Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κάμερον: Θα κλείσουμε τα σύνορα στους Έλληνες


Έτοιμος να κλείσει τα σύνορα της Βρετανίας σε Έλληνες μετανάστες, σε περίπτωση που η χώρα μας αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Με κλείσιμο των βρετανικών συνόρων στους Έλληνες μετανάστες σε περίπτωση που η Ελλαδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη προειδοποίησε ο πρωθυπουργός της....
Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.
Μιλώντας στο κοινοβούλιο, ο Κάμερον ανέφερε ότι οι υπουργοί έχουν εξετάσει ένα σχέδιο που θα επιτρέπει στην Βρετανία να στερεί από τους Έλληνες πολίτες το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης στην Ε.Ε., εάν η κρίση στην ευρωζώνη οδηγήσει σε πιέσεις και εντάσεις.
Σε εμφάνισή του πριν το υπουργικό συμβούλιο, ο βρετανός πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τα έκτακτα σχεδια για "οποιοδήποτε ενδεχόμενο".
Το χειρότερο σενάριο είναι το πώς θα καλυφθεί μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το οποίο θα πυροδοτήσει μία κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο χιλιάδων πολιτών της, που πιθανότατα θα αναζητήσουν καταφύγιο σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Ο Κάμερον δήλωσε ότι η Βρετανία ετοιμάζεται να πάρει μέτρα για να αποτρέψει μία εισροή Ελλήνων στην χώρα. «Θα είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται για να είναι η χώρα ασφαλής, για να διατηρήσουμε ισχυρό το τραπεζκό μας σύστημα και την οικονομία μας εύρωστη. Ως πρωθυπουργός, σας λέω ότι αυτό είναι το πρωταρχικό σας καθήκον», τόνισε ο Κάμερον.
Σε ερώτηση της μικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής, για το αν θα περιορίσει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών να ταξιδέψουν στην Βρετανία, ο Κάμερον απάντησε ότι θα είναι έτοιμος να εφαρμόσει ένα τέτοιο μέτρο.
"Ελπίζω ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο", δήλωσε. "Αλλά, όπως αντιλαμβάνομαι, είναι δυνατόν να ληφθούν τέτοια μέτρα, εάν υπάρξουν τετοιες πιέσεις. Πρέπει να υπάρχει σχέδιο, να λαμβάνονται υπόψη τα ενδεχόμενα, να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα - υπάρχει τόσο μεγάλη αβεβαιότητα στον κόσμο μας. Αλλά ελπίζω όλα αυτά να μην χρειαστούν", κατέληξε ο Κάμερον.
Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Τερέζα Μέι τόνισε ότι η βρετανική κυβέρνηση "εργάζεται σκληρά" για να διαχειριστεί μια πιθανή μετακίνηση Ελλήνων στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφής της στο εθνικό της νόμισμα.


news247.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ GAY ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πας να τα κλείσεις όλα σκατο-Ιουδαίε Κάμερον. Η δική σας εξωτερική πολιτική μάς έφερε σ'αυτή την κατάσταση. Μας σκοτώσατε τον Καποδίστρια και μετά μας ρημάξατε σοδομίζοντας στο κορμί της Πατρίδας μας, αληταράδες!!!

Ανώνυμος είπε...

E ANTE STO DIAOLO PALIO TIOUTE.EGGLEZOI GALLOI KAI GERMANOI OI MEGALITERES KOUFALES TIS EUROPIS.NA STILOIS PISO RE KOUFALA TA MARMARA TOU PERTHENONA POU TA EXETAI STA MOUSIASAS GIATI DEN EXETAI KAI TIPOTA ALLO NA DIXETE TIN ARXAIA ELLINIKI ISTORIA EKMETALEVESTE GIA NA TA KONOMATE XEFTILES PISOGLEDES EDOLOLATRES.

kostas είπε...

Αγαπητέ κύριε Κάμερον, αναρωτιέμαι αν προτίθεστε να κάνετε το ίδιο και με τους Έλληνες εφοπλιστές, αλλά και κερδοσκόπους του χρηματιστηρίου που επενδύουν μαζικά στη κτηματομεσιτική αγορά του Λονδίνου, αγοράζοντας σπίτια στις πιο ακριβές περιοχές της συνέχεια βροχερής πόλης σας. Αλήθεια, αναζητήσατε ποτέ την προέλευση των χρημάτων αυτών που εισρέουν στη χώρα σας? Ελέγξατε αν αποτελούν αποτέλεσμα παράνομης δραστηριότητας, εκμετάλλευσης ανθρώπων (μακριά από μένα τέτοιες σκέψεις...), καταπάτησης εργασιακών δικαιωμάτων (Ας θυμηθούμε τον τελευταίο νόμο του κύριου Γεωργιάδη στο υπουργείο ναυτιλίας που επιτρέπει την πρόσληψη Ουκρανών καπετάνιων με σαφώς λιγότερες αποδοχές...), μαύρης και αδήλωτης εργασίας (Χρησιμοποιούνται Φιλιπινέζοι ναύτες στα ελληνικά εφοπλιστικά καράβια???). Η απαγόρευση αυτή φαντάζομαι θα ισχύσει και για την πολιτική ελίτ της χώρας, μιας και η "δημοκρατικότητα" της σκέψης σας, αλλά και οι ιστορικές σας παραδόσεις ως έθνος "διάδοσης πολιτισμού" και "φυλετικής καθαρότητας" που σας διακατέχουν σαν λαό (ας θυμηθούμε την "ανεκτίμητη" προσφορά σας στον εκπολιτισμό των "βαρβάρων" Ινδών, Πακιστανών, Κυπρίων, Αιγυπτίων... και η λίστα δεν τελειώνει) επιβάλλουν να μην κάνετε εξαιρέσεις ρατσιστικού τύπου με βάση το εισόδημα του καθενός...Κλείνοντας, φαντάζομαι ότι θα απαγορεύσετε και την εισαγωγή Ελλήνων φοιτητών στα πανεπιστήμιά σας και θα επιστρέψετε και τα εμβάσματα που σας αφήνουν οι αθρόες μετακινήσεις συμπατριωτών μας και που αν δεν κάνω λάθος, αποτελούν για σας μια επικερδή βιομηχανία και ένα αξιοπρόσεκτο ποσοστό στην αύξηση του ΑΕΠ της χώρας της κατάθλιψης, της βροχής στην οποία βρίσκεστε επικαφαλής, αλλά που εσείς θέλετε να "προστατεύσετε" από την κατάληψη των βαρβάρων του Νότου...

ΤΜ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ " είπε...

ΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ;
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ;
ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΙΤΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΛΛΕΓΙΑ ΣΑΣ...
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ!
Α! ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ "ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΜΑΡΜΑΡΑ", ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΑΙΑ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΛΟΡΔΟΣ ΣΑΣ Ο ΕΛΓΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ", ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΡΕ ΟΥΣΤ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Οφείλουμε ωστόσο να παραδεχτούμε ότι προετοιμάζεται, μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους δικούς μας;
Εμένα μου φαίνεται που ζούνε (οι κυβερνώντες) σε άλλο κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

dear καμερον αυτο που καταλαβα ειναι οχι πως θες την ασφαλεια της χωρας σου(gayland) αλλα να μας νευριασεις ωστε με νυχια και δοντια να περασουμε τα συνορα και να σου τον φορμαρουμε.μπας και δεις ασπρη μερα. αρχιτρομοκρατες!!του κωλου. απο την μερια μου απετυχες καλυτερα στον ασβεστη παρα στον βρωμοκωλο σου.

IEROLOHITES είπε...

Cameron,first you should send back all the ancient Greek marbles that you kept in your possesion all these years illegally, making money with our national property and history.
and secondly we dont really care you closing the borders or whatever they tell you to do...Lets be serious!!your country its not that beutifull as ours, and your people are very cold and your ladies are ugly...so big fucking deal.BRAVO