Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ για τη ΔΙΑΣΠΑΣΗ της ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ... Παρών και ο τοξοβόλος με την κάσκα και οι φίλοι του ΥΠΟΚΙΝΗΜΕΝΟΙ!!!και ΑΘΩΟΙ!!








Αυτά που δεν σας έδειξε κανείς Νο1 

Αυτά που δεν σας έδειξε κανείς Νο2 
/eglimatikotita.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΥΠΟΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΦ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ .
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ.
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.!
ΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ Η ΟΥΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΕΣΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.!!! ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ.
ΑΝ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ, ΜΟΝΗ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΣΟΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ....
ΑΔΕΛΦΩΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ. ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΣΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΖΟΥΝ 750.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ????
.............ΑΔΕΛΦΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.................

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...
...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



.............ΕΥΖΩΝ..............

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου αγόρι μου για το βίντεο, κάνεις περήφανους τους προγόνους μας που με γενναιότητα τραβούσες όλα αυτά για να μας τα δείξεις.

Ανώνυμος είπε...

στην επομενη πορεια ολοι με καμερες.και εγω ειδα μπροστα μου ατομα να σηκωνουν το μαντηλι και την κουκουλα.αν ειχα και μια καμερα......(αστεριξ)