Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Προκαλούν τα Σκόπια με το τραγούδι που στέλνουν στη Eurovision



Και στη Eurovision έφεραν το θέμα της ονομασίας οι Σκοπιανοί οι οποίοι φέτος εκπροσωπούνται στον μουσικό διαγωνισμό από τον Βλάτκο Ιλιέφσκι ο οποίος τραγουδά "Είμαι Μακεδόνας που πίνει ρακί".
Το θέμα απασχόλησε τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κ. Βελόπουλο, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στο υπουργείο Εξωτερικών. Στο τραγούδι ο καλλιτέχνης λέει: "Eίμαι Μακεδόνας που πίνει ρακί ερωτευμένος με μια Ρωσίδα που πίνει βότκα". Ο κ. Βελόπουλος απέστειλε ερώτηση στον..... υπ. Εξωτερικών στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Σύμφωνα με εκτεταμένη προβολή από τα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου, στο σύνολο των σκοπιανών ΜΜΕ επισημαίνεται ότι το τραγούδι που θα συμμετάσχει το σκοπιανό κρατίδιο στον διαγωνισμό του 2011 της Eurovision στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και αποδίδει κάποιος Βλάτκο Ιλιέφκσι, έχει τον τίτλο Rusinka, δηλαδή Ρωσιδούλα.
Στους στίχους του περιγράφεται ο έρωτας ενός νεαρού Σκοπιανού με μια Ρωσιδούλα όπου κατά τη διάρκεια του ρεφρέν (που επαναλαμβάνεται 2 φορές) δηλώνει με στόμφο ο τραγουδιστής ότι "Είμαι Μακεδόνας" είσαι Ρωσιδούλα θέλων να μάθω τα πάντα για αυτήν!
Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να επιτραπεί με κανέναν τρόπο από ελληνικής πλευράς, άλλη μια απαράδεκτη σκοπιανή πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας μας".

cosmo

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ;;; ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!! ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΜΕ!!!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ;;; ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ==ΜΑΚΕΔΝΟΝ=ΜΑΚΡΥΣ, ΨΗΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ==ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ, ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΝΤΡΕΣ. (ΑΛΕΞ=ΔΙΩΧΝΩ ΜΑΚΡΙΑ) ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΞΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ.
ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!!!
ΦΙΛΙΠΠΟΣ==ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ρε εδώ πουλήσαμε την ίδια μας τη χώρα και το έθνος με το μνημόνιο...
Οι Σκοπιανοί καλά μας κάνουν...αφού δεν έχουμε κυβέρνηση...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΣ ΔΡΑΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

για να δουμε και τους ελληναραδες του εξωτερικου!!!!!!που μονο να κρινουν ξερουν.αυτο θα γινει σε ξενο τοπο.....!!!!για να δουμε τι αντιδρασεις θα εχουνε!!!!!!!!!!

jz είπε...

Ρε βλήματα Σκοπιανοί που δεν έχετε καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία γιατί αν είχατε θα είχατε τη γραφή των Μακεδόνων που είναι ελληνική. Στα ελληνικά η λέξη Φίλιππος σημαίνει ένας άνθρωπος που είναι φίλος με τον ίππο στα σκοπιανά τι σημαίνει ρε βλήματα Σκοπιανοί. Αλέξανδρος σημαίνει αυτός που αποκρούει τον άνδρα στα σκοπιανά τι σημαίνει? Δεν αφήνετε αυτά και να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα.Θέλετε και καλή γητονεία ενώ προβάλετε παράλογα αιτήματα. Τι να σας κάνω που μας κυβερνούν άχρηστα και προδοτικά υποκείμενα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ