Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΜΠΑΞΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠ’ ΟΛΑ. ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣΣυνελήφθη λοιπόν ο σοσιαλιστής Dominique Strauss Khan, εκκαθαριστής της χρεωκοπημένης κοινοπραξίας παγκοσμίως γνωστής με τον διακριτικό τίτλο “ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ”Ο πρόεδρος της κοινοπραξίας GeorgePapandreou, γνωστός ανά την υφήλιο για τους παγκόσμιους στοχασμούς του, φίλος του συλληφθέντος σοσιαλιστή επιδόξου προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας και ήδη κατηγορουμένου για ....κακούργηματα, ερωτηθείς σχετικώς, παρέπεμψε τους δημοσιογράφους σε παλαιότερες δηλώσεις του, περί χώρας διεφθαρμένων. 

Ο κ. Papandreou διετύπωσε επίσης ορισμένες ενστάσεις ως προς τον τρόπο που λειτουργεί η Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ, διευκρινίζοντας ότι στην ΕΛΛΑΔΑ η αστυνομία θα συνελάμβανε την καμαριέρα και θα την παρέπεμπε να δικαστεί για το κακούργημα της αντίστασης κατά της αρχής, και της προσβολής του προσώπου του εκκαθαριστού της κοινοπραξίας… Έτσι για να καταλάβουν όλοι και να γίνει ευρύτερα γνωστό τι σημαίνει απαξιωμένη δικαιοσύνη και πως απονέμεται από τους επίορκους λειτουργούς της στην Ελλάδα. Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η καγκελάριος κ. ΜΕΡΚΕΛ, απεπειράθη να αυτοκτονήσει συνεπεία ερωτικής απογοητεύσεως, ελέγχονται ως ανακριβείς. Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι Martine AubryFrançois Hollande και Ségolène Royal, ανθυποψήφιοι του “πηδηχτούλη”Dominique Strauss Khan, για την ανάδειξη από το γαλλικό σοσιαλιστικό κόμμα, του υποψηφίου για τις εκλογές του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αν και ανεπιβεβαίωτες, ελέγχονται ως απολύτως ακριβείς.
oπωπητήρ JR
http://filotimia.blogspot.com/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΟΥΣ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ;ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΔΕΝ ΠΕΖΕΙ; ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΑΙΑΝΤΑΣ