Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Έψαχναν νερό, βρήκαν…πετρέλαιο


Έψαχναν νερό και βρέθηκαν μπροστά σε κοιτάσματα πετρελαίου στην Ζάκυνθο, μια ακόμη απόδειξη για την ύπαρξη πλούσιων ενεργειακών αποθεμάτων στο ελληνικό υπέδαφος, θέμα που έχουν αναδείξει οι έρευνες του Κώστα Χαρδαβέλλα
Σύμφωνα με το imerazante, σε 13 γεωτρήσεις για την υδροδότηση του νησιού-οι οκτώ καινούργιες- στην περιοχή του Κερίου αναβρύζει πετρέλαιο.


Όπως αναφέρουν τοπικοί παράγοντες, το φαινόμενο είναι αναμενόμενο, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κοιτάσματα «μαύρου χρυσού» ενώ η μεγάλη υπεράντληση στον υδροφόρο ορίζοντα του νησιού έχει οδηγήσει στην εισροή μαζί με νερό και του πετρελαίου που υπάρχει στην θαλάσσια περιοχή.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι πρόσφατες έρευνες αναφέρονται σε τεράστιες ποσότητες πετρελαίου στα ανατολικά της Ζακύνθου προς Κατάκολο αλλά και στις δυτικές ακτές.
newsbomb

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε όποιο οικόπεδο βρέθηκαν σε αυτόν ανήκουν, έτσι δεν είναι νομικά;; Μήπως πρέπει να το ψάξουν αυτοί που το βρήκαν;;; Άντε να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι, πριν μας τα ξεπουλήσουν όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΞΑΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΙΔΗΣΗ? ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αντε!!και σε καλη μερια!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια είναι φίλε μου στο λέω με σιγουριά είμαι από Ζάκυνθο και μένω εδώ μόνιμα τα ξέρω όλα αυτά αλλά μην νομίζεις ότι θα γίνει και τίποτα θα το ξανά θάψουν γιατί την Ελλάδα δεν την αφήνουν να σηκώσει κεφάλι κάποιοι για λόγους που τους ξέρουν αυτή και η πολιτική μας όλοι ανεξαρτήτως κόμματος !!!!sakhs zakynthos

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΗΤΑΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ" ΚΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" !
ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΥΝΗ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΟΛΑ ΤΥΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΙ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟ.
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΗΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΣΚΑΤΟΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑ.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΦΑΛΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τωαρα τα βρηκανε?Τυχαιο δεν νομιζω?!?
Τωρα θα ξεπουλησουν το αιγαιο και τα νησια οπου εχει βρεθει και οσμιο

Λάμπρος Καλλένος είπε...

Πως γίνεται να το ανέδειξε ο Χαρδαβέλας, αλλά..., αυτό είναι μια ακόμα απόδειξη; Δεν ανέφερε αποδείξεις ο Χαρδαβέλας; Δεν ανέφερε ποιός το λέει, ποιές εκθέσεις, πότε και από ποιούς έγιναν;

Γιατί τόσο πολλοί θεωρούν δεδομένο κάτι για το οποίο ...ιδού μια ακόμη απόδειξη;

Εγώ, νομίζω πως πρόκειται για ανθρώπους χωρίς κρίση, που δέχονται αμάσητο ό,τι τους σερβίρουν, και μετά νομίζουν πως όλοι οι άλλοι είναι θύματα συνομωσίας και δεν καταλαβαίνουν ό,τι κατάλαβαν αυτοί --ή μάλλον, ότι κατάπιαν αυτοί.

http://koutsoura.blogspot.com

-.

Ανώνυμος είπε...

μ,ηγ