Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Άγαλμα του έκπτωτου αγγέλου(σατανά;) στην πλατεία μεταξουργείου .


Περνώντας κανείς από την πλατεία μεταξουργείου θα αναρωτηθεί ασφαλώς τι ακριβώς είναι η πυραμίδα και το περίεργο άγαλμα που είναι καρφωμένο στην κορυφή της.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Όλοι γνωρίζουμε για τον "παντεπόπτη οφθαλμό" των Illuminati(τον σατανά δηλαδή...). Ορίστε και η φωτογραφία για να καταλάβετε σε τι αναφέρομαι...οι Illuminati λοιπόν όπως αυτοαποκαλούνται ...
"πεφωτισμένοι" είναι οι νεοταξίτες, παγκοσμιοποιητές, εβραιοσιωνιστές, μεγαλοτραπεζίτες και σατανομασόνοι. Λοιπόν στην φωτογραφία αυτήν μπορούμε να δούμε το θράσος της Ελληνικής μασονίας που δεν αρκείται στο ότι έχει καταστρέψει την Ελλαδίτσα μας, μιας και έχει επεκταθεί και εδραιωθεί κ! αλά στην πολιτική ηγεσία της, με τις επίπονες και χρόνιες μηχανοραφίες της, αλλά φτιάξανε και ένα άγαλμα του "αφεντικού" τους και το βάλανε σε κοινή θέα εκατοντάδων χιλιάδων ανυποψίαστων περαστικών. Να το έκτρωμα.

Αν νομίζετε ότι είναι υπερβολικά αυτά που λέω δείτε και μια ακόμα πιο κοντινή φωτογραφία και θα προσέξετε τα πόδια, το κεφάλι, τα φτερά και την ουρά του εκπεσόντος σατανά! Ας θυμηθούμε καθώς είπεν εν Ευαγγελίοις ο Κύριος. «Εθεώρουν τον Σατανάν ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα» (Λουκ. ι΄, 18). Ἔβλεπα τὸν Σατανᾶν νὰ πέφτῃ σὰν ἀστραπὴ ἀπὸ τὸν οὐρανόν.
Έτσι λοιπόν η Ελληνική μασονία στερημένη κάθε ενδοιασμού, φιλανθρωπίας και μετάνοιας, του έχτισε το άγαλμα ώστε να το βλέπει ο κόσμος καθημερινά σαν να ήταν ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητας!
Δείτε επίσης και μια αναλυτικότερη παρουσίαση της πυραμίδας και του παντεπόπτη οφθαλμού και θα καταλάβετε ότι ο οφθαλμός αυτός δεν είναι τίποτα άλλο από τον σατανά και ουσιαστικά κάτω από τις διαταγές του έχει αρχικά τον 33ου βαθμού αρχιμασόνο και μετέπειτα τους πιο χαμηλόβαθμους μέχρι να φτάσουμε στον 1ο βαθμό όπου αυτοί δεν έχουν ιδέα του τι συμβαίνει στα ανώτερα στρώματα. πάρτε μάτι: 

μεταξουργείου δεν έχει κανένα μάτι! ναι αλλά βάλανε τον ίδιο τον σατανά στο σημείο εκείνο που μάλιστα είναι και καμουφλαρισμένος για να μην δίνουνε στόχο. Αυτοί είναι οι πολιτικοί του τόπου μας να τους χαιρόμαστε!!!
Αυτά εν συντομία είχα να πω. Ελπίζω να όλοι να εναντιωθούμε σαυτήν την αρώστια που λέγεται παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη και με πρώτο βήμα να ξυλώσουμε το αφεντικό τους από την πλατεία μας. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί μας και όχι ο διπλανός μας! Αυτοί είναι που απεργάζονται το κακό της ζωής μας και αυτούς πρέπει να κυνηγήσουμε μέχρις αισχάτων!
 
Όποιος έχει αμφιβολίες για τα όσα έγραψα πιο πάνω δεν έχει παρά να ερευνήσει και να ανακαλύψει μόνος του την αλήθεια.
 http://www.pentapostagma.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ....!!!!

Ανώνυμος είπε...

συγκετρωθητε και σπαστε το ελληνες που ειστε τωρα εσεις που μονο περουσιες ανθρωπων σπατε σε καποιον αγωνα δυστηχως μενω πολυ μακρια για να το εκανα εγω

Ανώνυμος είπε...

Αντί να φτιάξουν τ 'αγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου....καρκίνος να τους βαρέσει τους προδότες

arxos είπε...

'''ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ''' ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΧΑΖΟΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ.
ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ.
ΧΡΙΣΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο Ίκαρος είναι ρε σεις. και η πυραμίδα δεν είναι ίσια από όλες τις πλευρές. Άσε που εάν υπάρχει ο χριστιανικός θεός δε θα έχει αφήσει τον σατανά να αλωνίζει. η θρησκεία του έθνους μας είναι η θρησκεία των πατέρων μας.

Ανώνυμος είπε...

ths poutsas sionistika kolpa an den xeshkothoume oloi oi ellhnes tha mas phdane os to telos

Ανώνυμος είπε...

Τα αγαλματακια διπλα τα ειδατε???
http://static.panoramio.com/photos/original/13619022.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΦΕΛΙΜ?????????

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε να γαμηθούνε. Αν ήταν ο Ικαρος - κι εγω ετσι νόμιζα - θα είχε επιγραφή όπως κάθε αδριάντας και τα φτερά δεν θα ήταν σαν νυχτερίδας αλλά ομοιόμορφα και στρογυλλεμένα, αφου υποτιθεται ότι ήταν φτιαγμενα με κερι. Κάπου θα είχε και τον Δαίδαλο. Ίσα ίσα τώρα που είναι διφορούμενο είναι ακόμα πιο επικύνδινο.

Ανώνυμος είπε...

ποιος Ίκαρος ρε δαμάλια;

Ανώνυμος είπε...

sta 200metra einai i stoa ton Masonon.....