Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ANONYMOUS: ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"!


"We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us!"
Η πασίγνωστη (πλέον) υπογραφή των Anonymous, βρίσκεται σχεδόν παντού: Σε ιστοσελίδες, σε ιστολόγια, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στα ΜΜΕ, ακόμα και σε τοίχους! Πόσοι όμως ξέρουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει;


Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το "ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ" (We are Legion): Οι γνωρίζοντες λίγη Ιστορία, αμέσως κατανοούν πως πρόκειται για την περίφημη ρωμαική λεγεώνα, που έμεινε ως συνώνυμο της οργανωμένης στρατιωτικής και όχι μόνο δύναμης, ικανής να κατατροπώσει τους εχθρούς της.

Αυτή είναι η πρώτη, επιφανειακή ανάγνωση του "σλόγκαν". Για να πάμε λίγο βαθύτερα, ας δούμε την Ευαγγελική περικοπή της θεραπείας του δαιμονισμένου της χώρας των Γαδαρηνών (Κατά Λουκάν, η' 26 - 39):

Τῷ καιρῷ ἐκείνῳ, ἐλθόντι τῷ Ἰησοῦ εἰς τὴν χώραν τῶν Γαδαρηνῶν, ὑπήντησεν αὐτῷ ἀνήρ τις ἐκ τῆς πόλεως, ὃς εἶχε δαιμόνια ἐκ χρόνων ἱκανῶν, καὶ ἱμάτιον οὐκ ἐνεδιδύσκετο καὶ ἐν οἰκίᾳ οὐκ ἔμενεν, ἀλλ᾿ ἐν τοῖς μνήμασιν.

ἰδὼν δὲ τὸν Ἰησοῦν καὶ ἀνακράξας προσέπεσεν αὐτῷ καὶ φωνῇ μεγάλῃ εἶπε· τί ἐμοὶ καὶ σοί, Ἰησοῦ, υἱὲ τοῦ Θεοῦ τοῦ ὑψίστου; δέομαί σου, μή με βασανίσῃς.

παρήγγειλε γὰρ τῷ πνεύματι τῷ ἀκαθάρτῳ ἐξελθεῖν ἀπὸ τοῦ ἀνθρώπου. πολλοῖς γὰρ χρόνοις συνηρπάκει αὐτόν, καὶ ἐδεσμεῖτο ἁλύσεσι καὶ πέδαις φυλασσόμενος, καὶ διαρρήσσων τὰ δεσμὰ ἠλαύνετο ὑπὸ τοῦ δαίμονος εἰς τὰς ἐρήμους.

ἐπηρώτησε δὲ αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς λέγων· τί σοί ἐστιν ὄνομα; ὁ δὲ εἶπε· λεγεών· ὅτι δαιμόνια πολλὰ εἰσῆλθεν εἰς αὐτόν·

καὶ παρεκάλει αὐτὸν ἵνα μὴ ἐπιτάξῃ αὐτοῖς εἰς τὴν ἄβυσσον ἀπελθεῖν.

Όπως βλέπουμε, το όνομα Λεγεών χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη εαγγελική περικοπή από τον ίδιο τον Διάβολο, προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Ιησού ποιο είναι το όνομά του!

Και καλά όλα αυτά, θα πει κάποιος. Τι σχέση έχουν όμως με τους Anonymous;

Το 2008, εξέδωσαν "μήνυμα" εναντίον των Σαιεντολόγων (δείτε το εδώ): Εκ πρώτης όψεως αυτό πιθανόν να φαίνεται άξιο επαίνου, μιας και είναι γνωστός ο ρόλος της συγκεκριμένης "Εκκλησίας". Όμως, σε αυτό το μήνυμα ακούγονται τα εξής:

If you want another name for your opponent, then call us Legion, for we are many.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ...ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ;


Για να γίνει καλύτερα κατανοητή η ομοιότητα, ας δούμε πώς μεταφράζεται στα Λατινικά το επίμαχο σημείο του Ευαγγελίου:

"Legio mihi nomen est, quia multi sumus."

Και στα Αγγλικά:

"My name is Legion, for we are many."

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΑ...ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;;;

Γιατί άραγε οι Anonymous επέλεξαν ως "εναλλακτικό" τους όνομα αυτό που ονοματίζει τον ίδιο τον Σατανά;

Ο καθένας, βγάζει τα συμπεράσματά του!

Υ.Γ. Αναγνώστης του ιστολογίου μας έστειλε και τα παρακάτω ενδιαφέροντα:

Αν γράψουμε τη λέξη "anonymous" ανάποδα βγαίνει η φράση "suomynona", που αν το σπάσουμε σε λέξεις γίνεται "suo my nona" στα λατινικά, που στα ελληνικά σημαίνει "του ένατου μου". Έπειτα όλη την ώρα αναφέρουν "we are a legion". Εντέλει καταλήγουμε σε μια φράση " 9η Λεγεώνα".

Η 9η Λεγεώνα ιστορικά υπήρξε μια Ρωμαϊκή λεγεώνα που στάθμευε στη Βρεττανία και που εξαφανίστηκε ξαφνικά στις αρχές του 2ου μ.Χ. αιώνα χωρίς να αφήσει ίχνος. Υπάρχουν πολλοί μελετητές που πιστεύουν ότι απλά οργανώθηκαν σε μυστική οργάνωση και αποτέλεσαν τους προπομπούς των μετέπειτα Σταυροφόρων και αργότερα των τεκτονικών στοών του Μεσσαίωνα. Μάλιστα, το 2002 ο Valerio Massimo Manfredi στο λογοτεχνικό του έργο " L'ultima legione" αποκαλύπτει ότι η 9η Ρωμαϊκή λεγεώνα που χάθηκε είναι στην πραγματικότητα η ομάδα των ιπποτών της στρογγύλης τραπέζης του μυθικού βασιλιά Αρθούρου! Ο θρύλος του βασιλιά Αρθούρου είναι η ιερή αρχαία ιστορία των Μασόνων.

Οπότε βλέπουμε πως συνδέεται η Μασονία με τους anonymous. Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι πετυχημένες επαναστάσεις(Αμερικανική-1774, Γαλλική-1789) ήταν απόρροια Μασονικής συνομωσίας και οργάνωσης.
πηγη

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά μπάμ έκανε- αφού κάθε μέρα στο MEGA τους είχε

Ανώνυμος είπε...

i megaliteri malakia pou exw diavasei,perimente to 8eo na sas swsei provatakia

Ανώνυμος είπε...

Τι βλακειες ειναι αυτες που γραφετε ρεεεεεεε !!!!!

Καμια μα καμια σχεση με την πραγματικοτητα.


Αααα και αν περιμενετε απο τον εβραιο θεο σας να σας σωσει , φεξε μου και γλυστρησα !!!! χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Τι αλλο θα διαβασουμε ακομα στο αντι νεα ταξη πρ.!!!Μονο ο Καζακης θα μας σωσει η ο Καμμενος?Αντε ρε ξυπνατε!!! 10.27 αν εισαι αθεος δεν χρειαζεται να μας το πεις κρατησετο για σενα!

Ανώνυμος είπε...

Τόσες ώρες μελέτης που έκανε αυτός για να καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα, αν τις σπαταλούσε μελετώντας κανένα αξιόλογο σύγραμμα ή κάποιου είδους φιλοσοφία τέλος πάντων, τώρα δεν θα ήταν χριστιανός καθώς θα είχαν ανοίξει τα ματάκια του... κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

internetikoi misthoforoi!!!

Unknown είπε...

Εννοειται φυσικα πως οι Anonymous ειναι οργανα των Νεοταξιτων!
Το συστημα παγκοσμιου ελεγχου των ανθρωπων,εχει σκεφτει τα παντα, ωστε να μας ελεγξει!
Στα παντα που υποτιθεται αντιδρουν στο "συστημα" ειναι δικα τους "οργανα" ωστε οι κοιμωμενες μαζες,να στηριχθουν πανω τους,νομιζοντας πως θα δουν "φως" στο τουνελ!
Ολα λοιπον, ειναι μερος του "συστηματος" που ελεγχει το παγκοσμιο κοιμωμενο πληθος.
Οποτε θελει,διαχειριζεται αναλογα προς τα σχεδια του,τα αναλογα "πλοκαμια" του.
Μονον η Ρωσια του Πουτιν τους εχει ξεφυγει!
Και αυτο δεν εγινε τυχαια!!
Διοτι εαν δεν υπηρχε σημερα ο Πουτιν,ηδη θα ειχε ξεκινησει το χαραγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτος που εγραψε το παραπανω αρθρο , ειναι το λιγοτερο φαντασιοπληκτος.
Δηλαδη αρχη μεση τελος δεν εχει.Συνοχη καμία, αποτελεσμα σκεψης κανενα.Πως συνδυαστηκε στο τελος και με Αμερικανογαλλικες επαναστασεις δεν μπορς να καταλαβω και ας εχω δει ολες τις ταινιες επιστημονικης φαντασιας.
Δηλαδη και να μην πιστευεις στους Ανωνυμους το επιχειρημα του αρθρου για να τους συκοφαντισει ειναι τραγελαφικο.
Ελεος

Ανώνυμος είπε...

Ότι να΄ναι...μας έχει βαρέσει το μνημόνιο στο κεφάλι

Ανώνυμος είπε...

Κλασσικά τα τσιράκια να πέσουν για αποπροσανατολισμό μην χάσετε … όταν κάτι κτυπάει πραγματικά το σύστημα δεν θα το παίξει στα μμε εκτός και αν αποσκοπούν σε κάτι .Καταλάβετε το καμία φορά.. Οι αρχιδονυμους προβάλλοντα συνέχεια δεν έχετε την απορία γιατί την GHS δεν την έχουν αναφέρει ποτέ τα μμε;

Ανώνυμος είπε...

Ασχετα με το αν το κειμενο ειναι καλο η οχι, αυτο που παρατηρω σε παρομοια κειμενα ειναι η βιασυνη καποιων να παρουσιαστουν μη χριστιανοι. Τοσο πολυ λεβεντες μου καιγεστε να το διατυμπανησετε; και αν ναι γιατι νομιζεται οτι μας νοιαζει τους υπολοιπους;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ! ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτο βασιστηκατε πιστευω μετα τον συμβολο της τελευταιας επιθεσης στην ιστοσελιδα του υπουργειου δικαιοσυνης;Γιατι αν στηρικτηκατε εκει κανετε μεγαλο λαθος.Το πανεποπτη το βαλαν να δειξουν που ανηκει το δικαστικο συστημα.Θελει πολυ ψαξιμο το θεμα.Παντα και μενα κατι μου μυριζε σε ολη αυτη την οργανωση αλλα ενταξει μην κινδυνολογουμε.Ας περασει λιγο ο καιρος,αυτα που λενε ειναι υπερ μας

anonimos είπε...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.206065419478381.52004.112806562137601&type=3

Ανώνυμος είπε...

exoume gemisei poutanogennimata 12theistes sto internet na vrizoun me ti proti eykairia ton xristo.de peirazei as vrizete emeis pio poly pistevoume kai sas kseskepazoume gidia tis tzanis kai tou sorros...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙ ΜΠΙ
ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι, εντάξει, τι άλλο ακόμα?
Μήπως θα τους πείτε και παιδόφιλους?

Ανώνυμος είπε...

Δεν θυμάμαι πως έφτασα σε αυτή τη μαλακία που διάβασα εδω πέρα, αλλά η πλάκα είναι πως τα ονόματα όλων μας άσχετα τι πιστεύουμε είναι Ανώνυμος! LOL

Ανώνυμος είπε...

ola ginotne gia to ACTA-PIPA-SOPA i ellada to ipograpse kserete ti simeni ACTA-PIPA-SOPA kai ti 8a gini me to net meta

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ -ΑΝΤΙ- ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.... ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ??? ΗΜΑΡΤΟΝ! ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΜΑΔΑ Ε? Χ-ΜΕΝ? ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΛΤΑ? ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΛΙΓΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΡΕΣΠΕΚΤ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΝΥΜΟUS = ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΟΝΥΜΟUS !!!!
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Η ....ΔΟΥΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...

Ανώνυμος είπε...

Τοσο πολυ σας ποναει ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ? Μηπως περιμενετε το πραγματικο Μεσσια οπως τον περιμενουν οι φιλοι σας οι εβραιοι? Γουσταρετε τους ραββινους να σας λενε οτι τωρα ερχεται ο πραγματικος Μεσσιας η μηπως γουσταρετε τη παρανοικη τη Τζανη που περιμενει να ερθει απο το Συριο το διαστημοπλοιο με τους Ελ? Αντε να κανετε καμια τελετουλα και να προσευχηθητε στους 12 θεους σας και μην ασχολειστε με εμας τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. Αντε χαιβανια ολα, δουλοι της νεας ταξης, που εχετε παθει μαλακιασει και δε ξερετε τι σας γινεται...!!!

Ανώνυμος είπε...

pedia gia rixti kai matia edo http://www.wowwiki.com/Burning_Legion 15ekatomiria pextes pezoune wow einai oli demones haha

Manolis είπε...

http://unconventionalnews.eu/Νέα-Τάξη-Πραγμάτων/nwo-anonymous.html και εδώ http://unconventionalnews.eu/Θρησκεία/v-satanism.html

Ανώνυμος είπε...

http://mygreekme.gr/blogs/4/840/illuminati-anonymous

Οι Anonymous φέρνουν την παγκόσμια διαδικτυακή τρομοκρατία και κατα συνέπεια-πρόφαση,

Ανώνυμος είπε...

Αδερφια κανενας ξενος δεν θα νοιαζτει για την Ελλαδα μας... αφηστε τους ανωνυμους να ειναι οτι θελουν.. μην ασχολειστε... Κοιταξτε εσεις τι κανετε?? γιατι δεν επαναστατειτε? γιατι μονο λιγοι βγαινουν στους δρομους??

Παρτε το χαμπαρι επιτελους... το μεγαλυτερο οπλο των πολιτικων (στην Ελλαδα και παγκοσμιως) ειναι να μας εχουν διερεμενους σε κομματα... ΞΥΠΝΑΤΕ...
Οταν ο λαος θα ενωθει ΟΛΟΣ σε μια γροθια τοτε και μονο τοτε θα σωσουμε την χωρα και θα χτιστουμε μια Ελλαδα με μελλον !!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να κυνηγατε φαντασματα και κοιταχτε τις υπογραφες των σχολιων σας
ΕΜΕΙΣ ειμαστε η δυναμη και μονοι μας θα πετυχουμε
την λυτρωση.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Αυτοί είναι που παρότρυναν τα Ελληνόπουλα Χάκερς να κτυπήσουν την Ιστοσελίδα του ΥΠ/ΔΙΚ και στην συνέχεια τους κατέδωσαν στην ΕΛ-ΑΣ.Ξυπνάτε καμιά φορά.Δεν σας έκαναν εντύπωση τα ορθογραφημένα άπταιστα Ελληνικά τους στο κείμενο; Καί Έπειτα γιατί χρησιμοποιούν τα χαζοαμερικανάκια της CIA το όνομα "Λεγεώνας".Αυτό το όνομα έδωσε σαν απάντηση ο Διάβολος στον Κύριο, όταν τον διέταξε να του πεί το όνομά του, στα Γάδειρα.Άρα γιαυτό χρησιμοποιούν τό όνομα αυτό, για να μας δείξουν ότι είναι χλιάδες σατανάδες παγκοσμιοποιητές πίσω από αυτή την ονομασία.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τόσα χρόνια στην Εκκλησία πάω, έχω ακούσει το ευαγγέλιο που έχει αυτή την περικοπή αλλά ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΤH ΛΕΓΕΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Tom είπε...

Παιδια ειναι αληθεια... επισης χθες που πηρα πατατακια, βρηκα ενα μεσα που ειχε σχημα σαν τα κερατα του σατανα... Ειναι παντου τελικα αυτος!!!! Μονο που τα πατατακια ηταν eponymous markous κι οχι Anonymous...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Kατά Λουκάν η: στ.26-39 ΧΑΧΑ έ ΧΑΧΑ Χαζοχαρούμενε.Κατά τά άλλα πάς Εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε ηρθαν οι anonymous απο το πουθενα για να σας σωσουν ζωα, μασηστε καλα το κοτοχουρτο σας.
λυκοι ντυμενοι προβατα ειναι ,για να σας ριξουν σταχτη στα ματια.ακολουθηστε τους σαν τον forrest gump oταν ετρεχε χαχαχα.ηλιθιονυμους

Ανώνυμος είπε...

τετοια αρθρα χαλανε το επιπεδο αυτου του site

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ξεχάσατε και την Ένατη Πύλη!!! Επίσης, τους δράκους, τις ίντριγκες και το Ρομπέν. Ό,τι να 'ναι... Και στα Λατινικά δεν υπάρχει "my", ούτε "nona" και το suo σημαίνει "ράβω"!!

Ρόλους μπορούν να βαράνε πολλούς αλλά μη λέτε και τέτοιες πίπες, έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Τόση βλακεία! δεν φανταζόμουν ότι μπορούσε να χωρέσει σε μερικές παραγράφους.
Βαθιά απογοητευση απο τους ανθρωπους που αναρτούν άρθρα εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έχετε ξεφύγει, τι παπαριές είναι αυτές ρε παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TOY ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ CIA KAI MOSSAD.

george panagiotakopoulos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
george panagiotakopoulos είπε...

σιγουρα χρειαζονται καποιον εξορκιστη..

Ανώνυμος είπε...

καλο ειναι να υπαρχουν κ καποιοες αμφιβολιες γι αυτους..

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa εχετε πολυ πλακα

Ανώνυμος είπε...

να ρωτήσω και ο χριστός χριστιανός ήταν?
μμμπεεεεε

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

γαμημένοι γραικύλοι, δεν έμεινε ούτε ένας Ελληνας ρε κόπρανα;

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΥΡΑΤΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΥΠΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

μορφεα εισαι πολυ μπροστα. ΕΥΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ Η ΜΑΣΟΝΟΙ.....ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ....(ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΔΝΤ,ΟΗΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ....) ΤΙ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΔΗΛ.? ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.....ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΙΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΛΙΞΟΥΝ? ΜΙΠΩΣ ΠΕΡΕΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΣΟ ΛΕΝΕ.....ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΣΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.....ΘΑ ΟΡΓΑΝΟΝΟΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΑΣΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ??? ΤΙ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ???

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ(ΜΜΕ) ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΣΙΑΣ VS ΑΜΕΡΙΚΗΣ(ΑΓΛΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ).
ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΡΩΣΣΙΑΠΟΥ ΣΤΡΙΜΟΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΝΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΕΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ..........