Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Σαρώνει ο Καμμένος. Καρατζαφέρης-Κομανέτσης τρώνε τη σκόνη του...


Σαρώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου. Σύμφωνα με τελευταίες σφυγμομετρήσεις το νεοσύστατο κόμμα ξεπερνάει κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες το μνημονιακό ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Με ένα ποσοστό που φθάνει το 8% πολλοί εκτιμούν ότι οι Ανεξάρτητοι...
Έλληνες μπορούν να κάνουν μια πορεία αντίστοιχη μ’ εκείνη του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Και το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με 11% για να αλώσει στη συνέχεια τη πολιτική ζωή του τόπου. To Φθινόπωρο ο Καμμένος θα έχει ξεπεράσει τη χαζοΝΔ του Αντώνη Κομανέτση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν απειλούνται με λιντσάρισμα...
πηγη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα Πάνο!!!!Είμαστε μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

AMA ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ) ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι περίεργος τι θα γράψει αυτή τη φορά το Spiegel...

Ο ΠΟΝΤΙΟΣ είπε...

Υπαρχουν και απ τους παλιους καθαροι και εντιμοι οι οποιοι χρειαζονται και ειναι θα ελεγα και απαρετιτοι λογο εμπειριας .Οχι να τσουβαλιαζουμαι τον παγγαλο και τον βουλγαρακη με τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Εντιμοι ολοι εντιμοι τωρα πως θα γινει να ειμαστε υπερ της ευρωπαικης ενωσης και να ειμαστε εντιμοι δεν ξερω εγω πως γινεται αυτο. Δημιουργια κομματων και κομματων που θα γινουν αναχωματα τυπου καρατζαφερη αυτο βλεπω εγω και απο λογια χορτασαμε οταν οι πολιτικες ειναι ιδιες ποιου τα συμφεροντα θα εκπροσωπησουν?τα δικα μου οχι βεβαια του κοσμου? οχι βεβαια μονο των αφεντικων τους και αυτων που πριμοδοτουν για ναφτιαχτει το κομμα. γιατι ενα κομμα θελει καποια αρκετα χρηματακια ε? εχει και τα εξοδα του τα οποια ειναιοχι 5 και δεκα.

Ανώνυμος είπε...

9:26 ναι θα προχωρισει για να κανει την τυχη του εξαπατωντας οπως ολοι οι αλλοι ενω εσυ θα καθεσαι σπιτι σου περιμενοντας να σε σωσουν

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλης Χαραλαμπίδης στο έκτο συνέδριο πασοκ (αξίζει).Επίσης έχω διαβάσει και 2 βιβλία του. Ένα εξ αυτών ήταν γραμμένο σε 7 γλώσσες:To Ποντιακό ζήτημα ως ευρωπαικό.

http://www.youtube.com/watch?v=VUHU2slyaSA

Ανώνυμος είπε...

Πως θέλει ανεξάρτητη Ελλάδα χωρίς δικό της νόμισμα και πως νομίζει οτι θα κάνει στάση πληρωμών στις ξένες τράπεζες χωρίς να κρατικοποιήσει τις δικές μας, ένας θεός το ξέρει...Πως θέλει να παραμείνει το φασιστικό πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στην Ελλάδα για να συνεχίσουν να αγοράζονται απο τα συμφέροντα τα Κόμματα και οι κυβερνήσεις, επίσης!! Όσο κι αν έχουμε ανάγκη απο μια διαφορετική φωνή, αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί!! Έχουμε τεράστια ευθύνη και δεν έχουμε την πολυτέλεια για πειραματισμούς! (Αν κάνει Κόμμα ο Καζάκης, εγώ αυτόν θα ψηφίσω)!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καμμένο !!
Το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δεν θέλει Εξαρτημένους Βουλευτές!! Οι Έλληνες θέλουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ στελέχη τα οποία βάζουν πάνω από όλα την Πατρίδα και το Σύνταγμα της Ελλάδος !! Οι βουλευτές ορκίζονται πίστη και υπακοή στο Σύνταγμα ! ΚΑΝΕΝΑΣ από τους μέχρι σήμερα Βουλευτές, από τα 2 μεγάλα κόμματα, δεν σεβάστηκαν και ιδιαιτέρως δεν παρέβησαν τον όρκο τους!!
Στο χέρι σας (μιας και είστε ο προτεργάτης του κόμματος) να αφήσετε όλα αυτά τα βαρίδια πίσω σας και να δώσετε καθαρό οξυγόνο στην Ελληνική Ατμόσφαιρα !!

Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία !!!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβώς ειναι οπως τα λεει ο 9.43.......... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

9.43 συμφωνώ και επαυξάνω. Κανένας ομφάλιος λώρος δεν πρέπει να υπάρχει με το παρελθόν, γιατί διαφορετικά μου μυρίζει πως το κόμμα σου (Πάνο μου) είναι κόμμα αρπακτικών (της ψήφου των Ελλήνων) και όχι ανεξαρτήτων Ελλήνων

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ρε παιδιά για να μη τρελαθούμε εντελώς...άνθρωποι όπως ο κουρουμπλής που στο πασοκ τους τα βρόντηξε στη μάπα δεν αξίζει να δοκιμάσει με ένα άλλο κομμα.....υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπάν αυτο τον τόπο ρε γαμώτο...και ας είναι μέσα στη βουλή...κουρουμπλής, βαγενά είναι αξιόλογοι άνθρωποι..!! όπως φυσικά και αρκετοί άλλοι...που ζούσαν φυσικά στην αφάνια του πολιτικού συστήματος..!

Ανώνυμος είπε...

Επιλογή ανθρώπων που αγαπάν την πατρίδα και τον άθρωπο, έντιμων, εργαζόμενων, μέσα από την Κοινωνία και αν είναι δυνατόν άφθαρτων.

Κοκοσης είπε...

Καλό θα ήταν να μην υπάρχει κανένας, όυτε υπουργός ούτε βουλευτής ούτε κυβερνητικό στέλεχος από όσους πέρασαν τα τελευταία 40 χρόνια. Μόνο νέα πρόσωπα, άφθαρτα και Πατριώτες. Υπάρχουν φυσικά και αξιόλογα άτομα, όπως η Σοφία Σακοράφα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ΚΑΝΕΝΑΣ, για να μπορέσουμε να απαλλαχτούμε από τον ζυγό.

reis είπε...

1 ) Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ! ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ !




2 ) ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ 2 ΤΡΟΠΟΥΣ !





3 ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ! ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΠΩΣ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ !

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ! ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ . . . ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΗΛΟ ΕΙΝΑΙ !





4 ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ! ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ !

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ... ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΔΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ! ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΡΥΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΥΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ !





5 ) Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ! ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΝΔ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΣΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΟΧΙ ΕΓΩ ! ... ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ?





6 ) ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ? ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ? ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ? ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ? ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ?



ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ! ΚΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ !




ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ? ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !

ΚΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ? ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΕΙΠΑ ?





***εσυ ψηφισε σα κομματοσκυλο κι βολεμενος αλητ@ρας που εισαι ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ εμας τη χωρα και το ελληνικο συνταγμα !

και περιμενε ο Καμμενος που εκλεψε να βαλει τους κλεφτες φυλακη !

και περιμενε ο Καμμενος που εψηφισε την ατιμωρησια και την ασυλια των πολιτικων να ριξει την ασυλια !

και περιμενε αυτον που καταχραστηκε χρημα ( μονο τις επιδοτησεις της νδ που εψηφισε φτανει να το δεις ) να βαλει φυλακη τους καταχραστες δημοσιου χρηματος !

και περιμενε αυτος που εφερε τη χωρα σε τετοιο χαλι να μας σωσει !


ΔΗΛ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ! ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ! ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟ ! ***


ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΤΕ ΟΧΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ




τωρα την εκανε την αρχη φιλε ? δεκα χρονια τι εκανε ? μας δουλευεις που θα δωσουμε αλοθι σε καποιον που κυβερνουσε επι 10 ετη , επειδη τωρα και παλι λεει θα μας σωσει κι θα τιμωρησει του κλεφτες για εκατομυριοστη φορα ?



ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ? πλυν των πληρωμενων που προπαγανδιζουν ?



και τι ειναι η πολιτικη και η εξουσια της Ελλάδος ? Η ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΗΛΟΥΑΜ καθε κλεφτης απατεωνας προδοτης βιαστης δολοφονος να πλενεται και να ξεπλενει τις αμαρτιες του ?





ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΙΠΠΠΠ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ?

ΔΗΛ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ , ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ( οπως εστειλε μερικους ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΙΣΟΥΜΕ ? ****



ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛ@ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ !



ΣΙΩΠΗΗΗΗΗ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ .... ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΑΝ ΜΕ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ?


ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝ Η ΑΛΗΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ! ΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ !


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !