Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο Χρήστος Παπουτσής κινδυνεύει να ζήσει ένα νέο "Σαμίνα" στη Κερατέα!




O Χρήστος Παπουτσής, κινδυνεύει να γίνει ο υπουργός με τους περισσότερους νεκρούς στη πολιτική του καριέρα, εάν δεν ελέγξει τους ανεγκέφαλους επιτελείς των αστυνομικών δυνάμεων στη Κερατέα.
Από το ναυάγιο του «Σαμίνα» μετράει 82 νεκρούς. Τότε ήταν υπουργός Ναυτιλίας και η Πάρος  «πολλά ναυτικά μίλια μακριά από την Αθήνα.»
Τώρα είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη αλλά μόνο στα χαρτιά. 
Ο κος Παπουτσής αδυνατεί να ελέγξει το υπουργείο του κι αυτή τη φορά δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για τους νεκρούς.
Η Κερατέα είναι ένα τσιγάρο δρόμος από το κέντρο της  Αθήνας, αλλά ο Χρήστος Παπουτσής  έτη φωτός μακριά από τη λογική του μπάτσου.
Δεν ξέρω αν είναι η βουλιμία για την εξουσία η το ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης που οδηγούν τις επιλογές του.
Θα μπορούσε με ένα «ΟΧΙ» του να υπερασπισθεί την πολιτική του ιστορία. 
Να πει ένα «ΟΧΙ» στην ανόητη πρόταση του Παπανδρέου να  προτείνει το Υπουργείο των  Ανεγκέφαλων Μπάτσων και της Φτηνής Ίντριγκας, σ έναν άσχετο με τη λογική των βουκόλων αγροφυλάκων και αστυφυλάκων της ένστολης εξουσίας.

koyrdistoportocalli

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν πω οτιδηποτε θελω να ρωτησω αν ΚΑΙ εδω ειναι φυλακιο του Σαμαρα, διοτι ειμαι που ειμαι ελαφρα αφελης, δεν εχω και πειρα αναλυτη ειδησεων, ρεζιλι εγινα σε δυο blogs ως ωρας μιας και δεν καταλαβα νωρις οτι ειναι ξενωνες του Σαμαρα. Κι αναρωτιεμαι τωρα που μπορει ανθρωπος να πει δυο κουβεντες διχως να πρεπει να επιλεξει κομμα προσκυνησης! Η Κερατεα τωρα, τους ξεγελασε. Μια συνηθισμενη συγχρονη ελληνικη διαμαρτυρια διαρκει το πολυ 2 μερες(τηλεοπτικες παντα). Δεν περιμενε ο Παπουτσης σφοδρα αντιδραση διαρκειας τη στιγμη που οι παντες ασχολουνται με τα μνημονιακα σκουπιδια. Οχι οτι αυτος ειναι αντιπερισπασμος, μα το να βαζεις τα ΜΑΤ να καθαρισουν τη δικη σου ανεπαρκεια για συνεννοηση με τον κοσμο, αυτο ειναι τουλαχιστον επικινδυνο. Κι ο Jeffrey? Δεν θιχτηκε ουτε τοσοδουλι η δημοκρατικοτατη του συνειδηση;