Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Ο κύριος Παπανδρέου θεσμοθετεί τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος


Anti-ntp:Η κρεμάλα είναι κοντα...


Σε συζήτηση εντός της βουλής ο κ. Παπανδρέου απαντώντας στον κ.Τσίπρα (γνωστόν αστέρα του ροζουλί συνονθυλεύματος) ανέφερε πως η κυβέρνηση του θα φέρει νομοσχέδιο προς ψήφιση σχετικά με ..
....το ζήτημα των νομοσχεδίων. 

Εδώ και καιρό οι bloggers και εκατοντάδες πολίτες ζητούσαν την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Το ΠΑΣΟΚ αγνόησε τις φωνές και την αίσθηση που είχε προκαλέσει αυτή η πρωτοβουλία των πολιτών του διαδικτύου γιατί ήθελε να νοθεύσει το εκλογικό χάρτη της Ελλάδος πράγμα που έκανε αλλά… ξαφνικά τώρα ο κ. Παπανδρέου θυμήθηκε τις υποσχέσεις περί δημοκρατικής ηγεσίας και νέου μοτίβου πολιτικής ανάπτυξης μέσω της διεξαγωγής δημοψηφισμάτων!!!

Ως γνωστόν το αλλοιωμένο Σύνταγμα προβλέπει την διεξαγωγή 2 δημοψηφισμάτων τον χρόνο εάν και εφόσον συναινέσουν τα 2/3 τις βουλής. Γνωρίζοντας πως ο κ. Παπανδρέου διαχειρίζεται τα Εθνικά θέματα με μυστικότητα και μυστικές συμφωνίες επιζήμιες για τον τόπο (βλ Μακεδονία του Βαρδάρη), ότι τα εργασιακά και το ασφαλιστικό ρυθμίστηκαν , και κυρίως γνωρίζοντας πως δεν θα απαλλαγούμε σύντομα από το μνημόνιο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκλογών και πτώχευσης) ποιος ο λόγος θεσμοθέτησης δημοψηφισμάτων. Από την στιγμή που ο κ. Παπανδρέου υποθήκευσε εσκεμμένα την χώρα μας ως εντολοδόχος των υπερατλαντικών συμφερόντων δεν υπάρχει λόγος διεξαγωγής δημοψηφισμάτων.

Γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται για δημοψηφίσματα εθνικά αλλά περιφερειακά-τοπικά.

Με αλλά λόγια δεδομένου ότι ο Καλλικράτης έχει εγκριθεί , οι περιφέρειες λαμβάνουν αρμοδιότητες μικρών κρατών. « Ένας νόμος που θα τους παραχωρούσε το δικαίωμα διεξαγωγής δημοψηφισμάτων για διάφορα θέματα θα ενίσχυε των ρόλο τους(περιφερειων) και την επαφή τους με τον πολίτη» θα ακούσουμε σύντομα από τα χείλη του υπουργού Εσωτερικών. Η ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου θα είναι το ουσιαστικό τέλος της Ελλάδος. Τα δημοψηφίσματα για την απόσχιση από το εθνικό κορμό θα γίνονται το ένα μετά το άλλο. Θράκη Μακεδονία, Ήπειρος, Κέρκυρα και Κρήτη θα οδεύουν ολοταχώς προς τοπικούς εμφυλίους πολέμους.

Στην αναμπουμπούλα όμως αυτός που χαίρεται είναι ο λύκος. Στην δικιά μας περίπτωση ο λύκος κουβαλάει τα δώρα του νέο-οθωμανισμούhttp://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_517.html