Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τεχνικές για να έχετε συνείδηση στα όνειρά σας



Anti-ntp:Γίνεται ειναι αλήθεια και ειναι πολύ ωραιο,το έχουμε δοκιμάσει.....ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ δεν ειναι για πολύ... Υπάρχουν ανθρωποι που τους αρέσει να κοιμουνται(πέρνοντας φάρμακα) και ειναι σε κατάθληψη, γιατι η πραγματικότητα που ζουνε δεν τους αρέσει καθόλου....Πριν πει κανεις για αιρέσεις κλπ μπούρδες ψάχτε λιγάκι στο ιντερνετ... υπάρχει ολόκληρη επιστήμη για αυτό...Απαγορεύεται να το κανουν ανήλικοι γιατι δεν έχουν οριμάσει όλα τα όργανα τους και φυσικα ο εγκέφαλος...
Αυτός είναι ένας οδηγός για να καταφέρετε να κάνετε διαυγή/συνειδητά όνειρα.Αν δεν ξέρετε τι είναι τα διαυγή όνειρα,διαβάστε αυτό το άρθρο.

Οι δύο πιο αποτελεσματικές τεχνικές που έχω....



βρει μέχρι τώρα είναι οι εξής:

Πρώτη:

Τα βήματα είναι τα εξής:

1. Όταν είστε στο κρεβάτι,πριν κοιμηθείτε πείτε στον εαυτό σας πως όταν θα δειτε όνειρο θα ξυπνήσετε και θα μείνετε απολύτως ακίνητοι.Δεν πρέπει ούτε να κουνήσετε,ούτε να ανοίξετε τα μάτια σας.

2. Όταν θα το πετύχετε αυτό,μείνετε ξύπνιοι για μικρό χρονικό διάστημα.

3. Σε λίγη ώρα θα περάσετε στην φάση του sleep paralysis γιατί ο εγκέφαλος θα νομίζει ότι κοιμάστε.

4. Όταν θα είστε σε αυτήν την κατάσταση,φανταστείτε κάποιον/κάποια να κάθετε πάνω σας και αρχίστε να του/της μιλάτε ή να τον/την ακουμπάτε.

5. Με την ώρα θα γίνεται όλο και πιο πραγματική η αίσθηση της ύπαρξης αυτού του προσώπου,και εν τέλει θα μπείτε σε διαυγές όνειρο.

6. Όταν θα είστε μέσα στο διαυγές όνειρο,κάποτε θα αρχίσει να καταρρέει.Όταν ξυπνήσετε επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και θα ξαναγίνετε διαυγής.





Δεύτερη:

Καταρχάς κατεβάστε αυτό τον ήχο που έχω φτιάξει από εδώ,βάλτε τον στο κινητό σας και έχετε μαζί το κινητό σας το βράδυ όταν θα πάτε να κοιμηθήτε.

Τα βήματα είναι τα εξής:

1. Πηγαίνετε για ύπνο ό,τι ώρα κοιμάστε κανονικά,και κοιμηθείτε για 5-6 ώρες.

2. Όταν ξυπνήσετε από τον ύπνο των 5-6 ωρών μείνετε ξύπνιοι για 45 λεπτά.

3. Επιστρέψτε στο κρεβάτι,ξαπλώστε και βάλτε τον ήχο να παίζει.Προσπαθείστε να κοιμηθείτε και όλα τα άλλα θα τα αναλάβει ο ήχος.

4. Όταν καταφέρετε να μπείτε σε διαυγές όνειρο κι αυτό σε κάποια στιγμή αρχίσει να καταρρέει,επαναλαμβάνετε τα βήματα από την πρώτη τεχνική έτσι ώστε να ξαναμπείτε σε διαυγές όνειρο.

Ο ήχος είναι ξυπνητήρι που χτυπάει ανά κάποια συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και έχει σαν σκοπό να κρατάει το μυαλό σε εγρήγορση έτσι ώστε να μην πέσει σε βαθύ ύπνο και όταν θα μπείτε στην REM κατάσταση είναι πάρα πολύ πιθανό να γίνετε lucid.Ο πρώτος ήχος από το ξυπνητήρι θα ακουστεί μετά από 8 λεπτά από την στιγμή που θα το βάλετε να παίξει και θα κρατήσει για μερικά δευτερόλεπτα,μετά θα ξαναγίνει η ίδια διαδικασία μετά από 4 λεπτά,μετά από 8 λεπτά,μετά από 12 λεπτά και μετά δεν θα ξαναχτυπήσει για μια ώρα.Σε αυτό το διάστημα το μυαλό μας νομίζει ότι θα ξαναχτυπήσει το ξυπνητήρι και έτσι "ξυπνάει" από μόνο του και μπαίνεις ακαριαία σε lucid dream.

Χρήσιμες πληροφορίες:

- Πρέπει οπωσδήποτε να καταγράφετε τα όνειρά σας,τουλάχιστον στην αρχή.Δεν χρειάζεται να γράφετε πολλές λεπτομέριες,απλά ότι θυμάστε πάνω κάτω.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θυμάστε όλες τις λεπτομέριες από τα διαυγή σας όνειρα.

- Αν βλέπετε ότι το διαυγές όνειρο καταρρέει,ή είναι θολό,ή τρέμει,οι τρεις πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να το αποφύγετε είναι να τρίψετε τα χέρια σας ή να κάνετε περιστροφή γύρω από τον εαυτό σας (spin) ή να φωνάξετε δυνατά "γίνε πιο διαυγές!".

- Πολλές φορές καταφέρνουμε να γίνουμε διαυγής,αλλά κατά τη διάρκεια του ονείρου ξεχνάμε πως ονειρευόμαστε και επιστρέφουμε στο μη-διαυγές όνειρο.Μια λύση γι αυτό το πρόβλημα είναι να ρωτάτε τον εαυτό σας κάθε τρεις και λίγο αν ονειρεύεται και να κάνετε συχνά reality check (να κοιτάτε αν τα χέρια σας έχουν περίεργο σχήμα,αν μπορείτε να περάσετε το δεξί σας χέρι μέσα από το αριστερό,αν πηδήξετε λίγο και διαπιστώσετε ότι καθώς προσγειωθήκατε υπάρχει μια απόσταση από τα πόδια σας μέχρι το έδαφος σαν να αιωρείστε.)

- Χρήσιμες ιστοσελίδες: ld4allworld of lucid dreaming

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LUCID ? ( οπως εοσφορικο δλδ ? )
φιλε μου γιατι να θελω αυτα τα διαυγη ονειρα ????
τι ενοεις διαυγη??? σαν αυτα που λεν οι αιρετικες σελιδες σου για τη συνηδειση κ τους ονειροναυτες.....ΕΛΕΟΣ
να καθετε επανω μου οταν κοιμαμε να τον αγγιζω και να του μιλω....
παιχνιδακια με το μιαλο και τη ψυχη μας δλδ..ελεος
που καταντησε το μπλογκ .........

Ανώνυμος είπε...

απο τη μια ειστε εδω θρησκοληπτοι και φανατιλες του κερατα και απο την αλλη κανετε διαφημιστικα στον διαολο,στον σκιερο,μορα κλπ...αποφασισε τι θες και τι ρολο παιζεις...και αν ουτε εσυ ξερεις τουλαχιστον μην δημοσιευεις οτι παπαρια βρεις...

Ανώνυμος είπε...

thimise moy na sou po kai ego ena kolpo pos na exeis oniroksi...sta meion einai mono i sixni allagh sentonion!!!

Ανώνυμος είπε...

7,18 γιατι ρε φιλε τοση αγαμια εχει πεσει και μαμας μονο στον υπνο σου? η εχεις μετοχες σε εταιρεια απορρυπαντικων και θες να τους κανεις ολους μαλακες για να ανεβουν οι πωλησεις?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι αιρετικά ή όχι, αλλά ένα είναι σίγουρο για όποιον σκέφτεται να το προσπαθήσει:

ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!
Οταν φανταζόμαστε πράγματα με τέτοιες τεχνικές ποτέ δεν ξέρεις αν μιλάς με τον εαυτό σου το υποσυνείδητό σου, ή ασυνείδητο, ή με ΔΑΙΜΟΝΕΣ...

ΠΡΟΣΟΧΗ παρακαλώ!!!

Όσο για αυτούς που χλευάζουν, μην ανησυχείτε, δεν ξέρουν τι λένε, μια και ψυχικά έχουν αυτό-ευνουχιστεί. Αγνοείστε τους.

Το λέω από προσωπική πείρα, το συνειδητό όνειρο ή αλλιώς Lucid Dreaming, είναι μία από τις πολλές πόρτες, μέσα από τις οποίες μπορεί κανείς να πάθει μεγάλα κακά.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους το σκέφτονται σοβαρά να το δοκιμάσουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσου για αυτούς που νομίζουν ότι τα παραπάνω είναι γελοία, απλά θα τους ρωτήσω, τότε γιατί ασχολούνται με "γελοία" πράγματα? Να πάνε να κάνουν κάτι που θεωρούν σοβαρό, αν δεν τους αρέσει. Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:30 με αυτήν την λογική δεν πρέπει να ανταλάσουμε απόψης για κανένα θέμα. Ούτε εθνικά. Ούτε Κοινωνικά. Ούτε τίποτα. Κι άν βγαζει - παράδειγμα - έναν νόμο πονηρό η κυβέρνηση να μην τον σχολιάζουμε. ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να τον δεχτεί η όχι. Τι λες ρε μεγάλε; εσύ να παρασύρεις ανυποψίαστους σε επικίνδυνα μονοπάτια και κάποιος που γνωρίζει το θέμα να μην μιλάει! βρε άντε ούστ!

Ανώνυμος είπε...

7:47 esy katse na pisteveis oti malakia sou serviroyn kai ase me emena na kano thn plaka moy. kai an perimeno ta oneira gia na ziso tin zoi poy moy xarisane tha eimai xamenos gia oli ayth thn zoi. ante kalon upno!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..... ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Παει η μαλακια συννεφο

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 17 ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΓΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΠΛΩΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΥΨΟΣ,ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ,ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Paidia den iparxei mora,skieros klp.
auto poy ginetai otan niothis oti se plakwni kati ston upno einai ''paralush upnou'' to exw dei se atomo na to patheni kai ola ta fwta htan anoixta kai den ipirxe tpt.

Ανώνυμος είπε...

a kalaaaaaaaaaaaaaa

Rastaman είπε...

LUCIFER SON OF THE MORNING I'M GONNA CHASE OUT OF EARTH

Ανώνυμος είπε...

Αντε να τριψουμε ολοι μαζι τα χερια να ξυπνησουμε τωρα, γιατι τα παντα αρχισαν να αλλοιωνονται γυρω μας. Η να ξανακοιμηθουμε ρε παιδι μου τελοσπαντων γιατι το ονειρο αυτο που ζουμε ολοι μαζι δεν εχει αλλο πλακα.

Ανώνυμος είπε...

επειδη δεν θα μπορουμε να ζησουμε στην πραγματικοτητα ας ζησουμε στα ονειρα.καμια ιδεα για το πως θα κανουμε καλητερα τα πραγματα υπαρχει;

Ανώνυμος είπε...

edw o kosmos xanetai kai to mouni xtenizetai....
ragiades pou thelete kai eleftheria....xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά πως είναι δυνατόν να κράζετε κάτι για το οποίο δεν έχετε ιδέα τι αισθήματα και συναισθήματα θα νιώσετε? Μου θυμίζετε εποχή μεσαίωνα που αν κάποιος έκανε κάτι διαφορετικό-παράξενο ( πράγματα που σημερα είναι εντελώς φυσιολογικά) τον έκαιγαν στην πυρά επειδή τον θεωρούσαν μαγο ή μαγισσα.

Αρχικά να αναφέρω οτι δεν έχω καμία εμπειρία επι του θέματος ,γνωρίζοντας όμως οτι οντως είναι εφικτό. Βέβαια , είναι αρκετά δυσκολο να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο. Ήταν μια λεπτομέρεια που δεν ανέφερε ο φίλος στην αρχή.
Πάντως αν έχω καταλάβει σωστά, νομίζω πως το συνειδητό ονείρεμα μας κάνει στο να εκμεταλευόμαστε ακόμα και τον χρόνο των ονείρων μας, απο το να βλέπουμε ασυναρτησίες και μπαρούφες.

Μια πρόχειρη παρομείωση που μου έρχεται στο μυαλό ειναι η παρακάτω..

Φανταστείτε ότι είστε σε κάποιο λεωφορείο κτελ όπου στην ουσία έχετε περιορισμένες δυνατότητες δραστηριοτήτων και δεν νυστάζετε με τίποτα.
Αν είχατε μπροστά σας μια τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ με την μονη επιλογη on-off,σιγουρα θα παρακολουθόύσατε κάποια μαλακία που κάποιες φορές αν ήσασταν και τυχεροί θα σας άρεσε κιόλας.
Αν όμως κάποιος σας έδειχνε πως η συκεκριμένη τηλεόραση παίζει όλα τα προγράμματα και σας έδειχνε τον τρόπο να αλλάζετε κανάλια, δεν θα βάζατε το κανάλι που πραγματικά γουστάρετε?

Έτσι αυτον τον χαμένο χρόνο στο κτέλ που θα βλέπατε κάποιο τυχαίο κανάλι, αναμφισβήτητα τον περάσατε πολύ πιο ευχάριστα.

Όσοι έχετε δεί και το inception εξηγεί οτι η πραγματικότητα είναι υποκειμενική και οτι δεν βρίσκεται μονο στην φάση του ξύπνιου αλλά και του ύπνου , με ανθρώπους να επιλέγουν τελικά την άλλη πλευρά-Δηλαδή να κοιμούνται φαινομένικά αλλα ζώντας την δική τους πραγματική πραγματικότητα,

Αυτή είναι η αποψή μου επι του θέματος και παιδιά σας παρακαλώ να σέβεστε τον οποιοδηποτε συνάνθρωπο κάνει την κάθε ανάρτηση, και αν διαφωνούμε για κάτι πρέπει να απαντάμε πάντα με ευγένεια δίχως να βγάζουμε τις όποιες ψυχολογικές πιέσεις που ασκούμαστε καθημερινά με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Αν βγάζουμε μίσος για τον συνανθρωπό μας τότε είμαστε καταδικασμένοι σαν είδος.

Φακίνος Δημητριος

Ανώνυμος είπε...

Είναι τραγική η κατάσταση εκείνων των υποκριτών φαρισαίων, που φωνάζουν κόσμο για να του διδάξουν την πνευματικότητα, το δρόμο της πνευματικής απελευθέρωσης και με τα λεγόμενα τους και τις πράξεις τους οδηγούν τους μαθητές τους στην απώλεια και τα πνευματικά σκοτάδια.
"Χριστιανοί" μόνο κατ΄ όνομα, πρότυπα φανατισμού, ψευδόμενοι και υποκριτές, που λέτε ότι γνωρίζετε την αλήθεια, χωρίς να έχετε ιδέα της Αλήθειας, τυφλοί οδηγοί τυφλών, θα έρθει μια μέρα που θα λογοδοτήσετε μπροστά στην θεικότητα για το κακό που κάνατε ενάντια στην ανθρωπότητα.
Έχοντας την συνειδητότητα να γνωρίζω πότε ήμουν έξω από το σώμα μου που κοιμόνταν στο κρεβάτι και πότε όχι, έχω βιώσει αναρρίθμητες εμπειρίες συνειδητών καταστάσεων στον κόσμο των ονείρων ή αστρικό κόσμο.
Ένα κόσμο που η αντιληπτικά κοιμησμένη ανθρωπότητα αγνοεί και έχει μόνο πληροφορίες ακούσει. Ενα κόσμο ανώτερης τάξης από τον φυσικό κόσμο.
Ένα κόσμο με μεγαλύτερη ελευθερία και ομορφιά. Ένα κόσμο πολύ πιο κοντά στην θεικότητα όπου άγγελοι αρχάγγελοι, σεραφείμ και άλλες ιεραρχίες μπορούν να γίνουν αντιληπτές και να μιλήσεις μαζί τους.
Ένας κόσμος με ναούς του φωτός όπου μπορεί ο ταπεινός μαθητής να σπουδάσει στα πόδια των δασκάλων του φωτός, όλα τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου.
Μη στρέφεστε ενάντια σε κάθε ψυχή που τολμά να καθοδιγήσει άλλες ψυχές για να βρούν τον δρόμο της πνευματικής τους ανάπτυξης.
Όλα έχουν ένα κόστος όμως αυτό είναι πολύ μεγάλο.

Ανώνυμος είπε...

Εγω που απλα θελω να βρω αυτον ηχο για να δοκιμασω να βυθηστω σε ενα τετοιο ονειρο που θα την βρω??

Unknown είπε...

Ρε παιδια αστο δοκιμασουμαι τί έχουμε να χασουμαι λενε ότι στα ασυνειδιτα ονειρα ηπραγματικι συνειδειση γυνεται στα πραγματικα ονειραμας?