Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η νύχτα των ληστών στην Αττική


Η νύχτα των ληστών στην Αττική«Αλώνισαν» πάλι οι ένοπλοι

Νέο μπαράζ ληστειών σημειώθηκε τη νύχτα στην Αττική, με ένοπλους δράστες να βάζουν στο στόχαστρο καταστήματα και πολίτες.


Άγνωστος μπήκε σε σούπερ μάρκετ, στον Χολαργό, στη συμβολή των οδών Τερψιχόρης & Μπουμπουλίνας λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα, όπου τον περίμενε άγνωστος συνεργός του.

Την ίδια περίπου ώρα, στη Νίκαια, στη συμβολή των οδών Αγησιλάου & Σμύρνης, δύο άγνωστοι μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν τα χρήματα των ταμείων.

Στη Νέα Μάκρη, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, δύο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν προμηθευτή καρτών κινητής τηλεφωνίας και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν και του έκλεψαν κάρτες και άγνωστο έως στιγμής χρηματικό ποσό.

Πέντε λεπτά πριν τις δύο, μετά τα μεσάνυχτα, στην Κυψέλη, στην οδό Αγίας Ζώνης, δύο άγνωστοι μπήκαν σε ψητοπωλείο και με την απειλή αυτόματων όπλων αφαίρεσαν από τα ταμεία τις εισπράξεις της ημέρας.

Στις 02.37 στο Παγκράτι, στην οδό Γρηγορίου Θεολόγου, άγνωστος αφού τραυμάτισε στο πρόσωπο με μαχαίρι Ελληνίδα, της έκλεψε την τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά της αντικείμενα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
πηγη