩ : "GAP KAI ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ " ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ "ΒΡΟΜΙΚΟ" ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ "ΣΤΗΘΕΙ" ... ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΗΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ" ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΑΠΟΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG...!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε Σαμαρά και θα ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥ....Α που δεν θα την πιστεύετε!!!!
ΛΑΟΣ και ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!
ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! ΖΩΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που βγάζουν αφισάκια πρέπει να έχουν και το θάρρος να βάζουν και την υπογραφή τους από κάτω. Τσιράκια της ΝΔ σας βαρεθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Βαθεια νυχτωμενοι...δεξιοι,κεντρόοι, αριστεροι, ακροδεξ-ακροαρ...ολοι λοβοτομημένοι...μάλλον δεν θα ξυπνήσετε ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

9:46 πες μας με τι τροπο ξυπνησες εσυ μπας και ανοιξει το ματι μας κι εμας των φτωχων