Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ !


Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και όχι μόνο κάνουν οι πληροφορίες για το κληρονομικό «ελληνικό πόδι» που στην αρχαιότητα ανέδειξαν οι Έλληνες γλύπτες.

Σύμφωνα με τους ορθοπαιδικούς, υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι πέλματος:


α) το φυσιολογικό «αιγυπτιακό πόδι», στο οποίο το μεγάλο δάχτυλο είναι το μακρύτερο και τα υπόλοιπα σταδιακά μικραίνουν

β) το «ρωμαϊκό πόδι», όπου τα δάχτυλα έχουν περίπου το ίδιο μήκος, και

γ)το «ελληνικό πόδι», στο οποίο το δεύτερο δάκτυλο είναι πιο μπροστά από το μεγάλο.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία δυσμορφία, σε σχέση με το 70%-80% του παγκόσμιου πληθυσμού που έχει «αιγυπτιακό πόδι», η οποία επιστημονικά ονομάζεται «Πόδι του Μόρτον», από τον επιστήμονα που το κατέγραψε.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό φέρεται να είναι κληρονομούμενο!Ετσι, το «ελληνικό πόδι» που αποτέλεσε κορυφαίο αισθητικό πρότυπο από την αρχαιότητα μέχρι την Αναγέννηση και ως τις μέρες μας (έφτασε μέχρι το Αγαλμα της Νέας Υόρκης και συνεχίζει), αποτελεί πρακτικά και έναν δείκτη γονιδιακής σύνδεσης μεταξύ του… «κατόχου» και των μοντέλων και γλυπτών της ελληνικής αρχαιότητας.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ρε! Τέτοιο έχω! Κερδίζω τίποτα ή μόνο τον σεβασμό των ηλιθίων της ΧΑ;

Ανώνυμος είπε...

4:44

Αν σε χαλάνε οι τιμητές της αρχαίας Ελλάδας , που είναι επί το πλείστον Χρυσαυγίτες πατριώτες εθνικιστές , μπορείς να μελετήσεις τα άπατα του Στάλιν , του Μάο , του Τσαουσέσκου , του Χότζα , τον Τρότσκυ , του Τσε , του Φιντέλ , της κομμουνιστικ΄ς Κορέας , του Βιετνάμ , της κομμουνιστοκαπιταλιστικής δημοκρατίας της ΚΙΝΑΣ , αλλά και του συμμοριτοπόλεμου !
Αρχαία Ελλάς + Ορθοδοξία !

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα, νούμερο, για να εξηγούμαστε: Δεν ανέχομαι ΚΑΝΕΝΑΝ να μου δίνει μαθήματα πατριωτισμού και εθνικοφροσύνης. Η αγάπη για την πατρίδα δεν είναι προνόμιο δικό σου και των κολλητών σου και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την χρησιμοποιεί για να μαζέψει ψήφους από απελπισμένους.

Όσο για τους ναταβατζήδες της ΧΑ, ας μην είχε κοντά 70 μπουρδέλα ο Αγιος Παντελεήμονας, για την προστασία των οποίων πλακωθήκανε με τους Αλβανούς μαφιόζους της περιοχής, και θα σου έλεγα εγώ τι θα τρώγανε κάθε μέρα. Ψάχτηκες ποτέ ρε "τιμητή των ιερών και όσιων" τι δουλειά κάνουν όλα αυτά τα καθάρματα του κοινού ποινικού δικαίου;

Άϊ σιχτήρ πια ανεγκέφαλοι που την ώρα που η Χώρα περνάει τη χειρότερη ώρα της το μόνο που έχετε να προσφέρετε είναι κρεττίνους μπράβους και πολιτική που τελειώνει στο ένα χέρι ξύλο.

Όσο για τον Στάλιν και τις Κορέες, καλό θα ήταν να μη βγάζεις συμπεράσματα εντυπωσιασμού για το τι πιστεύω και τι ψηφίζω. Χώρια ότι δεν σου πέφτει και λόγος ...

Άντε γιατί αρκετ ανεχτήκαμε αμορφωσιά και τη βλακεία σας. Κι αν ακολουθήσουμε και μεις το δικό σας φωτισμένο δρόμο, το ξύλο που θα φάτε από το 93% του Ελληνικού λαού που ΔΕΝ σας ψήφισε, θα αφήσει ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

5 Ιουλίου 2012 6:26 μ.μ
Ίσα ρε, χαλάρωσε τον καλσον και θα σου σκίσει ο πόντος. Στα @@ μας τί ψηφίζεις αριστερούλη , από την αντίδραση σου και την εμπάθεια στο μοναδικό κόμμα που μπηκε στην βουλη χωρις κανεις να κατάγεται απο πολιτικους χωρους καταλαβαίνουμε. Τσου ρε λάκη.

Ανώνυμος είπε...

5 Ιουλίου 2012 6:26 μ.μ.

XAXAXA για κάτι σχόλια τύπου είναι υπερήφανος ΕΛΛΗΝ που ψήφισα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Όσο για τα περί 'αμόρφωτων' που σας πλασάρουν τα ΜΜΕ της σαπίλας , εγώ είμαι φοιτητής οικονομικών ανώτατης εκπαίδευσης , οπότε μαθήματα ΑΛΛΟΥ . Εδώ είναι ΕΛΛΑΣ .
Έλατε λοιπόν να μας διώξετε !
Ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !