Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Με αυτούς τους ανθέλληνες τι θα γίνει;




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν θεωρείτε κύριοι ότι τώρα εισήλθαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο Έλληνες,να το κουβεντιάσουμε το θέμα, γιατί σηκώνει πολύ συζήτηση. Αν όχι, πρός ποίους απευθύνετε την ερώτηση;
Πάψτε επιτέλους να βλέπετε την ορθή λειτουργία της δημοκρατίας,ανάλογα με τα πολιτικά σας πιστεύω. Την είδαμε πως λειτουργεί, την νιώσαμε πως λειτουργεί στο πετσί μας,την είδαμε στην εκλογή του αντιπροέδρου της Χ.Α.
Αν αυτό πιστεύετε ότι είναι δημοκρατία, στείλτε τηλεγράφημα να ξαναγυρίσουν στην Ελλάδα όσοι σατανικοί εγκέφαλοι έφυγαν, γιατί ουδέν περισσότερο διέπραξαν.
Σαν λαός, άξιος ο μισθός μας!!!!!!

stduce@gmail.com είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΟΙ.ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για τουλάχιστων δύο μπορω να πω και να θεωρήσω ότι είναι πολύ ΈΛΛΗΝΕΣ, και θα το αποδείξουν κιόλας.