Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Προκαταρτική εξέταση για την διαδικτυακή προτροπή κατάληψης της Βουλής



ImageΠροκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας σχετικά με το διαδικτυακό μήνυμα ειρηνικής κατάληψης της Βουλής στις 29 Φεβρουαρίου που διακινείται εδώ και περίπου 1 μήνα στο ίντερνετ. Η έρευνα θα διενεργηθεί σε συνεργασία με το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να εντοπιστούν τα πρόσωπα εκείνα που προσκαλούν στη διάπραξη του πλημμελήματος της διατάραξης συνεδρίασης της βουλής.

Η εισαγγελική αρχή αναμένει από το ηλεκτρονικό έγκλημα να εντοπίσει το στίγμα της ιστοσελίδας για να μπορέσουν να φτάσουν στο διαχειριστή της.

anti-ntp: Mακάρι με την ίδια ταχύτητα να γίνονταν και οι προκαταρκτηκές και για τα σκάνδαλα των κομμάτων. Είναι φανερό οτι είναι μια προσπάθεια εκφοβισμού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια γιναμε αιγυπτος......ερχεται η ωρα του πρωτου ηρωα!!!!το λενε σε ολους τους ραδιο σταθμους!!!!και επισημα χουντα!

Ανώνυμος είπε...

βρε την προυσταμένη ώρα που βρήκε να ξυπνήσει. σιγά κυρία μου μην σας σπάσει κανα νύχι

Ανώνυμος είπε...

κάποιο λάθος έγινε τυπογραφικό νομίζω... ο φεβρουάριος έχει 28 ημέρες φέτος...! ουπς.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ?