Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Διεθνής Επιτυχία του ΛΑΟΣ:Εγκύκλιος του Γ.Γ. του Συμβουλίου της Ευρώπης απαγορεύει χρήση των όρων “Μακεδονία” και “Μακεδονικός” στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!


Αντιδρώντας στην επιστολή του Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αϊβαλιώτη (ο οποίος είναι και Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης) ο Γ.Γ. του Οργάνου αυτού κ.JAGLAND εξέδωσε εγκύκλιο ...

.προς όλες τις υπηρεσίες του Συμβουλίου της Ευρώπης με σαφείς οδηγίες για χρήση της προσωρινής ονομασίας “FYROM” (και μόνον αυτής) “σε όλα τα έγγραφα και σε όλες τις δράσεις” του διεθνούς αυτού Οργάνου.
Ο κ.JAGLAND αναφέρει ότι “θα χρησιμοποιείται επικαλυπτικό από την Γραμματεία για τη διανομή εγγράφ ων που θα φέρουν το λογότυπο “Μακεδονική Προεδρία” και παράλληλα επισημαίνει σε όλα τα τμήματα της Γραμματείας του Συμβουλίου της Ευρώπης “να μην χρησιμοποιούν το επίθετο “Μακεδονικός”.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης είχε απευθυνθεί στονκ.JAGLAND με επείγουσα επιστολή του ζητώντας να μην χρησιμοποιηθούν οι όροι “Μακεδονία” και” Μακεδονικός” από τους Σκοπιανούς στα πλαίσια της Προεδρίας τηςΥπουργικής Επιτροπής την οποία ανέλαβαν για το εξάμηνο Μαΐου - Νοεμβρίου 2010.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

αδυνατώ να το πιστέψω πως κατάφεραν κάτι θετικό αυτοί οι απατεώνες