Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή προς τους εκμεταλλευτές της γέφυρας Ρίου


Κύριε Bernard GALTIER, και Κυρία Μόνικα Κουρτέλα.

Έλαβα την επιστολή σας σχετικά με τις διελεύσεις μου από την γέφυρα κατά τις οποίες δεν κατέθεσα το ληστρικό σας χαράτσι (13 €) το οποίο επιβάλετε στους ‘Έλληνες συμπολίτες μου και σε μένα για κάθε διέλευση. Δεν κατέβαλα αυτά τα ποσά διότι:

1. θεωρώ πως έχω δικαίωμα μετακίνησης σε ολόκληρη τη χώρα ελεύθερα αφού πληρώνω τους φόρους μου στο....
ελληνικό δημόσιο.
2. Η γέφυρα κατασκευάστηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2004 με ένα κόστος όπου συνέβαλε με τα λεφτά του ο ελληνικός λαός κατά το 50%, άλλο ένα ποσό δόθηκε από την ευρωπαϊκή ένωση, και από την εταιρία σας ένα μικρό ποσό το οποίο και εισπράξατε με το παραπάνω εις διπλούν έως το 2008...
3. Η παραμονή σας και μόνο έως το τέλος του 2010 θα ήταν αρκετή και για το ανάλογο
κέρδος σας.
4. Το ότι συνεχίζετε με παράνομες μπάρες να εισπράττετε χαράτσι μετά την παρέλευση τόσων ετών οφείλεται στην παράνομη συμφωνία που έχετε υπογράψει με φορείς που σας έκαναν συμβόλαιο έως το 2035, ερήμην του ελληνικού λαού.
5. Για την παραβίαση σας προς την ελεύθερη διακίνηση μου σας παραπέµπω στο Άρθρο 5 του Συντάγματος, ενδεικτικά:
6. Καθένας έχει το δικαίωµα να συµµετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας (§1). Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη.
7. Κανένας δεν καταδιώκεται ή συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε µε οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά µόνο όταν και όπως ορίζει ο νόµος (§3).
8. Απαγορεύονται ατοµικά διοικητικά µέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη µετακίνηση ή εγκατάσταση στη χώρα(§4).
9. Επικαλείστε τους νόµους 2395/1996 και 3920/2011.
10. Σας παραπέµπω στο Άρθρο 5 του Συντάγµατος: Ο σεβασµός στο Σύνταγµα και τους νόµους που συµφωνούν µε αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη ∆ηµοκρατία αποτελούν θεµελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων (§2).
11. Οι νόµοι που επικαλείστε δεν συµφωνούν µε το Σύνταγµα της χώρας. Παραβιάσατε την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς µου, καθώς και όλων των υπόλοιπων οδηγών, εγκαθιστώντας µπάρες παραβιάζοντας κατ’επέκταση το Σύνταγµα.
12. Σύµφωνα µε τα παραπάνω σας παραπέµπω στο Άρθρο 120 του Συντάγµατος: Η τήρηση του Συντάγµατος επαφίεται στον πατριωτισµό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται µε κάθε µέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει µε τη βία (§4).

Χωρίς καµία προσωπική εµπάθεια σας συµβουλεύω να ακολουθήσετε τη νόμιμη οδό ώστε να αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη. Ζητάω εκ των προτέρων και σε περίπτωση που σας δικαιώσουν, την µετατροπή του χρηµατικού ποσού στο ανάλογο χρονικό διάστηµα φυλάκισης. Προτιµώ όταν βγώ να δώσω αυτά τα χρήµατα και όσα ακόµα µπορώ, σε κάποιον απο τους τόσους άστεγους που κυκλοφορούν στην πόλη που ζώ.

Τηγανίτας Σωτήριος. 2/2/2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ,ΚΑΛΑ ΕΙΔΑ 13 ΕΥΡΩ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΩΤΗΡΗ

Ανώνυμος είπε...

EΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΗΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ............... ........................ΚΕΡΚΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Σωτηρη δεν εισαι μονος σου. Παρακολουθουμε τα παντα μεσω διαδικτυου και οτιδηποτε συμβαινει ,ενεργουμε αναλογως.Μην ξεχνας οτι η δυναμη ειναι στο λαο και μονο.