Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ" ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!



ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!
Στις φωτογραφίες εικονίζονται η...
κυρία Μαρία Τζάνη (μαζί με τον Νικόλαο Βουργίδη,ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ" που φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά) πανεπιστημιακός - γνωστή Χριστιανομάχος και ο ποιητής- συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος γνωστός και αυτός για την Αντιχριστιανική του στάση σε ποικίλα θέματα:Οι φωτογραφίες ελήφθησαν εντός του Τεκτονικού Μεγάρου κατά την διάρκεια Εκδηλώσεων κι έχουν δημοσιευθεί από την Μεγάλη Στοά.
Άλλη μία (προσέξτε το μασωνικό σύμβολο στην πόρτα):


ΠΛΕΟΝ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!

ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!


Έχουν το θράσος και μιλάνε οι εν λόγω "Δωδεκαθειστές" για "εβραιοχριστιανούς",ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ"!

Σκοπός τους,η κατασυκοφάντηση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ο διχασμός του ελληνικού λαού:Γι'αυτό άλλωστε και διατίθεται πακτωλός χρημάτων ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,όπως και συνεχείς εμφανίσεις σε εκπομπές (κυρίως του Χαρδαβέλα)!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Με τους Δωδεκαθειστές που από επιλογή τους πιστεύουν εκεί,δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα όταν δεν υβρίζουν τη δική μας πίστη.ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!


hellas-orthodoxy.blogspot.com 

132 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τους παπάδες που είναι στην μασωνία γιατί δεν γράφετε ???? Πατήστε αναζήτηση στο youtube θα βρείτε πολλά.....Όλοι τα παίρνουνε και όλοι είναι μασώνοι δωδεκαθείστες και ταλιμπάν της ορθοδοξίας....Τελίκα σε αυτό το μπλόγκ έχετε πολύ γέλιο...Λίγο ανιεξουσιάστες και συριζαίοι αλλά πάνω από όλα ο καλός Χριστούλης και οι Άγιοι του που θα τους άρεσαν πιστεύω να βλέπουν έναν μπάτσο να καιγεται ε??????Γιατι για να το αναδημοσιεύεις παεί να πει ότι συμφωνείς.....Σας πήραμε χαμπάρι ...Αντε γεια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου δεν αποδυκνύεις τίποτε απολύτως με δύο φωτογραφίες. Οι άνθρωποι μπορεί να προσκλήθηκαν εκεί για να μιλήσουν ή απλά να παραβρεθούν. Δεν ευθύνεται κανείς για το ποιος κάθεται δίπλα του σε μια εκδήλωση.
Μην μπαίνεις στο τρυπάκι της διχόνοιας που θέλουν να μας βάλουν.
Φιλικά Θησέας

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ
Φίλε ανώνυμε, το σχόλιο σου είναι απαράδεκτο.
Ο μπάτσος άμα δεν ήθελε να πάθει τίποτα να μην γινότανε ΜΑΤατζής.Εκτός από τον μπάτσο όμως, φωτιά πήρανε κι αλλοι, πιο αθώοι, κι όχι μόνο πήραν φωτιά, αλλά τους παρέσυραν και με τις μοτοσυκλέτες τους οι μπατσοι και χημικά ήπιαν με το κιλό και ξύλο χωρίς λόγο φάγανε!!
Αν η Ελλάδα σου χωρίζεται σε μπάτσους και συριζαίους τότε είσαι καμένος από χέρι. Είσαι μέρος του προβλήματος και όχι της Λύσης.
Για τους Μασώνους δεσποτάδες πάντως έχεις δίκιο......

Θησέας

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχαχαχαχαχ....
Όποιος θίγει τη μασωνία, δέχεται τις πιο βάρβαρες επιθέσεις...
Άλλη μια εξαιρετική ανάρτηση.
Ο πρώτος φίλος, ενοχλήθηκε, αλλά τι πειράζει;;
Πάντως να ξέρει, πως η χριστιανική κοινωνία δεν είναι κοινωνία λιντσαρίσματος και μίσους, οπότε μην ανησυχείς για τα συντρόφια.
Πρόβλημά μας είναι η μασονία, και όχι οι μασόνοι.
Απλά, καλό θα είναι να ξέρουμε και τι συμβαίνει γύρω μας.
Παρασυρμένοι άνθρωποι είναι οι μασόνοι, παιδιά Του Θεού και αυτοί, δεν με απασχολεί αν είναι αυτό που είναι, αλλά αυτό που πρεσβεύουν, και πάντοτε μακριά από το φως της μέρας, το πραγματικό φως Του Θεού.
Και να ξέρεις πως Ο Χριστός είπε: "ο αναμάρτητος από εσάς πρώτος τον λίθο βαλλέτω", συνεπώς, κανέναν από αυτούς δε κρίνω, ούτε με νοιάζει τι κάνουν, ούτε τους μισώ αλλά καλό θα είναι να μη μας κοροϊδεύουν, γιατί καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας.
Καλημέρα!

Υ.Γ. η εικόνα του αστυνομικού που έσκασε πάνω του η μολότοφ δεν είναι καλή για κανέναν, αλλά ο άνθρωπος κάνει μια σκ@το-δουλειά και ανά πάσα στιγμή μπορεί να τραυματιστεί, δε νομίζω πως αυτό το blog, προμοτάρει το μίσος και ούτε όμως θα μας προτείνει να κάτσουμε στα αυγά μας σαν φοβισμένα υποχείρια των κάθε είδους στοών...

Ανώνυμος είπε...

Πες μας σε παρακαλω τι πινεις και δεν δινεις και σε μας λιγο.......εσυ πολεμάς την μασωνια???πως μονοπλευρα???γραψε για τα σταδια που παιρνανε οι μασωνοι και οτι ειναι χωμενοι σε ολες τις θρησκειες για να ελεγχουν τους παντες και ασε τις μονοπλευρες κρισεις....Οσο για σενα Θησεα ολοι εχουμε φαει ξυλο απο μπατσους αλλα αν διαβασεις καλυτερα το σχολιο για την συνολικη εικονα του μπλογκ εγραψα... μετα την φωτο του μπατσου που καιγεται επρεπε να βαλουν και εναν βιο αγιου ετσι για να γουσταρουμε..... το καταλαβες τωρα??????

Ανώνυμος είπε...

Ποσα παιρνεις απο την αρχιεπισκοπη δεν μας είπες??????

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ξεχάσαμε : Μασώνοι ξεκίνησαν τη Γαλλική, την Αμερικανική και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Επανάσταση.
Ας μην τρωγόμαστε άλλο.
Ας ψάξει καθένας μέσα του να βρει τη δύναμη ν' αποτινάξουμε συλλογικά την ΚΑΤΟΧΗ και μετά ξαναρχίζουμε τη φαγωμάρα.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε κάτι νεύρα οι μασόνοι...
Τι ήθελες και το αναρτούσες;
θα σου τα πρήξουν τώρα!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

1ον η ανάρτηση δεν είναι δικιά μας..
2ον κάνουμε ερευνα για ευρήματα με παπαδες και μασωνία!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Την ελληνική επανάσταση να μην την συκοφαντείτε, οκ?
Θέλετε να είστε μασόνοι;;;
Έγινε...
Αλλά, την ελληνική επανάσταση μη τη δυσφημίζετΕ,
ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

http://threedeadwords.com/2010/09/27/sept-2710-freemasonry-n-a-luciferian-cults-in-control-at-least-half-daughters-of-the-eastern-star/
I have tried to expose the true enemy of the global sheople in this decades-old/centuries-old anti-human rights war, represented by the New World Order (NWO)/Illuminati/high-degreed freemasonry and their global plan to soon establish their dictatorial, anti-human rights one world gov’t and even more important to them, is their one world religion which is esoteric masonry or the worship of the fallen angel Lucifer (SATANISM).
All sheople-freedom-fighters in N.A. & globally know who this well-established, filthy rich, powerful, elite yet small global cabal are.
They include both the high-degreed freemasons (the Protestant horn of the cabal with its birth place in the U.K.) and the Illuminati Vatican lords (the Roman Catholic horn of the cabal whose birth place was in Catholic European strongholds).
The money to fund this huge global heist to enslave the masses to worship their Lucifer and not the Biblical God & His Son Jesus Christ (whom they fully as elite Satanists believe exist) comes from ROYALITY like the British Illuminati red Queen Elizabeth II & her royal blood lines, the European banking dynasties who are often Jewish (I am not anti-Semitic but rabbical black magic Cabbalism is the Luciferianism followed currently by the NWO) and have names like ROTHSCHILD and ROCKEFELLER.
The Black Nobility in Europe is a part of the global cabal.

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε να γνωρίζεις πως οι μασόνοι δεν δέχονται γυναίκες στις τάξεις τους.Το γεγονός πως κάποιος κάνει ομιλία σε Στοά δεν σημαίνει πως είναι μασόνος. Σημασία δεν έχει ΠΟΥ γίνεται η ομιλία, αλλά ΤΙ λέγεται σε αυτήν.

Κάθε Κυριακή οι ρασοφόροι δοξάζουν την Σιών και την πατρίδα τους το Ισραήλ η πρώτη παγκοσμιοποίηση έγινε με το χριστιανικό δούρειο ίππο που εισέβαλε σε κάθε χώρα και αλλοίωσε την κουλτούρα της (πολιτισμό).Χριστιανοί σας ρωτάω πως μπορεί να ενώσει κάτι μη ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; Οι χριστιανοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι ένα ιουδαϊκό κατασκεύασμα και από τους ίδιους τους Εβραίους απόβλητο μπορεί να σώσει και να ενώσει τους Έλληνες.
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΝΤΕ ΗΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2.28, συνέχισε να εκτίθεσαι...
Δείγμα του τρόπου με τον οποίο γράφεις οι παρακάτω αναφορές:

"ρασοφόροι"
"ιουδαϊκό απόβλητο".

Ο Χριστός μας έσωσε, αλλά για κάτι απόψεις σαν τις δικές σου, περνάμε τα μύρια όσα χρόνια τώρα.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΤΕΛΟΣ!

Όσο και να προσπάθησε να μας γλιτώσει από την αμάθεια και τον ραγιαδισμό, ο Πατροκοσμάς...

Και όμως, πιστεύω ΑΚΟΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ !!!ΠΟΛΛΟΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ !!!Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΝΩΜΗ !!
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ .....ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Όλους τους ανθέλληνες και σφαγείς των ΕΛΛΗΝΩΝ οι χριστιανική σας αίρεση τους έκανε ΑΓΙΟΥΣ!ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

ΑΓΙΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ 15 ΜΑΪΟΥ!!
Τον «θεοφόρο θεράποντα» άγιο Βάρβαρο, τον "Μυροβλύτη", ο οποίος εορτάζεται στις 15 Μαΐου. Από το Αγιολόγιό του διαβάζουμε ότι: «Ο άγιος αυτός ήταν βάρβαρος, λεηλατούσε και έτρωγε σάρκες ανθρώπων ...; Κάποια φορά όρμησε να φάει έναν ιερέα μαζί με το βοηθό του που λειτουργούσαν, αλλά ο Θεός άνοιξε τα μάτια του και είδε Άγγελο Κυρίου να συλλειτουργεί με τον ιερέα, μετανόησε και τέθηκε υπό την πνευματική καθοδήγηση του ιερέα, αφού κατηχήθηκε και βαπτίστηκε χριστιανός. Τότε με την άδεια του πνευματικού του, για τρία χρόνια βάδιζε σαν τετράποδο και έτρωγε χόρτα και ρίζες από διάφορα φυτά. Κάποτε όμως, ένας γεωργός τον πέρασε για αρκούδα και τον κτύπησε θανάσιμα στη δεξιά του πλευρά, και έτσι παρέδωσε την αγία του ψυχή στο Θεό. Στον τόπο όπου μαρτύρησε αναβλύζει μύρο και γίνονται ιάσεις ασθενειών».

Μπορεί σαν τετράποδο να βρώμαγε από την απλυσιά, αλλά σαν νεκρός μυροβολούσε. Τώρα, πού είναι ο μυροβόλος τάφος του και αν ακόμα αναβλύζει μύρο μη με ρωτήσετε. Δεν υπάρχει πουθενά αυτή η πληροφορία, όσο κι αν έψαξα να τη βρω ...; Ίσως κάποιος καλός χριστιανός μας βοηθήσει να μάθουμε ...; Πάντως μεγάλη η χάρη του αγίου Βάρβαρου!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ Η ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ !!!!
ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΦΑΝΕΡΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΓΙΟ ...ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ Η ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΑΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ .....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ....ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΚΙ ΕΙΡΩΝΕΣ ....ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ????ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥ ...ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=losE-3HZIR0
Αυτή είναι άλλη μία διαφορά μας από τους Ιουδαιοχριστιανούς εμείς υπερασπιζόμαστε την κληρονομιά και τα ιερά των Έλληνων και εκείνοι τα ιερά της ρωμιοσύνης και του εβραϊκού θεού τους.
ΕΚΑΣ ΒΕΒΗΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

3:27, φαντάζομαι δε χρειάζεται να σου απαντήσει κανείς...
"μιλάς" από μόνος σου.
Συνέχισε...

Υ.Γ. Ε ρε καημό, με αυτό το άρθρο.
Θα το αποθηκεύσω στο φάκελο με τα χιουμοριστικά.
Τέτοια αντίδραση ειλικρινα δεν τη περίμενα!
Υ.Γ 2. Για να καταλαβαίνουν όλοι οι συμπατριώτες μας, ποιοι μας έφτασαν σε αυτό το σημείο και γιατί δεν μας βοηθά η χάρη Του πλέον!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Το τρομοκρατικό αυτό πνεύμα,
δηλώνεται ευθέως μέσα στα ευαγγέλια:
Κατά Λουκάν (19.27) «πλήν τους εχθρούς μου εκείνους
τους μη θελήσαντές με βασιλεύσαι επ’ αυτούς,
αγάγετε ώδε και κατασφάξατε αυτούς έμπροσθέν μου».
Τα λόγια αυτά βγαίνουν από το στόμα
του θεού της αγάπης παρακαλώ, του Χριστούλη.

Και για να μη βρεθεί κανείς αφελής και ξινίσει τον τραχανά,
ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για λόγια παραβολικά,
έρχεται ο άγιος των αγίων, ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος και διευκρινίζει:
«Λόγος κατά Ιουδαίων» τόμος 34 σελ. 107
«… πράγμα που έπαθαν και οι Ιουδαίοι, οι οποίοι,
αφού κατέστησαν τους εαυτούς τους άχρηστους για εργασία
έγιναν κατάλληλοι για σφαγή»
(οι Ιουδαίοι ουδέποτε δέχτηκαν τον Χριστό ως Μεσσία).
Και συνεχίζει ο άγιος
«Γι’ αυτό και ο Χριστός έλεγε: τους εχθρούς μου
που δεν θέλησαν να βασιλεύσω σ’ αυτούς
οδηγήστε τους εδώ και κατασφάξετέ τους».
Ο άγιος λοιπόν πατέρας αυτός μας επιβεβαιώνει κατηγορηματικώς
ότι ο Χριστούλης όλ’ αυτά τα έλεγε και τα εννοούσε τοις μετρητοίς.

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω ότι πρέπει να ξεκολλήσουμε από το μύθο της ελλαδίτικης μασωνίας.στις μέρες μας είναι κάτι σαν το τεννις κλαμπ πολιτεία, πληρώνεις 250 ευρώ και έγινες μέλος...Μακάρι,σήμερα, να υπήρχε οργανωμένη μυστικιστική ομάδα (:="μασωνία") που να δρα υπέρ της πατρίδος όπως στην Επανάσταση

Ανώνυμος είπε...

η γνωστή τακτική της κοπτοραπτικής και της μισής αλήθειας.
Οι μασόνοι που δηλητηρίασαν τη κοινωνία, που εμπόδισαν την κοινωνική ελευθερία και την ανθρώπινη ανάπτυξη, για να καβαντζωθούν αυτοί σε θέσεις και βιλαέτια εις βάρος των βιοπαλαιστών συνανθρώπων μας, μας κάνουν μαθήματα θεολογίας.
Ποιος είπε πως το θράσσος έχει όρια;
Συνεχίστε,,,
σας ενόχλησε αυτή η ανάρτηση και έχετε σκυλιάσει άπαντες!
Μπράβο σε όποιον τη δημοσίευσε!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που παίρνω πάντα τεκμηριωμένες απαντήσεις από τους ιουδαιοχριστιανους,γράφεις ότι ανοησία σου έρθει για να αποφεύγεις να απαντάς στις αναρτήσεις, όλο ξεγλιστράς.
Κανένα ιουδαϊκό δόγμα και κόμμα δεν μπορεί να ενώσει τους Ελληνες μόνο η Ελληνική ψυχή και ο Ελληνισμός με ότι αυτός συνεπάγεται.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τσεκούρι και φωτιά θα πέσει στα κεφάλια σας προσκυνημένοι δούλοι των Εβραίων και του Εβραϊκού θεού σας,θα σας διώξουμε από την ιερή πατρίδα μας μαζί με τους προδότες ρασοφόρους και πολιτικούς.
ΕΚΑΣ ΒΕΒΗΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Η μασωνία ώθησε στη δολοφονία του ΗΡΩΑ Ι. Καποδίστρια, του σεμνού αυτού αγωνιστή υπέρ της πατρίδας μας.
Καμία βοήθεια δε προσέφερε στην ελληνική επανάσταση, παρά μόνο τη καπηλεύτηκε με τους μηχανισμούς που διαθέτει.
Κανένα κλαμπ, σε καμιά Πολιτεία δεν ισχύουν, είναι αποπροσανατολισμός.
Η μασωνία υπάρχει και νοθεύει κάθε δημοκρατική ελευθερία και φυσικά είναι ο προπομπός της νέας τάξης πραγμάτων!

Ανώνυμος είπε...

Οσοι ενδιαφερονται να μαθουν πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ καταντησαν δουλοι του θεου καιιουδαιοχριστιανοι;;
FILOSTRATOS
APOLLONIOS BLOG

Ανώνυμος είπε...

"Τσεκούρι και φωτιά θα πέσει στα κεφάλια σας προσκυνημένοι δούλοι των Εβραίων"

Ο Κολοκοτρώνης ήταν Χριστιανός λεβένταρος!
Παλικάρι από τα λίγα, μην καπηλεύεστε και αυτόν.
Μη μου πείτε;
Και ο Θεοδωρής μασώνος ε;
Τι άλλο θα ακούσουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 4:18 μ.μ.
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΥ ΗΡΩΕΣΤΟΥ 21 Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΑΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΙΑΝΔΡΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΕΛΛΛΛΗΗΝΝΕΕΣΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΒΡΕΟς

ΑΙΑΝΤΑΣ 4:18 4:26

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ????ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ...ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΔΩ !!!!ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΟΥΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΩΡΑ???????ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ..ΔΕ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ......ΟΥΣΤ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 98%ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

98% ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑ Σ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΔΩ ΒΡΕΕΕΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΕΛΑΔΑ ΕΔΩ ΒΡΕΕΕΕΕ!!!
ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ !!!!ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑΑΑΑΑ!!!
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΖΩΝΤΕΝΑΨΑΝΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ....ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΣΛΥΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ...ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ...ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΘΑΣΑΣΤΑΝ ΟΛΑ ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ...ΟΥΣΤ ΩΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

re ksipnitiri malaka paganisti mas ta eprikses arxidolevie me tis malakies sou.mathe na sevesai ti thryskeia re zwo.fora kamia xlamyda kai trava na kaneis thysia kamia provatina.se etsoukse ammorfote anthellina i alytheia tou arthrou kai rixneis laspi.ti perimenei kaneis apo ammorfotous.mathe poioi esteilan eksoria ton platona to dimokrito poioi edosan to koneio sto sokrati paganisti kai meta aytoktona.eiste moda pou tha perasei grygora.to psema de zei poly gia na gerasei prodotes pseytopatriotes

Ανώνυμος είπε...

Οι αγωνιστές της ελληνικής επανάστασης (οι πραγματικοί) "σκιζόντουσαν" να μας απελευθερώσουν με επίκληση προς τον Χριστό, τον ενσαρκωμένο λόγο Του Θεού στη γη, και όταν μετά κόπων και βασάνων το κατόρθωσαν, ήρθαν οι διάφοροι ελληναράδες μασόνοι, να μολύνουν την ελληνική κοινωνία και να μας σκλαβώσουν μια για πάντα.
Είμαι έλληνας, αλλά όχι ελληνάρας, το καταλάβατε;;;

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: "ο Θεός είχε βάλει την υπογραφή του, για την απελευθέρωση τής Ελλάδος, και δεν την πήρε πίσω"

Καταλάβατε ματαιόδοξοι συνάνθρωποί μου;

Ανώνυμος είπε...

ZHTO I ELLADA KAI I ORTHODOKSIA REEEEEE VROMO12THEISTES SAS PIRAN XAMPAROI OLOI TI MALAKES EISTE KSEFTYLES ANTHELLHNES

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΨΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ
ΕΠΤΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΡΕΣ
ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΥΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΜΟΓΕΝΟΙΣ;


ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ
ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ. ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ..ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΥΨΩΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΨΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ !!!!ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΕ ΤΗΣ ΠΑΝΓΙΑΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ...ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ..ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ...Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ (ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ,ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΤΟΝ ΤΥΑΝΕΑ,ΣΙΒΥΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,ΣΩΚΡΑΤΗ,ΠΛΑΤΩΝΑ...κλπ<κλπ)
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ....
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ,ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ , ΟΧΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΧΕΧΕΧΕ...
...ΕΥΖΩΝ...
...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...
...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΑΣ ΕΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!ΕΣΥ ΜΑΘΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

OI EVRAIOI STO TALMOUD PISTEVOUN OXI STO XRISTO.KSEKOLISTE ME TO 12 THEO OI ARXAIOI ELLHNES TOUS DIAKOMODOUSAN STA THEATRA TOU 12 THEOUS.EINAI DYNATON OI ELLHNES POU ANAKALYPSAN OLES TIS EPISTIMES TI FILOSOFIA NA PISTEVAN SE MALAKIES POU LETE;APLA EISTE EVRAIOI MPASTARDOI EISTE OI MEIOPSYFIA KAI ME LASPI KANETE POLEMO STIN ORTHODOKSIA ALLA AYTOS O TOPOS KSYPNISE KAI THA SAS GAMISEI

Ανώνυμος είπε...

Οι μασόνοι, είναι αδύναμα ανθρωπάκια που μαζεύονται όλοι μαζί, να κατατροπώσουν ικανότερους ανθρώπους από αυτούς, οι οποίοι έχουν μάθει να εργάζονται στο φως και όχι στο σκοτάδι.
Η Ελλάδα, η πατρίδα που τόσο αγαπώ, είναι χριστιανική και δε χωρά καμία συκοφαντία από ανιστόρητους κοπρήτες.
Η ορθοδοξία δεν θα πεθάνει ποτέ, έχει μάθει να αγωνίζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, απέναντι στην αλητεία και στη ψευτιά.
σας το είπαμε μασόνοι...
Δε σας κρίνουμε, αλλά μη μας κοροϊδεύετε!

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωματικά: δεν αναφέρομαι σε συλλογικές δράσεις, αλλά σε μυστικές π@..στικες οργανώσεις και κλαμπ, σκοτεινά γραφεία, μυστικές λέσχες κοκ...

Ανώνυμος είπε...

άλλο οργανώσεις, άλλο οργανωμένες συντεχνίες αλληλοεξυπηρέτησης, δεν θα ενοχοποιήσω τις ομάδες, τους φορείς, ή τις οργανώσεις που μάχονται για κάποιο ιδανικό.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ανώνυμος είπε...

τα παλικάρια του 1821 έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τους παπάδες και του «Χριστού την πίστη την αγία», γιατί αν τους άκουγαν θα ήμασταν ακόμα δούλοι στους Τούρκους. Η ορθοδοξία αφόρισε την επανάσταση και πρόδωσε τα παλικάρια στους Τούρκους. Τα παλικάρια μας δεν πολέμησαν λοιπόν για του «Χριστού την πίστη την αγία», γιατί έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις χριστιανικές προτροπές για υποταγή στον σουλτάνο. Πολέμησαν για την Ελλάδα όχι για τον χριστιανισμό. Εκτός και αν θεωρούνται εφ όρου ζωής χριστιανοί όσοι βαπτίζονται ακουσίως σε νηπιακή ηλικία.


Ένας παπάς στο κυριακάτικο ένθετο «ορθοδοξία και ελληνισμός» έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει όσους παραχαράσσουν την ιστορία του 1821 ώστε να ...οικειοποιηθούν την δόξα της εκκλησίας!!! Δηλαδή η αποκάλυψη της προδοτικής στάσης της ορθοδοξίας γίνεται για να οικειοποιηθούμε τους λαμπρούς αγώνες της.

Και συνεχίζει: «...η αρνητική θεώρηση των πραγμάτων (η αποκάλυψη της προδοσίας του παπαδαριού το 1821) ροκανίζει τα εθνικά μας νεύρα, αποδυναμώνει τον κοινωνικό μας κορμό και απογυμνώνει την ιστορία μας(πού είσαι Γκαίμπελς να πάρεις μαθήματα προπαγάνδας από τους παπάδες της ορθοδοξίας). Έτσι πέρα από την παραχάραξη και την νόθευση(!!όποιος κατηγορεί το παπαδαριό γιατί αφόρισε τους Κολοκοτρωναίους νοθεύει την ιστορία...) ανοίγουμε ρωγμές στο ιστορικό μας σώμα, αχρηστεύουμε την σπονδυλική στήλη του έθνους(! δηλαδή όποιος αποκαλύπτει την προδοσία του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε αχρηστεύει την σπονδυλική στήλη του Έθνους)». Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από το ανθελληνικό παπαδαριό.

Όπως ίσως να παρατήρησαν οι αναγνώστες, αυτός ο παπάς μετακυλύει έξυπνα το ζήτημα, λέγων ότι κατηγορία κατά της εκκλησίας ισούται με κατηγορία κατά του έθνους. Αυτό ακριβώς το τέχνασμα χρησιμοποιεί ο Μπιλ Λάντεν και η παρέα του: «όποιος επιτίθεται σε εμάς, επιτίθεται σε 1 δις μουσουλμάνους». Έξυπνο τέχνασμα του Μπιλ Λάντεν αλλά τουλάχιστον έπρεπε να μας πει ότι το αντέγραψε από το παπαδαριό των ορθοδόξων.

Και συνεχίζει ο παπάς: «Αμφισβήτηση του σωτηρίου ρόλου της εκκλησίας μας μονάχα όσους κινούνται εθνικά επιζήμια και πνευματικά ανάπηρα θα εξυπηρετούσε». Προσέξτε την εξίσωση-τέχνασμα: όσοι αποκαλύπτουν τον προδοτικό ρόλο την εκκλησίας στην τουρκοκρατία κινούνται ...αντεθνικά!

Μα αγαπητοί μας παπάδες εμείς δεν αμφισβητούμε τον σωτήριο ρόλο της εκκλησίας στην τουρκοκρατία, ούτε βεβαίως τους αγώνες της. Η εκκλησία αγωνίστηκε με ζήλο, με μανία ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. Εμείς λοιπόν δεν αμφισβητούμε τους αγώνες της ορθοδοξίας υπέρ των Τούρκων, ούτε τον σωτήριο ρόλο της υπέρ των σουλτάνων. Διότι χωρίς την ορθοδοξία οι Έλληνες θα είχαν απελευθερωθεί τουλάχιστον δύο αιώνες πριν το 1821. Η οθωμανική αυτοκρατορία επιβίωσε τόσους αιώνες χάρις τον «σωτήριο» ρόλο της ανθελληνικής ορθοδοξίας.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ένα άλλο τέχνασμα των παπάδων: Όταν τους κατηγορούμε για τα εγκλήματα που διέπραξαν συλλογικώς κατά του Ελληνισμού τότε ελλείψει άλλης δικαιολογίας τα χρεώνουν σε ένα άτομο π.χ. Θεοδόσιο Α. Αν όμως κάποιος απ αυτούς τύχει και είναι περισσότερο Έλλην παρά χριστιανός όπως ο Διονύσιος Τρίκκης ή ο Παπαφλέσσας και πολεμήσουν υπέρ την Ελλάδος τότε πιστώνουν όλους τους παπάδες με την δόξα του.

Ένα τελευταίο τέχνασμα των ρασοφόρων σχετικά με την γνωστή προδοσία και αφορισμό που διέπραξαν κατά του Ρήγα Φερραίου και των συντρόφων του: Στο κανάλι High tv εμφανίζεται ο γνωστός παπα-Μεταλληνός μαζί με έναν δημοσιογράφο. Ερώτηση του δημοσιογράφου: «Γιατί αφορίστηκε ο Ρήγας από την εκκλησία;». Απάντηση: «Ο αφορισμός δεν εστρέφετο κατά του προσώπου του Ρήγα Φεραίου αλλά ήταν απόρριψη των αντιχριστιανικών ιδεών της Γαλλικής επαναστάσεως που αυτός πρέσβευε». Έξυπνο σόφισμα του παπα-Μεταλληνού που μετακυλύει τον αφορισμό από το πρόσωπο του Ρήγα Φεραίου στις ιδέες του υπέρ της Γαλλικής επαναστάσεως. Δηλαδή κατά τον παπα-Μεταλληνό έπρεπε να μείνουμε δούλοι στους Τούρκους για να μπορεί αυτός και η παρέα του να προσκυνούν τον ραβίνο Τζεσουά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΑΧΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙΝΕΟΡΩΜΙΟΙ, ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.....ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΙΑΣ

Unknown είπε...

ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Η ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ; .... ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Λιαντίνης - Ο ρόλος του Πατριαρχείου στην τουρκοκρατία
http://www.youtube.com/watch?v=2s7Th0k7yAg
Φτου σας Ρωμιοί προσκυνημένοι που υπερασπίζεστε του υβριστές του Ελληνισμού,να πάτε στο Ισραήλ εβραιοδουλοι.
Τσεκούρι και φωτιά θα πέσει στα κεφάλια σας προσκυνημένοι δούλοι των Εβραίων και του Εβραϊκού θεού σας,θα σας διώξουμε από την ιερή πατρίδα μας μαζί με τους προδότες ρασοφόρους και πολιτικούς.
ΕΚΑΣ ΒΕΒΗΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ό, τι και να λέτε οι παγανιστές, και Πατροκοσμάς υπήρξε και ο Κολοκοτρώνης τη βοήθεια Του Θεού επικαλέστηκε, και κρυφά σχολειά υπήρξαν, και παπαφλέσσας και Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ στη σημαία μας!!!
Το καταλάβατε παρακρατικά τσιράκια;
το καταλάβατε;;;;;;;;;;;;;;;;;
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνητήρι...
Δε θέλεις να ξέρεις τι θα σου έκανε ο θεόδωρας ο Κολοκοτρώνης, αν σε είχε μπροστά του, προσκυνημένε ανθέλληνα...

Ανώνυμος είπε...

Ta xete paixei omadikwwwwwws. Kai oi fanatikoi xristianoplhktoi kai oi fanatikoi dwdekatheistes!!! Se poia thriskeia anhketai?? O Xristos esteile to mhnyma ths agaphs, o Dwdekatheismos thn armonia kai thn omorfia! Eseis katantate to ligotero grafikoi me tis ysteries sas! Misos kai fthonos sas diakatexei kai den vlepete thn tyfla sas! Mexri na lysete ta ths thriskias sas tha sas exoyn kopsei tous kwlous ZAVA!

Ανώνυμος είπε...

5.39, εγώ παραδέχομαι πως είμαι ζαβό.
εσύ που πιστεύεις;
και δεν ειρωνεύομαι, θέλω απλά να μου πεις την άποψή σου, αν θες
ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Eimai xristianos orthodoxos!!!! Den tha mpw omws sthn diadikasia na skylobrisw osous pistevoun allou mpas kai kerdisw mia thesh ston paradeiso! H pisth m einai pisth m, mporw na diafwtisw osous theloun na mathoun ta ths thriskeias m den exw omws to dikaiwma na krazw kai na katariemai opoion pistevei allou! Ta idia isxyoyn kai g tous dwdekatheistes! SOVAREYTEITE EPITELOYS OLOI!

Ανώνυμος είπε...

re anthellina ksipnitiri apo pou ekanes copy toses malakies;mipos eisai o tsatsopoulos tou skai;tespa epeidi kai esy trelokomeio sa to liantini eisai pare koneio kai pethane ston taygeto na ysixasoume.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!
Ο Ιωάννης Κολοκοτρώνης, ο μικρότερος αδελφός του Γέρου του Μοριά, και πέντε παληκάρια μαζί του, εις εκτέλεσιν της αφοριστικής εγκυκλίου του Πατριαρχείου σκοτώθηκαν από τους Τούρκους, την 1η Φεβρουαρίου του 1806 ύστερα από προδοσία των καλόγερων της Μονής «Παναγίας των Αιγυαλών» εις
την οποίαν είχαν πάει οι ήρωες γυρεύοντας καταφύγιο. Οι Τούρκοι τους έκοψαν τα κεφάλια, τα έμπηξαν
σε κοντάρια και τα περιέφεραν στην Δημητσάνα, το Ζυγοβύτσι και την Τρίπολη, όπου και τα κρέμασανστον μεγάλο πλάτανο της πόλεως. Ο αδελφός του Ιωάννη Κολοκοτρώνη, ο Γέρος του Μοριά, οΘεόδωρος Κολοκοτρώνης μετά την άλωση της Τριπολιτσάς, έβαλε και έκοψαν τον πλάτανο αυτό «γιατί με αρκετό αίμα της γενιάς του ήταν ποτισμένος» όπως είπε.
Ο Κατσαντώνης (=ο Αετός της Ρούμελης) και ο αδελφός του Χασιώτης, μαζί με άλλα πέντε παληκάριαπροδώθηκαν από τον καλόγερο Καρδερίνη εις εκτέλεσιν της αφοριστικής εγκυκλίου του Πατριαρχείου.

συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Τεφρα και σκονη τα λογια των ελληνων ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
Ανοιγμενοι ταφοι τα στοματα τους. και εσεις ακομα
εκει φανατισμενοι με την σκονη του χρυσοστομου στα ματια σας. ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

300 Τούρκοι τους επιτέθησαν. Τα 5 παληκάρια σκοτώθηκαν. Τα αδέλφια παραδόθηκαν στην Αλή ΠασσάΙωαννίνων, όπου και βρήκαν μαρτυρικό θάνατο, κατακρεουργήθηκαν.
Η προδοσία των Αγιορειτών (των μοναχών, καλόγερων του Αγίου Όρους) στην επανάσταση του 1821.
Ο διακεκριμένος Σερραίος πατριώτης Εμμανουήλ Παπάς αγωνίσθηκε και έδωσε όλη του την
περιουσία, για τις ανάγκες του αγώνος για την Ελληνική ελευθερία. Τον Οκτώβριο του 1820 ο
Αλέξανδρος Υψηλάντης ανήγγειλε στον Εμμανουήλ Παπά την έναρξι της Επαναστάσεως. Το 1821 στις
23 Μαρτίου ο Ε. Παπάς μαζί με τον Ιωάννη Χατζηπέτρο αποπλέει για την χερσόνησο του Άθω με όπλακαι πολεμοφόδια.
Οι Τούρκοι φοβούμενοι την επέκταση της επαναστάσεως και στην Μακεδονία επετέθησαν στην
αγορά του Πολυγύρου για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό. Οι κάτοικοι του Πολυγύρου όμως
οπλίστηκαν και επετέθησαν κατά των Τούρκων, φονεύοντας την φρουρά 18 Τούρκους και τον διοικητή.
Αυτό το γεγονός απετέλεσε την έναρξη της Επαναστάσεως στην Μακεδονία.
Οι Τούρκοι προέβησαν σε συλλήψεις, εκτελέσεις, διαπομπεύσεις. Σε αυτές δε τις επιθέσεις των
Τούρκων κατά των Ελλήνων συνέβαλαν και συνήργησαν οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης και της
Χαλκιδικής. Η επανάσταση με την πάροδο του χρόνου δείχνει να σβήνη λόγω ελλείψεως πολεμοφοδίων
και τροφών. Το ιδιαίτερον (προσωπικόν) ταμείου του Εμμανουήλ Παπά εξηντλήθη.
Είναι άξιον λόγου εδώ να αναφέρω ότι καθ' όλην την διάρκεια της Τουρκοκρατίας η «Ιερά
Κοινότης του Αγίου Όρους» είχε επιβάλει στο ποίμνιό της (τους υπόδουλους Έλληνες) τον φόρο της «δεκάτης»
(Παλαιά Διαθήκη), δηλαδή 10% της περιουσίας κάθε Χριστιανού να δίδεται στην Εκκλησία, και τα
«δοσίματα» δωρεές. Επίσης κάθε χριστιανός γαιοκτήμονας υποχρεωτικά μετά τον θάνατό του άφηνε 1/3
της γης του στην Εκκλησία. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έχει επίσης το δικαίωμα εκτός των
προηγουμένων να φορολογή εκτάκτως και κατά βούλησιν το ποίμνιό του.
Ο Εμμανουήλ Παπάς στρέφεται για βοήθεια στις πάμπλουτες μονές του Αγίου Όρους. Μάταιος
κόπος! Παρά τις εκκλήσεις του ιδίου του Υψηλάντου οι μοναχοί δεν εννοούν να θίξουν τους
πλουσιώτατους θησαυρούς του Αγίου Όρους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή σοβαράς
ενισχύσεως όχι μόνον του Μακεδονικού αλλά και του Πανελλήνιου αγώνος.
Ο Κ. Παπαρηγόπουλος («Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» τόμος 5, σελ. 507) μας παραδίδει την
ακόλουθη επιστολή του οπλαρχηγού Ρήγα Μάνθου προς Εμμανουήλ Παπά, με ημερομηνία 19 Ιουνίου
1821 : «Κατά την παραίνεσίν της εξακολουθώ φυλάττων τον στρατόν εντός των οχυρωμάτων ...; Μα τι νακάμη κανείς την μικρολογίαν των Αγίων Πατέρων; Αυτή η στυγερά ανελευθεριότης και μικροπρέπεια αυτώνμας εμπόδισαν από πολλά ωφέλιμα και πολλά αναγκαία ...; Επάσχισα να τους διαθέσω διαφορετικά μελόγον. Όμως αυτοί από τον σκοπό των δεν εβγαίνουν. Έχουν τα φρονήματά των, τα οποία μόνα εγκρίνουν

δια καλά, και τα προσκυνούν και τα λατρεύουν, και φροντίζουν μόνον δια την συντήρησιν των ιδίων τωνυποκειμένων, και μόνον δια την ασφάλειά των. Φοβούμαι μήπως ο λαός από την πείναν και τας πολλάςθλίψεις του, εφορμήση εναντίον των (των μοναχών του Αγίου Όρους) και δεν δυνηθώμεν να απαντήσωμεν ειςτην ορμήν των».
Οι Τούρκοι συνέχιζον τις σφαγές στα γύρω χωριά του αμάχου πληθυσμού. Πείνα και επιδημίεςακολούθησαν. Τον Μάϊο του 1822 ο πασάς Θεσσαλονίκης ο Αβδούλ Αμπούδ ξεκινά εκστρατεία

εναντίον της Κασσάνδρας συνοδευόμενος από μεγάλη στρατιωτική δύναμη. Η Κασσάνδρα μεταβλήθη σε
σφαγείο και σε στάχτη. Τα χωριά επυρπολήθησαν, και όσοι κάτοικοι δεν εσφάγησαν πουλήθηκαν ωςδούλοι. Απέμενεν ο Άθως όπου οι μοναχοί ζούσαν ήρεμοι στην πανθάλασσα των πλούτων τους.
Ο πασάς τους υπεσχέθη να σεβασθή το προαιώνιον προνόμιο των Μονών, της απαγορεύσεως
εισόδου Τουρκικού στρατού στην γη των Αγιορειτών, εφ' όσον παρέδιδαν όπλα, κανόνια και ομήρους!!

Ανώνυμος είπε...

+++ Se osoys diastrevlwnoun thn istoria g na perasoun tis thewries tous to ligotero p exw na pw einai FTOY SAS!

Ανώνυμος είπε...

Τότε, 5.49 σου ζητώ συγγνώμη, υπερασπίστηκα με λάθος τρόπο τη χριστιανοσύνη.
Αυτό που λες το σέβομαι.
Απλά βγήκα εκτός ελέγχου...

Ανώνυμος είπε...

Κοσμάς ο Αιτωλός – Ο «άγιος» ανθέλληνας και φιλότουρκος σκοταδιστής!!!

«Και εγώ αδελφοί μου, όπου αξιώθηκα και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν, δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέταξα πρώτον δια λόγου σας και έμαθα πώς με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού, δεν είσθενε Έλληνες, δεν είσθενε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είσθενε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί…».

«Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν· και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους. Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τούς χριστιανούς και έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε (το Βυζάντιο) δια ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος 320 χρόνους. Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος; Δια ιδικόν μας συμφέρον· διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα (χρήματα) άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις. Και δια να μη κολασθώμεν, το έδωσε του Τούρκου, και τον έχει ο Θεός τον Τούρκον ωσάν σκύλον να μας φυλάει».
Αποσπάσματα από ομιλίες του Κοσμά του Αιτωλού.

Ανώνυμος είπε...

5.53 Me tis malakies p grafei to ksypnhthri den exeis kai adiko! xaxaxa :P Plaka kanw ok! ELEOS re ksypnhthri!!!!!!!!!! GNWMH DEN EXEIS????? TS TS TS MONO COPY-PASTE KANEIS G NA STHRIXEIS TIS APOPSEIS S??? APOGOHTEYSH SKETH!

Ανώνυμος είπε...

Έχετε συνηθίσει να βλέπετε ανθρώπους γονατιστούς στα τέσσερα να σέρνονται και να προσκυνάνε..
Τα λόγια που λέμε εμείς υμνούν την Έλλαδα τους Έλληνες και του πατρώους θεούς ΑΝΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!
ΣΑΛΟΟΟΟΟΜΜ,ΣΑΛΟΟΟΟΟΟΜ!!!
ΕΚΑΣ ΒΕΒΗΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ksipnitiri....θα σου πω το εξεις...Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ Θεού, ελέησόν με τον αμαρτωλόν.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 5:57 μ.μ.εγώ μιλάω με στοιχεία και οι χριστιανοί με ύβρεις

Ανώνυμος είπε...

5,49 ΔΕΣ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΣΕ ΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΝΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ !!!!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ !!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΠΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ !!!!
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ !!!
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΙΕΣ ΕΔΩ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ..ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ !!!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!!

Ανώνυμος είπε...

Agaphto ksipnitiriiiiiiiiii.....

An nomizeis pws me thn krisara s prowtheis th thriskia s gelieesaiiiiii.... To mono p kaneis einai na bazeis kai esy ena litharaki sthn pagkosmiopoihsh. Me tis ygeies s!

Ανώνυμος είπε...

ΝΡΕΟΠΗ ΣΟΥ ΠΛΑΝΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ...ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΩ ΜΑΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα σχόλιο για τέλος.
Ειλικρινό από καρδίας:

-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Να στε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Egw den mporw na symmetexw se ayto to orgio!!! Apoxwrw kai bgalte ta matia sas! :D Na doyme ti tha katalavete kiolas!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΕΤΣΙ ΞΕΔΙΑΝΡΟΠΑ ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ...ΚΟΙΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΙΟς ΧΛΕΥΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ..ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΛΑΝΟΥΣ ΒΡΕ ...ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ...ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ksipnitiri apla kseytilistikes kai edeikses poso arrostoi eiste kai poso misite tin orthodoksia.EGINES O PERIGELOS KAI TO TEXNASMA SOU APETYXE.EIDES OLOI SE KRAZOUN EISTE STO TELOS...H PROPAGANDA DE PERNAEI ALLO.PROSOPIKA ME EKANES NA AGAPISO AKOMA PERISSOTERO TIN ORTHODOKSIA

Ανώνυμος είπε...

Κάθε Κυριακή οι ρασοφόροι δοξάζουν την Σιών και την πατρίδα τους το Ισραήλ η πρώτη παγκοσμιοποίηση έγινε με το χριστιανικό δούρειο ίππο που εισέβαλε σε κάθε χώρα και αλλοίωσε την κουλτούρα της (πολιτισμό).Χριστιανοί σας ρωτάω πως μπορεί να ενώσει κάτι μη ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; Οι χριστιανοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι ένα ιουδαϊκό κατασκεύασμα και από τους ίδιους τους Εβραίους απόβλητο μπορεί να σώσει και να ενώσει τους Έλληνες.
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!

Unknown είπε...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ΦΙΛΙΚΗ ΕΑΙΡΕΙΑ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ; ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ..........
Αυτή είναι και η διαφορά μας από τους ιουδαιοχριστιανούς εμείς υπερασπιζόμαστε τα έθιμα τα ελληνικά,τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ(ΠΛΑΤΩΝΑ,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,ΛΕΩΝΙΔΑ)και ιερά των Έλληνων και ΕΚΕΙΝΟΙ τα εβραϊκά έθιμα και τους ιοδαιους προγονους τους(ΜΑΛΑΧΙΑ,ΑΥΝΑΝ,ΛΩΤ)και τα ιερά του εβραϊκού θεού τους ΓΙΑΧΒΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!

http://toksipnitiri.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXA EISAI POLY GRAFIKOS RE KSIPNITIRI TREMEIS APO FOVO KAI LES AYTA POU SOU LENE...O XRISTOS NA SE FOTISEI ANTHELLINIKO SKOUPIDI.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ιουδαϊκό σκουπίδι 6:25 έλα να μου το πεις από κοντά

Ανώνυμος είπε...

nai ela me ti kolotrypida kai fora kai xlamyda kathisterimene anthellina.roba egines stoko akoma na katalaveis poso malakas eisai;ante gama ti mana sou na staniareis mpouxesa olympie prokte

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΟΜ,ΣΑΛΟΜ, ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ε;;;;
ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ....ΣΑΛΟΜ ΣΑΛΟΜ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑΝΕ ΕΝΩ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE TRISMALAKA KSIPNITIRI STOKO POSO REZILIS MPOREI NA EISAI POU OLOI SE VRIZOUN KAI ESY SYNEXIZEIS.EXEIS PROVLIMA MEGALO PROPAGANDISTI EISAI SKOUPIDI

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ περισοτεροι 12θειστες ειμαστε αθρησκοι,ειμαστε αμετανοητα νοσταλγοι του πραγματικου ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και οχι του σημερινου ιουδαιοχριστικου κατεστημενου.Γι αυτο και οι προγονοι στα θεατρα διακομωδουσαν τους θεουμας,
ΕΙΝΑΙ θρησκεια φτιαγμενη απο ελευθερους ανθρωπους για νοημονες ανθρωπους, γιαυτο οταν υπηρχε οΕΛΛΗΝ μεγαλουργουσε !! ΤΩΡΑ ΤΙ;;;;;;;;;ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

TI AIAS RE MEGALE;TO KSIPNITIRI EISAI.TOU 12 THEISMOU STEILATE EKSORIES OLOUS TOUS FILOSOFOUS.DIAVASTE LIGO ESEIS SKOTOSATE TO SOKRATI SKOTADISTES EVRAIOPOULA PRODOTES OLKIS.DEN EXEI NOIMA KANEIS NA MILA ME PRODOTES ZWA SAN ESAS.NA THYMASAI I PROPAGANDA DE PERNA EISTE OI MEIOPSIFIA KAI O PERIGELOS.ENA MATSO SKOUPIDIA.PERASTIKA SAS STOKOI PRODOTES FOTIA KAI TSEKOUROI SAS SIXATHIKAME

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληνες έχουν όπλο τους το λόγο ενώ οι ιουδαιοχριστιανοί τις ύβρεις.........
Όσοι καταλαβαίνουν καταλαβαίνουν......
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

NAI TO APEDEIKSES PRIN EIRONA PRODOTI PSEYTI LASPOLOGE ANTHELLHNA SKOUPIDI KSIPNITIRI

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΑΣ συνεχεια: οταν ενα ατομο πασχει απο μια πλανη,αυ το λεγεται τρελα... οταν πολλα ατομα πασχουν απο μια πλανη αυτο λεγεται θρησκεια!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΘΕΟΥ Yehosuah (μτφ: ο Γιαχβέ)δεν ξανά γίνονται ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ http://www.scribd.com/doc/28621283/%CE%97-%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-1821-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CE%BD-%CE%92%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%82

Ανώνυμος είπε...

PROAS AIA:Καταλαβαίνεις τον ανόητο από τη μανία που έχει για περιττές ακριβολογίες.
Jean Dutourd, 1920-, Γάλλος συγγραφέας

Ανώνυμος είπε...

PROS AIA KAI KSIPNITIRI...Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι’ αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.
Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

Ανώνυμος είπε...

KALA ESY KSIPNITIRI EXEIS GAMITHEI NA KANEIS COPY PASTE TO NA ASXOLEITAI KAPOIOS MAZI SOU EINAI XASIMO XRONOU.TELIKA EISAI SKOUPIDI KAI PRODOTHS TO NOU SOU SKOUPIDI.I EMMONI SOU ME TIN ORTHODOKSIA ME EKANE NA AGAPISO PERISOTERO TO XRISTO SE EYXARISTO GIAYTO...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΑΣ ΑΡΑ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΟΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ κυριε 7:11μμ

Ανώνυμος είπε...

"ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΨΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ
ΕΠΤΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΡΕΣ
ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΥΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΜΟΓΕΝΟΙΣ;


ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ
ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ. ΑΙΑΣ "

Γεια σου ρε Αια καρναβαλε που μιλας και γραφεις σαχλαμαρες χωρις να ξερεις την τυφλα σου.
Αυτα ολα γραφτηκαν οταν η λεξη Ελληνας σημαινε παγανιστης, οι αφορισμοι πανε στους παγανιστες και οχι στους Ελληνες σαν φυλη. ΒΛΑΞ

Ανώνυμος είπε...

toksipnitiri εισαι βλακας μεχρι αηδιας, ολοι οι 12θειστες ελεγχονται απο τους μασωνους οπως και ο αναστασακης που απαγγελει ορφικους υμνους.
Αιντε θυμα αιντε ψωνιο....
Πιστευε στον Δια τον γαμηκουλα που δεν αφηνε θυληκη γατα αλλα ουτε και ομορφους νεους.
Bisexual ο Διας λοιπον, μα τι θεος!!!!

Ανώνυμος είπε...

"..η Αϊμά συμβόλιζε τη χριστιανική θρησκεία, και μάλιστα την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, την οποία καταδίωκε ο ειδωλολάτρης Πλήθων και οι οπαδοί του. Δεν είναι τυχαίο, λένε, πως η γυφτοπούλα Αϊμά πέθανε την 29η Μαΐου του 1453, τη μέρα δηλαδή που η Κωνσταντινούπολη, η κοιτίδα της ορθοδοξίας, κυριεύτηκε από τους Τούρκους"
επιμύθιο Από το βιβλίο "η γυφτοπούλα" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη (...)

Λοιπόν, ξυπνητήρια και άλλοι όμοιοι...
Αντιπροσωπεύετε ό, τι πιο σάπιο και σιχαμένο, και λυπάμαι αλλά είσαστε παράφρονες, σχιζοφρενείς, παρανοϊκοί και επιεικώς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

Ο Θεός να μας φυλάει από όλα αυτά...

Ανώνυμος είπε...

από όλα τα παραπάνω αβίαστα προκύπτει ότι δίκιο έχει ο Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Ε Ι Ν Α Ι

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
Ο Ευ. Μπεξής ξεφτιλίζει τον Προδότη Βαρθολομαίο
http://www.youtube.com/watch?v=LAjX-yUlhwo
Ο Βαρθολομαίος παίρνει το Βραβείο των Μακκαβαίων!
http://www.youtube.com/watch?v=kKc_6BGOrfg
Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ 2
http://www.youtube.com/watch?v=v37AZYX5vDs&feature=related

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Κείμενο του αφορισμού του Αλεξάνδρου Υψηλάντη και Μιχαήλ Σούτσου από την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία
Το κείμενο του αφορισμού των Αλεξάνδρου Υψηλάντη και Μιχαήλ Σούτσου ονομαστικός και συμβουλεύει τους λοιπούς αγωνιστές του επαναστατικού κινήματος εις Μολδαυίαν να ξαναγίνουν πιστοί ραγιάδες "όπως όρισε ο Θεός". Το έγγραφο αυτό υπεγράφη από τον Γρηγόριο τον Ε' και τους άλλους "αγίους" ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ώστε να προκαλεί πραγματική φρίκη.
"Γρηγόριος ελέω Θεού αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, νέας Ρώμης και Oικουμενικός
Πατριάρχης"
"Οι τω καθ' ημάς αγιωτάτω, πατριαρχικώ, αποστολικώ και οικουμενικώ θρόνω υποκείμενοι ιερώτατοι μητροπολίται και υπέρτιμοι και θεοφιλέστατοι αρχιεπίσκοποι τε και επίσκοποι, εν αγίω Πνεύματι αγαπητοί αδελφοί και συλλειτουργοί, και εντιμότατοι κληρικοί της καθ' ημάς του Χριστού μεγάλης εκκλησίας και εκάστης επαρχίας' ευλαβέστατοι ιερείς και οσιότατοι ιερομόναχοι, οι ψάλλοντες εν ταις εκκλησίαις της Πόλεως, του Γαλατά και όλου του Καταστένου και απανταχού, και λοιποί απαξάπαντες ευλογημένοι Χριστιανοί, τέκνα εν Κυρίω ημών αγαπητά, χάρις είη υμήν και ειρήνη παρά Θεού, παρ' ημών δε ευχή, ευλογία και συγχώρεσις!

Η πρώτη βάσις της ηθικής, ότι είναι η προς τους ευεργετούντας ευγνωμοσύνη είναι ηλίου
λαμπρότερον' και όστις ευεργετούμενος αχαριστεί είναι ο κάκιστος των ανθρώπων. Αυτήν την κακίαν βλέπομεν πολλαχού στηλιτευομένην και παρά των ιερών γραφών και παρ' αυτού του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ασυγχώρητον, καθώς έχομεν το παράδειγμα του Ιούδα. Όταν δε η αχαριστία ήναι συνωδευμένη και με πνεύμα κακοποιόν και αποστατικόν εναντίον την κοινής ημών ευεργέτιδος και τροφού, κραταιάς και αηττήτου βασιλείας, τότε εμφαίνει και τρόπον αντίθεον, επειδή ουκ έστι, φησί, βασιλεία και εξουσία ειμή υπό "Θεού τεταγμένη"' όθεν και πας ο αντιττατόμενος αυτή τή θεόθεν εφ' ημάς τεταγμένη κραταιά βασιλεία, τη του Θεού διαταγή ανθέστηκε.

Και τα δύο ταύτα ουσιώδη και βάσιμα ηθικά και θρησκευτικά χρέη κατεπάτησαν με απαραδειγμάτιστον θρασύτατα και αλαζονείαν ο, τε προδιορισθείς της Μολδαυίας ηγεμών ως μη ώφειλε, Μιχαήλ, και ο του γνωστού αγνώμονος και φυγάδος Υψηλάντου αγνώμων υιός Αλέξανδρος Υψηλάντης. Εις όλους τους ομογενείς μας είναι γνωστά τα άπειρα ελέη, όσα η αένναος της εφ' ημάς τεταγμένης κραταίας βασιλείας πηγή εξέχεεν εις τον κακόβουλον αυτόν Μιχαήλ' από μικρού και ευτελούς τον ανύψωσεν εις βαθμούς και μεγαλεία' από αδόξου και ασήμου τον προήγαγεν εις δόξας και τιμάς' τον επλούτισε, τον περιέθαλψε, τέλος πάντων τον ετίμησε και με τον λαμπρότατον της ηγεμονίας αυτής θρόνον και τον κατέστησεν άρχοντα λαών.

Ανώνυμος είπε...

13 διότι ἐνέτεινά σε, ᾿Ιούδα, ἐμαυτῷ εἰς τόξον, ἔπλησα τὸν ᾿Εφραὶμ καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν ῾Ελλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ρομφαίαν μαχητοῦ· 14 καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ.

Αγία γραφή - Παλιά διαθήκη Ζαχαρίας 9 - 13
Κοινό βιβλίο Ιουδαίων Σιωνιστων και ορθοδόξων χριστιανών

Και μην πει κανένας παπαρας ότι το εδάφιο αναφέρεται σε Έλληνες παγανιστες γιατί το κείμενο αναφέρεται καθαρά στη Δευτέρα παρουσία του Χριστού και στην εγκαθίδρυση της αυτοκρατορίας της Σιων.

Καθαρίστε πρώτα την ¨αγία γραφή´ απο τέτοιου είδους βρωμιες και μετα το ξανασυζητάμε.

Και όπως θα έλεγε και ο Καραϊσκάκης στον ¨προφήτη¨ - απατεώνα Ζαχαρία θα.μας ¨κλασετε τον Μπούτσο¨

ΥΓ. Σε ότι αφορά τη Τζάνη κάντε τον κόπο να της ζητήσετε μια συνέντευξη και ρωτήστε την για τα θέματα της μασωνίας σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον

Ανώνυμος είπε...

OMG! Loipon efyga, phga exw bolta, hpia kafe, eftiaxa to pc mias filhs m, epesa g ypno, eida 10 oneira, xypnhsa, efaga, epestrepsa ston ypologisth kai ti na dwwww?? To Ksypnhthri na grafei akoma.. hahahahahahah :P Bre ksypnhthriiiiiiiii ebga na to giortaseeiiiiiss allwste oi apokries einai ki giorth toy theou dionyysoouuuuuuuu!!!!!! SMOYTS!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΑΔΙΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ ΛΕΕΙ: Δεν δυναμαι να ειμαι ΕΛΛΗΝ διοτη ειμαι χριστιανος! ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

από κατηγόριες και λόγια οι ιουδαιοχριστιανοι ένα σωρό άλλα από απαντήσεις μηδέν.
ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΝΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΤΗΣ ΠΟΡΕΊΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.youtube.com/watch?v=y_uduA4pMLE ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Πες μας τι πινεις????

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=AtUXIUCgYJc

Ανώνυμος είπε...

:D

Ανώνυμος είπε...

Το κυριο που καθετε διπλα στην Τζανη δεν προκειτε να τον φτασει ποτε κανενας σε γνωμη και σκεψη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://toksipnitiri.blogspot.com/2011/02/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕΜΟΥ ΚΑΛΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕΑΝΔΡΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΪΛ .ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΗΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΡΩΗΣ ΚΑΡΔΙΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΡΩΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ.//ΑΙΑΣ,.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ
Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΙ ΗΤΑΝΕ;
Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΙ ΗΤΑΝΕ;
ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ
http://apollonios.pblogs.gr/

Ανώνυμος είπε...

οποιος εχει μελετησει ιστορια ξερει οτι ελληνας και χριστιανος δεν γινεται...ή HELLenas ή χριστιανος ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπήκανε μέσα να σχολιάσουν οι νεο-παγανιστές, και φάγανε το κράξιμο της ζωής τους!
Μετά αρχίσαν να χάνουν τη ψυχραιμία τους και να στέλνουν ολόκληρα κείμενα copy-paste, τη μια βλακεία μετά την άλλη...
Και ο Καραϊσκάκης ακόμα, οπαδός τους έγινε αχαχαχαχαχαχαχαχαχ...
Αλλά, υπάρχουν ακόμα έλληνες και με ψυχή να σας βάλλουν στη θέση σας.
400 χρόνια είχαμε μουσουλμανικό ζυγό, και πάτε να μας πείσετε λίγο έως πολύ ότι ο Κολοκοτρώνης και οι υπόλοιποι αγωνιστές, τα έκαναν όλα ...για να "αποτινάξουν" τον χριστιανικό ζυγό, τα κρυφά σχολειά, Τον Τίμιο ΣΤΑΥΡΟ, από τη σημαία!
Δεν είστε γελοίοι;;;
Και ο "Άγιος των γραμμάτων", ο Αλέξ. Παπαδιαμάντης υπερ-αγαπούσε την αρχαία ελληνική παράδοση, αλλά όχι τους αφελείς που προσκυνούσαν πέτρες,
ξυπνήστεεεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Εδω και 2000 χρονια σχεδον, ολοι οι Ελληνες ειναι χριστιανοι και μου λές τωρα οτι ελληνας και χριστιανος δεν γίνεται? Απορω τι ιστορία διαβάζεται???

Ανώνυμος είπε...

Pfffffffffff zzzzzzzzzzz AAAAAAAAAAAA ^^^^^^^^^^

H Ellas katastrefetai ki eseis................

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.52, έχεις δίκιο να δυσανασχετείς, αλλά να ξέρεις πως από κάτι τέτοιες λουμωχτές θεωριούλες και σφήνες, ξεκινάνε όλα τα κακά.
Πρόκειται για σύγχρονους εφιάλτες, δεν τους απασχολούν τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά το αρρωστημένο σχέδιό τους όπως εξυφαίνεται χρόνια ολόκληρα, προκειμένου να διασπάσουν και να κατακερματίσουν την ελληνορθόδοξη συνείδηση του γένους μας.
Ούτε η Κερατέα τους νοιάζει, ούτε η έκρηξη της ανεργίας και της ανασφάλειας..., τίποτα!
Ούτε εμένα μου αρέσει που χάνω τον χρόνο μου ώρες ολόκληρες τώρα, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της με όλους αυτούς.
Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

toksipnitiri που θέλεις να σου στείλω ενα κάρο βιβλία με τα όργια των πολυθεϊστικών τελετών που βίαζαν μικρά παιδάκια και μεταξύ τους οι άντρες ερωτοτροπούσαν επίσης τις χιλιάδες εμφύλιες διαμάχες στην αρχαιότητα μεταξύ των πόλεων κρατών για μια θέση στο ψευτο μαντείο των Δελφών αν ετσι θεωρείς πως ήταν ενωμένοι οι Ελληνες εεε μάλλον κάνεις τεράστιο λάθος ... αλλά είναι δύσκολο να δεχτείς το λόγο και τις γραφές για αγάπη οτι ειναι ψεύτικο σβήνει στο χρόνο γι αυτο έσβησαν οι ψευτο πορνο θεοί σας γιατι δυστυχώς για σας και οι γυναίκες εχουν δικαιώματα και δεν ειναι απλά σκεύη ηδονής αλλα εχουν στα μάτια του θεού την ιδια θέση με τους άντρες....κάτσε στη μιζέρια και στη νοσταλγία σου ίσως ο Απόλλωνας ή ο Διας αποφασίσουν να σε κάνουν σύννεφο ή κύκνο ή άστρο ή λίμνη ή ελάφι ξέρεις εσυ και οι δικοί σου

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΙΛΕ 10:02 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
Οι μη μολυνθέντες με Γυναίκα Αποκάλ. 14.4
Και το καλύτερο:
Είναι καλό ο άνθρωπος να μην αγγίζει γυναίκα
Κορινθίους Α' 7:1
Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Τι άλλο είναι η γυναίκα παρά ένας εχθρός της φιλίας, μια αναπόφευκτη τιμωρία, ένα αναγκαίο κακό, ένας φυσικός πειρασμός, ένας επιθυμητός όλεθρος, ένας οικιακός κίνδυνος, μια ευχάριστη καταστροφή, ένα κακό της φύσεως ζωγραφισμένο με όμορφα χρώματα;»

Α’ Τιμόθεον επιστολή 2:11-15
Η γυναίκα ας μαθαίνει μέσα σε ησυχία με κάθε υποταγή• σε γυναίκα, όμως, δεν επιτρέπω να διδάσκει ούτε να αυθεντεύει επάνω στον άνδρα, αλλά να ησυχάζει.

Μόλις το 1545 μ.Χ., στη Σύνοδο του Τρέντο η Καθολική Εκκλησία αποδέχτηκε ότι οι γυναίκες έχουν ψυχή.

Βοήθιος «Η γυναίκα είναι ένας ναός κτισμένος πάνω σε ένα υπόνομο

Χρυσόστομος: «Η γυνή άπαξ ωμίλησε και το παν κατέστρεψε»)

Αυγουστίνος «Οι γυναίκες δεν πρέπει να έχουν απολύτως καμιά διαφώτιση ή παιδεία. Αλλά πραγματικά πρέπει να απομονώνονται γιατί είναι η αιτία των μισητών και ακουσίων στύσεων στους αγίους άνδρες.»

Λούθηρος «Αν μια γυναίκα πεθάνει από τις πολλές γέννες δεν πειράζει. Άστε την να πεθάνει. Γι’ αυτό άλλωστε πλάστηκε.»

Προς Κορινθίους Α 14:34-35 Οι γυναίκες σας ας σιωπούν μέσα στις εκκλησίες• επειδή, δεν είναι επιτρεπτό σ' αυτές να μιλάνε, αλλά να υποτάσσονται, όπως λέει και ο νόμος. Αλλά, αν θέλουν να μάθουν κάτι, ας ρωτούν τούς άνδρες τους στο σπίτι• επειδή, είναι αισχρό σε γυναίκες να μιλάνε μέσα σε εκκλησία.

Προς Εφεσίους, 5:22 Οι γυναίκες, υποτάσσεστε στους άνδρες σας, όπως στον Κύριο•

Προς Τιμόθεο Α 2:11-15 Η γυναίκα ας μαθαίνει μέσα σε ησυχία με κάθε υποταγή• σε γυναίκα, όμως, δεν επιτρέπω να διδάσκει ούτε να αυθεντεύει επάνω στον άνδρα, αλλά να ησυχάζει. Επειδή, ο Αδάμ πλάστηκε πρώτος, έπειτα η Εύα. Και ο Αδάμ δεν απατήθηκε• αλλά, η γυναίκα, αφού εξαπατήθηκε, διέπραξε παράβαση• όμως, θα σωθεί διαμέσου τής τεκνογονίας, αν μείνουν στην πίστη και αγάπη και αγιασμό με σωφροσύνη.

Διαζύγιο με ένα απλό γράμμα. Βδέλυγμα η χωρισμένη αν ξαναχωρίσει ή χηρέψει:
Δευτερονόμιον 24:1-4 1. ΟΤΑΝ κάποιος πάρει γυναίκα, και νυμφευθεί μαζί της, και συμβεί να μη βρει χάρη στα μάτια του, επειδή βρήκε σ' αυτήν κάποιο άσχημο πράγμα, τότε ας γράψει σ' αυτήν γράμμα διαζυγίου, και ας το δώσει στο χέρι της, και ας τη διώξει από το σπίτι του. Και αφού αναχωρήσει από το σπίτι του, μπορεί να πάει και να συζευχθεί με άλλον άνδρα. Και αν ο δεύτερος άνδρας της τη μισήσει, και γράψει σ' αυτή γράμμα διαζυγίου, και το δώσει στο χέρι της, και τη διώξει από το σπίτι του ή αν πεθάνει ο δεύτερος άνδρας, που την πήρε για γυναίκα του, ο πρώτος της άνδρας, που την έδιωξε, δεν μπορεί να την ξαναπάρει στον εαυτό του για γυναίκα, αφού μολύνθηκε• επειδή, είναι βδέλυγμα μπροστά στον Κύριο• και δεν θα επιφέρεις αμαρτία στη γη, στην οποία ο Κύριος ο Θεός σου δίνει σε σένα ως κληρονομιά.

Ο ίδιος ο Ιησούς δεν επέλεξε καμία γυναίκα για απόστολο, ούτε καν τη μητέρα του.
Οι Απόστολοι συνεχίζοντας το παράδειγμα του, ουδέποτε χειροτόνησαν γυναίκα.
Ο μόνος ρόλος που επεφύλασσαν για τη γυναίκα ήταν εκείνος του χρηματοδότη: πχ το Υπερώο της Σιών, ένα ιδιωτικό διώροφο σπίτι, που μεταμορφώθηκε σε χώρο συναθροίσεων ανήκε σε πλούσια γυναίκα, τη Μαρία, μητέρα του Ευαγγελιστή Μάρκου.

Κολοσσαείς 3:18 Οι γυναίκες, υποτάσσεστε στους άνδρες σας, όπως αρμόζει εν Κυρίω.

Υπάρχει φυσικά και η ενάρετη γυναίκα: είναι αυτή που ποτέ δεν δείχνει το πρόσωπο της σε ξένο
Ιωάννης Μόσχος «Λειμών», κεφάλαιο 78

Από γυναικός αρχή αμαρτίας καί δι’ αυτήν αποθνήσκομεν πάντες
Σοφία Σειράχ 25:24
ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δευτερονόμιον 25 5 Εάν συγκατοικώσιν αδελφοί, και αποθάνη εις εξ αυτών και δεν έχη τέκνα, η γυνή του αποθανόντος δεν θέλει υπανδρευθή με ξένον• ο αδελφός του ανδρός αυτής θέλει εισέλθει προς αυτήν, και θέλει λάβει αυτήν εις εαυτόν γυναίκα και εκπληρώσει το χρέος του ανδραδέλφου εις αυτήν.
Δευτερονόμιον 25 7 Εάν δε ο άνθρωπος δεν ευαρεστήται να λάβη την γυναίκα του αδελφού αυτού, τότε η γυνή του αδελφού αυτού ας αναβή εις την πύλην προς τους πρεσβυτέρους και ας είπη, Ο αδελφός του ανδρός μου αρνείται να αναστήση το όνομα του αδελφού αυτού εν τω Ισραήλ• δεν θέλει να εκπληρώση εις εμέ το χρέος του ανδραδέλφου. Δευτερονόμιον 25 9 τότε η γυνή του αδελφού αυτού θέλει ελθεί προς αυτόν ενώπιον των πρεσβυτέρων, και θέλει λύσει το υπόδημα αυτού από του ποδός αυτού και εμπτύσει εις το πρόσωπον αυτού, και αποκριθείσα θέλει ειπεί, Ούτω θέλει γίνεσθαι εις τον άνθρωπον, όστις δεν θέλει να οικοδομήση τον οίκον του αδελφού αυτού.
Δευτερονόμιον 25 11 Εάν άνθρωποι μάχωνται προς αλλήλους, και η γυνή του ενός πλησιάση διά να ελευθερώση τον άνδρα αυτής εκ της χειρός του τύπτοντος αυτόν, και εκτείνασα την χείρα αυτής πιάση αυτόν από των κρυφίων αυτού, τότε θέλεις αποκόψει την χείρα αυτής•
Αριθμοί
27 Και αφού ποτίση αυτήν το ύδωρ τότε θέλει συμβή ώστε, αν ήναι μεμολυσμένη και ηδίκησε τον άνδρα αυτής, θέλει εισέλθει εις αυτήν το ύδωρ, το φέρον την κατάραν, διά πικρίαν, και η κοιλία αυτής θέλει πρησθή και ο μηρός αυτής θέλει σαπή και θέλει είσθαι η γυνή κατάρα εν μέσω του λαού αυτής.
28 Εάν όμως δεν ήναι μεμολυσμένη η γυνή αλλά καθαρά, τότε θέλει μείνει αβλαβής, και θέλει συλλάβει σπέρμα.
29 Ούτος είναι ο νόμος της ζηλοτυπίας, όταν γυνή τις παραδρομήση, δεχομένη άλλον αντί του ανδρός αυτής και μολυνθή•

Μάρκος 10 12 και εάν γυνή χωρισθή τον άνδρα αυτής και συζευχθή με άλλον, μοιχεύεται.
Α.Κορινθίους 11 6 Επειδή αν δεν καλύπτηται η γυνή, ας κουρεύση και τα μαλλία αυτής• αλλ' εάν ήναι αισχρόν εις γυναίκα να κουρεύη τα μαλλία αυτής ή να ξυρίζηται, ας καλύπτηται.

Ανώνυμος είπε...

10:02 π.μ. Σου απέδειξα ότι δεν ξέρεις τι γράφει το δικό σας "ιερό" βιβλίο(βλέπε γυναίκες) θα ξέρεις για άλλα...
Τους Έλληνες τους έσφαξαν για να γίνουν χριστιανοί,όσο για τους προγόνους μου που μιλάς έτσι, σε διακατέχει το ίδιο μίσος προς αυτούς με τους δικού σου ιουδαίους,Χαλδαίους προγόνους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟ ΣΑΟΥΛ (ΠΑΥΛΟ)!!!

Η ταφόπλακα του Ελληνικού πολιτισμού μπήκε στην εποχή του Βυζαντίου και ότι δεν κυνηγήθηκαν μόνο οι Έλληνες (Εθνικοί),αλλα υπήρχε προμελετημένη ανθελληνική επιχείρηση (ο 4ος αι.μ.χ ήταν ο πιο καταστροφικός της ιστορίας του Ελληνικού πολιτισμού), όπου η Βυζαντινή απολυταρχία χρησιμοποίησε το Χριστιανισμό ως πολιτική δύναμη συγκέντρωσης της κεντρικής αυτοκρατορικής εξουσίας, έτσι ώστε όποιος δεν ήταν Ορθόδοξος Χριστιανός στο Βυζάντιο εθεωρείτο εχθρός του Κράτους και ετιμωρείτο με εξορία,βασανισμό η θάνατο.

Οι Έλληνες παρόλο τους βασανισμούς (βγάλσιμο οφθαλμού κτλ)και τις χιλιάδες εκτελέσεις και την διαπόμπευση τους στην κοινωνία αρνιόντουσαν να προδώσουν τους Θεούς τους,και παρέμειναν μέχρι τον 6ος αι. μ.χ. πιστοί και αντιμετώπισαν με περίσσια αντοχή και δύναμη καθότι ήσαν ΈΛΛΗΝΕΣ .Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Μανιάτες εκχριστιανίστηκαν μόλις τον 10 αι.μ.χ.

Στην Κων/πολη (την Χριστιανική Νέα Ρώμη) ο ένας επίσκοπος συναγωνιζόταν τον άλλον στην καταστροφή Ελληνικών μνημείων(όχι ρωμαϊκών η αιγυπτιακών) και στο τέλος οι πιο "τελεσφόροι" σφαγείς των Ελλήνων εκκλησιαστικοί πατέρες κηρύσσονται “ΆΓΙΟΙ” και τους μνημονεύουμε ως σήμερα (η απόλυτη κατάντια της αμάθειας και του ξεπεσμού).

Αυτοί οι πατέρες της εκκλησίας διέδωσαν περί παρουσίας δαιμόνων εντός των αγαλμάτων και ερέθισαν την αρρωστημένη φαντασία των αναλφάβητων όχλων (το ίδιο συνεχίζουν και σήμερα για να χαλιναγωγούν το ποίμνιο), οι οποίοι με οδηγούς τους μοναχούς ισοπέδωναν ότι "Ελλήνιζε" με εργαλεία τσεκούρια και σταυρούς.

Στα χρόνια της βασιλείας του Μ.Θεοδοσίου οι χριστιανικοί όχλοι επικουρούμενοι από στρατιώτες και απο την καθοδήγηση μοναχών,με πρόφαση ότι επιβάλουν τους νόμους του κράτους κατα των "εθνικών" κυνηγούν τους Έλληνες (οχι τους ρωμαίους η τους αιγύπτιους “ειδωλολάτρες” ).

Ήταν προφανές το μίσος τους για την Ελλάδα,ο Λιβάνιος απεγνωσμένα διαμαρτυρήθηκε στον Μ.Θεοδόσιο για τις ενδημικές καταστροφές των ελληνικών αγαλμάτων ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΘΕΟΎΣ και δεν αποτελούν λατρευτικά είδωλα,όπως το άγαλμα του Αλκιβιάδη στην Βέροια της Συρίας.Στο άγαλμα του Αλκιβιάδη "θύεσθαι θυσίας ουδείς ουτώς αναιδής ως ειπείν αν τολμήσαι" ,κι όμως απο τους χριστιανούς,ήταν έργο του Φειδία,"κατακέκοπται και οίχεται και τα Φειδίου χείρες πολλαί διενείμαντο".

Ανώνυμος είπε...

Ο Πλήθων ο γεμιστός επέστρεψε να μας ζαλίσει τα π@π@ρια με τη κοπτοραπτική του...
Άντε τράβα να πας καμιά βόλτα να ξελαμπικάρεις....

Ανώνυμος είπε...

ότι πεις εβραιοπουλο σε ευχαριστώ για τις τεκμηριωμένες απαντήσεις σου.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσε πληθωνα πως σε λένε, για να τελειώνουμε και γιατί σιχάθηκα να μιλάω για τα αυτονόητα...
Αυτό το άρθρο σας ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ και έχετε δηλητηριάσει όλο το blog, με τις συρραφές κειμένων, που αποδεικνύουν πως είστε φανατισμένοι -τύπου ισλάμ-, διέπεστε από μισογυνισμό, προσκυνάτε ντουβάρια, αλλά δεν καταλαβαίνετε και επί της ουσίας υποτιμάτε τον αρχαιο-ελληνικό πολιτισμό και τα νοήματα που εξέπεμψε...
Η χριστιανοσύνη τίμησε τη γυναίκα, ως αλήθεια και όχι ως ανθρώπινη επινόηση, ήταν πάντα διωκόμενη και δείγμα της αγάπης για τη γυναίκα είναι οι τόσες Αγίες, που προφανώς δεν είναι σωβινιστές οι χριστιανοί, προσκυνούν και αγαπούν με συγκίνηση...
Με τιμιωτέρα όλων Τη Παναγία!
Πίστευε σε ό, τι θέλεις, αλλά αυτό το γένος αγωνίστηκε με λάβαρο τη πίστη και την αγάπη.
Ξέφυγα πολύ, γιατί δεν ανέχομαι να κάνετε σκουπιδότοπο την Ελλάδα, γιατί αυτή η πατρίδα είναι δεν είναι φίλαυτη, δεν διέπεται από αντιλήψεις αρειανισμού και παρανοϊκών αδόλφων.
Ό, τι επιτεύγματα έχει, τα μεταδίδει ανά την οικουμένη και γίνεται κοινωνός της ανθρώπινης ανάπτυξης, ως έκφανσης της θαυμαστής Θεϊκής δημιουργίας.
Δεν είναι εσωστρεφής, αλλά ούτε και ανέχεται δούρειους ίππους, στις τάξεις της.
Έχει τη δική της θρησκευτική-πολιτισμική ιδιατερότητα, οφείλει να τη διαφυλάξει ως "κόρη οφθαλμού", απέναντι στο τέρας της νέας τάξης πραγμάτων, αλλά όχι να μεταλλαχθεί σε μια κυνικά φασιστική κοινωνία, ανόητων "ανθρωπιστών", που αγαπάνε μόνο το τομάρι τους.
Δεν με επηρεάζουν τα κείμενα που παραθέτεις, γιατί αυτή η τεχνική εξυπηρετεί τη λογική της μισής αλήθειας και το ξέρει ο καθένας αυτό.
Και εγώ σου λέω πως Ο Χριστός είπε "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω"..
Τι σημαίνει αυτό;;;
Αμαρτήστε ελέυθερα, δε τρέχει μία;
Ή συγχωρείτε τους αδελφούς σας και προτροπή σε αυτούς να μην ξανα-αμαρτήσουν.
Έστειλα κάμποσα σχόλια, αλλά έστειλαν και άλλοι που ήταν κόλαφος, για αυτή τη μισάνθρωπη και φαρισαϊκή νοοτροπία που πρεσβεύεις.
Η Ελλάδα, είναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, και χωράει ως τέτοια, λόγω της ανεξικακίας της, απόψεις σαν τις δικές σου.
Αλλά έως εκεί...
Κράτησέ τές, για πάρτη σου!

υ.γ. από σεβασμό σε αυτό το blog, που εκτιμώ, δεν θα ξαναστείλω άλλο σχόλιο γιατί κατάντησε αηδία πλέον.
Απλά ένα πράγμα θα πω: ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που υμνούν την ΣΙΩΝ και το ΣΙΩΝΙΣΜΟ και τον εβραϊκό ΘΕΟ μέσα στους ναούς της ρωμιοσύνης αποκαλούν εμάς πιόνια των σιωνιστών.Η απόλυτη παράνοια!!!
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΣ(ΑΓΙΑ ΣΙΩΝ)!!!
http://toksipnitiri.blogspot.com/2011/02/blog-post_6226.html

ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ!!!

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!ΒΙΝΤΕΟ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M9fTBFpvvcM

Ανώνυμος είπε...

Σιων σημαινει ιεροσολυμα ασχετε, σχολη της σιων σημαινει σχολη ιεροσολυμων. Μα ποσο ασχετος μπορει να εισαι ρε ξυπνητηρι????Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαρθολομαιος δεν ειναι χριστιανος αλλα προδοτης των χριστιανων, μενει να το καταλαβουν ολοι και να τον στειλουμε απο εκει που ηρθε.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά όλοι εσείς που υπερασπιζεστε με τόσο πάθος τον Χριστιανισμό έχετε διαβάσει την αγία γραφή. Εάν ναι τότε γιατί δεν αποδέχεστε ότι οι εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός. Στο φιναλε ο ίδιος ο Χριστος είπε ότι έχει έρθει για τους ιουδεους και όχι για τους άλλους λαούς. Άντε διαβάστε την υποτιθέμενη αγία γραφή μπας και καταλάβετε τι παίζει.

Ανώνυμος είπε...

Σημεῖα τε κέρατα.

Ἡ εὐφυΐα καὶ ἡ παρατηρητικότης τοῦ «χριστιανοῦ» Κλουζὼ τὸν ἀνάγει εἰς Μέγαν Ὀρχεοθλάστην!
Πρόσεξε ὁ δαιμόνιος, ἀκόμη καὶ ὅτι τὸ μασωνικὸν μέγαρον, εἰς τὴν πόρταν του ἔχει ...μασωνικὸν σύμβολον! Ποιὸς νὰ τὸ περίμενε;! Ποὺ νὰ ᾿ δῇ ὁ πολύτλας, ὅτι στὰ κούλουμα μεθαύριο θὰ ἀναρτηθοῦν καὶ 33 ...κρεμμύδες.

Χὲ, χέ! Τοῦ διέφυγαν τὰ σημαντικώτερα ὅμως.
Τὴν ἰδίαν νύκτα ἐν τῷ ζωολογικῷ κήπῳ τῶν Ἀθηνῶν, ὁ πετεινὸς Φιρφυρὴς ἔτεκεν ὠόν, κακαρίζων ὡς ὄρνις.
Κατὰ τὴν διάρκειαν τοῦ Ἀποδείπνου ἐν τῇ Ἱ. Σταυροπηγιακῇ Μονῇ Ὀσίου Παφνουτίου, ἐν τῷ ἄμβωνι ἐθεάθη φρικαλέον φάσμα τοῦ Ἀποστόλου Μακράκη, κράζον καταχθονίῳ φωνῇ τὸ φρικαλέον ἐκεῖνον «Οὐζαί, οὐζαί, οὐζαί».
Ἐν τῷ μαιευτηρίῳ «Μητέρα», κυρία 33 (!!!) ἐτῶν, ὀνόματι Ἰουδήθ, σύζυγος Μορδεχάι Πίπερμανν, ἔτεκεν υἱὸν ...περιτετμημένον! Τὸ βρέφος διαφυγὸν τῆς προσοχῆς πάντων, ἔρπον μετέβη ἐν τῷ λογιστηρίῳ τοῦ μαιευτηρίου, ὅπου συνελήφθη ἐξετάζον τὸ ...Γενικὸν Καθολικὸν τοῦ Ταμείου!
Τέλος, συμφώνως πρὸς ἀνταπόκρισιν ἐκ Κωνσταντινουπόλεως, ἐν τῷ πανσέπτῳ νάματι τοῦ Βαλουκλίου, ἐθεάθησαν ἐπιπλέουσαι πεφρυγμέναι τριγλίαι (χυδαϊστὶ τηγανητὰ μπαρμπούνια).
Ἀναμένεται τὸ ἔσχατον σημεῖον τῶν καιρῶν! Ἡ ἀνόσιος ἀνάστασις τοῦ Ἐμμανουὴλ Ῥοῒδου, ὅστις θὰ ἐμφανισθῇ μετὰ μασωνικῆς ἐμπροσθέλας ἐν τῷ νυκτερινῷ κέντρῳ «Πιπίλες», ἄδων ἄριας τοῦ ἐξωλεστάτου μασώνου Μότσαρτ!!!
Γρηγορῆτε καὶ προσεύχεσθε! Ὁ καιρὸς γὰρ ἐγγύς...

Ανώνυμος είπε...

AIA EISAI O KRITIKOS THOMAS LEIKOS KAI THA FTYSEIS AIMA PAGANISTI PROPAGANDISTI TIS ORTHODOKSIAS.EISAI GNOSTO AIRETIKO SKOUPIDI KAI THA PAS GRYGORA STON EISAGELEA TOMARI...