Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Mήνυμα "δυτικού κέντρου" μέσω ΕΥΠ προς Καραμανλή: «Φεύγεις τώρα. Είναι αδιανόητο χώρα μέλους της ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία»


Με ευθεία απειλή δολοφονίας του εκδιώχθηκε από την εξουσία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μετά από "ομηρία" 242 ημερών, αφ'ότου προειδοποιήθηκε ότι επίκειται η δολοφονία του λόγω της ανεξάρτητης ανάπτυξης ελληνορωσικών σχέσεων με επίκεντρο τους αγωγούς και της ελληνορωσική αμυντική συνεργασία. Το βράδυ της....
5ης Φεβρουαρίου 2009, ο τότε πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, Προκόπης Παυλόπουλος του παρέδωσε τον φάκελο με τον εντοπισμό από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB) του σχεδίου δολοφονίας τους.

Από τότε, ως το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς όταν η ΝΔ έχασε στις εκλογές, βρισκόταν, σύμφωνα με το περιοδικό Crash, ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν "υπό ομηρεία".
Το περιοδικό αποκαλύπτει πώς ο πρώην πρωθυπουργός οδηγήθηκε σε πρόωρη έξοδο από το Μαξίμου. Στα μέσα Μαρτίου του 2009 διαμηνύεται τελεσιγραφικά στον ίδιο από "δυτικό κέντρο" μέσω διαύλου της FSB και της ΕΥΠ ότι «πρέπει να δρομολογήσει την άμεση έξοδό του από την εξουσία».
Το μήνυμα ήταν σαφές: «Φεύγεις τώρα. Είναι αδιανόητο χώρα μέλους της ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία».
«Όλο εκείνο το διάστημα έζησα σε καραντίνα. Δεν πίστευα βεβαίως ότι θα δολοφονούσαν έναν πρωθυπουργό δυτικής χώρας», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το περιοδικό, σε στενό του φίλο ο κ. Καραμανλής.
«Τα πάντα άλλαξαν στο καθημερινό πρόγραμμά μου. Δεν είπα τίποτα στη Νατάσσα αλλά κατάλαβε ότι ξαφνικά αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μέσα και γύρω από σπίτι».

defencenet

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το οτι δεχτηκε τοσο πολεμο απο τα σιωνιστικα Μ.Μ.Ε και λασπη, καθως και οτι αμερικανοι πρακτορες εκαψαν την αθηνα και τη μιση πολλοπονησο επι των ημερων του ειναι δειγμα πως ηταν υπερ της ελλαδας.ειναι λαθος ομως που δε μιλησε και εγινε δειλος...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής είναι Πατριώτης αλλά ήταν απροετοίμαστος για το πόλεμο των "Δυτικών κέντρων". Η έλευση των παιδιών του στο κόσμο ήταν καταλυτική - όπως για κάθε άνθρωπο - και εδώ που τα λέμε σίγουρα γέννησε συναισθήματα και ένστικτα Προστασίας...Μακάρι να μπορούσε ο Καραμανλής να είναι σίγουρος για τους Έλληνες...Μεγαλύτερες κινήσεις ήθελαν την αποδοχή και προστασία ΟΛΩΝ των Ελλήνων...!!!Αλλά ποιών Ελλήνων;;;Των ευκολόπιστων;;;Των απάτριδων;;;Των άθρησκων;;;Αυτοί δυστυχώς ήταν οι Ισχυροί Πολιτικά και Οικονομικά Έλληνες της εποχής...Μη γελιόμαστε!!!Θα πρέπει να γαλβανιστούμε πολύ για να στηρίξουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!Ο Θεός να βάλει πλέον το χέρι του!!!

Ανώνυμος είπε...

Π@@@@Σ κυανές και πράσινα άλογα. Θα έβγαινε ο πρωθυπουργός της χώρας και θα έλεγε ότι απειλούν την ζωή του δυτικά κέντρα και δεν θα γινόταν της πόπης. Δεν θα μαζευόταν μισό εκατομύριο λαός έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία. θα έπαιρνε 85% στις εκλογές. Ή θα ξεβράκωνε μια και καλή την αριστερά. Με τι μούτρα θα βγαίνανε οι αριστεροί και δεν θα τον στηρίζανε σε μια τέτοια περίπτωση; Μα για πόσο μακάκες μας περνάνε; Η αλήθεια βρίσκεται αλλού. Προφανώς τον απείλησαν ότι θα βγάλουν στην φόρα τις βρωμιές του. 800 εκ ευρώ σε Ελληνικά ομόλογα είχε στην κατοχή του τα οποία τα άλλαξε σε Αμερικάνικα, όλως παραδόξως λίγο πρίν την κρίση.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 2:13. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΗΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

μπορει να ηθελε να μιλησει και να τον εκρυβαν τα μ.μ.ε ! οι μυστικες υπηρεσιας της αμερικης κανουν κουμαντο στην ελλαδα απο το 73. τουλαχιστον εβαλε βετο στα σκοπια και υπεγραψε ρωσο- ελληνικη συμφωνια...εκανε υπερ της ελλαδας κινησεις.φυσικα τα εκανε επανω του μπροστα στο σιωνιστικο τερας ! οι στοες κανουν κουμαντο οχι οι μαριονετες πολιτικοι δυστηχως !

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωριζω την αληθεια για το θεμα του χοντρουλη κωστακη αλλα ρε πουστη μου εως ποτε θα μας κυβερνανε οι κυριοι με τις ποδιτσες?Οι δηθεν αναρχικοι η οι δηθεν πατριωτες που μιλουν για μασωνους κτλ δεν ειδα ποτε να καψουν καμια στοα η καμια συναγωγη.αντιθετως ξεσπουν πανω σε καθε τι ελληνικο και ορθοδοξο.Μην το ψαχνεται αδερφια οσο δεν αλλαζετε μυαλα.Καταφεραν να κανουν τον ελληνα να εχει τυψεις αν πει κατι εναντιον καποιου ξενου η σε καποιον αριστερο.Καταντια ρε γαμωτο.Ξυπνηστε ελληνες μας αφανιζουν.Μας διελυσαν οικονομικα δινοντας μας δανεικα λεφτα και εμεις οι μαλακες τα περναμε και τωρα ετοιμαζονται να μας κλεψουν ολο τον πλουτο μας.Ερχεται πολεμος αδερφια.

Ανώνυμος είπε...

Τι μ@λ@κιες ειναι αυτες; Τοσο ζωα εισαστε ολοι σας; Ξεχασατε τοσο γρηγορα ποσο μπουχεσας κι ανικανος σε ολα αποδειχθηκε ο χοντροπετσος κληρονομος της "Δυναστείας" τού ...¨Εθνάρχη¨; Τι θελετε να πειτε; πως ενας ανικανος ηλιθιος βλαχαδερος φαταουλας μπορει να ειναι καλος για να κυβερνησει μια χωρα που βουλιαζει μόνο και μόνο επειδη καποιοι μυωπες με γεροντικη άνοια τον βλεπουνε -τον "κωστακη"- για μεγαλον ...πατριωτη;;; Ή, μηπως, θελετε να κανετε τον κοσμο να πιστεψει οτι ο χοντρομπουχεσας ανεπάγγελτος (που δεν ειναι αξιος ουτε το πηρουνι στο χερι του να ελεγξει) σταθηκε ...εμποδιο στα ...σχεδια των μεγαλων διεθνων συμφεροντων κι εκεινα αποφασίσανε να τόν ...ξεπαστρέψουν!!! Χεστηκ' η φοραδα στ' αλωνι και για τον Κωστακη και ολους τούς αλλους που ανεβο-κατεβαινουν στον χωριατικο θρονο μας...
Αφηστε τις μ@λ@κιες και τον χρονο που ξοδευετε για να καθοσαστε να ασχοληστε με σαχλαμαρες αξιοποιηστε τον για να μορφωθητε και να ξεστραβωθητε... Χαϊβανια!!!

Ανώνυμος είπε...

ο πολεμος εχει ερθει καιρο τωρα.απλα εσυ μολις ξυπνησες.ξερω πολλους που πηγαν οπως ο σοφιανοπουλος να βαλει φωτια σε συναγωγη αλλα ηταν φιλασομενοι απο αστυνομικους...πληρωνουμε για να φυλανε τους μασονους.αλλα το κρατος ειναι σιωνιστικο ! αν υπαρχει ελλαδα , υπαρχει απο την αδειαλληπτη προσευχη  στο αγιο ορος και τους αγιοταφιτες...φυσικα οι πλειοψηφια στην ελλαδα εχει αλλοιωθει και εχει γινει αμερικανια αλλα ευτυχως ακομα καπιοι αντιστεκονται !

Ανώνυμος είπε...

ο 2:13 είμαι.

@2:57

Ο Πόλεμος δεν έρχεται, έχει ήδη αρχίσει. ΑΠένταντι μας έχουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πολιτικό σύστημα, δεξιά και αριστερά, τους ξένους επικυρίαρχους και τις ποδίτσες.

Εγώ δεν ανησυχώ για την έκβαση του, ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε, θα νικήσουμε. Το μετά είναι που με ενδιαφέρει, να μην την ξαναπάθουμε όπως σε όλες τις εξεγέρσεις. Αποβάλλετε ότι σας έχουν μάθει μέχρι τώρα, ότι έχουν χρησιμοποιήσει για να μας διχάσουν, δεν πρέπει να μας διασπάσουν αυτή την φορά. Υπάρχουν μόνο δύο πλευρές. Οι πατριώτες και οι προδότες.

Ανώνυμος είπε...

3:02 εσυ παντος πανιβλακα σιγουρα απο οτι βλεπω δε μορφωθηκες...τραβα παιξε κανα στοιχημα ζωο κομπλεξικε που ξεσπας εδω μεσα σκουπιδι που θα μιλησεις εσυ για μορφωση αναπηρε !!!

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή ξέχασσα. Ξεκολλάτε με τις στοές και τους εβραίους. Οσο και αν τους μισούμε δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους. Ας φερθούμε εμείς πονηρά αυτή την φορά. Δεν θέλει και πολύ για να μας κατηγορήσουν για αντισιμητισμό και λοιπές αηδίες που ακούμε κατά καιρούς. Εκεί θέλουν να πατήσουν για να δώσουν το δικαίωμα σε ξένους να επέμβουν. Τα ίδια και οι Σκοπιανοί και λοιπά μιάσματα που μας περιτριγυρίζουν. Θέλουν να εγείρουν θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ας ξεμπερδέψουμε με τα δικά μας καθάρματα και μετά αρκεί να τους φορολογήσουμε, θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Την ιστορία με την πρώτη και τελευταία φορά που εμφανίστηκαν Εβραίοι στην Κοζάνη την ξέρετε; Έτσι τους νικάς αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 3:14

Ανώνυμος είπε...

Να δεχτώ ρε παιδιά ότι είναι αλήθεια αυτά που διαδίδονται από το περιβαλλον Καραμανλή.
Αλλά από την άλλη;
Να πιάσουμε τα υπουργεία ένα-ένα να δούμε τι έκανε σαν πρωθυπουργός;
Αλλά και πάλι, παρά την ανικανότητα και το έλλειμα που είχε, συμφωνώ με τον 2.13, πως αν έβγαινε δημόσια να καταγγείλει ότι απειλούσαν τη ζωή του και παράλληλα ότι έκανε κάποιες λάθος επιλογές και τον εκβιάζουν, δεν είμαστε ανθρωποφάγοι, θα περικυκλώναμε το ζάππειο και ας γινόταν της πόπης!
Αλλά μια "συγγνώμη" ρε παίδες!
Λίγο φιλότιμο αν υπήρχε θα ήταν καλύτερα!
Δεν μπορώ να βλέπω τον πάκη τιμητή των πάντων ρε γαμώτο.
Ας ζητήσει συγγνώμη για την εκτεταμένη διαφθορά στη τοπική αυτοδιοίκηση, τις μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, την αδιαφάνεια στη λειτουργία των θεσμών, την απραξία στη βελτίωση της δημόσιας διοίκησης, την ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική, κλπ... κλπ...
Ας πει: "ρε μάγκες είμαι ένας εξαιρετικά ευφυής και σπουδαίος καθηγητής, υπήρξα άστοχος σαν πολιτικός, με κυρίεψε η κακή μου πλευρά, ζητώ συγγνώμη"
Ουδείς αναμάρτητος, βάζω στοίχημα πως η συντριπτική πλειονότητα του λαού θα τον συγχωρούσε, αρκεί να ήταν ειλικρινής.
Δεν είμαστε ούτε ανθρωποφάγοι, ούτε τιμωροί, ούτε εκδικητές, ούτε σπέρνουμε ρετσινιές οι έλληνες.
Κακομαθημένμος λαός είμαστε, όχι απάνθρωπος.
Πρέπει να διορθωθούμε, αλλά χωρίς να ξεσκίσουμε τις σάρκες μας και πολύ περισσότερο χωρίς να είμαστε αμετανόητοι για τα λάθη μας.
Συνεπώς από μόνο του έν: "απειλούσαν τη ζωή μου" και να υπονοεί ότι όλα τα άλλα ήταν τέλεια -ενώ ξέρουμε πολύ καλά πως δεν ήταν-, δεν αρκεί...

Ανώνυμος είπε...

είμαι ο 5.19

...και να συμπληρώσω πως είμαστε ένας λαός της χριστιανικής αγάπης, όχι του εθνικιστικού σαδισμού, είμαστε ένας λαός με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, που θα πρέπει να την τιμούμε και όχι να τη χρησιμοποιούμε ως όχημα για να καταστρέψουμε το τεράστιο και οικουμενικό πνευματικό δώρο της χριστιανοσύνης.
Ο Αριστοτέλης στις πολιτικές επιστήμες, ο Θουκυδίδης στη συγγραφή και την πολιτική πρακτική στο πρόσωπο του Περικλή, ο όμηρος στο σφρύγος της διηγηματικής μυθολογίας, ο πολυμήχανος Οδυσσέας, ο Πυθαγόρας και η μαθηματική του κληρονομιά κλπ.. κλπ... είναι πολύ σπουδάια παραδείγματα αναφοράς για να καλλιεργούμε την αρετή.
Ο νεοπαγανισμός, ο κουτός εθνικός αυτισμός δεν έχουν καμιά σχέση με αυτή τη κληρονομιά.
Μια κληρονομιά που θαύμασε με τη γραφή του ο Παπαδιαμάντης που αγαπούσε την αρχαία Ελλάδα, αλλά καταδίκαζε την βαρβαρότητα με το ψεύτικο χαμόγελο (χαρακτηριστικό είναι το αλληγορικό νόημα της γυφτοπούλας, στο οποίο καταδικάζει τις πρακτικές του πλήθωνα γεμιστού).
Να σεβαστούμε την παράδοσή μας και όχι να την κακοποιούμε επειδή το επιθυμούν αντίχριστες δυνάμεις με οκείο προσωπείο.

Ανώνυμος είπε...

3:02 ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ?ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΗΤΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ Η ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Γ ΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ Τ'ΑΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ?ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΙΟ ΞΕΦΤΥΛΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ?ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΓΟΥΣΤΑ *ΣΚΙΑ*

Ανώνυμος είπε...

o karamanlhs eitan MONOS TOU enantion olwn...tosa mporouse tosa ekane!

Ανώνυμος είπε...

το συστημα ειναι τετοιο που κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα.ουτε ενας ουτε δυο.αλλοι κυβερνουν αυτοι ειναι τα τσιρακια που εκτελουν;ολοι τους μασονοι ειναι ποιος κωστακης ποιος γιωργακης και ποιος τσιπρας.την ελλαδα μονονο θεος θα την φυλαξει,

Ανώνυμος είπε...

http://www.pentapostagma.gr/2010/06/blog-post_1093.html

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Επειδη δεν θελω να αναφερθω περισσοτερο σε ενα θεμα που αφορα πολιτικους,διοτι πολυ απλα αηδιαζω,
θα σας αναφερω μονο πως οταν πηρε φωτια ολη η Πελλοπονησος, ο Καραμανλης βγηκε και ειπε πως τις φωτιες τις εβαλαν "καποιοι" εξωθεν!

Το θυμοσαστε;
Οπως επισης που ολα τα ΜΜΕ πεσαν να τον φανε αμεσως, διοτι ταχα ελεγε συνομοσιολογιες;

Τι εκαναν οι ελληνες; ΤΙΠΟΤΑ!

Σιγα μην ξυπνησουμε, κοιμομαστε ορθιοι!

το 90% του πλυθησμου κοιμαται!

Δεν εχει ιδεα τι παιζεται γυρω του.