Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Μας επέστρεψαν 81 λαθρομετανάστες από την Ιταλία και πληρώσαμε τα έξοδα....



 ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ
Που να το πεις και ποιος να σε πιστέψει…!!!
Αυτά είναι… Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει την ώρα που πολλοί συμπολίτες μας την νηστεία της Μεγαλοεβδομάδας την κάνουν από ανάγκη γιατί δεν έχουν λεφτά να πάρουν τον παραδοσιακό οβελία… την.... ώρα που η ανεργία έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά και οι μισθοί και συντάξεις μειώνονται συνέχεια… την ώρα που η αγοραστική δύναμη του πολίτη περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα και τα λουκέτα στην αγορά πληθαίνουν…. Η κυβέρνηση πληρώνει τα έξοδα για την επιστροφή λαθρομεταναστών στην Πάτρα από την γειτονική Ιταλία. 


Όλα ξεκίνησαν όταν 81 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν σε λιμάνι της Ιταλίας και βάση του συμφώνου που έχει υπογράψει η Ελλάδα μας τους επέστρεψαν πίσω. Η Ελλάδα έχει υπογράψει σύμφωνο που λέει πως όταν εντοπιστούν λαθρομετανάστες σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν προέλθει από την Ελλάδα τότε αυτομάτως γίνεται επέλαση όχι στην χώρα καταγωγής τους αλλά στην χώρα από όπου έχουν μπεί στην ζώνη, δηλαδή στο 90%των περιπτώσεων την Ελλάδα αφού η χώρα μας είναι η πρώτη στάση και ο σταθμός για το πέρασμα των λαθρομεταναστών σε όλη την Ευρώπη. Ας μην έφτανε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες οι 81 λαθρομετανάστες ταξίδεψαν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης με το πλοίο της γραμμής Ιταλία-Πάτρα και με συνοδεία 50 καραμπινιέρη για την φύλαξή τους και παραδόθηκαν στις αρχές της Αχαΐας.
Το αποτέλεσμα…;;;

Τα έξοδα μετακίνησης των 81 λαθρομεταναστών και των 50 καραμπινιέρη πλήρωσε το Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδας….!!! 

Δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος…!!!
Επιτέλους θα πρέπει να παρθεί μια σωστή πολιτική και για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται για να βρουν την υποτιθέμενη «γη της επαγγελίας» αλλά και για την προστασία των πολιτών αυτού του έρμαιου κράτους…


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/81.html#ixzz1KCUmAst4

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απέλαση... (όχι επέλαση )