Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Η επίθεση Χρυσοχοΐδη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ


πΒΙΝΤΕΟ: Η επίθεση Χρυσοχοΐδη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Mιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξαπέλυσε «kεραυνούς» κατά του Γιώργου Παπανδρέου εκφράζοντας ευθέως την αντίθεσή του στην μέχρι τώρα στάση του απερχόμενου πρωθυπουργού και παραδεχόμενος την αποτυχία της διετούς διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.



Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάει με νέα ηγεσία στις εκλογές ξεκαθάρισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, λέγοντας για τον κ. Παπανδρέου ότι «μόνο σε αποικία θα ήταν αρχηγός με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα»!

Δείτε τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη:






πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ...ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΕΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ,ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ...) ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ (ΠΑΙΔΙΑ) ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ. <>. ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ...

ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Σε έπιασε κρίση ειλικρίνειας πουλάκι μου "είναι πια αργά", τόσο καιρό που ήσουνα εσύ, δεν τα έβλεπες όλα αυτά που καταμαρτυρείς τώρα, ή μήπως σου ήρθε ξαφνικά η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος;.

Δεν σας σώζει τίποτα πλέον ρεμάλια, ότι και να πείτε ότι και να κάνετε είσαστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ τελειωμένοι.

Κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες.

Αέρα αέρα να φύγει η χολέρα.