Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Πανό με καίρια αιτήματα έξω από την ΔΕΗ από μία χούφτα Μυκονιάτες (φωτό)Από το:mykonensis
anti-ntp.net: Τέτοιους Μυκονιάτες θέλουμε, να καλλιεργούν τον πατριωτισμό και την ανατροπή των "κατακτητών" που με οικονομικές ενέργειες κυβερνούν την Ελλάδα και την Ε.Ε. Πολλά μπράβο από εμάς Φλώριε... σε χαιρόμαστε πραγματικά.
Αιτήματα που ιντριγκάρουν και προκαλούν μα πάνω από όλα δείχνουν την απογοήτευση και την έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών προς την κυβέρνηση, εκφράστηκαν με πανό που ανάρτησαν μία χούφτα Μυκονιάτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά της ΔΕΗ στην χώρα με κύριο αίτημα να μην προβεί η ΔΕΗ σε διακοπή παροχής ρεύματος σε όσους δεν πληρώσουν το άδικο χαράτσι.


Τα αιτήματα που αναρτήθηκαν έξω από τα γραφεία της ΔΕΗΕκλογές και Δημοψήφισμα


 Γερμανικές αποζημιώσεις


Γερμανικές αποζημιώσεις


Σεισάχθεια

Οι Μυκονιάτες ωστόσο, παρά αυτές τις δύο κινητοποιήσεις σε Δήμο και ΔΕΗ, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε για να μπορέσουμε να συμβάλλουμε αποφασιστικά στον αγώνα που διεξάγει ο λαός εναντίον των σημερινών (εσωτερικών και εξωτερικών) κατακτητών του. Από την άλλη

Τάσος Συριανός


Υ.Γ. Άποψή μου είναι ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι παράνομη διότι δεν έχει την λαϊκή εντολή, άρα παραβιάζει την συνταγματική επιταγή περί λαϊκής κυριαρχίας. Συνεπώς κάθε της απόφαση, νόμος και εντολή θεωρείται επίσης παράνομη και ο λαός νομιμοποιείται εκ τούτου να αντιδράσει και να αρνηθεί να υπακούσει, ακόμα κι αν απλά εκτελί όσα έχει αποφασίσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

2 σχόλια:

Christos Kosmidis είπε...

Ανώνυμε αυτά που αναφέρεις και άλλα υπάρχουν σαν προτάσεις - θέσεις, και νέο Σύνταγμα στο Πατριωτικό Μέτωπο [λαϊκό κίνημα].
Θα πρέπει να καταλάβει ο"Ελληνας ότι μόνον αν οργανωθεί θα σωθεί η πατρίδα και ο ίδιος.
Περισσότερα στο www.pamet.gr
Aθάνατε 'Ελληνα
http://www.youtube.com/watch?v=b-0OO03XaxE&feature=colike

Christos Kosmidis είπε...

Άρχισε η κλοπή της Ελλάδος. Πράξη Νο1 . Ουράνιο!!!
Σάββατο, Δεκέμβριος 10, 2011 Λόγιος Ἑρμῆς 0 Σχόλια [Επαναφορά μέγεθος γραμματοσειράς] [Άυξηση γραμματοσειράς] [Μείωση γραμματοσειράς]


Κάποιοι σύντροφοι παλιοί και καλοί από το Παρανέστι Δράμας, με πήραν τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και μου είπαν: «Ρε συ, γράψε ότι κάθε ξημέρωμα και κάθε σούρουπο αυτές τις τελευταίες ημέρες, για να μην τους δει ίσως πολύς κόσμος, κάτι περίεργοι με τζιπ που μιλάνε εγγλέζικα έρχονται, ανεβαίνουν εδώ στα βουνά με κάτι όργανα και μετρητές στα χέρια και κάτι ψάχνουν στη γη.

Για μάθε ρε, τι είναι αυτοί οι τύποι γιατί σίγουρα έχουν έρθει εδώ κάτι να μας αρπάξουν».

Έχουν δίκιο οι δικοί μου εκεί πάνω στη Δράμα. Το έψαξα. Κι αυτό που έμαθα τα στέλνω σήμερα πεσκέσι στα υπουργεία Άμυνας, Εσωτερικών και Ασφάλειας, μπας και ξυπνήσουν και πάρουν στο κυνήγι αυτά τα κοράκια των θησαυρών της ελληνικής γης. Γιατί για κοράκια made in USA πρόκεται.

Προσέξτε τι συμβαίνει: Αρχές Φεβρουαρίου 2010 ο καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής στο ΑΠΘ, κ. Κ.Παπαστεφάνου κάνει την εξής δημόσια ανακοίνωση σε ένα διεθνές συνέδριο στη Θεσσαλονίκη για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας:

«Υπάρχουν και μεγάλες ποσότητες ουρανίου στη χώρα μας, οι φλέβες του ουρανίου ξεκινούν από τον Άι Λια Σερρών, επεκτείνονται βόρεια της Δράμας και νότια της Ροδόπης, από το Παρανέστι μέχρι τα βουλγαρικά σύνορα, αλλά και μέχρι την Ξάνθη όπου σχεδόν σε όλα τα πομακοχώρια το υπέδαφος έχει ουράνιο».

Οι έρευνες αυτές υπάρχουν έτσι κι αλλιώς από το 1981 κρυμμένες σε κάποια συρτάρια των υπουργείων και της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας. Κι ένα μήνα μετά τις δηλώσεις Παπαστεφάνου για το ουράνιο εμφανίστηκαν στο υπουργείο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κάποιοι εκπρόσωποι αμερικάνικης εταιρίας ερευνών στο υπέδαφος που ζητούσαν πληροφορίες για τη διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για έρευνες ουρανίου στην Ελλάδα.

Και πριν από 15 ημέρες οι έρευνες ξεκίνησαν από την αμερικάνικη ομάδα στον Έβρο όπως με ειδοποίησαν και οι φίλοι μου.

Και κάπως έτσι μετά τον χρυσό στη Χαλκιδική θα μας αρπάξουν και το ουράνιο «μπιρ παρά» που λένε. Γιατί οι πρώτες πληροφορίες που έχω μιλάνε για εξευτελιστικές προτάσεις των αμερικανών στην Ελλάδα για να εκμεταλλευτούν το ουράνιο στον Έβρο.

Το μέγα σκάνδαλο τώρα ξεκινάει.

Και είμαστε εδώ, για να ξεσκεπάζουμε τα λαμόγια, ντόπια και ξένα.