Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Διέρρευσε μυστική συνάντηση του διοικητή της Μοσάντ στις ΗΠΑ


H πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Πληροφοριών του αμερικανικού Κογκρέσου αποκάλυψε εκ παραδρομής(;) και κατά τη διάρκεια δημόσιας συνεδρίασης που καλυπτόταν τηλεοπτικά ότι ο διοικητής της ισραηλινής Mossad πραγματοποίησε επίσκεψη στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Σε μία...
αποστροφή του λόγου της, η Dianne Feinstein δήλωσε ότι συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πλήροφοριών Tamir Pardo, διευκρινίζοντας ότι το περιεχόμενο των συζητήσεων είναι απόρρητο, γεγονός που επιβεβαίωσε από τη πλευρά του και ο διοικητής της CIA David Petraeus. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, στην αντζέντα των συναντήσεων περιλαμβάνεται η πιθανότητα μιας ισραηλινής μονομερούς στρατιωτικής επίθεσης στις πυρηνικές εγκταστάσεις του Ιράν. Σημειώνεται ότι σε εκτενές δημοσίευμά του στο περιοδικό των New York Times, o ισραηλινός αναλυτής Ronen Bergman καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ θα επιτεθεί τελικά στο Ιράν εντός του 2012.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O λαος των ΗΠΑ πληρωνει και εργαζεται εν αγνοια του για τα επεκτατικα σχεδια της σιωνιστικης αρρωστειας που εξαπλωνεται στην Μ. Ανατολη και καταστρεφει ολους τους πολιτισμους.