Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Έλληνες αστυνομικοί ΕΚΑΨΑΝ τη ναζιστική σημαία μπροστά στη Βουλή


Διαδηλωτές αστυνομικοί έκαψαν σήμερα μία σημαία της ναζιστικής Γερμανίας μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο τέλος της διαμαρτυρίας τους για τις περικοπές στους μισθούς τους.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε ...
προηγούμενη διαδήλωση, όχι πολύ καιρό πριν, αγανακτισμένοι πολίτες είχαν επίσης κάψει σημαία με τη σβάστικα, στα....σκαλιά της Βουλής δίπλα στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Η σημερινή πράξη των αστυνομικών είναι κάτι παραπάνω από συμβολική. Επιθυμούν να δηλώσουν με αυτόν τον τρόπο ότι δεν είναι «ταγματασφαλίτες» και ίσως να θέλουν να αιωρείται το μήνυμα ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα βρεθούν στο πλευρό του ελληνικού λαού….
πηγή

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι στις μειώσεις μισθών των ΜΠΑΤΣΩΝ.
1.3.1.2

Ανώνυμος είπε...

KAMIA MIOSI MISTHOY SE KANENA KLADO AGAPITE FILE 3:22
KAI O ASTINOMIKOS INE KATANALOTIS KAI STIRIZI TIN IKONOMIA TOY TOPOY MAS
ALAGI KIBERNISIS KAI DIEFTHINTON OLON TON IPIRESION XRIAZOMASTE

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι αστυνομικοί,

Να τα θυμάστε αυτά, στην επόμενη διαδήλωση.

Οταν θα βαράτε συνταξιούχους, οικογενειάρχες, γυναίκες, παιδιά, να θυμάστε ποιοί είναι το κράτος.

Να θυμάστε ποιοί σας πληρώνουν. Σίγουρα δεν σας πληρώνει ο γιωργάκης, ή ο παπουτσής, ή ο σαμαράς.

Ανώνυμος είπε...

Ναι στην μείωση των μισθών των μπάτσων. Να διαλυθούν τα ΜΑΤ.

Ανώνυμος είπε...

Να καψουν συμβολικά και το ομοίομα ενος ματαζή ή εναν αληθινο

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ????
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....
ΜΑΓΚΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ,ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΦΤΗΝΟΜΑΓΚΕΣ...ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΩ...ΑΞΙΟΛΗΠΗΤΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ
ΔΑΝΑΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ!ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΚΟΥΦΟΙ...ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ...(ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΑΞΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΚΑΜΙΑ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ!!!ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ...!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΩΡΟΥΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...
ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ:
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ;
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΠΙΑΤΟ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Ντίνος Τριανταφυλλίδης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

4:54 μια κυβερνηση μπορει να πεσει με χιλιους τροπους..γιατι η ΔΕΗ δε κοβει το ρευμα απο τη βουλη και ολα τα υπουργεια, γιατι η ΕΥΔΑΠ δε τους κοβει το νερο, γιατι ο στρατος δε περναει με τα τανκς πανω απο τα ματ ωστε ο κοσμος να μπει ελευθερα μεσα..γιατι οι εισαγγελεις και δικαστες δε βγαζουν ενταλμα συλληψης για τους προδοτες? γιατι, γιατι, γιατι, γιατι......στατιστικη λεει οτι ενας στους δυ ελληνες εχει οπλο, εστω κηνυγετικη καραμπινα, γιατι δε τα περνουν αυτοι να ελευθερωσουν τη χωρα?Γιατι δε γινεται μια μαζικη απεργια διαρκειας για 1-2 βδομαδες η και μηνα και βλεπουμε μετα αν πεφτει η κυβερνηση η οχι...

αλλα φυσικα μια ζωη μαθαμε οτι φταιει ο αλλος...εγω απλα θελω να κατσω στο σπιτακι μου και ο αλλος να ριξει τη κυβερνηση..φυσικα..

30 χρονια τους ψηφιζετε αλλα φταινε οι αστυνομικοι που φυλανε τη βουλη...υπαρχουν χιλιοι τροποι να πεσει μαι κυβερνηση...

περα απ ολα αυτα δεν ειναι ολοι οι αστυνομικοι ματ...στα ματ δε πας με το ζορι και αν διαλεξεις να πας εχει και επιδομα, περνεις παραπανω λεφτα δηλαδη..ακομα και ετσι δεν ειναι ολα τα ματ ιδιοι..ναι εχει μεσα παλιανθρωπους, ναι εχει κομπλεξικους και μπορω να πω οτι δε διαλεγοντε και εντελως τυχαια, αλλα μη βαζεται ολους τους αστυνομικους στο ιδιο τσουβαλι..οι μεγαλη πλειοψηφει των αστυνομικων ρισκαρουν καθε μερα τη ζωη τους για να προσφερουν οση ασφαλεια μπορουν με οσα τους αφηνουν να κανουν και τα εργαλεια που τους δινουν αυτοι που ψηφιζετε τοσα χρονια..μεχρι και λεφτα απ τη τσεπη τους βαζουν να βαλουν βενζινη στα περιπολικα και να κανουν και κανα service..

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ..ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ??ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ!!ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 548 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

λοιπον για να ξεμπερδευουμε με το θεμα εγω λεω πως ο καθε ανθρωπος εχει την τιμη του, ειτε σε υλικο επιπεδο ειτε σε πνευματικο(δηλ ειναι το σημειο εκεινο που υποκυπτει).οταν λοιπον καποιος φτανει στο σημειο για λιγα ευρω που πληρωνεται να δερνει να τραυματιζει και ισως να σκοτωνει τον συμπατριωτη του τοτε η τιμη του ειναι πολυ χαμηλη και υπόψιν οτι δεν το κανει γιατι ειναι σε αναγκη δηλ αμυνα το κανει εν ψυχρω και ανισα δηλ οπλισμενος εναντιον αοπλων τις περσσοτερες φορες και κατοπιν εντολης δηλ τυφλο πειθηνιο οργανο.Οπως και ναχει ομως το πραγμα θα θιχτουν και αυτων τα συμφεροντα καποια στιγμη και μακαρι να το παρουν χαμπαρι να αντιδρασουν.αμην

Ανώνυμος είπε...

νομιζω αλλη ενωση ειναι των αστυνομικων και αλλη των ματ υ.ε.μ.ε.τ

Ανώνυμος είπε...

ANTE ρε ξευτίλες αστυνομικοί ούτε 500 άτομα διαμαρτυρία δεν κατεβήκατε. Ο Φωτόπουλος ο ξευτίλας να μην κάνει δηλώσεις αν δεν έχει σκοπό να τις υλοποιήσει και να απαντήσω σε ένα μπάτσο πιο πάνω που έγραφε να μην ξέχνα ότι η τελευταία ασπίδα τους είναι η αστυνομία και στέκονται εμπόδιο στο λαό …τι είναι πιο ανώδυνο εεε ζώο να καθίσουν μια μέρα και να απεργήσουν τα σώματα ασφάλειας και να μην πάει κάνεις στη βουλή ,,, η ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΟΠΛΟ που λες ρε ξευτίλα και να σου ρίξω μια η στρατός το άρμα κτλ … άντε ξευτίλες μόνο για τα λεφτά μιλάτε και άξιες και ιδανικά τουμπέκι ,,, εύχομαι να σας διώξουν όλους και να βάλουν ξένους στις θέσεις σας να δω που θα πατέ τότε να κρυφτείτε ξευτίλες.

Ανώνυμος είπε...

9.39 δεν εχει δικαιωμα απεργιας ο ενστολος..απεργια = χανεις τη δουλεια σου και ισως προκυψουν και ποινικες συνεπειες μετα..

αλλα εισαι τοσο μεγαλος επαναστατης του ιντερνετ που ουτε αυτο δε ξερεις...πιες κανα γαλατακι τωρα και ρωτα τη μαμα σου αμα σε αφηνει να πας στα village σημερα να δεις καμια αμερικανικη ταινια