Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012


Προβλήματα στην κυβερνητική χούντα προκαλεί το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών, όταν τελείται σε ιδιωτικό χώρο. Η Νέα Δημοκρατία και το ΛΆΟΣ είναι κατά της ψήφισης του...
νομοσχεδίου επειδή φοβούνται πως, αν αποποινικοποηθεί η χρήση ναρκωτικών σε ιδιωτικό χώρο, θα σταματήσουν οι πολίτες να βλέπουν τηλεόραση, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν και τα όπλα. Πάντως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν η Νέα Δημοκρατία και το ΛΆΟΣ για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών σε ιδιωτικό χώρο, αφού σύντομα όλοι οι χώροι θα είναι δημόσιοι. Η ολοένα και μεγαλύτερη αστυνόμευση –σύντομα θα ξυπνάς με μια διμοιρία ΜΑΤ πάνω από το κεφάλι σου- σε συνδυασμό με την χρεοκοπία και την απώλεια των περιουσιών οδηγούν στο συμπέρασμα πως, όπου να ‘ναι, οι ιδιωτικοί χώροι θα είναι ελάχιστοι, οπότε η χρήση ναρκωτικών θα είναι παράνομη παντού. Άλλωστε, οι πλούσιοι χρήστες ναρκωτικών και οι μεγαλέμποροι ποτέ δεν συλλαμβάνονται – ούτε σε δημόσιους, ούτε σε ιδιωτικούς χώρους. Βέβαια, είναι προφανές πως η Νέα Δημοκρατία και το ΛΆΟΣ θέλουν να προστατεύσουν τα συμφέροντα των μπάτσων που αποτελούν μεγάλο κομμάτι της κομματικής πελατείας τους, και τα συμφέροντα των οποίων θα θιχτούν -αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο-, αφού θα μπορεί το κάθε τσογλάνι να πουλάει ναρκωτικά, οπότε οι μπάτσοι θα πρέπει να ζουν μόνο από το μισθό τους και όσα βγάζουν από τη σωματεμπορία και την προστασία νυχτερινών κέντρων. Από την άλλη, η άρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΆΟΣ να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών σε ιδιωτικό χώρο αποτελεί μιας πρώτης τάξης διαφήμιση για τα ναρκωτικά – αφού δεν τα γουστάρουν αυτοί, καλά θα είναι τα ναρκωτικά.
Όταν μάλιστα μαθαίνεις πως κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου τάσσεται και το ΚΚΕ –που θα κάνει μάλιστα και …συλλαλητήριο διαμαρτυρίας-, νιώθεις μια τρελή επιθυμία να πέσεις στα ναρκωτικά και να τα δοκιμάσεις όλα.
 Εγραψε ο Pitsirikos 
Το είδαμε στο filologos10

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Pitsirikos που το εγραψε πιθανον ζει ενα ονειρο και δεν θελει να ξυπνησει...
Μαλλον απο την πολλη θολουρα που του προκαλεσε κανενα βλαβερο τσιγαρο...
Προσωπικα δεν εχω προβλημα με τους χρηστες αλλα οταν ακουγονται και γραφονται ακραιες θεωριες για μια ομαδα συνανθρωπων μας που βεβαια και σε αυτους υπαρχουν λαμογια οπως και σε καθε επαγγελμα.Ανθρωποι οι οποιοι βρισκονται παντα στην μεση και τους βαρανε ολοι απ'ολες τις μεριες αναλογα με το τι βολευει η συμφερει τον καθενα.Αυτοι οι ανθρωποι οι οποιοι χανουν τη ζωη τους για να ειναι τα πραγματα λιγο πιο ασφαλη..
Θα μου πεις βεβαια να μην κανανε αυτο το επαγγελμα..αλλα αλλο αυτο κι αλλο ο λιγος σεβασμος που πρεπει να τους δειχνουμε και λεω και παλι σεβασμος και οχι δουλοπρεπεια..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ"
ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

xaxa
katapliktiko

!!!!! to kalytero post ever

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με το αρθρο 100%

Ανώνυμος είπε...

Χασικλωθείτε, αποβλακωθείτε, μείνετε στην απραξία και στην αδράνεια, μην σκέφτεστε, η ζωή ειν΄ ωραία και μικρή μηην την παίρνετε στα σοβαρά, γίνετε πιστά ανδρείκελα της νέας τάξης . Άντε γειά μας ...
Ένας πρώην χασικλής (δήθεν ναχαμεναλέγαμε) εγώ είμαι χασικλής γνήσιος και στο τέλος πίνω απόλα και σιχαίνομαι το μαύρο.
Και πολλοί απο μας που κοροιδεύαμε τα πρεζόνια επειδή εμείς είμασταν γνήσιοι χασικλήδες (δήθεν) στο τέλος γίναμε όλοι πρεζάκηδες και το ξέρουν καλά αυτό όλοι οι παλιοί.
Πάντως τόσα χρόνια με το χασίσι αυτό που κατάλαβα και διαπίστωσα είναι οτι τα σπίτια των "γνήσιων " χασικλήδων (τα περισσότερα) είναι "καμμένα" οι άντρες δέρνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους, χωρίζουν τις οικογένειες τους, ασωτούν ξενοπηδάνε, και στο τέλος γίνονται και πρεζόνια γιατί δήθεν δεν γεμίζουν και δεν λένε τα χασίσια όπως λέγανε και ψάχνουν διαρκώς να βρούν απο το "καλό" μέσα στην αλβανική χασισολέλαιπα που έχει μπουκώσει την Ελλάδα μας και τα παιδιά μας. Μην ξεχνάτε οτι οι Αλβανοί μας "αγαπάνε" και εμποτίζουν τα χασισοκαρβέλια" τους με σκατά , αμμωνίες και οτι άλλο δηλητήριο υπάρχει που μπορεί να μας κάνει καλό.
Λοιπόν αντε γειά μας και οι οικογένεις μας και τα παιδιά μας ας πεθάνουν....
Υ.Γ. Το τραγούδι : "MITSOS DENDROPOTAMOS TO KALO YMNOS STO XASISI.MP4" στο link http://www.youtube.com/watch?v=RdMetjy2aWs
το αφιερώνω σε όλους τους φρεσκοχασικλήδες και εύθχομαι να το κόψουν σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

gia sou re 8.40 pesta gia osous kseroune

Ανώνυμος είπε...

εδώ 8:40 Ααα.. Ξέχασα να πώ οτι για όσο ήμουν χασικλής ήμουν και άριστος "εργατοπατέρας" δηλαδή βασιλιάς της τεμπελιάς, ΜΕΓΑ χαρακτηριστικό των αιώνιων πρώην και νυν χασικλήδων...