Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

"ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ"



ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ!



Από το αξιόλογο ιστολόγιο "Βορειοηπειρώτης":

Κύριοι της «Χρυσής Αυγής» επιλέξτε! Ή το σταυρό της γαλανόλευκης ή τα σύμβολα των σφαγέων μας!

Δεν έχω την συνήθεια να γράφω στα blogs αλλά εχθές έφτασα στα όρια μου. Με λένε Ελπίδα και είμαι 34 ετών με καταγωγή από τη μαρτυρική Βόρειο Ήπειρο. Έχω μεγαλώσει με τις ιστορίες και τις αφηγήσεις της γιαγιάς μου ενώ έκανε βελονάκι για όλα τα γεγονότα και τις κακουχίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Εχθές όπως κάθε χρόνο πήγαμε οικογενειακώς στη δοξολογία και.....

στην κατάθεση στεφάνων στον άγνωστο στρατιώτη στο Σύνταγμα για την 97η επέτειο της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, με τη συμμετοχή όλων των Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων, πολλών Ηπειρωτικών, των κομμάτων, της Περιφέρειας Αττικής και όσων άλλων εγώ ξέχασα.

Η οργή μου ξεχείλισε όταν κάποια «Ελληνόπουλα» την ώρα της Δοξολογίας αντί να είναι στην εκκλησία να τιμήσουν τους νεκρούς και τη Βόρειο Ήπειρο κάλυπταν με φωνές τη δοξολογία διότι μάλλον περισσότερο τους ένοιαζε η γραμμή που ήθελαν να περάσουν ώστε να καεί το Μπουρδ…. η Βουλή, παρά το γεγονός που είμαστε εκεί. Είπα μέσα μου τι και αν είναι της Χρυσής τουλάχιστον είναι εδώ με λάθος τρόπο. 


Όταν όμως βγήκαμε από την εκκλησία και μας έβρισαν, από τους οποίους κανένας δεν ήτανε βορειοηπειρώτης ούτε τον είχαμε δει σε σύλλογο ή σε κάποια εκδήλωση, ως τσιράκια και γλείφτες των πολιτικών τότε τρελάθηκα. Το χειρότερο δεν ήτανε αυτό! Όταν πήγα να πω σε έναν από αυτούς που το μόνο που θέλανε να καεί η Βουλή και να βρίζουνε πολιτικούς ότι όλοι Έλληνες είμαστε ρε παιδιά διέκρινα στο μπουφάν του τον αγκυλωτό σταυρό των Ναζί που μαζί με τους Τσάμηδες έσφαζαν τους προγόνους μου! Δηλαδή, Νεοναζί θαυμαστές των σφαγέων του Παππού μου μαζί με τους Τσάμηδες στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο με έβριζαν και με καταπίεζαν στην εκδήλωση τιμής προς αυτόν! Ακούστε κύριοι της Χρυσής Αυγής. Δεν έχετε δικαίωμα να βεβηλώνετε τη μνήμη, το αίμα και την τιμή που φωνάζατε για εντυπωσιασμό φορώντας στο μπουφάν σβάστικες.


Επιλέξτε ! Ή το σταυρό της γαλανόλευκης ή τα σύμβολα των σφαγέων μας! Έλληνες είστε μην το ξεχνάτε στην τύφλα του μίσους σας για όλους και για όλα ακόμα και για εμάς!  
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζουμε για τα ναζιστικά σύμβολα και χαιρετισμούς;

Υπάρχει περίπτωση κάποιοι που οι δικοί τους άνθρωποι ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,να δεχθούν τις δικαιολογίες για "αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς";;;


Και καλά αυτό:Ο ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ;


Και μην τολμήσετε να αναμασήσετε πάλι το παραμυθάκι περί "ευθύνης κομμουνιστών",όπως στα Καλάβρυτα,γιατί ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!


Καμαρώστε τους και στη φωτογραφία,με ναζιστικές στολές και σύμβολα!


Απαράδεκτη επίσης η συμπεριφορά,την ώρα της ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ να ακούγονται συνθήματα!


ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! 

hellas-orthodoxy 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον λάθος φωτογραφία επιλέγει αυτοί είναι της μεραρχίας Waffen SS "Καρμα" και είναι Βοσνιοι - κροάτες.
Δυστυχώς το να πιστεύεις σε ξενόφρτές και ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ προκαλεί αυτές τις αντιδράσεις. Θα συμφωνίσω με τον προηγούμενο αλλά για Δυστομό και Καλαβρυτα η Ιστορία δείχνει ότι φταίει και ο ΕΛΑΣ που ενω μπορούσε ΔΕΝ ειδοποιησε εγκαίρως. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός των ανωτέρω δύο ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ παράλληληλα με τα όσα γινανε την εποχή του 2 ΠΠ.
Οι "Κοι" της Χρυσής Αυγής αν θελουν να έχουν ερίσματα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να απεμπολήσουν την ΛΑΤΡΙΑ πως τα σιχάματα του ΧΙΜΛΕΡ και των λοιπων ηλιθίων καθηστερημένων σφαγέων!!!
ΙΠΠΙΑΣ Γ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΣΒΑΣΤΙΓΓΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Δ.Σ. θεωρεί τους σατανιστές Ναζί πατριώτες;; Κοίτα ρε ένα "Ορθόδοξο".

Ανώνυμος είπε...

Τι να επιλέξουν? Αφού έχουν κάνει την επιλογή τους ήδη. Εδώ που τα λέμε προβατάκια είναι κι οι χρυσαυγήτες όπως και οι Πασοκιζτήδες, Νεοδημοκράτες, Αριστεροί κλπ. κλπ.

Χάος, ύπνος και βλακεία μας δέρνουν όλους. Αλλιώς δεν θα είμαστε εδώ τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Αντί η κυρία που έγραψε το άρθρο να οργανώση αντάρτικο για την απελευθέρωση της ιδιαίτερης πατρίδας της, προσβάλεται επειδή κάποιος νεαρός φορούσε τον αγκυλωτό σταυρό... Και δεν προσβάλεται με το οτι η πατρίδα της είναι υπόδουλη! Οι Τσετσένοι μετά απο 60 χρόνια που γύρισαν από την εξορία και μετά από τόσα δεινά που υπέστησαν, δεν ζήτησαν να αναγνωρισθεί ως γεννοκτονία αυτό που τράβηξαν αλλά πολέμησαν μ' ένα θηρίο και δεν παρέδωσαν τα όπλα ακόμα..! Εμείς ας τρέχουμε σε διεθνής οργανισμούς και για την Κύπρο και για τη Μακεδονία και πάει λέγοντας και σε λίγο και για τη Κρήτη!

Ανώνυμος είπε...

Αρα και εγω πρεπει να προσβαλομαι απο το σφυροδρεπανο;;γιατι και εκεινοι στην ρωσσια ηταν σφαγεις..ή δεν πρεπει να με νοιαζει ηταν αλλη χωρα...δεν ειμαι του χωρου,λιγη ιστορια δεν βλαπτει γιατι η αμαθεια ειναι καλυτερη της ημιμαθειας..http://4.bp.blogspot.com/_KCuHoU9QBUU/TI8JVgfw5rI/AAAAAAAAnPQ/DEv8MatJUDY/s400/Swastika.png

τωρα αν πηρε ενας τρελος εβραιος το συμβολο αυτο και πολλες κινησεις που αφορουσαν τις ενεργειες και την υποδειξη του ηλιου που τις ειχαν οι Ρωμαιοι και πριν απο αυτους οι Ελληνες γιατι ετσι πιστευε θα ειχε ο Χιτλερ την ευμαρεια του θεου (τοσο μλκς ηταν) και οτι ετσι θα αναγεννουσε τις αυτοκρατοριες του παρελθοντος Ρωμαικη Ελληνικη και για να συνδεθουν ιστορικα οι 2 αυτες με την εβραικη μλακυνση του Χιτλερ ως μια συνεχεια τοσο συμβολων οσο και δυναμης εσενα δεν σε απασχολει να φανταστω...με την ιδια λογικη τοτε δεν κατατασονται και οι Σαολιν στους νεοναζι...εεε;;;
http://image48.webshots.com/49/5/69/73/326756973isaxXh_ph.jpg

παντου νεοναζι πριν γεννηθει ο Χιτλερ...ουαου κοιτα και αλλοι χρυσαυγητες...

http://1.bp.blogspot.com/_WsigvaSjN2g/TFMNTELPUPI/AAAAAAAABg8/Es1Z7ibfRGo/s1600/swastika-buddha.jpg

ουτε και οι αρχαιοι Ελληνες που το χρησιμοποιουσαν στις ασπιδες τους...;;;εεε;;;;
http://www.ne.jp/asahi/luke/ueda-sarson/Shields700-630-1.gif


ετσι λοιπον το συγκεκριμενο εχει μια ιστορια που σκοπημως θελουν να καταργησουν καποιοι για την επιβιωση της δικης τους αιματοβαμενης ιδεολογιας...επαναλαμβανω δεν ειμαι χρυσαυγητης...δεν υπαρχει καμια συνεχεια του συμβολου αυτου με την τελευταια αιματηρη και αθλια χρηση του απο τον Χιτλερ...
του κομμουνισμου ομως εχει συνεχεια;;;ή ειναι το ιδιο..;;;
και αν θελεις να σε κανω να ανατριχιασεις και να με σιχαθεις περισσοτερο θα σου πω και μια φραση
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...