Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΝΕΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ


 ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΣΣΑ
Στην πόλη της Ηπείρου την Άρτα και κάπου κοντά στη Παρηγορήτισσα σύμφωνα με της πηγές μας εγκαινιάστηκε ενα νέο αλβανικό σχολειό το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι οτι δεν ακούστηκε και πολύ στην αρτινη κοινωνία.. και αυτο προκάλεσε μερικές καλοπροαίρετες απορίες για αυτή τη λειτουργία του σχολείου, και το λεμε αυτο διότι αυτοι οι λιγοι αρτινοί της περιοχής που άκουσαν οτι εγκαινιάστηκε αυτό το αλβανικό σχολειό, αναρωτήθηκαν τα μαθήματα στης αλβανικής ιστορίας θα γράφουν οτι και στην Αλβανία ; !..
το οτι δηλαδή η (μεγάλη) Αλβανία ειναι λίγο πιο κατω απο την πόλη της Άρτας;.!!. ειναι ενα ερώτημα για τους ατρινους , γιατι δε λεμε τα αλβανοπουλα να μη διδάσκονται την γλώσσα τους.. αλλά στην Ελλάδα ή αναλόγως σε καθε αλλη χώρα του κόσμου οπως και να το κάνουμε , δε θα τανε ωραία τα παιδιά βγαίνοντας απο την τάξη διδασκαλίας να φωνάζουν εδώ είναι η Αλβανία ή κάτι το αντίστοιχο.. χτυπάει λιγο άσχημα.. αυτα να μου πειτε ειναι θέματα των αρμοδίων υπουργείων και γενικότερα των καλών σχέσεων με τη γείτονα χώρα , διότι αν ολοι αυτοι σήμερα κοιτάνε ,στο ποιος θα ειναι ο νεος πρόεδρος στο κόμμα ή ποτε θα γινει ο καθένας πρωθυπουργός, δεν φταίνε μετά άλλοι να μας καλόβλέπουν..!
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ ΑΡΤΙΝΟΙ...
ΑΠΛΏΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ....

Ανώνυμος είπε...

Αφού σύμφωνα με τα βιβλια ιστορίας και Γεωγραφίας τής Αλβανίας, η Αρτα αποτελεί Αλβανικό έδαφος.
Εμείς σάν προοδευτικοί αριστεροί καί σαν γνήσιοι σοσιαληστές, με αρχηγό μας τόν πρόεδρο τής σοσιαληστικής διεθνούς, οφείλουμε να τούς το παραχωρήσουμε. Διότι τούς λαούς δέν τούς χωρίζει τίποτα. Αυτό πού τούς χωρίζει, είναι οι κυβερνήσεις . { Η δικιά μας είναι παντα ή καλή γιατί τα δίνει όλα... )

Ανώνυμος είπε...

ELLHNES MALAKES KSIPNISTE