Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ



Αποκαταστάθηκε η τάξη στο κέντρο της Αθήνας, καθώς «έσβησαν» και οι τελευταίες «εστίες» επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Όλοι οι δρόμοι δόθηκαν εκ νέου στην κυκλοφορία. Στην περιοχή των Εξαρχείων καταγράφηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης επεισόδια και ρίψεις δακρυγόνων μετά...
την πορεία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Ομάδες νεαρών προξένησαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ κάποιο μπήκαν και στο χώρο του Πολυτεχνείου.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης και ενώ ήταν σε εξέλιξη η πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.
Αρχικά, δημιουργήθηκε μικροένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ στο Σύνταγμα μπροστά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια τα επεισόδια πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις. κολούθβς σημειώθηκαν «οδομαχίες» στην οδό Πανεπιστημίου. Διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ, ενώ τα ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα και προσαγωγές.
Κατά τα λοιπά τόσο η πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που ξεκίνησε από το Πεδίο του Άρεως, όσο και νωρίτερα η πορεία του ΠΑΜΕ, είχαν μεγάλη συμμετοχή.
fimotro

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγινε και σημερα η επανασταση....ολο μαλακιες...δεν ''το εχει'' δυστυχως ο μεσος ελληνας....παρα πολυ λιγοι ''το ' χουν''!!.....οι αλλοι εναι σχιζοφρενοβλαβεις ΚΩΛΟβολεψακηδες....χθες το ειπα ....αποτυχια η μπανανα.....αντε γεια ζωα...γιατι οι πιο πολλοι ζωα εισαστε!!!! ...χωρις παρεξηγηση...!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΝΤΕ ΡΕ ..ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.....TELETABIES!!! ΡΑΓΙΑΔΕΣ Ε, ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!

FYLETISTHS

Ανώνυμος είπε...

Στη φωτο πιο πανω βλεπετε το ΄΄ΠΑΜΕ΄΄ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ΄΄.Κλιμακωσανε για μια ακομη φορα την παλη,οπως γραφουν στο πανο.ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝΕ δηλ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.Οσο ηταν η δεξια,ωρρυονταν οι φασιστες χουντικοι αριστεροι,και τα σπαζανε για ψιλου πηδημα.Απο τα μμε κ τον φασιστολαζοπουλο,μεχρι τους συριζαιους,κκεδες κ πασης φυσεως αριστερα μαγαζακια του παγκοσμιου χρηματοπιστοτικου συστηματος[ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜΚΟ,ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΚΚΕ-..].ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ ΟΙ΄΄ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ΄΄,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΑΠ'ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.Δειτε τη φωτο..΄΄κλιμακωνουμε την παλη΄΄...ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ[αυτην την ΄΄παλη΄΄ κανουν]ΤΟ ΄΄ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ΄΄ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΄΄ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ΄΄ ΝΤΟΜΑΤΕΣ