Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δηλώσεις Σοκ του Χριστόφια: "Να φύγουν οι Έλληνες από την Κύπρο! Είμαι διεθνιστής και πρέπει οι Τουρκοκύπριοι να μείνουν!"


Ο Χριστόφιας ξαναχτυπά! Να φύγουν οι αδερφοί μας οι Έλληνες από την Κύπρο ζήτησε μεταξύ άλλων, σε διάγγελμα του προς το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θέλει μια πολυπολυτισμική Κύπρο ως κομμουνιστής και διεθνιστής που είναι, στην οποία θα είμαστε όλοι αφέντες... άσχετα αν κάποιοι στερούνται/θα στερηθούν τα σπίτια τους από τους συναγωνιστές του τούρκους απλούς άνθρωπους που αγωνίζονται!


40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακό ψόφο να΄χεις κτηνοβάτη διεθνιστή.

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι Έλληνες σκοτώθηκαν χάρη του Αττίλα... Και έρχεται τώρα ο λεχρίτης να ξεστομίσει τέτοιες κουβέντες...

Ανώνυμος είπε...

Καλα, αυτος που εγραψε το αρθρο ειχε τους σκοπους του.αυτοι που σχολιαζουν δεν καναν ενα κοπο να ακουσουν την ομιλια;
Το "με την κακη εννοια" δεν το προσεξε κανεις;
Ωραια ομιλια.

Ανώνυμος είπε...

Καλα μην παμε να βγαλουμε ηλιθια συμπερασματα. ειπε να μην εμπλεκεται κανενας στην κυπρο. δεν τα ειπε ασχημα.οι δικοι μας δεν μιλανε ποτε ετσι... ο τιτλος ειναι παραπλανητικος. γιατι παιδια;

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνεις 9:32; Είπε ότι είναι διεθνιστής (δηλαδή υπέρ της παγκοσμιοποίησης)και στην συνέχεια είπε οτι δεν πρέπει να ασχολούνται ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Άγγλοι, ούτε οι Έλληνες. Λες και οι Κύπριοι δεν είναι Έλληνες. θέλει μια πολυπολυτισμική Κύπρο ο άνθρωπος το λέει...

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα τρίποτα Χριστόφια αλλά σέβομαι τπ site... Είσαι η ντροπή των κυπρίων....
Ζήτω ο Τάσσος Παπαδόπουλος!!!!

Christine είπε...

Ο τίτλος που βάλατε είναι απαράδεκτος! Ο άνθρωπος λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχουν καμιά δουλειά στην Κύπρο ούτε οι Τούρκοι (ως δύναμη κατοχής) ούτε οι Άγγλοι (που έχουν στρατιωτική βάση εκεί) ούτε και οι Έλληνες (εννοώντας την στρατιωτική παρουσία)...επίσης "Πρέπει να κυβερνήσουν οι κυβερνήσεις που δημοκρατικά εκλέγονται από το λαό"...ποιό είναι το κακό ακριβώς που είπε?

Ανώνυμος είπε...

9:58 δεν συγκρινα χριστοφια με Παπαδοπουλο. Προσωπικα δεν μαρεσει καθολου ο χριστοφιας. Απλα μην παμε να βγαλουμε ειδηση απο μαλακιες. το κανει αρκετες φορες το σαιτ και επειδη το διαβαζω καθημερινα με απογοητευει. φυσικα και ειναι Ελληνες οι κυπριοι απλα εννοουσε εμας στον ελλαδικο χωρο. τωρα με τις λεξεις παιζουμε; χανουμε την ουσια...

Ανώνυμος είπε...

Μην τα παίρνετε αψήφιστα τα λεγόμενα του Χριστόφια γιατί έχουνε πολύ μεγάλη σημασία. Δεν είπε "Ελλαδίτες" αλλά Έλληνες και μάλιστα μας αποκάλεσε "αδελφούς". Έλληνες το δίχως άλλο όμως, είναι και οι Έλληνες-Κύπριοι και δεν είμαστε απλά αδελφοί αλλά ανήκουμε στο ίδιο έθνος, το Ελληνικό. "Αδελφοί" είναι τρόπον τινά οι Αργεντίνοι με τους Ισπανούς και οι Πορτογάλλοι με τους Βραζιλιάνους ή ίσως κάποια άλλα ομόγλωσσα έθνη. Οι Έλληνες όμως δεν είναι οι κάτοικοι του σημερινού Ελληνικού κράτους, αλλά οι απανταχού Έλληνες, οι απόδημοι, οι μειονοτικοί, οι Κύπριοι Έλληνες, οι παλλινοστούντες κλπ.
Άλλωστε δήλωσε απερίφραστα ότι είναι διεθνιστής, δηλαδή η εθνική ταυτότητα δεν τον απασχολεί και κατά συνέπεια δεν ξεχωρίζει Έλληνες, Τούρκους, ή άλλους, αλλά όπως ακούσαμε αναφέρθηκε σε "Κύπριους", μια τοπική γεωγραφική ταυτότητα η οποία βεβαίως και αυτή δεν αποδίδει καμία συνοχή στο πλαίσιο μάλιστα του επικαλούμενου διεθνισμού.
Μπορεί να φάνηκε ότι ο Χριστόφιας κατηγόρησε την Τουρκική κυβέρνηση, αλλά στην πραγματικότητα έπαιξε για ακόμα μια φορά το "παιχνίδι" των αποικιοκρατών που διατηρούν την Κύπρο προτεκτοράτο. Πρέπει να μην είμαστε αφελείς.

HUNTER είπε...

δεν εχω την προθεση να αντιπαρατεθω με κανεναν προηγουμενο σχολιαστη αλλα δεν χρειαζετε να ακουσει κανεις την ομιλια του χριστοφια για να σχηματισει γνωμη για το ποιον του.θα τουδινα δικηο ως προς την παρουσια των ξενων δυναμεων στην κυπρο οσον αφορα την παρουσια της τουρκιας και της βρετανιας που ειναι νυν και πρωην κατοχικες δυναμεις,αλλα η ΕΛΔΥΚ βρισκετε εκει για να τους προστατευει αν δεν το καταλαβε ο χριστοφιας.δεν ξερω αν η θεση του προεδρου ως προς την παρουσια της ΕΛΔΥΚ στην κυπρο αντικατοπτριζει και την θεση του κυπριακου λαου αλλα αν συμβαινει αυτο τοτε η ΕΛΔΥΚ δεν εχει πλεον καμμια δουλεια εκει.παντως ο διεθνιστης και κουμουνιστης χριστοφιας καταφερε μεσα στα λιγα χρονια της θητειας του να διαλυσει μια απ τις δυνατοτερες οικονομιες και το ισχυροτερο νομισμα παγκοσμιως,ριχνοντας την κυπρο στα πλοκαμια του ΔΝΤ και των υπολοιπων αρπακτικων.η ιδεα και μονο της σύγκρισης του χριστοφια με τον πατριωτη τασο παπαδοπουλο ξεπερναει ακομα και τα ορια της ιεροσυλιας, και στο φιναλε οποιος εχει υπ οψιν του αριστερο και πατριωτη θαθελα να το μαθω.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα ομιλια εκανε ο Χριστοφιας, τους Ελληνοσωτηρες της Κυπρου τους εχουμε μαθει, με απογοητευσε αυτος ο τιτλος σας, γιατι γενικα παρακολουθω πολυ το blog αυτο

Ανώνυμος είπε...

οι ιουδαίοι θεωρούν την Κύπρο μεγάλο ισραήλ...(απο το βιβλιο εβραικη θρησκει εβραικη ιστορια του σαχακ) φιλάκια..

Ανώνυμος είπε...

Αυτά παθαίνουν τα πολυπολιτισμικά κράτη. Είναι υπο κατοχή! Διαλύονται! Για την ακρίβεια τα πολυφυλετικά και τα λένε πολυπολιτσιμικά για να ακούγεται ωραίο. Ο Χριστόφιας, εφόσον είναι διεθνιστής, θα κάνει ότι μπορεί ώστε η Κύπρος να διαλυθεί ως έθνος κράτος. Όσον αφορά την Κύπρο δεν έχει καμία ελπίδα αφού οι περισσότεροι Κύπριοι είναι Αριστεροί. Για αυτό δεν έγινε και αντάρτικο μετα την εισβολή. Για αυτό μεσα σε μια πενταετία ένα πλούσιο κράτος χρεοκόπησε. Με τον κομμουνιστή Χριστόφια τι άλλο θα μπορούσε να γίνει; Αριστερά, σοσιαλισμός και νεοφιλελευθερισμός είναι ο καρκίνος την ανθρωπότητας. Σε όποια κράτη επικρατούν τα διαλύουν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΒΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ Κ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Κ Η ΡΩΣΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ Κ ΨΕΥΤΗΣ!
ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ!ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ 21 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

@ 11.37 Είδαμε και τους διεθνιστες σωτήρες . Η "διεθνιστικη" λύση λεγεται ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ . Γιατι δεν την ψηφιζατε? διζωνικη ομοσπονδία με τους σφαγείς και βιαστες σας - για να τους πληρωνετε και να τους τρεφετε για να απολαμβανουν τα σπιτια και τα κτηματα που σας εκλεψαν χωρις να ειναι αναγκασμένοι να σας πολυβλέπουν- και "προνομιακή σχέση" με την αγαπημένη σας Τουρκία και την αγαπημένη σας Βρετανία ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ . "Προνομιακή" βέβαια για ποιους ? δεν μας λέει ο σύντροφος ! Για τους Κυπρίους? Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα βέβαια πολυ προνόμιακη ! Όπως το προνόμιο στους υδρογονάνθρακες που θα είχατε παραχωρήσει στη βρετανική βάση στα πλαίσια του "διεθνισμου" . Αυτα δεν ΛΥΣΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "υπέροχο σώμα " το ευρωκΥνοβουλιο να αποδεχτείτε ? Αυτα δεν σας εκβιάζαν να καταπιετε ολοι αυτοι οι καταπληκτικοι διαπραγματευτές και διαμεσολαβητές που χασκογελανε στο βιντεο όταν ακούνε τις ΜΑΚΑΚΙΕΣ του "διεθνιστη"? ε κρατα τους "διεθνοσωτηρες " και την "διεθνοσωτηρια" σου λοιπόν ...διεθνοραγια

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΙΑ ΛΥΣΗ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΒΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
ΒΑΛΛΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΘΕΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι πολιτικός, μακάρι να είχαμε και μεις τέτοιους.
Καθαρά υπέρ της ανεξαρτησία της χώρας του.

Ανώνυμος είπε...

Μην στειλουν ομως το δικο μου το παιδι να πολεμισει για τους κυπριους οταν θα τους επιτεθει η Τουρκια!! για να σκοτωνωνται τα παιδια μας για αυτους ειμαστε καλοι ως Ελληνες αλλα για να ζουνε καποιοι απο εμας στην Κυπρο δεν μας κανει. Μαλλον αποκαλυπτεται η πραγματικη γνωμη που εχουν οι Κυπριοι για τους Ελληνες!!
Ας παρουμε το στρατο μας ομως απο εκει και να δουνε τι θα τους κανουν οι Τουρκοι....

Ανώνυμος είπε...

Αν με την κακή έννοια, εννοεί την ύπαρξη της ΕΛΔΥΚ. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Ελλάδα διατηρεί στρατό ως εγγυήτρια δύναμη. Αν η Κύπρος θεωρεί ότι ο ελληνικός στρατός είναι δύναμη κατοχής να ζητήσει επίσημα την αποχώρηση της ΕΛΔΥΚ και την άρση του καθεστώτος του ενιαίου αμυντικού χώρου. Βέβαια σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να πάνε στη μαμά Αγγλία και τη μαμά Τουρκία!

Ανώνυμος είπε...

Διπλωματικός ελιγμός,αν δείτε ολο το video απ'την αρχή εως το τέλος προσεκτικά θα το δείτε..(αυτό κατάλαβα εγω)...εαν κάνω λάθος.τοτε υπάρχει πρόβλημα..

Ανώνυμος είπε...

Gamisi 8eloun oloi oi Kuprioi gamo ti ratsa tous oi paliopezeventikides gamo to mouxtari tous.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο Χριστόφιας είναι άθλιος αλλά αυτό το βίντεο δεν έχει κάτι το κακό(εκτός του ότι δεν μιλάει για Ένωση Ελλάδας-Κύπρου,που είναι πράγμα που δεν μπορεί να ειπωθεί τώρα...κάθε φορά που το λέγαμε το 55' και το 60 και το 70 φάγαμε τάπες!).
Κατηγορήστε τον ότι είπε πως ζήτησε δάνειο από Ρωσία και ο Υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας είπε ότι δεν υπάρχει κανένα επίσημο αίτημα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ!
Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ Κ ΚΙΝΑ;ΥΠΑΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;Ε!ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Κ ΣΚΕΨΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ Κ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΝΤΟΠΙΟ Κ ΞΕΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε τον αφιλότιμο τον αγώνα της ΕΟΚΑ, τον Διγενή, τον Καραολή και τα φυλακυσμένα μνήματα δεν τα σέβεται;

Δεν σέβεται το χρήμα των Ελλήνων και το αίμα της ΕΛΔΥΚ, φτου σου δοσίλογε γερμανοτσολία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΠΑΙ ΤΟ ΖΩΩΝ ΑΥΤΟ..............ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΤΣΙ????????ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΕΙΞΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.............ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ????????????ΞΥΛΟ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@1.59 Φίλε ξεκολα . Η ΜΟΝΗ ΛΎΣΗ ΕΊΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ . Με τα περι "επανένωσης" -λες και ποτε εισασταν ενωμένοι με τους Τούρκους- τι φάγατε δηλ.? δεν "φάγατε ταπες"? Τι ήταν το Αναν ? καρφωμα? Ξεκολατε, ο κόσμος άλλαξε . Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΊΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΕΊΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΊΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ! Ποτε ? ΟΠΌΤΕ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ . Και τι εγινε? 500 χρονια μας πηρε να τους διωξουμε 1 φορα . ας παρει και αλλα τόσα . Τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ WATSON και της "καλοκαγαθης ΕΕ" είναι για να σας πάρουνε και το υπόλοιπο νησί

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΥΣΤ!!

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ... Βλεπω δεν ηταν τυχαια η αναρτηση.
Ηρθε κι η αναλογη υποστηριξη
Εχει αλλαξει κατι με τη διοικηση του site?
Κατι τετοιες αναρτησεις περαν του ηλιθιου της υποθεσης διωχνουν πολυ κοσμο απο δω.
Και μενα μεσα
One last chance

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το anti-ntp διολισθαίνει σε όλο κ πιο ατεκμηρίωτα υπερεθνικιστικά παραληρήματα.. Ακούγοντας την συνέντευξη δεν προκύπτει τπτ που να ταιριάζει με τον τίτλο της ανάρτησης.

Ίσως η εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής να επηρρέασε τη διαχείρηση προς καινούρια μονοπάτια.

Κρίμα.. Χάνουμε μια πατριωτική πηγή πληροφόρησης.

Ανώνυμος είπε...

καμια σχεση ο τιτλος με την ουσια στο βιντεο..κυπρος γη ελλινικη

Ανώνυμος είπε...

Ρε 1:45 1ον Ελα πιάστον Βιλλο μου!2ον αμα σε έβρω ενα σε γαμήσω που το ξύλο μέρχρι να πεις ημαρτον!!!Επίσης αυτο το άρθρο είναι πολύ ΑΣΤΑΘΕΣ μεν ο Χριστόφιας είναι βλάκας αλλά κάτι ανθελληνικό δεν είπε στο λόγο που έδωσε...

Ανώνυμος είπε...

ΗΓΕΤΗ
πιστεψε με δεν οδηγησε ο Χριστοφιας την Κυπρο σε κριση, η κριση ειναι καπιταλιστικη, αρα οπου υπαρχει καπιταλισμος υπαρχει εν γενει κριση..
Οποιος και να ηταν η κριση θα ερχοταν

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 11:26

Κ ΑΥΤΟ 5:56 ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΔΗΛ ΠΡΟΔΟΤΗ!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ 21 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Κ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/blog-post_5725.html#more

Ανώνυμος είπε...

αλυσίδα στο λαιμό, μαστίγιο, πέος και σπάσιμο πέτρας σε κανένα ορυχείο τής Κύπρου. ούτως ή άλλος τα συντροφικά γκούλακ έτσι θα κάνανε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόφιας, εξισώνει τους Έλληνες με τους Κατακτητές της Κύπρου Βρετανούς και Τούρκους...

Την τελευταία φορά που κοίταξα οι Κύπριοι δήλωναν Έλληνες, εξού και ο όρος "Ελλαδίτες" όταν αναφέρονται στους Έλληνες της Μητέρας Πατρίδας...

Όσες φορές υπήρχε Ελληνικός Στρατός στην Κύπρο δεν πήγαινε για να κατακτήσει αλλά κατόπιν κυπριακού αιτήματος για να υπερασπιστεί τους Κύπριους απέναντι στους εισβολείς...

Βλέπεις οι Κύπριοι προτιμούν αντί να ξοδεύουν τα λεφτά τους στην Άμυνα της χώρας τους, να πηγαίνουν ταξιδάκια στην Αγγλία και να περνάνε ζωή χαρισάμενη με εισοδήματα μεταξύ των υψηλότερων στην Ε.Ε. και να αφήνουν τους χαζούς αδερφού τους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα...

Το ευχαριστώ είναι η δήλωση του Χριστόφια...

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που κάποιοι λέτε ότι ήταν μια χαρά η ομιλία.

Ο Χριστόφιας είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι διεθνιστής όπως όλοι οι κομμουνιστές άλλωστε... αν σας άρεσε η ομιλία προφανώς ενστερνίζεστε αυτή την δήλωση...

Ε λοιπόν το σαιτ λέγετε anti-ntp όσοι δεν ξέρετε τί σημαίνει τότε σε λάθος ιστότοπο βρίσκεστε...

Η Κύπρος όπως και η Ελλάδα βρίσκονται σε πολύ λάθος δρόμο δυστυχώς... και για τον φίλο που λέει ότι δεν φταίει ο Χριστόφιας για το ΔΝΤ αλλά ο καπιταλισμός, σορρυ αλλά ποιός κυβερνάει ρε μεγάλε ; Και ο καπιταλισμός είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης ή όχι; Οι διαθνιστές έχουν διαφορά από αυτό; Καλά κρασιά...

Ανώνυμος είπε...

δηλάδη ΤΙ πρέπει να να πει άλλο ...για να ενοχληθούν οι κύριοι κυρίες που δεν βρήκαν κάτι το ενοχλητικό στην ομιλία του ;
αυτό κάνει μήπως ή και αυτό λάθος το καταλάβαμε ;

http://www.youtube.com/watch?v=sDPEvsnCbrY

Λάμπρος Καλλένος είπε...

Παιδιά, συγγνώμη, μα δεν είναι αυτό που είπε ο Χριστόφιας. Εχουμε όλοι τηλεόραση και το ακούσαμε.

Μα, πόθεν ακούετε; Που τον κώλο;

Ο διεθνισμός μια χαρά είναι. Αν εσείς είσαστε απολίτικοι και άσχετοι... Αλλά ο διεθνισμός δεν έχει σχέση ούτε με όα είπε ο Χριστόφιας, ούτε με το Χριστόφια.
-.

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ο διεθνισμός και άλλο η παγκοσμιοποίηση , εχετε μπερδεψει τις π@@τσες με τις βουρτσες..

http://en.wikipedia.org/wiki/Globalization

Και προφανώς και φταίει ο καπιταλισμός για την κρίση.Εκτός να πιστευετε οτι αν σε γ@@μαει Έλληνας εργοδότης είναι χαριτωμένο...

bestman είπε...

Νομίζω πως ο αρθρογράφος άκουσε άλλη ομιλία.
Ο Χριστόφιας ουσιαστικά λέει πως κανένας στρατός άλλου κράτους δεν έχει θέση στην Κύπρο (με ειδική αναφορά στις εγγυήτριες δυνάμεις - Αγγλία, Ελλάδα, Τουρκία) και πως πρέπει να αφεθεί ο λαός της Κύπρου (Ε/Κ, Τ/Κ, Μαρωνίτες, Αρμένιοι, Λατίνοι) να καθορίζει από μόνος του τη μοίρα.
Έχω την εντύπωση ότι φαντάζεται μια Κύπρο καπου... στον Ατλαντικό, αποκομμένη από τα ιστορικά, γεωστρατηγικά δεδομένα που έχουμε στο νησι (Τουρκική Εισβολή και κατοχή, συμφέροντα Άγγλων και βάσεις, διαφορετικές πολιτικές τάσεις ακόμα και μέσα στην ίδια την Ε/Κ κοινότητα κλπ).
Το ίδιο με αυτούς που φαντάζονται την Κύπρο ως ένα νησί ... κάπου στο Αιγαίο και ονειρεύονται (ακόμα) Ενωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

Όσον αφορά τα σχόλια όπως του Ανώνυμου 5 Ιουλίου 2012 7:02 μ.μ., απλά να του πω ότι
1) κανένας στην Κύπρο δεν αμφισβητεί το ρόλο της ΕΛΔΥΚ στην εισβολή
2) η Ελλάδα παραμένει ο πρώτος ταξιδιωτικός και φοιτητικός προορισμός για τους Ε/Κ με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε και αποτυπώνουν τα συμπλέγματα ορισμένων.