Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Κάτι σε Χούντα μου θυμίζει....



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
Ο Στρος Καν δήλωσε: “Είμαστε ο Γιατρός σας”, περιγράφοντας το ΔΝΤ ως τον γιατρό που ορισμένες φορές μπορεί να δίνει και δυσάρεστες θεραπείες.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε προχτές: “Η κατάσταση είναι κρίσιμη, η χώρα είναι στην Εντατική, και δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε από εκεί”
Ο άλλοτε σωτήρας Γεώργιος Παπαδόπουλος δήλωνε από αντίστοιχο βήμα πριν από πολλά χρόνια “Η χώρα έχει μπεί στον γύψο” και....
έκανε 7 χρόνια να βγεί από εκεί.
Αυτή η Χούντα, του ΔΝΤ, της Τρόϊκας (οι γιατροί) και της τωρινής κυβέρνησης (το νοσοκομείο) πόσο καιρό θα κάνει να φύγει? Δείτε το video και τα συμπεράσματα και οι συνειρμοί δικοί σας.
http://olympia.gr/2011/04/17/κάτι-σε-χούντα-μου-θυμίζει-video/

31 σχόλια:

Modestus είπε...

Άντε ρε καραγκιόζηδες που θα μου συγκρίνετε τον Γιωργάκη με τον Παπαδόπουλο. Εδώ ο ΓΑΠ πουλάει την χώρα και το αστείο είναι ότι τον έχουν ψηφίσει κιόλας άρα νομιμοποιήσει να κάνει ότι θέλει. Ο Παπαδόπουλος έφτιαχνε δρόμους για τα χωριά και η δημοκρατία του κώλου που έχουμε μας βάζει να πληρώνουμε γι αυτούς. Τέτοια δημοκρατία θέλετε; Βάλτε την εκεί που ξέρετε τότε. Που είσαι ρε Παπαδόπουλε να εκτελέσεις μερικά καθίκια σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

aparadekti i anartisi sas. ntropi pou sxetizete ton gap kai ton steaus koen me ton georgio papadopoulo. peite tin xounta i opos sas aresei tin periodo tou papadopoulou alla den itan 7 xronia. itan 6misi. deite ti ekane tote i 21 apriliou kai kanoun simera.. oudemia sxesi. na eiste pio prosektikoi alloi fora.

Ανώνυμος είπε...

symfono me tous apo pano telika eisai oti na'nai.. ante ksypna

Ανώνυμος είπε...

εργατια αγροτια παπαδοπουλος ξανα.-

Ανώνυμος είπε...

αισχος,ο παπαδοπουλος ειναι ηρωας,και πεθανε και στην ψαθα χωρισ να κλεψει μια δραχμη ,τωρα γεμισαμε με κλεφτες,αρε παπαδοπουλε να αγιασει το χωμα που σε σκεπαζει.

Ανώνυμος είπε...

Το οικονομικό θαύμα της 21ης Απριλίου

Και νέα έκθεση της ΕΟΚ ομολογεί το οικονομικό θαύμα που συνετελέσθη επί διακυβερνήσεως της χώρας από την στρατιωτική κυβέρνηση της 21ης Απριλίου! Πρόκειται για την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της ΕΟΚ που αναφέρεται στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και προτείνει τρόπους ενισχύσεώς της. Στην έκθεση αυτή διαβάζουμε:

Ο μέσος ετήσιος ρυθμός του ΑΕΠ της Ελλάδος την περίοδο 69-73 ήταν 7.8% έναντι αντιστοίχου ρυθμού της κοινότητας 4.6%. Την περίοδο μετά την πρώτη πετρελαϊκή κρίση (73-80) η αύξηση ήταν 3.5% έναντι 2.3% της Κοινότητας. Από το 1980 όμως και μετά και για την περίοδο 80-86 ο ρυθμός γίνεται μικρότερος του αντίστοιχου της Κοινότητας 0.7% έναντι 1.4%. Οι ρυθμοί για το 1986 και 1987 είναι 1.3% και 0.7% αντίστοιχα, ενώ οι εκτιμήσεις για την Κοινότητα είναι πιο ενθαρρυντικές 2.5% και 2.2%

Είναι φανερό ότι τα χρόνια 79 και 80 είναι το σημειό καμπής της προηγούμενης τάσεως. Η κρίση επηρέασε λιγότερο τον τομέα ρυθμού αυξήσεως της βιομηχανίας από 6.1% την περίοδο 72-79 γίνεται αρνητικός (0.7%) την περίοδο 80-85. Η συμμετοχή του προϊόντος της μεταποιήσεως στο ΑΕΠ από 21.3% το 80 πέφτει στο 18.7% το 1985 (στα επίπεδα του 1972).
Η κατανάλωση

Ο μέσος ετήσιος ρυθμός αυξήσεως της εσωτερικής ζητήσεως για προϊόντα μεταποιήσεως την περίοδο 72-79 σε πραγματικούς όρους ήταν 6.2% έναντι 3.6% της Κοινότητας των 4. Η εικόνα όμως άλλαξε τελείως την επόμενη περίοδο 79-85 με πτώση του μέσου ρυθμού στο -0.6% έναντι ρυθμού 0.1% για τους 4 της Κοινότητας. Η ανάκαμψη που άρχισε το 1983 δεν ήταν ακόμη επαρκής ώστε να επιτευχθεί το επίπεδο του 1979. Στις εξωτερικές αγορές τα μερίδια της χώρας παρέμειναν σχετικά σταθερά μεταξύ των ετών 74 και 1985. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το κόστος στο εσωτερικό δημιούργησαν αναμφίβολα προβλήματα στις εξαγωγές. Στην περίοδο 70-79 παρατηρήθηκε μια ανάπτυξη των κλάδων των υφαντικών, χημικών και μη μεταλλικών ορυκτών παρόμοια με εκείνη που χαρακτήρισε τις πρόσφατες βιομηχανοποιημένες χώρες (MICS). Μετά την κρίση του 1979-80 οι κλάδοι των τροφίμων και των χημικών δεν επηρεάστηκαν αισθητά, ενώ δυσμενής ήταν η εξέλιξη του κλάδου των υφαντικών.
Η σχέση μεταξύ παραγωγικότητας και απασχολήσεως

Την περίοδο 72-79 η παραγωγικότητα της εργασίας για το σύνολο της οικονομίας αυξήθηκε με μέσο ετήσιο ρυθμό (2.8%) λίγο μεγαλύτερο από εκείνο της Κοινότητας (2.5%). Η τάση αυτή συνεχίστηκε και μεταξύ των ετών 79-85 1.3% έναντι 1.4% της Κοινότητος. Η αύξηση της παραγωγικότητος για το 1986 εκτιμάται μικρότερη από εκείνη της Κοινότητος (1.0% έναντι 1.9%) ενώ το 1987 προβλέπεται μείωςση κατά 0.8% έναντι θετικού ρυθμού της Κοινότητος 1.5%
Επενδύσεις

Από το 1974 και μετά οι επενδύσεις στην μεταποίηση μειώνονται. Παρατηρείται μικρή ανάκαμψη το 1979-80 και το ποσοστό στο σύνολο των επενδύσεων το 1984-85 ανέρχεται στο 14.5% δηλαδή στα επίπεδα του 1970. Επιπλέον οι επενδύσεις υλοποιούνται σε παραδοσιακές βιομηχανίες όπως τροφίμων, υφαντικών, ενδύσεως, τσιμέντου κλπ. Το ποσοστό συμμετοχής των επενδύσεων σε παραδοσιακούς κλάδους μειώνονταν μέχρι το 1970 και κατόπιν είχε ανοδική πορεία. Αντίθετα η συμμετοχή των επενδύσεων σε κεφαλαιουχικά αγαθά σημείωσε αντίστροφη πορεία. Οι δημόσιες επενδύσεις στη μεταποίηση ενώ στην περίοδο του 70-75 ήταν το 2% του συνόλου των επενδύσεων του κλάδου, το ποσοστό ανέρχεται στο 5% την δεκαετία του 75-85.

Οι άμεσες επενδύσεις από το εξωτερικό εμφανίζονται την δεκαετία του 1960 (Ν. 2687/53) και ανέρχονται στο 61% του συνόλου των επενδύσεων την μεταποίηση και υλοποιούνται σε μονάδες παραγωγής κεφαλαιουχικών αγαθών. Στο τέλος της δεκαετίας του 70 το ποσοστό μειώνεται στο 4% και στρέφεται στην παραγωγή καταναλωτικών αγαθών. Η μείωση αυτή αντανακλά κυρίως διεθνείς τάσεις καθώς και την επίδραση της βαθμιαίας απώλειας του πλεονεκτήματος του κόστους εργασίας.

Ανώνυμος είπε...

ζήτω η χούντα...γαμώ και τα κουμούνια και τη δημοκρατία του κώλου που έχουμε σήμερα

Ανώνυμος είπε...

δυστηχως η ευτηχως φτασαμε στο σημειο να λησμονουμε τον παπαδοπουλο!!!!!!τουλαχιστον ο συγκεκριμενος ηταν πατριωτης!!!!!!!!!και αυτο παραβιασε το συνταγμα αλλα για το καλο της ελλαδας ..σε αντιθεση με τον τωρινο που το παραβιαζει το συνταγμα για καλο της συμμοριας του!!!!!!!ναι αναγνωστες περι συμμοριας προκειτε!!!!!!!!!με τις υγειες μας!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άμεση δημοκρατία θέλει κανείς; Ή από χούντα σε χούντα θα πάμε πάλι;

Και για τον 6.52 ο κυριότερος λόγος που είχαμε την ανάπτυξη αυτή ήταν η τότε αστικοποίηση της Ελλάδας.Ο Έλληνας από αγρότης που πάρηγαγε για την επιβιώση του έγινε φορολογούμενος εργάτης.
Υπήρχε και άλλη περίοδος στην Ελληνική ιστορία με μεγαλύτερη ανάπτυξη, ήταν τα χρόνια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή για τους ίδιους περίπου λόγους.

Ανώνυμος είπε...

9:22 Και αστικοποιηση ειχαμε,αλλα και αγροτιά είχαμε,παράγαμε τόσα ωστε σχεδον δεν χρειάζονταν εισαγωγές αγροτικών - κτηνοτροφικών προιόντων.Ισα ίσα κάναμε και εξαγωγές αρκετές.
Υπήρχε νόμος νά μήν κάθετε ανεκμετάλευτη η γή,δηλαδή είχες ένα χωράφι ,και δεν το καλιεργούσες και το είχες μέ τσουκνίδες ? σου ελεγε θα το δώσεις στον γείτονα να το καλιεργεί και θά σού δίνει νοίκι ,αλλιώς καλλιέργησε το εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Και επίσης Χούντα και Μεταπολίτευση το ίδιο αφεντικό έχουν.
Οι Αμερικάνοι έστησαν τη Χούντα για να διώξουν το παλάτι,οι Αμερικάνοι έστησαν το Πολύτεχνείο όταν είδαν ότι ο Παπαδόπουλος δεν έκανε ακριβώς ότι ήθελαν .Και οι Αμερικάνοι έφεραν την Μεταπολίτευση.

πολλά μπορείτε να δείτε και εδώ:
http://www.eamb.gr/new_text/venizeliki-ae.pdf

ο Παπαδόπουλος έκανε και αυτός πολλά στράβα,μπορεί η περιόδος του να ήταν περίοδος ανάπτυξης,αλλά αυτή η ανάπτυξη θα έρχοταν κάποια στιγμή.Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε για παράδειγμα χωρίς ρεύμα αν δεν ήταν ο Παπαδόπουλος ή χωρίς δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Παπαδοπουλος ρεεεεεεεεεεεε...
Το ποιο εκνευριστικο στη μεταπολιτευση ειναι αυτοι οι τραγουδιστες που βρηκαν, και ενω ηταν αφωνοι, επειδη ηταν κουμμουνια γιναν φιρμες...

Ανώνυμος είπε...

Ο αρθρογράφος επιδεικνύει την υστερόβουλη μεγαλοθυμία , του προσπαθώντας να χαράξει νέα ιστορία από το πουθενά.

Σε τι σε πόνεσε ο Παπαδόπουλος ρε συμπατριώτη?
Που δεν σε έριξε στην φτώχεια και << δεν είχαμε χέρια να δουλέψουμε >>?
Που δεν σου έδωσε , τα περήφανα δημοκρατικά επίθετα που αποκομίσαμε στα χρόνια της δημοκρατίας που βιώνουμε << τεμπέληδες >> , << διεφθαρμένοι >>, << αντιπαραγωγικοί >> << κοπρίτες >> , << μικροαστοί >>, << ρατσιστές>> , << ξενοφοβικοί >> κ.α.?
Που είχαμε γερό νόμισμα και είχε το δολάριο 17 δραχμές ?
Ρώτα λίγο βρέ συνΈλληνα πόσες Ελληνικές δραχμές ( αν υπήρχε) έχει το δολάριο σήμερα.

Ή που δεν σου έδωσε μια φιλενάδα που την λένε Τρόικα , να γεμίζεις τις ελεύθερες ώρες σου ?
Σε τι μωρέ μπορείς να περηφανεύεσαι και να χαιρόμαστε , εσύ και εγώ ,σε αυτά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας ?
Πές μου βρέ πόσο πληρώσαμε και θα πληρώσουμε , τα λεφτά που δόθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου από τους Αμερικανοεβραίους για να σχηματίσει κόμμα και να χαιρόμαστε την ανηλεή Δημοκρατία μας .

Κοίταξε λίγο τους πίνακες του δημόσιου χρέους επί εποχής ΧΟΥΝΤΑΣ και σκύψε και ζήτα συγνώμη , όχι από εμένα αλλά… από τα παιδιά σου και τα παιδιά μου , για αυτό που τους αφήνουμε παρακαταθήκη .
Και να σου πώ κάτι βρε συνΈλληνα , αυτοί δικάστηκαν ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, από εμάς τους δημοκράτες για τα λάθη που έκαναν και έπραξαν το αυτονόητο εξέτισαν την ποινή τους και δεν άσκησαν ποτέ έφεση ,δίχως να έχουν αποκομίσει κανένα χρηματικό όφελος.
Από αυτούς τους δημοκράτες μωρέ που εσύ χαίρεσαι, θεωρείς μετά από όλα ότι δεν έχουν πράξει κανένα αδίκημα ?

Δεν μπορώ μωρέ , αλλά δεν είναι και στον Ελληνισμό μου να σε υβρίσω , αλλά δεν μου το συγχωρεί και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ μου , να μην μιλήσω και να πώ αυτά που έχουμε βιώσει και να πετάγετε ο κάθε ένας, ωσάν άλλη Αρβελέρ και να μας γεμίζει << φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες >> .

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Καταραμένε Παπαδόπουλε τι μας άφησες ?
Μας έπνιξες στην Χούντα, μας έδωσες ένα γερό νόμισμα την δραχμή , που μας είχαν σιχαθεί και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και μας έστειλαν για λυτρωτές 300 Δημοκράτες και μας γέμισαν Δημοκρατία.
Ποιος σου είπε μωρέ να δώσεις ρεύμα και στο πιο απομακρυσμένο κωλοχώρι και μας χάλασες τις ρομαντικές βραδιές μας?
Ποιος σου είπε μωρέ να δημιουργήσεις την ΜΟΜΑ και να κάμεις δρόμους , χωρίς την βοήθεια των ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ακόμη και πάνω στα κατσάβραχα , τι σου έφταιγαν ρε παλιάνθρωπε τα κακόμοιρα τα γαϊδουράκια και μας τα εξαφάνισες.

Ποιος σου είπε ρε παλιοτόμαρο και μας στέρησες τόόόσα χρόνια τα δημοκρατικά επίθετα από τον κάθε κόκκινοφρουρό με δεξιά τσέπη όπως << ρατσιστής >>, << φασίστας >> που προσδίδουν άλλη αίγλη μπροστά από την λέξη Έλληνας ?
Άντε ρε άτιμε Παπαδόπουλε , μας είχες αφήσει στην απ’έξω τόσα χρόνια, δίχως δικαίωμα, μίζας , φακελάκι , ρουσφέτι και άλλα ανταγωνιστικά επίθετα ?
Έφυγες μωρέ και είδαμε τα πρωτοπαλίκαρα του Πολυτεχνείου να μας δίνουν το όνειρο της Δημοκρατίας και πρώτους ψηφήσαμε αυτούς .
Τους βοηθήσαμε να λιγδώσει η εντερική τους χώρα και τρώγαμε εμείς τα κόκκαλα τους και είναι νόστιμα μωρέ.
Τους είδαμε να παραλαμβάνουν από διάφορα κόμματα Υπουργεία , μεγαλεία ,δημοσιότητα και εμείς όλο χαρά τους χειροκροτούσαμε και γελάγαμε με το πάθημά σου ωρέ αντίχριστε Παπαδόπουλε.

Μας άφησε ωρέ τρισάθλιε και εμείς μέσω αυτών των Δημοκρατικών αγωνιστών μετά από τόσα χρόνια καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί παγκοσμίως , όπως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ως << διεφθαρμένος λαός >> ,<< κοπρίτες >> ,<< αντιπαραγωγικοί >> , << μικροαστοί >> και αποκτήσαμε και μια φιλενάδα την λένε Τρόικα είναι καλή γιατί μας το είπαν οι Δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές μας και όχι ένα δικτάτορας.
Πότε μωρέ άθλιε , ενδιαφέρθηκες να μας κάμεις τόσο γνωστούς και διάσημους σε παγκόσμια κλίμακα από την εποχή των αρχαίων ΕΛΛΗΝΩΝ ?

Άθλιε Παπαδόπουλε που έφυγες ως απαράδεκτος μόνο με μια σημαία , να ξέρεις όμως ότι εμείς θα σε εκδικηθούμε και θα ψηφήσουμε πάλι τον μεγαλοδημοκράτη μας πρώην υπουργό και συνδιαλλαζόμενο με πολλά δημοκρατικά κόμματα ΜΙΚΗ , μας για να μας φέρει και πάλι κάτι καλύτερο.
Ακριβά μωρέ την πληρώνουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας , αλλά έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ΧΟΥΝΤΑ.
ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΧΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ!! ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΚΛΗΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!! ΗΛΙΘΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

19 Απριλίου 2011 11:52 μ.μ.

υπερ ή κατα καντο λιανά για να σε πιασουμε

Ανώνυμος είπε...

11.52 γραψε εσυ πρωτα επωνυμα δημοκρατη του κωλου και του τζεφρι και μετα ας απειλεις τους αλλους....

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ. Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΙΛΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, Ο G.A.P, TI OΜΙΛΕΙ??

Ανώνυμος είπε...

αντι-νεα ταξη, οτι να'ναι λετε.χαλαρωστε λιγο.χουντα ειναι η σημερινη,οχι του Γ. Παπαδοπουλου.οι αριθμοι δεν λενε ποτε ψεμματα.η ελληνικη οικονομια,τοτε,συγκαταλεγοταν εντος των 5 ισχυροτερων παγκοσμιως.να μας τρελανετε θελετε; γιατι συγκρινετε δυο εντελως ανομοιες κυβερνησεις;

Ανώνυμος είπε...

xerome pou xipnai siga siga o kosmos ke anagnorizi ke lei dimosia (esto ke anonima gia arxi) oti telika i xouda tou papadopoulou ine protimoteri.
episis min mou kanete teties sigrisis papadopoulou papadreou ke ton ipolipon "dimokratikon", o papadopoulos latreve tin elada ke to edixe, alo vevea an ton fagane ek ton eso.
perimeno ti stratiotiki igesia na arxisi na to skeftete sovara to thema mia ke den prokite kanis alos na kani tipota, IMASTE MAZI SAS AKOUTE?

Ανώνυμος είπε...

o papadopoulos latreve tin elada ke to edixe nai exeis dikio kanonise me tous amerikanous na kanei sklabous olous tous ellhnes

Ανώνυμος είπε...

6.34 ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΕΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

11.01 ase reeeeeeeeeee, ai glipse kana politiko na sou dosoun kamia thesoula sto dimosio ke esena palio poulimeni oli sas

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=tnWyHpGoPUc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=w6eETPihD1E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=uhk6OG3uaMA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ergatia agrotia papadopoylos xana.zhto 21 aprilioy.

Ανώνυμος είπε...

tha giortasoume avrio? exi kanis ta @@ na vgi na giortasi dimosia avrio?

Ανώνυμος είπε...

1.41 ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ;;; ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ 17 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ;; ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΟΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Πωπω!!

Τελικά υπάρχουν πολλά φασιστικά γουρούνια ακόμα. Πάνω από 20... και θέλουν να γιορτάσουν κιόλας... αχαχαχαχαχ!!!!