Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Aποκλειστικό: Ολόκληρη η συνέντευξη Βελόπουλου


50 σχόλια:

tzak1 είπε...

μολις την ειδα ...
πραγματικα ο ανθρωπος ειναι γεννημενος ΕΛΛΗΝΑΣ σαν τον Π Καμενο...
μακαρι να ειχαμε τετοιους υγετες

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=152&t=10515

elpidab είπε...

ευχαριστώ anti ntp !!!

Ανώνυμος είπε...

EYXARISOTYME TO MPLOK ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΕΝΑΙΟ,,,

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ???ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικός ο Βελόπουλος!!! Τον ευχαριστούμε πολύ και εσάς που πήρατε τη συνέντευξη.

Ανώνυμος είπε...

Σου είπε δεν υπήρχε άλλη επιλογή στις 6 Μαίου του 2010.Όλοι καταλαβαίνουμε ότι μετά από αυτή την αποστομωτική απάντηση, οι θεωρίες περι υποθήκευσης της γης με το μνημόνιο και το ίδιο το αντιμνημόνιο,πήγαν περίπατο.αντιλαός παπαγαλάκια στα δέντρα σας."κοιτάτε το δέντρο και αφήνετε το δάσος".πάμε παρακάτω μπας και σωθεί η Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα με τον Βελόπουλο, αλλά διαφωνώ στο ότι "η Ελλάδα ήταν ήδη υποθηκευμένη". Πριν το μνημόνιο, αυτά που χρωστούσαμε ήταν απλά χαρτιά. Αν δηλώναμε αδυναμία πληρωμής τότε, δεν μπορούσαν να μας κάνουν ΤΙΠΟΤΑ σε σχέση με την στενή δημόσια περιουσία(ορυκτά, αρχαία, νησιά κλπ) και αν κάποιος από τους "πιστωτές" είχε αντίρρηση θα έπρεπε να προσφύγει σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ δικαστήρια. Τώρα με το μνημόνιο, έχουμε παραιτηθεί από το διεθνώς αναγνωρισμένο δικαίωμά μας στην κυριότητα όλων των παραπάνω. Επιπλέον, αν τώρα κυρήξουμε στάση πληρωμών, οι τοκογλύφοι θα μας δικάσουν στα δικά τους δικαστήρια και σύμφωνα με το Βρεττανικό-Αποικιοκρατικό δίκαιο. Τέλος μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο περί Ρώσων και Κινέζων γιατί το μνημόνιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στην Ελλάδα να δανειστεί από "τρίτους" για να ξεχρεώσει το δάνειο. Δηλαδή, αν χρειαστούμε άλλα δανεικά, πρέπει να τα πάρουμε πάλι από τους ίδιους. Και το χειρότερο? Οι "δανειστές" μας διατηρούν το δικαίωμα να μεταβιβάσουν τα χρέη μας σε "τρίτους". Με άλλα λόγια, ενώ χρωστάς στη Γερμανία, μπορεί αύριο η Μέρκελ -στο πλαίσιο μιας "διακρατικής" συμφωνίας- να "δώσει" αυτό το χρέος στην Τουρκία και να βρεθεί η Τουρκία να έχει απαιτήσεις -και οικονομικές πλέον- από την Ελλάδα... ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

den paizei pleon to video!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια γιατι το ψηφησε αφου εχει αυτη την αποψη.

Ανώνυμος είπε...

γιατί προμοτάρετε συνέχεια τον βελόπουλο; εντάξει το είπατε είναι πατριώτης, τι πρέπει δηλαδή να κάνουμε; α! ξέχασα να ρωτήσω: το μνημόνιο ποιος το ψήφισε; εγώ; τι να σας πω...

Ανώνυμος είπε...

μήπως σε αυτό το σάητ είναι μέτοχος, η είναι δικό του, ο βελόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

κε Βελόπουλε μια χαρά μας τα λέγατε μέχρι την στιγμή που το παλικάρι σας ρώτησε για το Μνημόνιο.
1ον: Άνθρωπος που μάχεται επί δεκαετίες για τον ορυκτό πλούτο της χώρας δεν μπορεί να ψηφίζει την επικύρωση μίας δανειακής σύμβασης η οποία προβλέπει την ανευ όρων παραίτηση της χώρας της θνικής της κυριαρχίας και σε περίπτωση μη καταβολής του οφειλόμενου ποσού ο δανειστής να έχει το δικαίωμα να κατάσχει δημόσια περιουσία στην οποία ναι κε Βελόπουλο περιλαμβάνεται και η Ακρόπολη.Να την κάνουν τι όμως? Να την κόψουν κομματάκια να την στείλουν στο Βρετανικό μουσείο ή να εισπράτουν τα έσοδα από την τουριστική της κίνηση? Δηλαδή αν ο απώτερος (υπάχουν σαφώς και άλλοι)σκοπός του Μνημονίου δεν ήταν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές, που όπως ομολογείτε εκεί είναι τα χοντρά φράγκα, τότε ποιος είναι?
2ον: Σε θέμα που αφορά την αριστερά είπατε σωστότατα πως το μόνο που υπηρετούν είναι το κόμμα,ότι πει το κόμμα, δηλαδή το κόμμα υπεράνω όλων. Κατα το τέλος της συζήτησης αναιρείτε αυτή σας την πεποίθηση και μας λέτε "και εγώ τι να έκανα όταν όλοι οι άλλοι και η επίσημη γραμμή του κόμματος ήταν τέτοια?". Με λίγα λόγια μας σκεφτήκατε το μέλλον σας ως Βουλευτή γιατί "θέλω να παραμείνω για να πολεμώ μέσα στην Βουλή κάθε τι ανθελληνικό".
Για μένα κε Βελόπουλε και εκεί έπρεπε να πολεμήσετε και θα μας βρίσκατε πολλούς συμπαραστάτες ακόμα και αν ο Καρατζαφέρης σας διέγραφε. Ναι όπως είπε το παλικάρι, στα μάτια μας θα φαινόταν μία πράξη θάρρους, υπευθυνότητας και πατριωτισμού.
3ον: Παραδεχτήκατε εμμέσως πλην σαφώς ότι το δάνειο των 110 δις το πήραμε για να πληρώσουμε παλαιούς τόκους και πανωτόκια. Άρα ποια η άμεση λήψη αυτού του δανείου από την τρόϊκα?
έχει δίκιο κάποιος παραπάνω γιατί δεν του είπατε για τις λύσεις της Ρωσίας και της Κίνας και μία δανειακή συμφωνία (αφού τόσο πια θέλαμε να δανειστούμε) και κυρίως του Πούτιν? Να μια αρχή κε Βελόπουλε για έναρξη νέων συμφωνιών με τους Ρώσους που τόσο σθεναρά υποστηρίζετε.

Αυτά όσον αφορά τους ενδοιασμούς μου. Κατά τα άλλα μπράβο του που αναφέρει ονομαστικά ποιοι κυβερνούν τους πάντες σήμερα.

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον απο πανω 3.50 ομωσ εχω απορια την τελευταια συμαχια που λεει ο βελοπουλοσ στο τελοσ σαν λυση τι εννωει???συμαχια με ρωσια κινα???αυτο εννωει???η κατι αλλο σαν λυση???και αφου εχουμε υπογραψει μνημονιο μπορουμε να το κανουμε η μασ δουλευει???ο βελοπουλοσ???το μονο που του δινω αλοθι στο μνημονιο ισωσ ειναι οτι μπορει να μην ειμασταν υποθηκευμενοι πριν το μνημονιο αλλα τον ειδα λιγο σαν να μασ λελει με 5%τι περιμενετε να κανουμε 4 βουλευτεσ ειμαστε παλικαρια...αυτο καταλβα οτι δουλευει λιγο σαν δουρειοσ ιπποσ...εξυπνο ετσι ειναι η διπλωματια...ευχομαι να ειναι καθαροσ στην ψυχη...παντωσ γιια να ειμαι σιγουροσ λεβεντη θα ριξω

Ανώνυμος είπε...

και τον βελόπουλο οι ίδιοι τον κατευθύνουν, πότε θα ξυπνήσουμε; όλοι τους το ίδιο αφεντικό έχουν, κάνουν πως μαλώνουν για να τους ακούμε, μην ακούμε ΚΑΝΕΝΑ από αυτούς, είναι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

ο 4.02 ειμαι φιλε σωστοσ ο 4.01 ...αλλα απο οτι καταλαβα εννωει δνε φταιω εγω που ειμαστε 5%δνε εχουμε ακομα την δυναμη να πολεμησω και θα με ετρωγε η μαρμαγκα...ετσι ειναι η πολιτικη παιδια αλλιωσ μενεισ στο 0.3 οπωσ ο λεβεντησ ...αν το σκεφτειται εχω δικιο...περιμενω τισ αποψεισ σασ...εχω ανοιξει θεμα στο φορουμ του filoumenos.com αρκει να κανετε εγγραφη...

Ανώνυμος είπε...

γιατί ο βελόπουλος δεν πάει να δείξει τον πατριωτισμό του στην κερατέα; μήπως δεν του το επιτρέπει ο αρχηγός; ενώ αυτό που κάνει τώρα, περί πατριωτισμού, στο ίδιο εξασκείται και ο αρχηγός του.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Καλα,τα παπαγαλακια του Καρατζαφερη-που επαθε συνδρομο στερησης με παρενεργειες απο την ελλειψη εκπομπων στο Αλτερ-ακομα πιστευουν πως με τα Μνημονια και τις παπαριες των εβραιοτραπεζιτων φιλων τους θα...σωσουν την Ελλαδα;Πού ζειτε ΡΕ ΟΡΝΙΑ;

Βελοπουλε,το ξαναλεμε,υπηρχαν πολλες αλλες λυσεις και το ξερεις!Κι αν διαφωνουσες,ας ειχες παραιτηθει!

Αληθεια,το διαβασες το Μνημονιο πριν το ψηφισεις;Γιατι ο Καρατζαφερης δηλωσε πως δεν...προλαβαινε!!!

Υ.Γ.Συγχαρητηρια για τη συνεντευξη.Αν τολμανε οι πολιτικοι,ας βγαινουν στα μπλογκς να μιλανε και οχι στους χατζηνικολαυτιαδες.

Ανώνυμος είπε...

Μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις.

ΥΓ Κάποιος ανέφερε την Κερατέα. Ο ΛΑΟΣ είναι ένα από τα κόμματα που έχει διαφωνήσει με αυτά που συμβαίνουν στην Κερατέα, ο Μάκης Βορίδης έχει σταθεί δίπλα στους ανθρώπους της Κερατέας από την πρώτη στιγμή.

http://www.voridis.gr/?q=node/787

http://www.youtube.com/watch?v=msXmIEWvJx4

Ανώνυμος είπε...

Η-Ο, πήγαινε γλείψε τα παλικάρια της Συγγρού και άσε τον Βελόπουλο, είσαι πολύ μικρός και λίγος για να τον κρίνεις.

Ανώνυμος είπε...

ελλασ ορδοδοξια..ο 4.06 ειμαι .ειναι λαθοσ να κατακρινεισ τον ανθρωπο στο κατω κατω εχουμε δει πολλα απο το λαοσ ...ενα 6%εχει και μιλαει για τα παντα ,,μπορει να μην συμπαθεισ την μουρη του καρατζαφερη αλλα εχεισ κοπλεξ οπωσ πολλοι ,,πιο ξερει μπορει να εχεισ φαει προπαγναδα οτι ειναι φασιστασ η πρακτωρασ και παπαριεσ...εγω ξερω σαν απλοσ πολιτησ οτι το 2000 ελεγε αληθειεσ οτι επρπε να υπαρχει ποσοστοση μεταναστων ...αλλα τοτε ηταν φασιστασ...τωρα που η αθηνα εχει γεμισει νομιμουσ και λαθρο θα δεισ τι ελλαδα θα εχουν τ απαιδια σου πια παιδια σου αν κανεισ και παιδια με την φτωχεια...ο καρατζαφερησ μπορει το ξαναλεω να παιζει τον δουρειο ιππο...μπορει να κανει κολοτουμπεσ να γλυφει αλλα με το να λεσ αληθειεσ οπωσ ο βελοπουλοσ και να καταψηφιζουν τα παντα θα εσβηνανν απο τα μμε και θα ειχαν ποσοστο 0.3 σαν του λεβεντη...αφου τα λλει ο βελοπουλοσ οι 200 κοιμουνται και οι 80 ειναι κοτεσ...αντι να κλαψουριζουμε πρεπει να δυναμωσουμε τα μικρα κοματα ...και διαπλεοκομενοι οπωσ λεσ να ειναι απο 10 τα 3 θα τα κανουν οφελοσ μασ ειναι...ανοιξτε τ αμυαλα σασ πια και αφηστε τ ακοπλεξ δνε θα βρειτε πολιτικη δυναμη ιδια με την σκεψη σασ ο ενασ θα σασ ξυνιζιε ο αλλοσ θα σασ βρωμαει...εδω ψηφιζατε σημιτη ζωα ε ζωα ολοιμασ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΟΥΤΕ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..OTAN ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΨΗ,ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΣΤΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ...?
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

φαίνεται έχει δοθεί εντολή από το κόμμα να γίνουν πάλι πατριώτες, αυτό κάνει και ο χέρι-χέρι, λέτε να έρχονται εκλογές; όσο για τον βορίδη μας τέλειωσε και αυτός, οσφυοκάμπτης - τακουνοκρούστης - μαλιστακύριος.

Ανώνυμος είπε...

ο κύριος στο 4:31, για την κερατέα διαφωνεί ακόμα και το ΠΑΣΟΚ, αυτό δε λέει τίποτα, πήγε κανένας τους εκεί; η είναι όλοι μαζί με τον συμφέρει;

Ανώνυμος είπε...

προς 5:10 μ.μ.

Αν έκανες τον κόπο να ανοίξεις τα link θα έβλεπες τον Βορίδη διπλα στους κατοίκους.

Τα μονα κόμματα που είναι υπέρ των Χυτά είναι Πασοκ και ΝΔ.

http://www.exanatolis.gr/summary.asp?catid=4027&subid=2&pubid=5746

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ξαναλεω,αν ο καθε Βελοπουλος διαφωνει με τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ Καρατζαφερη,παραιτειται!Αυτη ειναι Η ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΣΤΑΣΗ,ασχετα αν τα ελαχιστα εναπομειναντα κομματοσκυλα του Λαος δεν τη γνωριζουν...εξ ιδιων!

Αν και εχω καποιες ενστασεις για τις ερωτησεις της συνεντευξης,εντουτοις προτιμω χιλιες φορες να βλεπω αναλογες προσπαθειες,παρα τα γλειψιματα των γυμνοσαλιαγκων της τσοντοτηλεορασης,στην οποια συνωστιζονται καποιοι τηλεπατριωτες.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ο Βοριδης ερχεται σε ευθεια αντιπαραθεση με το Λαος που μιλαει για "συμμοριτες" και "μπαχαλακηδες",καταδικαζοντας τους κατοικους της Κερατεας.Δειγμα πως ο Μακης εχει ηδη ετοιμασει τις βαλιτσες του για αλλου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπάρα Δημητράκη, εσύ στηρίζεις ΝΔ...ένα από τα κόμματα που χρεοκόπησαν την Ελλάδα, το κόμμα του Κύπρος Κείται Μακράν, το κόμμα που έφερε την Σύνθετη Ονομασία στο Σκοπιανό καταργώντας την απόφαση του 92, το κόμμα της Siemens, εξοπλιστικών, κουμπάρων, καλωσορίζω τους λαθρο, νομιμοποιώ τους λαθρο, εκτουρκίζω την Θράκη κλπ μετά σου φταίει ο Βελόπουλος και ο κάθε Βελόπουλος, τράβα κοιτάξου σε κανένα καθρέφτη αγόρι μου και άσε τα παχιά λόγια.

Ανώνυμος είπε...

όσοι είναι μέσα στην βουλή τα τελευταία 30 τουλάχιστον χρόνια είναι υπάλληλοι του ίδιου αφεντικού, απλά κάνουν πως τσακώνονται, πάντα, για να μας κάνουν να ασχολούμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ο 4.42 ειμαι ,,,ελλασ ορδοδοξια..εγω μαζι σου ειμαι και σωστα ο αντρασ ο σωστοσ φευγει απο το μαντρι....αλλα το λαοσ δεεν κυβερνα χρειαζεται διπλωματια δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να γινεισ γνωστοσ στο πανελληνιο και να σε πιστεψουν,,,.ο βοριδησ και ο βελοπουλοσ και οπιοσ αλλοσ αν φυγουν απο την στανη θα τουσ φαι η μαρμαγκα...πρεπει να ξαναμπουνε βουλη με διπλασιουσ ψηφουσ και να παρει δυναμη το λαοσ...ωστε να ακουστει το οπιο σχησμα ...ειναι νωρισ για εμφυλιουσ...μπορει αυτοι να λενε την αλυθεια και οι αλλοι να γλυφουννα εχουν συνενοηθει για το καλο μασ.....αλλα το ξαναλεω χωρισ γλυψιμο δεν ανεβενεισ δεν κανεισ δουρειο ιππο...μην κατηγορητε το λαοσ ...ειναι λαθοσ πολιιτκη κανει αρα διπλωματια....ο πουτιν το ιδιο εκανε...πρεπει να παρει δυναμη το κομα...αυτοοι δνε ειναι ηλιθιοι που μενουν μεσα εκει και δνε μου φιανονται καρεκλακηδεσ...τα πραγματα ειναι σοβαρα για την χωρα ...και μου φιανονται ευαισθητοπιημενοι...να φοβαστε κατι βουλευτακουσ των μεγαλων παραταξεων που ασχολουνται με κατι νομουσ για αδεσποτα και αιδιεσ,,,και ειναι αθεοι ολοι...ρηχοι και χαζοι..δικηγοροι που δνε δουλεψαν ποτε τουσ...αυτουσ να φωβαστε τουσ αβουλουσ...ο βελοπουλοσ για να ειναι εκει ξερει καλητερα ασ τουσ εμπιστευτουμε...το συστημα εχει πολλα οπλα ολοσ ο σημερινοσ κοσμοσ ελενχετε,,,χρειαζεται εξυπναδα κολοτουμπα και διπλωματια για το καλο τησ ελλαδασ...

Ανώνυμος είπε...

Μνημόνιο Νέα Δημοκρατία και η Πολιτική Σοβαρότητα

http://www.youtube.com/watch?v=EdSHPIJX_fs

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η συνέντευξη. Μπράβο στο ΑΝΤΙ-ΝΤΠ και καλή συνέχεια και με άλλους πολιτικούς που μπορεί να έχουν κάτι διαφορετικό να πουν.
Μια διόρθωση μόνο για τον κύριο Βελλόπουλο:
Τα Φώκλαντ έγιναν επί χούντας στην Αργεντινή τη δεκαετία του 80.
Μετά την πτώση της οι πολιτικοί τους τα έκαναν πλακάκια με το ΔΝΤ, τις αμερικάνικες τράπεζες και τα ευρωπαϊκά όρνια ξεπουλώντας κάθε ορυκτό πλούτο, δημόσιες επιχειρήσεις και εργοστάσια, ταμεία ασφάλισης.
Διάλυσαν το κράτος τους και μετά κύρηξαν στάση πληρωμών στο εσωτερικό της Αργεντινής με το πρόσχημα της μη απόδοσης από το ΔΝΤ της δόσης της δανειακής τους σύμβασης. Τότε ξεκίνησε η πείνα στην Αργεντινή με τους χιλιάδες νεκρούς.
Όταν το 2002 ο Κίρστνερ ανακοίνωσε στάση πληρωμής του εξωτερικού χρέους, οι διεθνείς τοκογλύφοι - ΔΝΤ και λοιποί συγγενείς - χάρησαν στην Αργεντινή το 75% του χρέους της και πήραν το 2006 το υπόλοιπο σε μία δόση.
Τώρα η Αργεντινή ανακάμπτει αργά αλλά σταθερά μετρώντας τις πληγές της και διορθώνωντας τα λάθη των πολιτικών της.
Εμείς - σαν χώρα - είμαστε στην αρχή ακόμα. Αν αφήσουμε τα Μνημόνια και τις Δανειακές συμβάσεις να περάσουν, με το σκεπτικό ότι είμαστε μια χώρα της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ και μας χρειάζονται, τότε μας περιμένουν πολύ χειρότερες μέρες από τους Αργεντίνους.
Οι αρχηγοί των κομμάτων που βάζουν το θέμα κομματικής πειθαρχίας για να μη μιλήσουν ελεύθερα οι βουλευτές τους, παίζουν το παιχνίδι της εκάστοτε κυβέρνησης.
Οι βουλευτές είναι υπόλογοι στο κόσμο που τους ψήφισε γιατί πίστεψε πως έχουν κάτι να προσφέρουν στο γενικό σύνολο και όχι στους αρχηγούς τους.
Αν είναι βαρβάτοι και σωστοί χτυπάνε το μαχαίρι στο κόκκαλο και πράτουν κατά συνείδηση και όχι με κομματική πειθαρχία.
Και μάλιστα σε μια τέτοια ψηφοφορία που μας έστειλε στην άκρη της αβύσσου.
Καλύτερα ανεξάρτητος σαν τους Δημαρά, Σακοράφα, Οικονόμου παρά στη ποδιά του κάθε κωλοτούμπα αρχηγού.
Οι ανεξάρτητοι μπορεί και να γλυτώσουν από τις καρπαζιές. Οι άλλοι όχι. Και ας λένε τώρα ότι τους ξεγέλασαν και το μνημόνιο ήταν για το καλό του τόπου αλλά ο ΓΑΠ τους την έφερε και έκανε άλλα αντί άλλων.

Γιώργος Φ.

αδέσμευτος είπε...

Ορισμένοι είστε πολύ κάφροι, πραγματικά...
Έναν άνθρωπο ακούσατε να μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και, αντί να επιβραβεύσετε και να ενθαρρύνεται τέτοιες φωνές, τις αποδοκιμάζετε! Αφού είστε τέτοιοι λοιπόν, σκάστε και ακούστε την επικαιρότητα όπως την σχολιάζει ο Πρετεντέρης και οι Αλαφούζιες εφημερίδες, γιατί αυτό σας αξίζει.

Unknown είπε...

τι μνημονιο και παπαριες καμαρωτες γιατι δινετε αξια σε ενα πραγμα ακυρο

Ανώνυμος είπε...

Δεν την παρακολούθησα την συνεντευξη.(δεν έχω χρόνο)

Γιατι θα έπρεπε ?

Ο κ. Βελόπουλος δεν συγκατασετε με την πλευρά (πολιτική) του κ. (κολοτομπα) καρατζαφέρ ?
Το ψήφησε το μνημόνιο ? or not ?

Ανώνυμος είπε...

fuck all the politicians, all are the SAME !

Hellas-Orthodoxy είπε...

Γιατι να παρει δυναμη το Λαος;Για να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη;Οταν εχει τετοιες προδοτικες θεσεις ως μικρο κομμα της αντιπολιτευσης,τι θα κανει αν βγει κυβερνηση;

Ευχαριστουμε,δεν θα παρουμε.Ουτε ΝΔ ουτε κανεναν που να θελει απλα την καρεκλα της.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Βελόπουλο... Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες των...! Εσύ λαουτζίκο, είναι καιρός να πάψεις να ασχολείσαι με το DANCING WITH THE STARS, αλλά και εσείς πολιτικοί, πρέπει να σταματήσετε τις "εκπτώσεις" εδώ που έχουμε φτάσει...!Δεν μπορεί να είσαι και με το ΔΝΤ και με τον Ελληνικό Λαό! Όσο για τα διάφορα κομματόσκυλα, όποια σημαία κι αν σηκώνουν, είμαι σίγουρος ότι δεν σηκώνουν την Ελληνική!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πως μπορειτε να λετε ΕΛΛΗΝΑ εναν πολιτικο που ψηφισε να ερθει το μνημονιο στη χωρα μας ε?ποτε θα ξυπνησετε?Δε μας πειθει ο κυριος.και εγω τα ιδια θα ελεγα τη θεση του.ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πρέπει να πω μπράβο στο βελόπουλο, που ενώ είναι πολιτικός ψηφίζει και ζει μέσα στην προδοτική Βουλή και ύστερα έρχεται και κάνει κριτική και στην ουσία τι λέει, αυτά που ξέρουν λίγο πολύ όλοι… το θέμα είναι τι κάνει…? Από αυτή την συνέντευξη το μόνο που κάνει φτιάχνει την εικόνα του. Μέσα από την πολίτική τι κάνει φτιάχνει την τσέπη του. Εεεεε πάρε ρε βελόπουλε και εσύ τον πουλ…!!! Για κορόιδα ψάχνεις τα έχεις ξαναπεί αυτά τίποτα ουσιαστικό.

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε φιλε.(11.34) που θα κανει και το BLOG διαφημηση για τα βιβλια του και αυτος.ολοι μεσα στις βρωμιες και κατα τα αλλα μας το παιζουν καλοι...ποιοι????Το ΛΑΟΣ τα παπαγαλακια του ΠΑΣΟΚ και αυτοι..ντροπη σε αυτον και στο BLOG που του εδωσε την ευκαιρια να ψευτοδηκαιολογηθει.ειναι προδοτης μαζι με τους υπολοιπους που ψηφισαν το μνημονιο.θα επρεπε να φιλοξενισετε αυτους που παρετηθηκαν επειδη ΔΕΝ ψηφισαν το μνημονιο για να τους πει και ο κοσμος ενα μπραβο αντι να ειναι χαμενοι.

Ανώνυμος είπε...

παιδια εχω ανοιξει θεμα filoumenos.com στο φορουμ να μπειτε.....απο δημητριοσ στο θεμα του φορουμ για τιμιουσ πολιτικουσ......αρκει να κανετε εγγραφη για να το δειτε....ευχαριστω,,ολοι πρεπει να κανουμε διαλογο και οχι να βριζουμε γενικα εναν βουλευτη,,,,να γινουμε ενεργεισ πολιτεσ...η ελλδα χανεται...γραφτητε και πειτε την γνωμη σασ εδω στο μπλοκ επειδη ενημερωνετε συνεχωσ το θεμα αυριο θα παει στο παρελθον

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!! .ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΣ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΙ ΑΚΟΥΔΑ .ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ . ΤΟ DEFENCEPOINT.GR ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ .ΑΙΑΝΤΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΡΠΑΧΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ..ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ Η ΣΤΑΔΙΑΚΑ!ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ!ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ BLOG,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2.27 ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ?
ΝΑ ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ...
1.ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!
2.ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΛΕΙΑ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...
3.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ...!
4.ΜΠΡΑΒΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ "ΒΥΘΙΣΤΕΙΣ" ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΛΟ-ΦΟΝΙΕΣ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά μην νευριάζετε με τον γελοίο-ορτόντοξι.ο άνθρωπος πληρώνεται αδρά για να τα λέει αυτά και για να γαμάει τις συζητήσεις σε άλλα μπλογκ.Δεν θα ακούσετε να λέει γιατί η ΝΔ ψήφησε περισσότερα άρθρα στο μνημόνιο απτο ΛΑΟΣ, ότι το ψήφισε και στο ευρωκοινοβούλιο,ότι συμφωνεί με τον ΓΑΠ να πάμε στη Λιβύη, ότι μαζί τα κουκουλώσανε για την ΖΙΜΕΝΣ,ότι ο Φαήλος κατευθύνει τον αρχηγό, ότι ο Καμμένος προσκόμισε στοιχεία ΚΑΤΑ του ΓΑΠ στον Αβραμό,δεν τα δέχτηκε (δηλαδή εγινε δεκανίκι του πασοκ) και αναγκάστηκε ο Καμμένος να τα πάει στον Καρατζαφέρη ο οποίος τα αξιοποίησε και την είπε στον ΓΑΠ..και μύρια άλλα.είσαι ρεντίκολο ρεεε

Ανώνυμος είπε...

Γελάς-Ορτόντοξι κοίτα καλύτερα τα χάλια σας εκεί στο κόμμα και δε νομίζω να σου απομείνει χρόνος να ασχοληθείς με άλλους. Μακάρι να είχατε ένα Βελόπουλο κι εσείς εκεί στη ΝΔούλα...