Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πάνος Καμμένος: Δεν κάνω πίσω, νεκρός ή ζωντανός.



Ο Πάνος Καμμένος στέλνει μήνυμα σε αυτούς που προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις αποκαλύψεις του.
Απαντά όπως ένας Έλληνας που βάζει την Πατρίδα και την κοινωνία ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.
Απαντά ως ένας πολιτικός ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ.
Μα κυρίως, απαντά όπως όφειλε να απαντήσει όλο το πολιτικό σύστημα απέναντι σε αυτούς που λήστεψαν την χώρα:
Σας ευχαριστώ όλους .
Τα στοιχεία πού έχω ενοχλούν πολλούς πολιτικά αλλά βασικά οικονομικά ΌΛΑ είναι Απόλυτα καί μή αμφισβητίσημα.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΝΕΚΡΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
Δέν δέχομαι κίτρινες κάρτες από νενέκους καί ενεργούμενα τους. Έχω ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ .

αnti-ntp:Εύγε ΠΑΝΟ!!! ΕΥΓΕ!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pou itan o k.kamenos otan steinotan to kolpo tou xreimatistiriou se varos twn oikonomiwn tou ellinikou laou ? alla tote itan polla ta lefta ari... Twra prepei na vgoume kai ladi apo tin xionostivada pou erxetai.... merikoi i den exoun mnimi, i twra xypnisan i exoun dolo kai xeirokrotane.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΝΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΡΙΣΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Emena o Kammenos mou dinei piso tin elliniki mou yperifaneia pou katapatoune oi Sabbataistes donmedes tis ellinikanikis voulis tou massonariou

Ανώνυμος είπε...

αν ολα αυτα τα κανεις κυριε καμενε για το καλο της πατριδας μας και του λαου της τοτε θα σταθω σαν φυλακας αγγελος σου διπλα σου.αν πισω απο ολο αυτο το σκηνικο κρυβεται κατι πονηρο και υπουλο τοτε θα ειμαι ο χειροτερος σου εχθρος.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 11.21!

Modestus είπε...

Βασικά γύρισε στα ίδια πριν βγει ο Καραμανλής. Τότε θυμάμαι ωρυόταν στον Τριανταφυλλόπουλο εναντίον του Κόκαλη και είχε πει ότι θα κάνει τα πάντα για να τον ξεσκεπάσει όταν η ΝΔ θα βγει κυβέρνηση. Η ΝΔ βγήκε κυβέρνηση, αυτός πήρε το υπουργείο το βούλωσε και ο Κόκαλης είναι ακόμα εδώ. Οπότε να σας πω την αμαρτία μου δεν τον πιστεύω. Άλλα έλεγε όταν ήταν αντιπολίτευση άλλα έπραττε όταν έγινε κυβέρνηση. Δεν με παραμυθιάζουν οι κορώνες πλέον. Πιθανόν βλέπει την κοινωνική έκρηξη που έρχεται και κοιτά να την βγάλει καθαρή. Όποιος είναι ηθικός και σωστός θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί με αυτά που συμβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

κ. Καμμένε, συνεχίστε να λέτε την αλήθεια και είμαστε μαζί σας. Μην σωπάσετε. Όμως να προσέχετε. Και να πείτε και σε μας τον απλό λαουτζίκο ΤΙ μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον. Ειλικρινά δεν ξέρω ΤΙ να ψηφίσω. Εσάς όμως θα σας σταυρώσω σαν άτομο για το θάρρος σας και τη μαχητικότητά σας. Μη παρετηθήτε και σιωπάσετε. Και ο Καραμάνλης ήταν καλός μέχρι που έπεσε στη βουβαμάρα, ίσως λόγω κατάθλιψης ο άνθρωπος με αυτά που έβλεπε γύρω του. Και αυτός ήταν πατριώτης αλλά τον στρίμωξαν στον τοίχο χωρίς καμιά ελευθερία να μανουραύρει. Κρίμα γιατί στρόφαρε ο ίδιος. Μην καταντήσετε έτσι και εσείς κ. Καμμένε. Συνεχίστε. Μόνο να έχετε καλούς σωματοφύλακες και να προσέχετε σαν πατέρας και την οικογένειά σας. Και τι πείνετε και τι τρώτε, πάλι να προσέχετε γιατί υπάρχουν ύπουλες δηλητιριάσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜ¨ΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι έχεται δίκιο,άλλα ο 11:21 έχει απόλυτο δίκιο.Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι μας ,μόνο για το κοινό συμφέρον και όχι για τα ύπουλα σχέδια των ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Pms13

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Πάντα ψήφιζα Νέα Δημοκρατία. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην το ξανακάνω μέχρι που άκουσα τον Σαμαρά στο Ζάππειο 2 και άλλαξα γνώμη. Προσπάθησα να πίσω τον εαυτό μου ότι ο Σαμαράς είναι αυτός ο Ηγέτης που περίμενε η Ελλάδα τόσα χρόνια για να αναγεννηθεί . Μετά από αυτό που διάβασα παραπάνω κατάλαβα ότι τελικά θα έκανα ένα ακόμα μεγάλο λάθος. Καμμένε κάνε κόμμα και να είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος περιμένει έναν Πατριώτη και μάγκα με α@@@δια σαν εσένα που να έχει αποδείξει με έργα και όχι με λόγια ότι δεν μασάει να τα βάλει με όλους και με όλα . Προχώρα και οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι παρά πολύ θα είναι μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ..ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΑΧΗ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Καμμενε προχωρα και μην φοβασαι τιποτα. Δεν υπαρχει τιποτα πιο ιερο απο το να υπερασπιζεσαι την πατριδα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ - ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ( Ο ΠΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡ.@ @.ΙΑ ).

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΕΥΘΕΥΡΟΤΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΕΡΕΣΕΙ ΣΤΑ 300 ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΣΤΕΥΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΑΝ
ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΘΑΡΓΟ ΠΟΘ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

re paidia....kai kammeno na psifisoume...o psifos paei sthn nea dimokratia....kai pisteyw einai lathos...eimai yper tou kammenou...opws kai pollwn allwn...alla sthn ousia to komma tou psifizoume..kai to pasok exei kala stelexh sthn perifereia...alla paremoun sto pasok pou vazei upourgous ektos psifodeltiwn...

Εγω είπε...

Προς ολους τους φιλους επανω. Ο Καμμενος παντα ηταν ετσι. Απλα ο Ελληνας κατι χρονια πριν οταν ολα ηταν λιγο καλυτερα απ'οτι ειναι τωρα δεν εδεινε συμασια. φανατιζονταν με τα κομματα κτλ. Και δεν εβλεπε περα απο τη μυτη του.. Τωρα που αρχισε δειλα να ξυπναει αρχισε να ακουει τους "Καμμενους"... Απο τα παραπανω αυτο που ακουω απο τον Καμμενο ειναι power!! Τι θελετε να πει παραπανω ρε σεις?

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν ο Καμενος ειναι πατριωτης αλλα σιγουρα παντως ειναι πιο εξυπνος απο τους αλλους 299 για τον απλουστατο λογο οτι καταλαβε οτι αργα η γρηγορα ο λαος θα ξεσηκωθει και θα εχουμε νεο Γουδι και καταλαβαινει οτι προς το συμφερον του ειναι να ξεκαθαρισει την θεση του πριν αρχισει το ξεβρωμισμα της χωρας.αντιθετως οι υπολοιποι πασχουν απο στρουθοκαμηλισμο.τους φτυνουν και νομιζουν οτι βρεχει...

Ανώνυμος είπε...

παιδια γιατι ο καμμενος μου θυμιζει 100% τις πρωτες καλες μερες Καρατζαφερη?Ελπιζω να μην αποδειχτει κολοτουμπας