Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αστυνομικοί πατάν διαδηλωτές με μηχανές και τους πετούν για απάντηση μολότοφ στο κεφάλι



Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές:
1) Ο αστυνομικός πατά διαδηλωτή
2)Ο αστυνομικός πέφτει στο έδαφος και του πετάν τη μολότοφ...
3)Ευτυχώς* ο άλλος αστυνομικός τον βοηθά να σβήσουν τη φωτιά και δε θρηνούμε θύματα
*Λέω ευτυχώς που δε θρηνήσαμε θύματα, γιατί οι αστυνομικοί και ειδικά αυτοί οι απλοί εντολές εκτελούν, οπότε κρίμα θα ήταν να αμαυρωθεί η διαδήλωση από έναν θάνατο και δει ενός απλού αστυνομικού ο οποίος εκτελεί εντολες.
Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό:

http://worldgreeknews.blogspot.com/2011/02/blog-post_3583.html

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μένα δεν πρέπει να λέμε κρίμα για τους αστυνομικούς. Αυτοί διάλεξαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα και ήξεραν ότι θα παίρνουν εντολές. Ο απλός λαός θέλοντας να πολεμήσει το κράτος πρέπει να πολεμήσει και την αστυνομία η οποία "εκτελεί εντολές". Είμαι 17 χρονών και ακούω καθημερινά από συμμαθητές μου ότι δεν τους αρέσει το σύστημα και ότι θέλουν να το αλλάξουν. Πολλοί απ' αυτούς που μου το λένε όμως θέλουν να περάσουν στην αστυνομιά. Δηλαδή αντί να πολεμήσουν το σύστημα να γίνουν μέρος αυτού και να "εκτελούν εντολές". Αυτό είναι το σκεπτικό μου και ο λόγος που μισώ κάθε μπάτσο.

Ανώνυμος είπε...

Μα αφου φορανε αλλα κρανη πως γινεται, δεν ειναι ιδιος.. Αλλος τη πληρωσε ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΦΟΡΑ ΜΑΥΡΟ ΚΡΑΝΟΣ
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΛΕΥΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Αμα δεις το video καλυτερα θα παρατηρησεις οτι στο 0:05 εχει τον εναν της ΔΙΑΣ που εχει ηδη πατησει τον ανθρωπο με την μηχανη (πισω απο τον στυλο) και στα δεξια εμφανιζεται η ροδα του δευτερου αστυνομικου (που τρωει την (molotov). Ειναι δυο διαφορετικα προσωπα.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που βλέπω και ένας 17χρονος έχει τέτοιες απόψεις. Νομίζω ότι ο σωστός τρόπος να "πολεμήσεις" την εξουσία δεν είναι να ταχθείς κατά των Αστυνομικών, καθώς έτσι θα υπάρχουν αρκετοί που θα τρίβουν τα χέρια τους... Θα είναι οι γνωστοί "πατριώτες", κάτι σαν τους Χρυσαυγίτες... Αν το ψάξεις βαθιά λοιπόν, θα δεις άλλα συμφέροντα να ξεπροβάλλουν... Ας σταματήσουμε λοιπόν να επιδιώκουμε την αναρχία, κρυμμένοι πίσω από τον όχλο και τη δύναμη της μάζας. Δεν υπάρχει τίποτα απεχθέστερο από αυτό. Να γίνεσαι ένα με την μάζα και άκριτα και παθητικά να ακολουθείς και να δέχεσαι τις αποφάσεις αλλονών... Όπως κάνουν τα πρόβατα και οι κότες. Για πες μου έναν από αυτούς που επιδιώκουν και τα βάζουν και τα χουν με την Αστυνομία και που τους επιτίθενται (Σε καμία περίπτωση δεν λέω για τους απλούς διαδηλωτές), ο οποίος θα τα βαζε με έναν έστω Αστυνομικό ( ή όποιον άλλο) αλλά ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Δεν υπάρχει κανείς... Πάμε 100 εναντίον 10, κάνουμε δολοφονικές ενέργειες (που απορρέουν από ψυχολογικά άρρωστους ανθρώπους, αλλιώς βρείτε μου εσείς άλλον υγιή χαρακτηρισμό του "θέλω να καίω ανθρώπους") εναντίον των Αστυνομικών και μετά τους κράζουμε και από πάνω. Γιατί ρε; Επειδή κάνουν την δουλειά τους ή επειδή αμύνονται των επιθέσεων; Αλλά έτσι είμαστε εδώ στην Ελλάδα. Όταν μας κλέβουν θέλουμε "αμείλικτους" και "δυναμικούς" αστυνομικούς, όταν παρανομούμε θέλουμε "χαλαρούς" αστυνομικούς. Έπρεπε αυτά να γινόντουσαν σε καμιά Deutsche Polizei να τους έβλεπα μετά τους ψευτοεπαναστάτες... Για κόψτε λίγο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=fXvkvYVfjz8

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε την είδα με και την deutche polizei.
Δες αυτό: http://news247.gr/kosmos/news/article761122.ece
Και φυσικά θα πάμε 100 εναντίον 10 ρε! Εμείς ούτε ασπίδες έχουμε ούτε κλομπ ούτε δακρυγώνα και ούτε λεφτά για να τα αγοράσουμε. Με την μάζα θα τους νικήσουμε. Αυτοί έχουν βολεμένη την κωλάρα τους παίρνουν τα λεφτά τους μήνας μπει μήνας βγει και δεν αφήνουν τον κόσμο να διαδηλώσει. Και όλα αυτά γιατί διαλέξανε να "εκτελούν εντολές". Κανείς δεν τους ανάγκασε να κάνουν αυτό το επάγγελμα. Είναι και αυτοί μέρος του συστήματος. Τέλος!

Ανώνυμος είπε...

ψευτομαγκες του κωλου με τα δακρυγονα δεν μπορεις να χασεις τη ζωη σου με τις γαμο μολοτωφ που φτιαχνετε αυτο μπορει να γινει ανετα.Εσυ τελευταιαι εισαι τοσο ηλιθιος που λες για το συστημα ενω εσυ ο ιδιος εισαι το συστημα.ΗΛΙΘΙΕ Ε Σ Υ τους ψηφησες...Ε Σ Υ πηγες στο σχολειο τους......Ε Σ Υ τρως τα προιοντα που παραγουν......Ε Σ Υ καλεις την αστυνομια οταν την εχεις αναγκη...Ε Σ Υ εχεις λογαριασμο σε τραπεζα...Ε Σ Υ κολλας ενσημα.... Ε Σ Υ δουλευεις..Ε Σ Υ εχεις παρε δωσε με το συστημα...Η Λ Ι Θ Ι Ε ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τι σημασια εχει ποιος την εφαγε?Αφου και οι δυο(μαυρο κρανος-λευκο κρανος)καναν την ιδια δουλεια.Προσπαθουσαν να πατησουν τα ζωα με τις μολοτοφ.Για μενα καλα να παθουν και οι μεν και οι δεν.Χαστηκα δεν μου καιγεται καρφι ουτε για τους <> ουτε για τους αστυνομκους.

Ανώνυμος είπε...

Προς 5:52 μ.μ. και 6:32 μ.μ.
Μα εισαστε με τα καλα σας; Ο ρολος της αστυνομιας ειναι η προστασια του πολιτη και αντι γιαυτο προστατευει μονο το κρατος.
Επιλογη τους η μονιμη θεση στο δημοσιο, επιλογη τους η αποδοχη ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ εντολων, επιλογη τους η καλυψη των κακων συναδελφων τους, επιλογη τους η συνεργασια με κουκουλοφορους συναδελφους τους, επιλογη τους ο τραμπουκισμος πισω απο την στολη, ε, οποτε, επιλογη τους και το παιχνιδι με τη φωτια...

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωποι οι μεν ανθρωποι κι οι δε.
Το θεμα ειναι πως τα παλικαρακια με τις μολοτοφ τα τοξα και τα τσεκουρια δινουν το δικαιωμα στην Αστυνομια να ριξει τα χημικα και να καταστειλει μια δυναμικη και γεματο παλμο πορεια.Και οπως πιστευω να εχουν καταλαβει και οι περισσοτεροι μετα τη συλληψη του τοξοβολου και την μολοτοφ πανω στο κεφαλι του αστυνομικου ειναι γελοιο να λενε πως αυτοι που ριχνουν τις μολοτοφ ειναι αστυνομικοι.
Οσο γι αυτους που πετανε μολοτοφ κανονικα πρεπει να τους πηγαινουν με την κατηγορια για φονο εκ προμελετης.
Το θεμα ειναι οτι με τα επεισοδια δυστυχως διαλυθηκε μια μεγαλη πορεια.

Ανώνυμος είπε...

τα ιδια και τα ιδια καθε φορα.πνιξτε τους με πυροσβεστηρες οστε να μπουκωσουν οι μασκες τους και να τις βγαλουν.να δουμε τοτε αν θα τους αρεσουν τα χημικα που πετανε στον κοσμο(γεροντακια και γυναικοπαιδα).ειναι εγκληματιες κατ εντολην.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε χαλασε μπατσακο...Και για ολους εσας που κοπτεστε για τους μπατσους και αποκαλειται τους αλλους ψευτοεπαναστατες, που ειστε?Πουθεναδες.Μονο απο την σιγουρια του πληκτρολογιου μαγκες. Αμα σε κοφτει τοσο για τον μπατσο κατεβα στην πορεια κι εσυ και πηγαινε να τους προστατεψεις. Ρουφιανους σαν εσενα τους γουσταρουν.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις πολυ πλακα 1:50...τελικα πρεπει να εισαι οντως ηλιθιος απλα σε λυπαμαι

Ανώνυμος είπε...

φλωρε 3:22 καλα σου λεει...ο πολυς πολιτισμος σας εφαγε...για κατεβειτε να φατε κ εσεις κανενα χημικο κ καμια ροπαλια απροκλητα κ μετα υποστηριξτε τα γουρουνακια κ την μπασταρδοκρατια του ΜΠΑΤΣΟΚ