Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο προϋπολογισμός που φέρνει την ολοσχερή καταστροφή


Βρέθηκαν 258 πρόθυμοι για να εκτελέσουν έναν λαό και μία πατρίδα

Ο προϋπολογισμός που ψήφισαν αλλά που δεν ήθελαν καν να συζητήσουν οι άρχοντες του Κοινοβουλίου και οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι του λαού, έχει καταστρεπτικές συνέπειες για τον Ελληνικό λαό, για την κοινωνία και την οικονομία.

Είναι ένας προϋπολογισμός ο...
οποίος φροντίζει να πληρωθούν αποκλειστικά τα τοκοχρεολυσία και οι υποχρεώσεις προς τους τραπεζίτες. Πλέον του 60% των εσόδων του προϋπολογισμού αυτού θα διατεθεί γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Κάποιοι αποφάσισαν με αυτόν τον προϋπολογισμό και εκτίμησαν πως το συμφέρον –τίνος άραγε;- της χώρας είναι εξυπηρέτηση ξένων τραπεζών και όχι των Ελλήνων πολιτών.

Μειώνεται το κοινωνικό κράτος.

Μειώνεται η ιατρική, η νοσηλευτική και η φαρμακευτική δαπάνη.

Μειώνονται οι συντάξεις.

Μειώνεται το εφάπαξ δραματικά, ενώ υπάρχουν σημεία θολά που ίσως υποκρύπτουν κατάργησή του και μέσα στο 2012 προβλέπεται η κατάργηση των επικουρικών συντάξεων όλων των ταμείων.

Επίσης, αναμένεται ψήφιση νέου ασφαλιστικού, με επιδείνωση των προϋποθέσεων για την συνταξιοδότηση των ασφαλισμένων ΟΛΩΝ των ταμείων, Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, με νέα αύξηση των ορίων ηλικίας και μείωση ποσοστού υπολογισμού συντάξεων.

Ο νέος προϋπολογισμός φέρνει νέους φόρους και εισφορές – χαράτσια και την ίδια στιγμή η πραγματική ανεργία προβλέπεται να σκαρφαλώσει στο 30% του πραγματικού ενεργά πληθυσμού.

Στην Παιδεία πέφτει ταφόπλακα, με τις δαπάνες να μειώνονται εκ νέου κατά 50%.

Στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας θα υπάρξει δραματική μείωση των δαπανών συντήρησης του αξιόμαχου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εθνική ασφάλεια στα σύνορα ή στο εσωτερικό της χώρας. Ταυτόχρονα προβλέπεται και μείωση των αποδοχών των υπηρετούντων στην Άμυνα και την Ασφάλεια.

Όλα αυτά σηματοδοτούν την πλήρη και άνευ όρων παράδοση της πατρίδας μας σε ξένα συμφέροντα. Εάν δεν προτάξουμε ουσιαστική αντίσταση, εάν δεν αντιταχθούμε σε αυτή την λογική που μας επιβάλουν, δεν πρόκειται να υπάρξει γυρισμός από το οδυνηρό μέλλον που μας επιφυλάσσουν.

Καλούμαστε -όλοι μας- να ενεργήσουμε πριν να είναι αργά. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν απελπιστικά και μετά τον Φεβρουάριο η Ελλάδα μπαίνει σε έναν δρόμο που ίσως να μην υπάρχει επιστροφή για τα επόμενα πενήντα χρόνια.

Ο προϋπολογισμός των ολίγιστων συνεργαζόμενων της κατοχικής κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, της κυβέρνησης που διορίστηκε και δεν εκλέχθηκε, της κυβέρνησης που εκπροσωπεί τους τραπεζίτες, τους τοκογλύφους και τους οικονομικούς τρομοκράτες μας, είναι ένας προϋπολογισμός – τιμολόγιο καταστροφής της χώρας και πώλησης των πάντων.
Η Νέα Ελλάδα, για μία ακόμη φορά, συναισθανόμενη την ανάγκη να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, αλλά και να τους συσπειρώσει σε μία ουσιαστική πολιτική δυναμική, ικανή να αντισταθεί στην λαίλαπα και να οδηγήσει στην ανακατάληψη της πατρίδας από Έλληνες, καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα και συμπαράταξη όλους όσους νιώθουν ικανοί και έτοιμοι να δώσουν έναν νέο ύστατο αγώνα, στις σύγχρονες Θερμοπύλες.

Εάν εμείς οι πολίτες δεν αναλάβουμε την ευθύνη για την πορεία της πατρίδας μας και για το μέλλον των παιδιών μας, πρέπει να γνωρίζουμε πως η εθνική επερχόμενη καταστροφή θα είναι τέτοιων διαστάσεων που προηγούμενες εθνικές καταστροφές –όπως αυτή του 1922- θα φαντάζουν ως παιδικό όνειρο μπροστά σε εφιάλτη.

Η Νέα Ελλάδα θα προχωρήσει δυνατά, ανυποχώρητα και μαχητικά, μα πάνω από όλα πατριωτικά μαζί με τον λαό, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της πατρίδας.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απουσιάσει στο εθνικό προσκλητήριο για την σωτηρία της πατρίδας. Είναι ώρες ευθύνης και ο καθένας ας αναλάβει το μερίδιο ευθυνών που του αναλογεί.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας