Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΒΡΑΙΟ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ;


Μια "περίεργη" συνάντηση έγινε την περασμένη βδομάδα στην Αγία Πετρούπολη, στο περιθώριο του διεθνούς οικονομικού φόρουμ (SPIEF) που διεξήχθη στην ίδια πόλη: Ο Ρώσος Πρόεδρος είδε κατ' ιδίαν τον γνωστό και μη εξαιρεταίο Αμερικανοεβραίο Χένρυ Κίσινγκερ, σ' ένα...ραντεβού που δημιούργησε ήδη πολλά ερωτηματικά.
Σύμφωνα με τις επίσημες ρωσικές πηγές, επρόκειτο απλά για τη συνάντηση "δυο φίλων" (!!!) στην οποία συζητήθηκαν θέματα ρωσικής και αμερικανικής πολιτικής και τίποτα άλλο!

Είναι βέβαια τουλάχιστον...παράξενη αυτή η φιλία (;) του Πούτιν με το κοράκι του διεθνούς Σιωνισμού που πρόσφατα επιστράτευσε ο Ομπάμα για τις...πολύτιμες συμβουλές του και κυρίως, ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ του!
Μάλιστα, ο ορκισμένος ανθέλληνας Κίσινγκερ δήλωσε πως αισθάνεται "προνομιούχος" που "τα τελευταία 10 χρόνια έχει στενή συνεργασία με τον Πούτιν"!!!
Η αλήθεια είναι πως αυτή η συνάντηση μας...ξινίζει. Πολύ περισσότερο και από το...σκουφάκι που φόρεσε ο Πούτιν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο "τείχος των δακρύων".
Υπενθυμίζουμε πως εδώ και δεκαετίες ο εβραίος Κίσινγκερ αναλαμβάνει "ειδικές αποστολές" προκειμένου να προωθήσει τα σιωνιστικά συμφέροντα στον πλανήτη.
Ειδικότερα, ως Έλληνες έχουμε δυσάρεστες εμπειρίες από τον βρώμικο ρόλο του κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο (Αττίλας 1 και 2), όταν πίεζε αφόρητα - και τελικά πέτυχε - να μην παρέμβει στρατιωτικά η Ελλάδα στην Μεγαλόνησο.
Συμπέρασμα: Αν έχεις τέτοιους...φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς, Βλαδίμηρε...!