Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Το θαύμα του Αγίου Φωτός. Σαν πύρινη σφαίρα περνάει πάνω από τον κόσμο. Συμβαίνει 2011 χρόνια...στον Πανάγιο Τάφο! ΒΙΝΤΕΟ


16 σχόλια:

v for vendetta είπε...

Καλα τετοιο εφε ουτε ο κοπερφιλντ...
Αξιζουν συγχαρητηρια στην Ιησους Α.Ε για το φαντασμαγορικο θεαμα που μας προσφερει καθε χρονο!
Ξερει κανεις που θα βρω εισητηρια για του χρονου?

orthodoxos είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ 10:29 ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΖΕΣ!!!ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Σ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ Μ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Τ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΥΑΛΙΑ!!!ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ...Μ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΤΑΞΙΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΨΕΥΔΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ Π ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΤΠΤ Η ΕΙΣΑΙ 12ΘΕΙΣΤΗΣ Η ΞΕΡΩ ΓΩ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕ Μ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ Π ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ-ΤΟΥΣ ΘΕΟΣ...(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)!!!ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

orthodoxos είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΗ Π ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΜΕΣΑ Σ ΝΑ Σ ΚΑΙΕΙ!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ Σ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΧΤΠΑΝΕ ΟΛΟΙ??ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ Π ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΛΗΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ Π ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ Κ ΚΥΡΗΤΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Τ!!!

v for vendetta είπε...

Φιλε μου ορθοδοξε να σου ξεκαθαρισω καταρχην πως δεν εχω προηγουμενα με καμια θρησκεια ουτε και με τον χριστιανισμο συγκεκριμενα.
Επαναλαμβανω οτι το συγκεκριμενο βιντεο φαινεται στα ματια μου σαν χολιγουντιανο σοου,πιστεψε με εχουν δει πολλα τα ματια μου και δεν μιλαω στον αερα.
Οσον αφορα την θρησκεια δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν επιδεχεται αμφισβητηση και πρεπει να δεχομαστε οτι λεει σαν θεσφατο σε αντιθεση με την επιστημη που οτι λεει ειναι διαψευσιμο και ρευστο μεχρι να αποδειχθει και στην πραξη οτι αυτο που υποθετει ισχυει.
Επειδη ακουγεσε ατομο με επιπεδο θα σε συμβουλευα να εισαι πιο φειδωλος γιατι δυστυχως τα φαινομενα απατουν...

SuperAtheos είπε...

Θεοκρατικό Ελλαδιστάν: Κρατικό κανάλι και ασχολείται με την φθηνή απάτη που λέγεται „άγιο φώς“ και ας πληρώνει ο ελληνικός λαός ένα ολόκληρο Τζάμπο τζετ με όλη την παπαδοσυμμορία τους τσολιάδες και τα σχετικά για να φέρουνε από τους „Άγιους τόπους“ μια φωτίτσα που ανάβει με παγανιές και φθηνά ταχυδακτυλουργικά κόλπα στην Ελλάδα. Α ρε ξήλωμα που θέλει όλο το παπαδαριό, αλλά βρήκανε και τα κάνουνε….
Υ.Γ. συμφωνώ με τον vendetta η αμφισβήτηση είναι η αρχή της μαθήσεως αλλά κάτι τέτοιο δεν συμφέρει τους χριστιανοταλιμπάν της χώρας μας, θα ξυπνήσει το ποίμνιο τους και τότε αλλοίμονο τους…

Ανώνυμος είπε...

Καλα εν ετη 2010 υπαρχουν ατομα που πιστευουν σε αυτες τις μαλακιες???χαχαχαχααχα
Ο μητροπολητησας ο αττικης σε βιντεο που ηταν με τον γκομενοτου τον ρωτησε ο γκομενος καλα δεν φοβασαι μην σε τιμωρισει ο θεος σημερα 15αυγουστο που θελεις να κανουμε σεχ??και απανταει ο μητροπολητης αττικης...καλα πιστευεις σε αυτες τις χαζομαρες??χαχαχαχα οριστε ρε ταλιμπαν ο δικοσας παπας ο δικοσας αδερφοπαπας τα ειπε αυτα.και ποσα αλλα εχουν βγει στην τηλεοραση.Μεγαλυτερη βρωμια απο τις θρησκειες δεν υπαρχει.

orthodoxos είπε...

Εσυ φιλε μου νομιζεις οτι οι επιστημονες κ η επιστημη ειναι αυτη π θα μ λυσει την απορια αν αυτο π συμβαινει ειναι αληθεια?!!εγω θα σ πω κατι...σημερα στις μερες μας αυτοι π ειναι μορφωμενοι για μενα ειναι παραμορφωμενοι!!!γιατι οταν σπουδαζεις για παραδειγμα μια επιστημη υπαρχουν και καποια μαθηματα που αναφερονται στον δαρβινισμο κ ολοι ξερουμε πως λεει οτι προηλθαμε οτι απο εξελιξη τ πιθηκου!!για αυτο σ λεω εγω δεν περιμενω να ακουσω καποιον επιστημα πως γινεται η εξακριβωση που προερχεται απο την ταδε στοα του!!!αυτο π βλεπεις στο παραπανω βιντεο νομιζεις πραγματικα οτι ειναι ψεμα???δηλαδη τι θα κερδιζε ενας που θα τ εκανε???ή αλλοι τοσοι π πανε και το βιντεοσκοπουνε???κ με ολο το θαρρος εμενα μ δινεις την αφορμη να επεμβω οταν μ λες οτι η παραγωγη Ιησους πηγε καλα!!!γιατι σε μενα ετσι πως μ ακουγεται ειναι σαν να εχεις κατι με την ορθοδοξια!!!εχεις βρει κανενα θαυμα για να σχολιασεις σε αλλη θρησκεια??για αυτο σ λεω αν εχεις καποια γνωμη για τον εαυτο σ κρατα την μονο!!!σ ευχαριστω ομως π με συμβουλευεις για κατι αλλα να ξερεις πως αυτη η συμβουλη σ εμενα με εκανε πιο δυνατο!!!και κατι ακομα θελω να κατσεις τωρα π διαβαζεις αυτο το μηνυμα κ να διαλογιστης γιατι να πεις καποια πραγματα εναντιον τ μεγαλου αυτου Θαυματος π συμβαινει εδω και 2000 περιπου!!!ειχαν καμερες παλια ολοι αυτοι οι ανθρωποι ανεξαρτητως φυλης κ εθνικοτητας π πηγαν εκει κ τ διηγηθηκαν???λοιπον καλυτερα αφου δεν σ ενδιαφερει αυτο το κομματι μην σχολιαζεις γιατι μονος σ λερωνεσαι!!!παντα φιλικα

Ἄρκτος είπε...

Χρόνια τώρα οἱ Ἑβραῖοι ψάχνουν νὰ βροῦν τὸ "κόλπο" καὶ δὲν μποροῦν...Μήπως τελικὰ δὲν ὑπάρχει τίποτα μεμπτό; Παγκοσμίως λίγοι ἄνθρωποι τὸ ἔχουν ἀκουστὰ τὸ συγκεκριμένο θαῦμα, κάτι ποὺ κατὰ τὴν γνώμη μου ξεχωρίζει τὰ πραγματικὰ θαύματα ἀπὸ τὰ προσχεδιασμένα.Ὅπως καὶ νὰ τὸ δῆς, εἶναι σημεῖο ἀντιλεγόμενον σὰν τὸν Χριστό. Καλὴ Ἀνάσταση!

Unknown είπε...

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά, πώς γίνεται άνθρωποι με αντίληψη μεγαλύτερη της στοιχειώδους, σε μια πρώτη εντύπωση, να μην είναι σε θέση να ξεχωρίσουν την ανθρώπινη φύση από το θείο. Έχει τύχει και άλλη φορά να κάνω τον ίδιο σχολιασμό σε παρεμφερές θέμα και τώρα πάλι νιώθω την ανάγκη να το ξανακάνω. Η ανθρώπινη φύση, με τα τρωτά της σημεία, τις αδυναμίες, τις πτώσεις και τις θλίψεις της να συγκρίνεται με το Θεό; Δηλ. αν ο παπάς έχει γκόμενο και είναι πνιγμένος στη διαφθορά και τα σκατά σημαίνει ότι αυτομάτως ακυρώνεται κάθε τι που ανεπιτυχώς προσποιείται ότι αντιπροσωπεύει; Ένας κακός γιατρός καταδικάζει όλη την ιατρική; Ή 1000 κακοί γιατροί καταδικάζουν όλη την ιατρική επιστήμη; Ή μήπως πρώτα αναζητούμε τον "καλό" γιατρό; Φίλε μου ορθόδοξε, θαυμάζω την προσπάθειά σου να εξηγήσεις κάποια πράγματα στους διαφωνούντες μα θεωρώ ότι αν πρώτα δεν γίνει αντιληπτό ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και τις συνέπειες αυτών,πολύ φοβάμαι ότι η προσπάθειά σου δε θα τελεσφορήσει.
Καλή Ανάσταση να έχουμε όλοι.

orthodoxos είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Π ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Μ ΤΝ ΕΠΙΦΑΝΗ ΚΛΗΡΟ!!!ΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΕΒΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ???ΜΗΠΩΣ???Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ???
ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ Π ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ:
"ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ"

orthodoxos είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

gtpwiz είπε...

στην Αποκάλυψη λέει οτι θα υπάρξουν πολλοί που θα αποσκιρτήσουν και θα πάψουν να πιστεύουν και μάλιστα ανθρώπους της Εκκλησίας, δημιουργόντας ανασφάλεια σε πολλούς άλλους πιστούς, στην ίδια παράγραφο λέει κάτι επίσεις φοβερό που συμβαίνει στις μέρες μας και παλαιότερα ακόμα,
πολλοί θα ναι αυτοί που θα πιστεύουν σε οτιδήποτε ανόητο και μακρινό απο τη φαντασία και δε θα πιστεύουν την μόνη και μία Αλήθεια (βλ. εξωγήινους, γιόγκι, άστρα-ζώδια κλπ..)
ετσι και εδώ βλέπουμε ενα Θαύμα που μάλιστα γίνεται κάθε χρόνο που τόσο πολύ και πολλοί το πολεμάνε και ποτέ δε το σταμάτησαν ούτε προκειτε να σταματήσει μέχρι το τέλος
και δε το πιστεύουμε αλλα πιστεύουμε σε πευματισμούς φαντάσματα αιγυπτιακές θεότητες 12θειστικά έθιμα δρόμενα και άλλα
Όπως με μεγάλη προσοχή δεν βάζουμε ακαθαρισίες στο στόμα μας μη πω άλλη λέξη έτσι να προσέχουμε τι βάζουμε στα αυτιά και τα μάτια μας
Βοήθειά μας, καλή Ανάσταση σε όλους

orthodoxos είπε...

ευγε ρε παλικαρια με κανετε χαρουμενο!!!δωστε οτι ξερετε στους γυρω σας τις γνωσεις αυτες π εχετε οποιες και αν ειναι!!!δεν ειναι η δικη μας μονο σωτηρια!!!ολοι ειναι ανθρωποι του Θεου αλλα ειναι υπο επιρροια του πονηρου

καλη Ανασταση

ianos είπε...

Το φως μεταδιδεται απο τους "αγιους τοπους" ,δηλαδη το ισραηλ.Για εσας αγιος τοπος ειναι το ισραηλ και οχι η πατριδα μας?
Απο το ισραηλ δηλαδη πηγαζει το φως και η ζωη , προσεχτε ρε Ελληνες τους συνειρμους ,τους συμβολισμους και τα μυνηματα αυτης της πραξης της μεταφορας μιας φλογας που αναβει με εναν αναπτηρα και τα εξοδα που γινονται για να ερθει στην Ελλαδα ,και τον λογαριασμο βεβαια τον πληρωνουν τα κουτορνηθια.

ianos είπε...

Αληθεια ποιος επινοησε την μεταφορα του "αγιου φωτος" απο το ισραηλ στην Ελλαδα? για ψαχτε το λιγακι?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Αριστοτέλης είπε...

Τον πατέρα Στυλιανάκη τον ξέρω από Λαϊκό. Το συγκεκριμένο βίντεο έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να γίνει ιερέας.

Και είναι ιερέας όχι βιοπορισμού. Ασκεί κανονικά το επάγγελμα του παιδοψυχίατρου.