Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ



Δεν θα βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον...

επικεφαλής του πρώτου κόμματος (Σαμαράς) και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τον πρόεδρο του δεύτερο κόμματος (Βενιζέλος). Σήμερα το πρωί ο Α. Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων είπε, ότι στο ερώτημα τι θα γίνει την επόμενη των εκλογών με βάση τα δημοσκοπικά στοιχεία τα οποία θέλουν να μην υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση, είπε χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση». Ο Α. Λοβερδος με τη φράση αυτή, εμμέσως πλην σαφώς προσδιορίζει τη γενικότερη στάση του ΠΑΣΟΚ με βάση την οποία θεωρείται βέβαιο ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει το το πρώτο κόμμα που θα προκύψει από τις εκλογές, το οποίο, με βάση τις δημοσκοπήσεις, θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Εν πολλοίς ο Α. Λοβέρδος με τη φράση του «το μήνυμα θέλω να το στείλω στο εσωτερικό και το εξωτερικο», αποκάλυψε ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα έχουμε και μετά τις εκλογές, ένα κυβερνητικό μοντέλο όμοιο με το σημερινό.
πηγη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πώς είναι σίγουρος ότι αυτά το δύο κόμματα θα έρθουν πρώτα σε δύναμη και δέν πιάσουν και τα 2 μαζί ένα 20%?

Ανώνυμος είπε...

Ναί !! Βεβαίως !

Οι ακραιφνείς ισλαμο-αφρικανο-πιθικο-λάγνοι - πολυ-πολιτισμικοί φασιστοκομμουνιστές σε συνδιασμένη τελική επίθεση ...

Έμπολα να σας βρεί κανάγιες ....

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρουν τ'αρχίδια μου!

Ανώνυμος είπε...

6.14

Του το σφυριξε η singular, η ιδιωτικη εταιρεια που βγαζει τα αποτελεσματα των εκλογων και εχει λογισμικο απο τη σιμενς. Αντιλαβου;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν κόμματα παίζεται το μέλλον το δικό μας το μέλλον της Ελλάδας, το δίλλημα επομένως είναι μνημόνιο ή όχι

Ο πρώτος στόχος πρέπει να είναι ένα ισχυρό αντιμνημονιακό μέτωπο και συνεργασία των αντημνημονιακών δυνάμεων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Μεγάλη προσοχή σε αυτούς που κάνουν δήθεν τους αντιμνημονιακούς τους έχουμε καταλάβει ούτε μία ψήφος χαμένη

Ανώνυμος είπε...

Ρε αντε και γαμ..ου που περιμενεις οτι θα ξανακυβερνησετε.Αλλωστε εσεις θα βρισκεστε στο Γουδι και ας μην ξεχναμε οτι κατηγορηστε για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ηθικη και ψυχολογικη καθημερινη βια εναντια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.Πως μπορει ενας λαος να ξεχασει αυτα που βιωνει σημερα οταν δεν εχει γαλα και ψωμι να δωσει στα παιδια του οταν δεν εχει να ζεσταθει και οταν βρισκεται στα προθυρα της τρελας βλεποντας 199 καραγκιοζηδες να παρανομουν με καθε αντισυνταγματικο τροπο εις βαρος του.Καντε ονειρα σκουλικια αλλα χωρις τον ξενοδοχο.Κατω λοιπον εσεις και η γερμανικη κατοχικη σας χουντα.

Ανώνυμος είπε...

κουφαλες ξεσκισμενοι θα παρετε απο τα 3 το πιο μακρυ.
ουουουουουουουουοτ πλεμπα
ουουουστ ξ ε φ τ ι λ ι σ μ ε ν ο ι

Ανώνυμος είπε...

reeeeeeeeee γερμανοτσολιαδες
αν θα ζειτε μεχρι τις εκλογες το σκεφτοσαστε καθολου?????????????
λεω εγω τωρα..........
γ....ω τ κομματα σας ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

Γιωργος είπε...

Ο 6.29 μας το λεει,και εχει δικαιο θα πεσει μεγαλο στησημο σαυτες της εκλογες,αυτοι δεν εχουν σκοπο να φυγουν ετσι ευκολα.Κραξιμο και κυνηγημα ακομα και προεκλογικα που δεν φανταζομαι να πανε ποτε σε εκλογες γιατι ξερουν οτι θα φανε φολα.

Ανώνυμος είπε...

Και τα δυο κομματα τα ιδια σκατα ηταν.Απλα τωρα θελουν να μας αποδειξουν πως τοσο καιρο μας δουλευαν ψιλο γαζι οτι δηθεν ηταν αντιπαλοι.
Τα αρχιδια μας θα παρετε στις εκλογες.Οπου βρισκουμε πασοκους και νεοδημοκρατες βρισιμο,φτυσιμο και ξυλο.
Τιποτα αλλο δεν τους αξιζει τους προδοτες.
Γιωρικας.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα θα ανέβει στο ικρίωμα ο αντώνης, μετά ο βαγγέλης, μετά ο δημήτρης και μετά ο ανδρέας. Αυτή θα είναι η μόνη συνεργασία τους μετά τις εκλογές. Μετά μαύρο σκοτάδι...

Ανώνυμος είπε...

τραβελια και Παλουκαρια γινονται μαλλια κουβαρια μπουΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι.Δε θα ξεχασω.Παρε με τηλ να μου το θυμησεις την ημερα των εκλογων. Μαζευτειτε στο mega ολοι μαζι κατα τις 7 που θα κλεινουν οι καλπες να φτιαξετε κυβερνηση. Θα σας ορκισει η Τρεμη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;; ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΕΡΝΤΥ ΞΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ενα εχω να πω, μην περιμενουμε το προβλημα να χτυπηση και την δικη μας πορτα, ξ υ π ν η σ τ ε !!!! ...και γα@@@@ε καθε βουλευτη της πολη σας!!! ανασα να μην παρουν!!!