Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί να εισβάλει στρατός κατοχής σε χώρες όπως η Ελλάδα όταν έχουμε τους έλληνες πολιτικούς μας ;


From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόσο προφανή ….. δηλαδή ποιος αμφισβητεί ότι τα μέσα ενημέρωσης, των πλουσίων ελίτ προσπαθούν να καλύψουν την πραγματικότητα …. ώστε αυτή να φαίνεται ασαφής και θολή ; ….…. τα ΜΜΕ που συνεχίζουν να...
αποσιωπούν τις τραγικές συνθήκες που ζουν σήμερα οι έλληνες ; .. Ξεχάστε τους. Κάθε λογικός άνθρωπος ξέρει τι γίνεται εκεί έξω . Οι δε τηλε- δημοσιογράφοι , αντί να είναι αφιερωμένοι στους πολίτες , προτιμούν να υποκλίνονται σε ένα μάτσο ανόητους . . . . .
Το αντιληφτήκαμε και χθες καθώς οι παλιάτσοι της τηλεόρασης λογόκριναν μέχρι και τον λόγο του αρχιεπίσκοπου ο κ. Ιερώνυμου , που μίλησε για τα τόσα δεινά που έρχονται , . . . για το τι συνήθως επακολουθεί σε τέτοιες καταστάσεις ανέχειας , πίκρας και θυμού , και αντί να περάσουν το μήνυμα του προς τους Έλληνες , …… περιοριστήκαν να αναφερθούν στο ότι «ο αρχιεπίσκοπος έκανε σήμερα ένα καυστικό σχόλιο για την κατάσταση της χώρας », την στιγμή που , με πάσα ειλικρίνεια ο άνθρωπος αυτός , μας προειδοποίησε για τον « κίνδυνο κοινωνικής ανάφλεξης που δεν μπορεί να αγνοείται πια»
Φυσικά παρέλειψαν και τις αναφορές του περί «επώδυνων και άδικων μέτρων», για το σημερινό φαινόμενο των αστέγων, αλλά και των πεινασμένων , που το χαρακτήρισε ως φαινόμενο κατοχικών εποχών – καθώς αυτό παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις …. των άνεργων που αυξάνονται κατά χιλιάδες μέρα με τη μέρα ….. αλλά και τις ξεκάθαρες νύξεις του για τους κυβερνώντας που υποθηκεύουν, την εθνική μας κυριαρχία και τον πλούτο που έχουμε , δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι :
«Υποθηκεύουν την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την Εθνική μας Αξιοπρέπεια.»

Αλλά πιστεύουμε ότι το σημαντικότερο ήταν η προειδοποίηση του , προς το πολιτικό σύστημα :
«Η πρωτόγνωρη καρτερία των Ελλήνων εξαντλείται, η οργή παραμερίζει τον φόβο και ο κίνδυνος κοινωνικής ανάφλεξης δεν μπορεί να αγνοείται πια».

Και μου ήρθε στο μυαλό ένα κομμάτι του Μάριου Χάκκα , για το νερό από την πηγή της Καισαριανής , . . . . γάργαρο νερό που έπιναν οι πεινασμένοι έλληνες . . . . τότε . . . στην περίοδο της γερμανικής κατοχής . . . . καθώς προσπαθούσαν με αυτό να ξεγελάσουν την πείνα τους, . . . και . . . αντί να χορτάσουν με το αθώο και κρυστάλλινο νεράκι . . . . αυτό τους έκοβε το άδειο τους στομάχι , όποτε τρελαμένοι πλέον από την πείνα, . . . ροβολούσαν την κατηφόρα και . . . ορμούσαν επάνω στα γερμανικά καμιόνια και επάνω στους γερμανούς , για μια κουραμάνα …. και όποιον πάρει ο χάρος .
Η έκρηξη έρχεται . . . είναι παρελθόν πλέον οι ειρηνικές διαδηλώσεις
. . . τότε που μας φλόμωναν με τα καρκινογόνα ασφυξιογόνα τους.
Οι εποχές άλλαξαν , ο αγανακτισμένος εξαγριώθηκε , καταλαβαίνει ότι η νέα τάξη πραγμάτων τον έχει βάλει στο στόχαστρο !
Όλοι πια ξέρουν , ο καθένας γνωρίζει πλέον τι τον περιμένει :
Απλά κάποια παχύδερμα δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι τα περιμένει αυτά και χασκογελούν ενώ έχουν την αναίδεια οι ηλίθιοι να δηλώνουν ότι έσωσαν την χώρα . . . . . . από την καταστροφή .
«Ποια δικαστήρια ποιες κρεμάλες , αυτά τέλειωσαν . . . . οι άνθρωποι θα τεμαχιστούν σε μπριζόλακια από τους ιδίους τους ψηφοφόρους τους .»
Τι λέμε τώρα ; Ο όχλος ! . . . . Έχουν δει ποτέ τον όχλο ;
Όχι ! . . . . Γιατί ; . . . .
Γιατί θα τον δουν μια και καλή :

Κάποτε ζούσα σε ένα παραθαλάσσιο χωριό , στην ακτή του ελεφαντοστού, κάπου στην Δυτική Αφρική , Ο ντόπιος κόσμος ήταν τόσο φιλειρηνικός , τόσο . . . που . . . η μόνιμη συζήτηση μας στα μπαράκια . . . κατεβάζοντας τις Guinness , περιστρεφόταν γύρω από ένα έγκλημα που είχε γίνει πριν δέκα χρόνια , . . . . τους είχε κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση ξέρετε ! Μετά ήρθε η ημέρα . . . που η γαλλική εταιρία Delmas , δεν άφησε όρθιο ούτε ένα δέντρο , . . . μετά άρχισαν οι πλημμύρες , . . . μετά ήρθε η πεινά , . .. το μισός . . . ο ένας όχλος χτυπούσε εδώ . . . ο άλλος όχλος παραπέρα . . . . σφαγές . . . . αγριότητες . . .
Νέκρωσε ο τόπος . . . . « . . . η οργή παραμερίζει τον φόβο . . . »

Αθηνα : οι προσκεκλημένοι από τον ΓΑΠα , οικονομικοί καρχαρίες , έχουν αρχίσει εδώ και δυο χρόνια το ακόνισμα των δοντιών τους , μυρίζοντας αίμα.
Η απάντησή τους στο ελληνικό πρόβλημα είναι φυσικά να σπεύσουν να επωφεληθούν από αυτό.
Αυτό που για τους ηγέτες της ΕΕ σημαίνει αλληλεγγύη δεν είναι τίποτα άλλο από ότι σκοπεύουν να αποσπάσουν από τον ελληνικό λαό , τα χρήματα που «οφείλονται» στις τράπεζες τους , επικαλούμενοι τους χρησμούς του ΔΝΤ ,
Η ελληνική οικονομική κρίση αποκαλύπτει την απουσία οποιασδήποτε πραγματικού κοινοτικού πνεύματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η αλληλεγγύη που δηλώθηκε από τα μέλη της ΕΕ , είναι η αλληλεγγύη των μεγάλων επιχειρηματιών
Η ΕΕ διαθέτει πλέον ένα υποκατάστατο της ιδεολογίας του διεθνισμού, απορρίπτοντας το εθνικό κράτος ως την πηγή όλων των κακών, καλλιεργώντας “μια πομπώδη υπερηφάνεια ως η Ευρώπη το κέντρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τον δωρητή της ηθικής που κάνει μαθήματα στον υπόλοιπο κόσμο ” . . . . . μόνο που όλα αυτά . . . τυγχάνει να μην ταιριάζουν απόλυτα με την υποταγή της στην αμερικανική εξωτερική πολιτική εναντία στη Γιουγκοσλαβία, το ΝΑΤΟ και τις Δυτικές παραισθήσεις στη Μέση Ανατολή , επαναφέροντας τον μεσαίωνα και την σαρία , στην Λιβύη την Αίγυπτο και Τυνησία .
Σε αυτό το τόσο άνετο αδελφάτο του ευρώ, η Ελλάδα παρουσιάζεται ως μια γραφική χώρα του Τρίτου Κόσμου, ζώντας στους μύθους του Αισώπου , σαν το ξέγνοιαστο τζιτζίκι που καταχείμωνα ζητά τροφή από το μυρμήγκι τους Γερμανούς. »
Η Πορτογαλία, Ιταλία , Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Ισπανία μεταγλωττίζονται χαϊδευτικά σε PIIGS, . . . . μια ανατριχιαστική ιστορική αναδρομή στη φάρμα των Ζώων του Όργουελ
Και καθόμαστε και τους κοιτάμε ακόμα ; Και σαν να μην μας έφτανε αυτό , τώρα απαιτούν από εμάς να καθαρίσουμε και το χάος που άφησαν οι τραπεζίτες , που παίζοντας , κατάφεραν και διέλυσαν όλο το καζίνο του καπιταλισμού , δίχως την δυνατότητα έκφρασης της λαϊκής βούλησης , ώστε να αποφασίσουμε ποιος επιτέλους πρέπει να πληρώνει όταν θα αποτυγχάνουν οι οικονομικές ελίτ.
Τα συνδικάτα συνθηκολόγησαν χωρίς να έχει κερδηθεί κανένα από τα αιτήματα των εργαζομένων , ενώ έχουμε την κυρία συνήγορο του πολίτη , που χθες προσπάθησε , με έναν έντεχνο λαϊκισμό , να ποινικοποιήσει τις απεργίες , την πρώτη αληθινά δημοκρατική έκφραση της βούλησης του λαού , ζητώντας από τους κρατικούς οργανισμούς συγκοινωνιών , όποτε αυτοί απεργούν , . . . τότε να αποζημιώνουν τους επιβάτες (αυτή η κυρία που κωφεύει όμως σε καταγγελίες για σοβαρότατα ζητήματα υγείας εξ αίτιας της μόλυνσης του περιβάλλοντος) Πείτε μας όμως καλέ κυρία Σπανού , από πού θα τις δώσετε αυτές τις αποζημιώσεις ;
Αδειάζοντας τις τσέπες του Ελληνικού λαού ;
Σας ρωτάμε ;
Κατά τα αλλά λαμβάνεται τα 5.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ !
Επιτέλους πρέπει να παύσει αυτή η κοροϊδία να συνεχίσουμε να πληρώνουμε σήμερα έναν συνήγορο του πολίτη που ζητά την ποινικοποίηση των απεργιών , την στιγμή που η κυβέρνηση συνεχίζει την διάλυση της χώρας , σχεδιάζοντας τα νέα μέτρα λιτότητας , λες και δεν κατάλαβε , ότι τα σχέδια του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να επιβάλει χρόνια λιτότητα , επιτάχυναν την ολοκληρωτική καταστροφή της οικονομικής βάσης και της ζωής των εκατομμυρίων του ελληνικού λαού , και , αύξησαν το συνολικό εθνικό χρέους της χώρας .
Παρεμπιπτόντως μπορείτε να βρείτε το όνομα του κυρίου Διαμαντούρου , του πρώτου συνηγόρου του πολίτη στην παρακάτω ανάρτηση , μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της λέσχης Bilderberg .
http://www.triklopodia.com/2011/11/kai-o-samaras-sti-leschi-vildervernk.html
Όμως ακόμα και τώρα, που η τρέχουσα οικονομική κρίση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο , η κυβέρνηση αναπτύσσει πυρετωδώς σχέδια για την διάσωση των μεγάλων εθνικών τραπεζών .
Αντί για άντληση των διδαγμάτων του 2008 , ενώ οι περισσότερες μεγάλες τράπεζες συνεχίζουν να συσσωρεύουν τεράστια βουνά χρέους , μόχλευσης και κινδύνων .
Τώρα που « το νομοσχέδιο για την βλακεία » δεν έχει ψηφιστεί ακόμα σε κανένα κοινοβούλιο το χρέος συνεχίζει να μετακυλύετε στους φορολογούμενους των εθνών μας .
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δηλαδή η δημοκρατική πρόσοψη για αυτό το σύστημα των τοκογλύφων , είναι πραγματικά ακριβώς το φερέφωνο για τους αιτούντες την λιτότητα. Ήδη εδώ και μήνες ο Πρόεδρος της ειδικής επιτροπής για την οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση του Ε.Κ. Wolf Klinz είχε κάνει έκκληση για να σταλεί κομισάριος ώστε να βεβαιωθεί ότι οι Έλληνες θα παρέχουν την απαιτούμενη ποσότητα της σάρκας τους . Και σήμερα οι προδότες του παπαδημ(ι)ου , μετά από την υπόδειξη του Josef Schlarmann, (ανώτερο μέλος του Γερμανικού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος) , ξεπουλούν τα νησιά και τις αρχαιότητες μας – κατά πάσα πιθανότητα στους πλούσιους γερμανούς τραπεζίτες .
Όταν η ΕΚΤ φαίνεται να έχει συμβάλει ενεργά , με μηχανορραφίες, σε αυτό το γιγάντιο χρέος της Ελλάδας , μέσω της χρηματοδότησης του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου , και , από συναλλαγές με τα CDS , ή με δάνεια προς ελληνικές τράπεζες με κρατικές εγγυήσεις , δάνεια άνευ των στοιχειωδών εγγυήσεων , μια ΕΚΤ συνηθισμένη στην πάγια πρακτική της να καλεί αργότερα τον Ελληνικό λαό να τα ξεχρεώσει !
http://ftalphaville.ft.com/blog/2011/05/24/576596/a-journey-round-alpha-banks-ecb-collateral/
Από την άλλη οι Έλληνες εξακολουθούν να δυσφορούν για τους βάναυσους κατακτητές Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου , αλλά δυστυχώς απεδείχθησαν τόσο αδέξιοι ώστε ήδη ( εδώ και δυο χρόνια ) να είχαν ξεκινήσει μια εκστρατεία για μποϋκοτάζ των γερμανικών προϊόντων.

Τα πρόσθετα μέτρα λιτότητας θα στραγγίξουν από την οικονομία την όποια ολίγη ρευστότητα της έχει απομείνει , και , έτσι θα ωθήσουν και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις σε πτώχευση.
Η ανεργία θα εκτοξευτεί ακόμη υψηλότερα.
Οι φορολογικές εισπράξεις θα κατρακυλούν ακόμη περισσότερο.
Το συνολικό χρέος στην Ελλάδα θα αυξηθεί καθώς η χώρα θα αναγκάζεται να δανείζεται περισσότερα χρήματα για την κάλυψη των πληρωμών των γιγαντιαίων τόκων και χρεολυσίων , που θα οφείλει στις τράπεζες , κατά τα προσεχή έτη.
Ψευδώς όλα αυτά επισημαίνονται ως «πακέτο διάσωσης» από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης , που ελέγχονται το πρόστυχο κατεστημένο .
Τα νέα σχέδια λιτότητας θα βοηθήσουν σε κάτι , . . . στην πραγματικότητα,
. . . . να θέσουν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της ελληνικής οικονομίας .
«Η πώληση των βασικών κρατικών περιουσιακών στοιχείων συμπεριλαμβανομένης των ιστορικών μας μνημείων , των λιμένων σε μηδαμινές τιμές θα στερήσουν από την κυβέρνηση σοβαρές πηγές εσόδων .»
Αν η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει περισσότερα έσοδα λόγω του ότι η οικονομικής βάσης της χώρας έχει καταστραφεί και εφόσον τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία του κράτους που παράγουν έσοδα , έχουν πωληθεί , τότε δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν ούτε τα επιδόματα των ραγδαίως αυξανομένων ανέργων, αλλά ούτε και των νοσοκομειακών ιατρών ; των Ελλήνων αξιωματικών των ενόπλων μας , αφήνοντας εκατομμύρια Έλληνες στην ένδεια , οι οποίοι δεν μπορεί παρά να ξεκινήσουν μια επανάσταση εναντίον των διεφθαρμένων πολιτικών και οικονομικών ελίτ . . . ή . . . . να υποφέρουν την φτώχεια και την πείνα που θα απειλεί τη ζωή τους . ( ; )
«Η προεπιλογή είναι αναπόφευκτη.»
«Για να προβάλλουν όμως οι δανειστές μας τον ισχυρισμό ότι η χωρά είναι φερέγγυος , προσμετρούν το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει ιδιοκτησία για πώληση , και αυτό σημαίνει ότι είναι φερέγγυα. Μόνο που αυτό είναι παράλογο.»
Ακόμη και αν η Ελλάδα πουλήσει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία , το πόσο που θα αποκομίσει , δεν θα ήταν αρκετό για την εξόφληση του χρέους των 370 ; δισ. ευρώ.
«Οι καρχαρίες θα πρέπει να λάβoυν σοβαρά υπόψη , ότι όταν το οξυγόνο καταναλώνεται , το νερό μετατρέπεται σε βόθρο , άρα και οι μέρες τους είναι « πολύ » μετρημένες , και , ότι η επόμενες κυβερνήσεις , μετά τους Bilderberg δεν θα αναγνωρίσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας στους μαυραγορίτες αγοραστές και . . . . . δεν θα υπάρχει και συνήγορος του πολίτη ώστε να τους φροντίσει !»
« Χα, χα, χα . »
«Η ΕΚΤ συμπεριφέρεται σαν δικαστικός επιμελητής που ζητά από ένα άτομο για να του παραδώσει το σύνολο των εισοδημάτων του, να πωλήσει το σπίτι του και ακόμη και τα ρούχα του μέχρι να μη μείνει τίποτα σε κανένα μας , δια να πληρώσουμε για μια δολίως στημένη μηχανική του χρέους. »

Εκατομμύρια Έλληνες έχουν πλέον πρόσβαση σε ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης , και , καταλαβαίνουν ότι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης τους παρέχουν ανακριβείς πληροφορίες , και , ότι τα λεγόμενα μέτρα λιτότητας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μηχανισμό για τη λεηλασία μας .
Μέχρι στιγμής, φαίνεται οι βουλευτές , να έχουν αποτύχει να συλλάβουν το γεγονός ότι τελείωσε η οποία κατανόηση , που θα μπορούσαν να έχουν οι άνθρωποι , για την λεηλασία τους από την κυβέρνηση τους , ενώ ήδη δημιουργήθηκαν οι νέες δυνατότητες για την κατά μέτωπο αντιπαράθεση , και , την επανάσταση στις επόμενες λίγες εβδομάδες Ελλάδα.
Κάθε άτομο έχει δικαίωμα στη ζωή , και , μια κοινωνία πρέπει να σχεδιάζεται , έτσι ώστε , οι άνθρωποι να απολαμβάνουν το δικαίωμα στη ζωή, λέει ο Χέγκελ.
Μια επανάσταση δεν είναι μόνο αναγκαία λόγω της παράνομης λεηλασίας από πολιτικούς οργανισμούς, όπως η ΕΕ και το ΔΝΤ, είναι ένα δικαίωμα, όπως υποστήριξε ο Χέγκελ.
Προστίθεται ότι η ΕΕ και το ΔΝΤ μας στέλνουν τους Γκαουλάιτερ
υπαλλήλους για να βοηθήσουν με την “τεχνική διαδικασία” της απογύμνωσης της χώρας μας εκ των κρατικών περιουσιακών στοιχείων της στο εγγύς μέλλον ;
«Όμως ενώ ο καθηγητής και πρόεδρος του IFO = Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών, Hans Werner Sinn , έχει παρουσιάσει αρκετά αριθμητικά στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες της ΕΚΤ, που υποδηλώνουν ότι η χρηματοπιστωτική αρχιτεκτονική της ζώνης του ευρώ , προβλέπεται να καταρρεύσει πολύ σύντομα ούτως ή άλλως.» , εδώ οι δοσίλογοι πρωθυπουργοί μας παρουσίασαν εκθέσεις , στις οποίες είναι εμφανής η απουσία οποιασδήποτε αλήθειας , ή που υπάρχουν πραγματικά περιστατικά τα οποία όμως είναι σχεδόν ακατανόητα από οικονομικής απόψεως , προκειμένου να έχουν μια δικαιολογία για να συνεχίσουν να πιπιλίζουν το τελευταίο σεντ από τους φορολογούμενους της Ελλάδας και να απαλλοτριώσουν τα περιουσιακά μας στοιχεία , και , μετά . . . . . να λάβουν την σκυτάλη στην παραμυθά που άρχισε προ μηνών το ΔΝΤ . . . πήραμε λάθος μέτρα . . . . δεν ξέραμε , δεν διαβάσαμε τους όρους που υπογράψαμε . . . . μόνο που σύντομα τα ελεεινά αυτά υποκείμενα , θα ξαναψηφίσουν . . . τα ιδία και απαράλλακτα μετρά , « τα μέτρα αφελληνισμού και λεηλασίας της χώρας. »
Ή τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια θα πρέπει να λάβουν λογικά μέτρα ώστε να σταματήσει η λεηλασία της ευρωζώνης από τις τράπεζες και τους συμπράττοντες πολιτικούς ή θα υπάρξει σίγουρα μια επανάσταση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.netnewsgr.gr/2012/02/triklopodia-cds-illuminists.html

Η μεγάλη triklopodia Μπλα μπλα CDS Μπλα μπλα Θράκη Μπλα μπλα Illuminists μπλα μπλα ευρώ


From HEIL GAP ( or mind the GAP )