Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Καρατζαφέρης ο "μεγάλος ρήτορας" Βίντεο!



Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα από τις ρητορικές ικανότητες του Καρατζαφέρη. Μεταξύ άλλων θέλει "να τον παίξει" για το καλό της Ελλάδος, και ζητάει από τον πρωθυπουργό να του δώσει "το πουλί" του. Με αυτά που μας λέει, ένα είναι το συμπέρασμα : Τον λύγισαν οι ευθύνες! Βίντεο!




τρελοκουνελι

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρά-ντζαφέρης Θεοσεβούμενος και Εθνικόφρων πολιτικός Αρχηγός, πώς γίνεται να είναι υπέρ της εβραιομπιλντερμπεργκικής κατοχής της χώρας του? Δεν κολάει ρε κύριος

Ανώνυμος είπε...

εγώ ξέρω ότι θέλει @@@ να βγαίνεις 10 χρόνια ανελλιπώς και καθημερινά στην τηλεόραση γιατί έχεις αποφασίσει να ΚΡΙΝΕΙΣ και να ΚΡΙΝΕΣΑΙ απ'το λαό.Τα βίντεο της συστημικής σκάι-ελληνοφρένειας σου έχουν την ίδια αξία με τον λαζόπουλο για μένα, μηδενική!

Ανώνυμος είπε...

Δεν κολλάει σου λέωωωωω. Απλώς ο τύπος πατάει επάνω στην προσχεδιασμένη απ τους φίλους μας αμερικάνους λαθρομετανάστευση. Χέστηκε αν η χουντική κυβέρνηση του Παπαντρέου μου ζητάει να πληρώσω για τους δρόμους που έχω φτιάξει. Χέστηκε αν πεινάς και πεινάω. Καιροσκόπος σου λεω!

Ανώνυμος είπε...

ο ρουφιανος ο μαλακαφερης και η παρεουλα του ειναι κοτες .... τσιρακι του συστηματος της νεας ταξης...αναχωμα στους ελληνες πατριωτες, παγιδα ΛΑΟΣ....οπως ολα τα τσοντοκομματα της βουλης....ειμαστε λιγοι και καλοι απο ολους τους χωρους....προχτες ξεκινησαμε κατι....συνεχιζουμε μεχρι την τελικη ριξη......ουγκ ο ινδιανος.

Ανώνυμος είπε...

Να δω τη θα κάνουν οι ψηφοφόροι του και όλοι αυτοι που τον υπερασπίζονται όταν βάλει στα ψηφοδέλτια του αλλοδαπούς γιατι το βλέπω να τους δίνουν και δικαίωμα ψήφου. και για να μην κατηγορηθώ για ρατσιστικα σχόλια δεν το βρίσκω κακό ετσι κ αλλιως είδαμε τι κανανε και τα δικά μας φιντάνια τόσα χρόνια που ψηφίζουν..

Modestus είπε...

Ναι μωρέ ο κωλοτούμπας μας μάρανε, το δεκανίκι του Γιωργάκη. Αφού είναι τόσο σοφός και πολύξερος γιατί δεν πρότεινε την λύση που είχε εφαρμόσει και ο Μεταξάς (ναι αυτός ο κατάπτυστος δικτάτορας) αλλά έτρεξε αμέσως μπας και κονομήσει ιδία οφέλη. Που είναι η επανάσταση στην πολιτική που θα έφερνε όπως μας έλεγε για την πατρίδα ε; Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.....

Ανώνυμος είπε...

βλέπω ο γραμματέας έχει ισχυρή ομάδα στο διαδίκτυο.ο καρατζαφέρης ήταν και δεκανίκι του καραμανλή όταν το 2009 του πρότεινε να βάλει τους βουλευτές του προκειμένου να πάρει τα αναγκαία μέτρα..αλλά τί να πείτε.οι βρισιές δεν είναι επιχειρήματα

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο λαμόγιο...όποιος τρώει το παραμύθι του είναι χάχας....Χώρια που μεταξύ Νέας Τάξης Πραγμ. ή Επανάσταση, τάχθηκε υπέρ του πρώτου....το είδατε το Video ε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μακαρίτης ο ΣΠΑΘΑΡΗΣ ήταν ένας πραγματικά Μεγάλος καλλιτέχνης..η ψυχούλα του ΄Ελληνα.Τώρα αυτός ο μαλακοπίτουρας το μόνο ρόλο που μπορεί να παίξει είναι αυτός του Χαηντζαϊβάτη.