Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση


World Mysteries
Ο όρος Νέα Τάξη Πραγμάτων (New World Order – NWO, ΝΠΤ) αναφέρεται στην επιχειρούμενη εγκαθίδρυση μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.
Το κεντρικό θέμα στις συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις γύρω από την ΝΠΤ, είναι μια μυστική ελίτ, με μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης, που ...
συνωμοτεί με σκοπό να κυριαρχήσει στον πλανήτη, και να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες εθνικές κυβερνήσεις.
Η ΝΠΤ, μέσω της προπαγάνδας, προσπαθεί να πείσει και να δημιουργήσει συναίνεση στο ότι η αναπόφευκτη επικράτηση της μίας και μοναδικής παγκόσμιας διακυβέρνησης αποτελεί νομοτελειακή εξέλιξη, και πρόοδο.
Πολλοί εικάζουν πως συγκεκριμένα περιστατικά και δραστηριότητες τόσο στην παγκόσμια πολιτική, όσο και στην οικονομία, δεν είναι παρά ενορχηστρωμένες κινήσεις κάποιων κρυφών ομάδων που λειτουργούν παγκόσμια, μέσα από διάφορες βιτρίνες.
Τα ιστορικά γεγονότα θεωρούνται ως βήματα σε ένα συνεχιζόμενο οργανωμένο σχέδιο, προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια κυριαρχία μέσα από διαδικασίες λήψης αποφάσεων, που όμως παραμένουν κρυφές για τον πολύ κόσμο.
Σε ένα φυλλάδιο της του 1966, με τίτλο The Profound Revolution, η Αμερικανίδα συγγραφέας Mary M. Davison εικάζει ότι η συνωμοσία ξεκίνησε από διεθνείς τραπεζίτες που το 1913 ίδρυσαν την αμερικανική U.S. Federal Reserve. Στη συνέχεια (1921) ίδρυσαν και το Council on Foreign Relations, που λειτουργούσε ως μια σκιώδης κυβέρνηση.
Την εποχή που δημοσιεύτηκε το φυλλάδιο, ο πολύς κόσμος ταύτιζε τους διεθνείς τραπεζίτες μα μια «παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία», οργανωμένη από την οικογένεια Rothschild.
Σύμφωνα με την συγγραφέα, πολύς κόσμος πιστεύει πως οι ΗΠΑ διοικούνται παρασκηνιακά από κάποιες μυστικές ελίτ, με σκοπό την υπαγωγή της χώρας στον σφιχτό έλεγχο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Ο πολιτικός επιστήμονας David Rothkopf, που δεν είναι οπαδός της συνωμοσιολογίας, έγραψε ένα βιβλίο το 2008 (Superclass: The Global Power Elite and the World They Are Making), στο οποίο ισχυρίζεται πως τα 6 δισεκατομμύρια των ανθρώπων της γης, κυβερνώνται από 6.000 μόλις άτομα.
Μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνα, οι κυβερνήσεις των μεγάλων δυνάμεων προμήθευαν στον κόσμο την υπέρ-τάξη, μαζί με κάποιους ηγέτες διεθνών οργανισμών κλπ. όπως ο Πάπας, και με επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς, όπως οι Rothschild, και οι Rockefeller.
Σύμφωνα με τον Rothkopf, στις αρχές του 21ου αιώνα, η οικονομική ισχύς, ενισχυμένη από την εκρηκτική επέκταση του διεθνούς εμπορίου, της διακίνησης, και των επικοινωνιών, κυβερνά πλέον απόλυτα.
Η δύναμη των κρατών έχει εξασθενήσει, και οι πολιτικοί ηγέτες έχουν καταντήσει απλοί μεσάζοντες της εξουσίας.
Αυτοί που κάνουν κουμάντο είναι οι ηγέτες του χρηματοπιστωτικού τομέα, των επιχειρήσεων, της αμυντικής βιομηχανίας, και μάλιστα μπαινοβγαίνουν στις κατά τόπους εθνικές κυβερνήσεις, χωρίς να ελέγχονται από τα εθνικά κοινοβούλια, ή στην περίπτωση των ΗΠΑ από το κογκρέσο.
Η δυσανάλογα μεγάλη τους ισχύς, μπορεί να είναι εποικοδομητική, αλλά παραμένει πάντα στα πλαίσια των ειδικών τους συμφερόντων, και ελάχιστοι είναι αυτοί που (παγκοσμίως) αντιδρούν, εφόσον μπορούν και κάνουν τις δουλειές τους.
Η εν λόγω θέαση ενός κόσμου που χαρακτηρίζεται από μια υπόγεια διαμάχη μυστικών ομάδων, δεν περιορίζεται στις απόψεις κάποιων λίγων συνωμοσιολόγων.
Υπάρχουν πολλοί ερευνητές, που έχοντας μελετήσει τις παγκόσμιες ελίτ, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως εδώ και χρόνια, τα «παλιά χρήματα», έχουν ιδρύσει οργανώσεις και δεξαμενές σκέψης όπως είναι οι Bilderberg Group, Bohemian Club, Club of Rome, Council on Foreign Relations, Rhodes Trust, Skull and Bones, Trilateral Commission, κλπ. με μοναδικό και απώτερο σκοπό την επιβολή μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.
Αυτό θα γίνει, λένε, μέσω ελέγχων του ΟΗΕ, και μιας παγκόσμιας τράπεζας, που θα κυριαρχούν επί της οικονομίας, θα επιβάλλουν νόμους και κανόνες, θα ελέγχουν την ελευθεροτυπία συγκεντρώνοντας ιδιοκτησιακά τα ΜΜΕ, θα παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα, θα χρησιμοποιούν την κρατική τρομοκρατία και καταστολή, και μέσω της γενικευμένης ελεγχόμενης προπαγάνδας θα καλλιεργήσουν την λατρεία της προσωπικότητας γύρω από κάποιον «φωτισμένο» ηγέτη μαριονέτα, δημιουργώντας μια τεχνητή ιδεολογία για την ανάγκη της παγκόσμιας κυβέρνησης ως φυσικής κατάληξης της ανθρώπινης ιστορίας και προόδου.
Και αν εξετάσουμε όλα όσα γίνονται σήμερα στον κόσμο μας, οι παραπάνω συνωμοσιολόγοι δεν έχουν και πολύ άδικο.
Βασικά, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση. Οι ελίτ επιδιώκουν να φυλακίσουν την ανθρωπότητα σε μια ανταγωνιστική και υλιστική σύγκρουση. Η επερχόμενη όμως μάχη δεν θα διεξαχθεί μεταξύ φυλών, θρησκειών, ή εθνών.
Θα διεξαχθεί μεταξύ του καλού και του κακού, της ελευθερίας και της καταπίεσης, της αλήθειας και της προδοσίας.
Μεταξύ δηλαδή των δυνάμεων του σύμπαντος.
Θα είναι μια μάχη για τον Θεό.
Απόδοση: S.A.
πηγή